10. Fly-Inn Beach, Çeşme

Fly-Inn Beach Club - Çeşme

3 adet restoranı bulunan, 2500 kişi kapasiteli club’a giriş ücreti 70 TL. Bu giriş ücretine şezlong, havlu ve bir adet bira da dâhil. Club’ta cuma, cumartesi ve pazar günleri 18.00’den 21.00’e kadar happy hour saati yapılıyor. Ayrıca, banana, jet ski, parasailing ve masaj olanakları da tesisin sunduğu hizmetler arasında yer alıyor.

9. Madeo Kum Beach, Alaçatı

Madeo Kum Beach - Alaçatı

Alaçatı’nın en gözde mekanlarından biri olan beach, after partileriyle ünlü! Beach’in Dusk bölümünde çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri gece yarısıyla 07.00 arası after party; Madeo bölümünde ise her gün 17.30 – 21.00 arası happy hour saati yapılıyor. Tesiste İtalyan mutfağı ve yöresel lezzetler sunuluyor.

8. X Beach, Bodrum

X Beach - Bodrum

Bodrum’un en çok sevilen ve tercih edilen beachlerinden X Beach, sosyetenin de gözdesi! Mavi bayraklı bir plaja sahip olan club, 500 kişi kapasiteli. Cep yakan club’a sadece giriş için hafta içi minimum 120 TL, hafta sonu ise minimum 150 TL harcamanız gerekiyor.

7. Before Sunset, Çeşme

Before Sunset - Çeşme

Çeşme’nin en iyi club’larından Before Sunset de 500 kişilik kapasiteye sahip. Girişte verdiğiniz ücrete şezlong, havlu ve şemsiye dâhil. Cuma, cumartesi ve pazar günleri 17.00 – 23.00 arası happy hour etkinliği yapılıyor. Club’ın çok sevilen menüsü deniz mahsulleri ve İtalyan mutfağı ağırlıklı ürünler sunuyor.

6. Wyndy Beach, Alaçatı

Wyndy Beach - Alaçatı

Alaçatı’da liman içerisinde yer alıyor. 500 kişi kapasiteli club’ta etkinlikler saat 14.00’te başlıyor ve eğlence 20.00’den itibaren canlı müzikle gece 24.00’e kadar devam ediyor. Tüm gün suşi servisi yapılan club içerisinde dünya mutfağından örnekler sunuluyor.

5. Babylon Beach, Kilyos

Babylon Beach - Kilyos

İstanbul’da yaşayanların yaz aylarında en çok tercih ettiği kaçış noktası olan Babylon Beach, 1000 kişilik kapasiteye sahip. Club’ta deniz mahsulleri ve klasik Babylon kokteylleri sunuluyor. Özel köpek gezdirme alanı, spor aktiviteleri ve çocuk oyun alanları mevcut bulunan club’ta, yürüyüş parkuru da yer alıyor.

4. Fun Beach, Çeşme

Fun Beach - Çeşme

Deniz mahsülleri ağırlıklı bir menüyle hizmet veren club, 1500 kişi kapasiteli. Su voleybolu, jet ski, flybord gibi aktivitelerin yapılabildiği club’ta Bitkisel ürünlerden elde edilen 10 çeşit detoks içeceği bulunuyor. Ayrıca, tesisin bungalowlarında konaklamak da mümkün!

3. Marrakech Beach, Çeşme

Marrakech Beach - Çeşme

Çeşme’nin Aya Yorgi Koyu’ndaki en ünlü club’lardan biri olan Marrakech Beach, gündüz 500, akşam ise 3000 kişilik kapasiteye ulaşıyor. Club’ta klasik içeceklerin yanı sıra, elma püresinden yapılan ‘Hulk’ adlı özel bir karışım sunuluyor. Sosyetenin en çok tercih ettiği mekanlardan biri olarak dikkat çekiyor.

2. Sole&Mare Beach, Çeşme

Sole&Mare Beach - Çeşme

Ayayorgi Koyu’nun bir diğer ünlü club’ı Sole&Mare 1500 kişi kapasiteli! Menüsünde İtalyan mutfağı esintileri sunan club’ın barında ise özel kokteyller bulunuyor. Club, Ayayorgi Koyu’nda sosyetenin Marrakech ile birlikte en çok tercih ettiği club olarak öne çıkıyor.

1. Paparazzi Beach, Çeşme

Paparazzi Beach - Çeşme

Ayayorgi Koyu’nun bütün doğal güzelliklerini bünyesinde bulunduran Paparazzi Beach, giriş ücreti diğer club’lara göre biraz yüksek olmasına rağmen yoğun ilgi gören bir club! 300 kişilik kapasitesi olan club’ta her çarşamba ve pazar günü canlı müzik ve dj partileri yapılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz