Balayı tatili, herkes için özel ve masalsı anların yaşanabileceği dönemlerden bir tanesi. Eşinizle çıktığınız ilk tatil olan balayında, hemen her çift, her şeyin eksiksiz olmasını, rahatsız edecek pek çok etmenin ortamdan uzaklaştırılmasını ister ve buna zaman zaman tercihe binaen alkol de dahil edilebilir.

Alkolsüz En İyi 5 Balayı Oteli - Havuz

Bu yazımızda, sizler için Türkiye’nin alkolsüz en iyi 5 balayı otelini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Siz de balayı tatilinizi alkol hizmeti bulunmayan ancak kusursuz tesisleri ve güzellikleriyle takdir gören tesislerden birinde geçirmek isterseniz, yazımızı okuyarak konuyla ilgili detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.  

5Korel Thermal

Afyon'un En İyi Termal Otelleri - Korel Termal - Havuz

Afyon şehir merkezine sadece 13 km uzaklıkta olan Korel Thermal, alkolsüz ve sağlık dolu bir balayı tatili için seçenekleriniz arasında bulunabilir. Termal su ile şifa veren harika bir spa merkezinin yanında, konuklarına standart ve suit oda tipleri ile hizmet sunan Korel’de, toplamda ikisi açık dört farklı yüzme havuzu bulunuyor.

Afyon'un En İyi Termal Otelleri - Korel Termal - Termal Havuz

Özel aile banyoları ve balayı çiftlerine özel pek çok ikram hizmeti ile tarafınıza bir balayı tatilinde isteyebileceğiniz her türlü şeyi sunabilen Korel Thermal’de, her akşam canlı müzikle eğlenebilmenizin de mümkün olduğunu hatırlatalım. Masalsı ve sağlıklı bir balayı tatili için, Korel Thermal’i tercih edin.

[hotel id=”7260″][/hotel]

4Rawda Hotels & Resorts Altınoluk

Alkolsüz En İyi 5 Balayı Oteli - Rawda - Genel

Balıkesir’de balayı mı yapılır? Demeyin. Rawda Hotels Altınoluk, Edremit mevkiinde konumlanmış, muhteşem manzarası ile balayınızı büyülü kılan nadir tesislerden. Fransız balkonlu köşe suiti, standart ve deluxe odaları ile hizmet veren Rawda içerisinde, deniz manzaralı odalarınızda kusursuz bir hizmet bulacaksınız.

Alkolsüz En İyi 5 Balayı Oteli - Rawda - Sahil

Konuklarına önem veren, balayı çiftlerine özel harika ikramları bulunan Rawda içerisinde, alkolsüz her şey dahil konsepti kullanılıyor. 

Alkolsüz En İyi 5 Balayı Oteli - Rawda - Oda

Her sabah, deniz manzarası ile harika bir kahvaltı; her akşam, muhteşem dünya lezzetlerini tadabileceğiniz restoranda kusursuz, romantik bir akşam yemeği ve elbette sahilde bolca eğlence için, Rawda’yı tercih edebilirsiniz. Türkiye’nin En İyi 10 Muhafazakar Oteli başlıklı yazımızı okuyarak konu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

[hotel id=”20227″][/hotel]

3Wome Deluxe

Wome Deluxe

Hem kadınlara hem de balayı çiftlerine özel harika hizmetleri bulunan Wome Deluxe, Alanya’da konumlanan kusursuz tesislerden bir tanesi. Balayı çiftleri için taş villalarda, denize nazır muhteşem bir tatil yapabilmeleri adına her şeyi hazırlayan bu otelde, eşinizi çok mutlu edebilirsiniz.

Wome Deluxe - Oda

Oda süslemesi ve ikramlar dahilinde, tarafınıza hizmet sunan Wome Deluxe’te, açık havuzlardan kapalı yüzme havuzlarına, kadınlara özel orman içerisinde muhteşem manzaralı bir güneşlenme alanından İncekum’da eşsiz bir plaja kadar her şey düşünülmüş durumda.

Wome Deluxe - Plaj

Siz de konforlu, rahat ve alkolsüz bir balayı tatili planlıyorsanız, Wome Deluxe’u listenize eklemeyi ihmal etmeyin.

[hotel id=”20225″][/hotel]

2Akrones Thermal & Spa & Convention Sport

Akrones Termal Otel - Genel

Afyon’da konumlanmış, son dönemin en başarılı tesislerinden biri olan Akrones de, balayı tatilinizi kusursuz kılabileceğiniz yerlerden. Bakıldığında, Honeymoon Suite oda seçeneği ile tarafınıza masalsı bir balayı tatili yaşatmayı hedefleyen tesiste, balayı paketleri de oldukça popüler.

Akrones Termal Otel - Termal Havuz

Akrones’in sunduğu balayı paketleri ile, hem balayı suitinde konaklayabiliyor hem de Keyani Steakhouse’da muhteşem bir akşam yemeği yiyebiliyorsunuz.

Alkolsüz En İyi 5 Balayı Oteli - Akrones - Oda

Tüm bunların yanında, bir saatlik özel aile banyosu, oda süslemesi ve benzeri hizmetler de sunulmakta. Alkolsüz bir konsept ile yoluna devam eden bu tesis, balayınız için muhteşem olabilir ve eşinizle unutulmaz günlerinizi burada geçirebilirsiniz.

[hotel id=”17869″][/hotel]

1İkbal Thermal Hotel & Spa

İkbal Termal Otel - Genel

İkbal Grubu’nun otellerinden biri olan İkbal Thermal Hotel & Spa, balayınız için gidebileceğiniz bir başka alkolsüz tesis. Hem sağlıklı hem de unutulmaz bir tatil için tercih edebileceğiniz bu tesiste, balayı çiftlerine özel Prince Suite tipindeki odalar hazırlanıyor. 

Alkolsüz En İyi 5 Balayı Oteli - İkbal - Oda

Toplamda 12 adet bu tipte odası bulunan otelin, ayrıca muhteşem bir spa merkezi de mevcut. Balayı çiftlerine özel oda süslemesinden akşam yemeklerine kadar pek çok hizmeti bulunan İkbal Thermal’i siz de güzel bir balayı dönemi için tercih edebilirsiniz.

[hotel id=”7254″][/hotel]

 

Tatil Dükkanı üzerinde fırsatları takip etmek adına, bizi sosyal medyadan izlemeyi unutmayın! Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz