Temmuz ayı boyunca, kaçamak yapabileceğiniz bir yer arıyorsanız ve planınızı şimdiden yapmak istiyorsanız, Tatil Dükkanı Blog’da bugün Temmuz ayına özel yakın bölge otel tavsiyelerine yer vereceğiz. Hem erken rezervasyon fırsatları ile ekonomik fiyatlara konaklayabileceğiniz hem de huzur dolu bir tatili, büyük şehirlere sadece birkaç saatlik mesafede yapabileceğiniz bu tesisler, sizlere çok iyi gelecek.

Taksim International Abant Palace

Taksim International Abant Palace - Genel

Güler yüzlü personeli ve huzur dolu ambiyansı ile Taksim International Abant Palace, Temmuz 2019’da yakın bölge otel önerilerimizden ilki. Bilhassa İstanbul’dan çok kısa bir  sürede varabileceğiniz ve bir hafta sonu kaçamağı için biçilmiş kaftan olan bu tesiste, yarım pansiyon konsepti kullanılıyor.

Taksim International Abant Palace - Alakart Restoran

Abant’ta konumlanmış Taksim International, göle oldukça yakın bir konumda ve bu sebepten hem manzarayı doyasıya izleyebilir hem de Türkiye’nin en güzel bölgelerinden biri olan Abant’ı dilediğinizce keşfedebilirsiniz. Temmuz ayında, bir hafta sonu kendinizi cennetteymişçesine mutlu etmeye ne dersiniz?

Lova Hotel & Spa Yalova

Thermo Vital Otel - Genel

Yalova’nın en güzel otellerinden biri olan Lova Hotel & Spa da Temmuz ayında çok kısa sürede varabileceğiniz işletmelerden. Bakıldığında, yarım pansiyon konsepti ile hizmet veren tesiste, ilk iki çocuk 0-6 yaşları arasında tamamen ücretsiz kabul edilebiliyor. 2013’ten bu yana hizmet veren otelin denize uzaklığı ise sadece 500 metre.

Lova Hotel & Spa - Spa Merkezi

İki adet yüzme havuzu, büyüleyici bir Spa merkezi, tecrübeli masözleri; jakuzi, buhar banyosu, kar çeşmesi gibi ücretsiz kullanım alanları ile Lova Hotel & Spa’da bir hafta sonu kaçamağı, sizi şehrin tüm stresinden arındırabilir. Ayrıca, tesisin bayanlara özel havuzlarının ve hizmet alanlarının bulunduğunu da hatırlatalım.

Bolu Koru Hotels Spa & Convention

Bolu Koru Hotels - Genel

Modern mimarisi ve başarılı hizmetleri ile dikkat çeken Bolu Koru Hotels Spa & Convention da Temmuz ayında bir kaçamak yapabileceğiniz, yarım pansiyon konsepti ile işletilen yakın bölge otellerinden. Bakıldığında, 187 odası bulunan otelde, odalar Deluxe ve Standart olarak iki kategoriye ayrılmış durumda. Paintball, futbol sahası, kitap köşesi ve Bolu’nun tertemiz havasını içinize çekebileceğiniz yürüyüş parkurları gibi aktivite alanları da bulunan ve huzur dolu bir tatilin yanı sıra, eğlenebileceğiniz bir tatil deneyimi de sunan Bolu Koru Hotels Spa & Convention’ın Spa olanakları da, rahatlamak, stresten arınmak isteyen konukları cezbediyor.

Bolu Koru Hotels - Su Yatak Odası

Buhar odası, sauna, Türk hamamı, kar çeşmesi gibi ücretsiz kullanım alanları bulunan Spa merkezinde, ayrıca dünyadan geleneksel ve modern pek çok masaj çeşidini uygulayabilen sertifikalı, uzman masözler de konukları bekliyor. Siz de, gelecek ayın planını şimdiden yaparak, Bolu Koru Hotels içerisinde ruhunuzu dinlendirebilir, yenilenmiş olarak evinize, işinize dönebilirsiniz.

Vonresort Abant Hotel

Temmuz 2019 yakın bölge otel tavsiyelerimizin sonuncusu, Vonresort Abant Hotel. Abant’ın en güzel yerinde konumlanmış bu otel, oda kahvaltı konsepti ile işletiliyor ve bölgenin tertemiz havasını, sükunetini, üstün hizmet kalitesi eşliğinde konukları ile buluşturuyor. 120 Odalı bir otel olan Vonresort’ta, eğlenebileceğiniz pek çok aktivite alanı da mevcut.

Basketbol ve futbol sahası, bir adet tenis kortu, bilardo salonu ve masa tenisi alanları bulunan otelde, bebek ve çocuklara özel hizmetler de sunulmakta. Dilediğiniz zaman, belirli yetişkin hizmetlerine rezervasyonunuzu yaptırabilir ve çocuklarınızı profesyonel ekibe bırakarak gözetim altında eğlenmelerini sağlayabilirsiniz.

Bolu’nun en güzel bölgelerinden Abant’ta, dilerseniz ailecek, dilerseniz çift olarak bir hafta sonu geçirmek, şehrin stresinden ve bunalımından arınmak, çam kokuları etrafında mest olmak isterseniz, erkenden rezervasyonunuzu yaptırmanızı tavsiye ederiz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz