2022’un ilk yarısı neredeyse bitmek üzere ve yaz sezonu da yavaş yavaş açılıyor. Tatil planlarınızı erkenden yapıp, Temmuz ayında Kıbrıs’ta unutulmaz bir deneyim yaşamaya ne dersiniz? Bu yazımızda, her ay olduğu gibi gelecek ayın, yani Temmuz 2022’un Kıbrıs otel önerilerini paylaşacağız. Ayrıca, erken rezervasyon fırsatları, transfer ve uçak bileti dahil konaklama paketleri ve dahası sayesinde, Tatil Dükkanı ile normal sezon fiyatlarından çok daha ekonomik fiyatlara rezervasyonunuzu yaptırabilmeniz de mümkün.

Lord’s Palace Hotel Spa

Lord's Palace Hotel - Havuz

Krallara layık bir tatil için, çok da uzaklara gitmenize gerek yok. Yapılan yatırımlar ve geliştirmeler sayesinde, bir eğlence ve tatil adasına dönüşen Kuzey Kıbrıs’ın krallara layık oteli Lord’s Palace Hotel Spa, sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Tam pansiyon plus konsepti ile işletilen bu tesiste, denize sıfır bir konumda, ihtiyacınız olan her şeyin fazlasını bulabileceğiniz üstün hizmet kalitesi ile tanışacak; aynı zamanda Girne’nin en ünlü eğlence sokaklarından Bella Marin’in yanı başında bulunacaksınız.

Lord's Palace Hotel - Genel

Standart, suit ve aileler için bağlantılı suit seçenekleri ile konaklama hizmeti sunan Lord’s Palace Hotel Spa da, kapalı, açık, kaydıraklı pek çok havuzun yanı sıra, özel bir plaj ve iskele de mevcut. Yenilenmek ve stresten arınmak isteyenleri ise, krallara layık bir masaj sunan Spa merkezi bekliyor.

Lord's Palace Hotel - Odyssey Club - Sahne

Canlı performanslar, animasyon ekiplerinin sunduğu eğlenceli aktiviteler, huzur dolu bir ortam ve zevkinize uygun hizmetleri ile bu tesiste, unutulmaz bir Temmuz tatili yapabilirsiniz.

Salamis Bay Conti Resort Hotel

Ekim Ayı Kıbrıs Otelleri - Salamis

Ultra her şey dahil konsepti ile, Kıbrıs’ın en güzel tatil bölgelerinden Gazimağusa’da, rüya gibi bir tatil yapmak isterseniz; Temmuz ayında Salamis Bay Conti sizleri bekliyor. Tam 65 dönümlük devasa bir alan üzerine kurulmuş ve aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bu tesiste, mavinin ve yeşilin her tonuyla karşılaşabilmeniz de mümkün.

Salamis Bay Conti Resort - Havuz

Balayı konsepti, çocuklu aileler için özel hizmetleri, denize sıfır konumu ve sanatçı galaları sayesinde, Kuzey Kıbrıs’ın en gözde otellerinden bir tanesi haline gelen Salamis Bay Conti’de, standart, suit ve villa tipinde odalar bulunuyor. Her akşam Salamis geceleri ile eğlenebileceğiniz, gündüzleri ise animasyonlarla sıkılacak tek bir dakika bulamayacağınız otelin oldukça ünlü bir özel plajı da mevcut. Salamis plajı, tam 100 metre uzunluğunda ve plajda konukların tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

Salamis Bay Conti Resort - Hamam

Her yaştan konuğuna verdiği değer, yüksek kalite ve müşteri memnuniyeti prensibi, lüks odaları, Spa merkezi ile Salamis Bay Conti; Temmuz ayında tatil yapabileceğiniz en güzel otellerden.

Acapulco Resort Convention Spa

Kıbrıs Sanatçılı Oteller - Acapulco Resort

Eğlencenin her türlüsünü deneyimlemek, gece gündüz farklı aktivitelerle hak ettiğiniz tatili yaşamak ve sanatçı galaları ile ayrıcalıklı hissetmek isterseniz; sizleri Girne, Çatalköy’ün en popüler otellerinden Acapulco Resort Convention’a alalım. Tam pansiyon konsepti ile işletilen ve denize sıfır konumda, ihtişamlı görünümü ile konuklarını henüz girişte etkileyen tesiste, standart ve villa tipinde odalar bulunuyor.

Acapulco Resort Hotel - Oda

Açık ve kapalı olmak üzere, çocuklar ve yetişkinler için farklı boyutlarda havuzlarını otel etrafında konukları için tahsis eden Acapulco, açık havuzlara bağlı beş farklı kaydırağı ile de adrenalin arayanların gözdesi olmaya aday. Tercihini deniz ve kumsaldan yana kullanmak isteyenler için ise, tesisin özel plajı biçilmiş kaftan.

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - kibris acapulco hotel

Buhar odasından Türk hamamına, solaryumdan hidroterapi küvetlerine, Kıbrıs’ın en donanımlı ve teknolojik Spa merkezini de bünyesinde bulunduran Acapulco, Temmuz ayında tatile çıkarak stresinden arınmak isteyen konuklarına da yardımcı oluyor. Kıbrıs’ın en popüler turizm bölgesi Girne’de hem bolca eğlenmek hem de huzuru tatmak isterseniz, gelecek aya dair planlarınızı şimdiden, Acapulco için yapmanızı tavsiye ederiz.

Merit Park Hotel

Kıbrıs Sanatçılı Oteller - Merit Park

Kuzey Kıbrıs’ın hemen her yanında muhteşem otelleri bulunan Merit Grubunun otellerinden Merit Park Hotel de, Temmuz ayı önerilerimiz arasında yer alıyor. Ultra her şey dahil konseptiyle işletilen tesiste, denize sıfır bir konumda, standart ve deluxe oda seçenekleri mevcut.

Merit Otelleri - Merit Park

Özel plajı ile Akdeniz’in suları ve tertemiz kumsalında keyifli saatler geçirmek isteyen konuklarına hizmet veren otel, açık ve kapalı olmak üzere tesis etrafında konumlandırdığı pek çok havuza da sahip. Ayrıca, gece ve gündüz aktiviteleri, hem havuz hem de plaj etrafında gün boyunca sürüyor.

Merit Otelleri - Merit Park - Havuz

Temmuz ayında neden Merit Park Hotel’i tercih etmelisiniz? Sorusuna bir diğer cevap da, şüphesiz sanatçı galaları. Yaz boyunca yapılacak olan bu galalar, Temmuz ayında Sibel Can ile devam ediyor. Spa merkezi, çeşitli hizmet alanları ve her yaştan konuğuna sunduğu geniş aktivite portföyü ile siz de Temmuz ayında, Merit Park’ta aradığınızı bulabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz