4 mevsim tatil keyfi yaşamak isteyenlerdenseniz, Tatil Dükkanı inanılmaz fırsatlarla sizleri kucaklıyor! Misafirlerine lüks tesisleriyle büyüleyici bir tatil deneyimi yaşatan Kaya otelleri de zaman zaman önemli fırsatlar sunan otel zincirlerden bir tanesi.

Kaya Otelleri - Palazzo - Üst

Girişimci ruhu sayesinde son dönemin yükselen yıldızları arasına girmeyi başaran Kaya otelleri, bu yazımızın ana konusunu oluşturacak ve sizin için bu tesisleri mercek altına alacağız. Tripadvisor yorumları ve otellerin sunduğu hizmetler kapsamında yapacağımız bu incelemeler, her zaman olduğu gibi tamamen objektif bir şekilde kaleme alınacak!

4Kaya Artemis Resort

Kaya Otelleri - Artemis

Unutulmaz bir tatil mi istiyorsunuz? Kaya Artemis Resort, kesinlikle büyüleyici bir tatil deneyimi yaşamanız için konaklayabileceğiniz tesislerden bir tanesi. Kıbrıs’ın Bafra bölgesinde konumlanmış ve 230.000 metrekarelik bir alana yayılmış bu tesiste ihtiyacınız olan her şey mevcut. Ünlü Artemis Tapınağı örnek alınarak tasarlanmış, mimari yapısı hayranlık uyandıran otelin içinde muhteşem bir aquapark ve elbette harika bir spa merkezi bulunuyor.

Kaya Otelleri - Artemis1

Standart, dublex ve superior oda seçenekleri ile kusursuz bir tatil yapmak isteyen herkesi lükse davet eden Kaya Artemis Resort, listeye alınmaya değer otellerin başında geliyor. Hem sizin hem de aileniz için!

3Kaya Greenpark

Kaya Otelleri - Greenpark

Kıbrıs’ta ya da Antalya’da değil Kaya Greenpark, huzura dokunabileceğiniz ve onu hissedebileceğiniz bir yer olan Bolu’nun Gerede bölgesinde konumlanıyor. Yemyeşil bir ormanın çevrelediği, çam ağaçlarının kokusunun sardığı bu özel tesis, göl kıyısında yer alıyor ve huzur arayanlara kesinlikle tavsiye ediliyor.

Kaya Otelleri - Greenpark1

Standart ve aile odası seçenekleri ile sizleri karşılayan, etkileyici mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken tesis, farklı lezzetlere ulaşabileceğiniz özel bir restorana sahip. Otelde ayrıca, bütün bir senenin yorgunluğunu atabileceğiniz spa hizmeti de bulunuyor.

Dinlenip huzur bulabileceğiniz, kendinizi dinleyebileceğiniz bir tatil planlıyorsanız, bu tesisi listenize mutlaka ekleyin!

2Kaya İzmir Thermal

Kaya Otelleri - İzmir Termal - Genel

İzmir Körfezi’ne bakan, çam ağaçlarıyla çevrili bir tesis olan Kaya İzmir Thermal, Kaya Otelleri’nin lokomotifleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin en değerli ve en sağlıklı sularının aktığı tesislerden birine sahip olan otelin içinde modern bir kaplıca bulunuyor. Tesiste ayrıca, uzman bir kadrodan oluşan rehabilitasyon merkezi de hizmet veriyor.

Kaya Otelleri - İzmir Termal - Havuz

Son dönemde kırgın, moral olarak düşük ve huzursuz hissediyorsanız, bu termal otel sunduğu hizmetlerle sizi yeniden ayağa kaldırabilir! Tepeden tırnağa yenilenmek isteyenlerin vazgeçilmez adreslerinden biri olan bu tesis, deluxe, presidental suite ve suite oda seçenekleriyle misafirlerine hizmet veriyor.

Kaya Otelleri - İzmir Termal - Spa

Termal fizik tedavi alanında en donanımlı otellerden bir tanesi olan Kaya İzmir Thermal’in engelliler için tasarladığı her türlü ihtiyaca uygun odaları da bulunuyor. Bu yönüyle de büyük beğeni kazanan tesisi listenize mutlaka eklemenizi tavsiye ediyoruz!

1Kaya Palazzo Resort

Kaya Otelleri - Palazzo - Genel

Girne’nin incisi Kaya Palazzo Resort da kendine özgü mimari tasarımı ve şıklığı ile dikkat çeken tesislerden bir tanesi. Denize sıfır konumu ile 65.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulmuş bu özel tesis; superior deniz manzaralı ve kara manzaralı oda seçeneklerinin yanında, deluxe ve standart oda opsiyonları da sunuyor.

Kaya Otelleri - Palazzo - Genel1

Otelde dört farklı yüzme havuzu, çocuklar için özel aktiviteler, spa ve masaj merkezleri de bulunuyor.

Hem eğlenip hem dinlenmek isteyenlerin tatil planlarında ilk sıraya koyabileceği bu özel tesis, seçkin misafirlerine rüya gibi bir tatil vadediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz