Tatil; özellikle yaz yaklaşırken hemen herkesin ihtiyacı olan tek şey. Gerek yurt dışında gerekse yurt içinde tatil fırsatları ise pek çok tesis tarafından oluşturulmaya devam ediyor. Tatil Dükkanı, eğer bir tatil düşünüyorsanız bu tatili neden Kıbrıs’ta yapmanız gerektiğini madde madde detaylandırıyor. Tatil için neden Kıbrıs’ı tercih etmelisiniz? Sorusunu cevaplayacağımız bu yazımızdan sonra, Tatil Dükkanı’nı ziyaret ederek Kıbrıs’ta bulunan pek çok oteli inceleyebilir, detaylı olarak erken rezervasyon fırsatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca eğer daha önce Kıbrıs’a gitmediyseniz, daha önce sayfamızda yer verdiğimiz Kıbrıs’a ilk kez gideceklere tavsiyeler yazımızı da mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - Kıbrıs Denizi

Hem dinlenmek hem de doyasıya eğlenmek isteyenler için, Kıbrıs hem konumu hem de hizmetleri hasebiyle çok fazla tercih ediliyor, peki neden?

Eğlence Hayatı

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - Kıbrıs Hadise Konseri

Kıbrıs’ta eğlence kesinlikle bitmiyor. Hem oteller içerisinde bulunan etkinlik alanları hem de Kıbrıs’ın güzide mekanları, eğlencenin sınırlarını zorlayabilecek pek çok içeriğe sahip. Tesisler içerisinde bulunan aquaparklar, disko ve barlar, spor alanları bir yana, tesis etrafında da pek çok eğlence mekanını keşfederek harika bir tatili Kıbrıs’ta yaşayabiliyorsunuz.

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - Cage

Şunu da belirtmeden geçmemek gerekiyor, Kıbrıs tesislerinin kalitesi ve donanımı sayesinde genelde dışarıdaki mekanlara gitmek durumunda kalmıyorsunuz. İhtiyacınız olan her şey, bu otellerde ve tesislerde yer alıyorlar.

Vize / Pasaport Gerektirmeyen Ülke

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - kıbrısa pasaport ve vize gerekli mi?

Yurt dışına tatile gitmek isteyenler genelde olabildiğince eğlenmeyi tercih eden insanlar oluyorlar; ancak vize ve pasaport işlemleri, bir yurt dışı tatili için en elzem faktörler ve vize çıkmadığı vakit tatil hayalleriniz tabiri caizse suya düşebiliyor. Oysa, Kıbrıs’ta böyle bir durum söz konusu değil!

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - kıbrısa pasaport gerekli mi?

Sadece kimliğiniz aracılığı ile Kıbrıs’a direkt olarak giriş yapıp rezervasyonunuzu yaptığınız otele giderek eğlenmeye ve tatilinizi yapmaya başlayabilmeniz mümkün! 1992 Yılından bu yana, Türkiye’den Kuzey Kıbrıs’a gidişler için sadece kimlik kartınız gerekiyor.

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - kıbrısa vize gerekli mi?

Bu yönüyle, özellikle kısıtlı tatil günlerinde vize başvuru yapıp günlerce beklemek yerine, Kıbrıs’ı tercih edebilirsiniz. Edenler, oldukça mutlular! (:

Otellerin Hizmet Kalitesi

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - otel hizmet kalitesi

Tatil için neden Kıbrıs’ı tercih etmeliyim? Sorunuza dair en doğru cevaplardan bir diğeri de elbette otellerin hizmet kalitesi. Son yıllarda, Kıbrıs’ın turizm açısından gelişimi oldukça dikkat çekici ve son dönemde açılan tesisler, konuklarına değer verip olabildiğince donanımlı bir şekilde onların ihtiyaçlarına cevap vermeye gayret ediyorlar. Bu bağlamda, hem güzel bir tatil hem de iyi bir müşteri memnuniyeti deneyimi yaşamak istiyorsanız; Kıbrıs otellerini muhakkak tercih etmelisiniz.

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - otel oda servisi

Spa, masaj gibi aktiviteleri ile sizleri olabildiğince dinlendirecek, aquapark’taki etkinlikleri ile ise sizleri doyasıya eğlendirebilecek pek çok tesis için Tatil Dükkanı’nı ziyaret edebilirsiniz.

Plajlar

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - karpaz altin kum

Akdeniz’in incisi olan Kıbrıs, plajları ile de oldukça ünlü. Dilerseniz denize sıfır, dilerseniz plajlara yakın bir tesise rezervasyon yaptırarak, Kıbrıs plajlarında hem dinlenip hem de eğlenebilirsiniz. Özellikle denize sıfır pek çok tesisin deniz manzaralı muhteşem odaları olduğunu hatırlatmakta da fayda var ve bu manzara, dinlenmeniz için birebir.

Bunların yanında Kıbrıs’ta her dönem Türkiye’nin en ünlü ve Dünyaca ünlü sanatçılar da sahne almakta. Blog sayfamızda bu konuyu Kıbrıs sanatçılı oteller yazımızda detaylı olarak inceledik. Dileyenler bu konumuza göz atabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz