Sapsarı kumsalları ve masmavi denizi ile herkesin hayallerindeki tatil rotası olan Kıbrıs bildiğiniz üzere tam bir otel cenneti… Kıbrıs’ın en lüks otellerinde layığıyla ağırlanarak tüm yılın yorgunluğunu bir çırpıda unutturacak cinsten bir tatile kim hayır diyebilir ki? İçinizden bana katıldığınızı duyar gibiyim.☺

Kıbrıs’a gitmek istiyor ancak tam olarak nereden başlamanız gerektiğini bilmiyorsanız, sizin için rehber olacak bu yazımız sayesinde daha net fikre sahip olacaksınız. İlk olarak belirtmek istediğimiz bir husus var ki o da, tatilinizi hangi amaç doğrultusunda yaptığınız olacaktır. Zira Kıbrıs balayı otelleri, herşey dahil oteller veya aile otelleri gibi kategorize etmek gerekirse oldukça bol seçenek ile karşılaşıyoruz. Bir diğer husus ise tatilinizi geçirmek istediğiniz bölgeyi belirlemenizdir.

Neyse ki kafanızdaki tüm bu soru işaretlerine bir bir cevap vereceğimiz makalemizde yalnızca Kıbrıs’ın en lüks otellerinden detaylı olarak bahsetmiyor ve Kıbrıs otel fiyatlarını öğrenebileceğiniz web sitemize yönlendirerek sizlere özel olarak sunduğumuz erken rezervasyon kampanyalarından yararlanma fırsatını da kaçırmamanızı sağlıyoruz.

En iyi Kıbrıs otelleri Kuzey’de yer alırken yalnızca konaklama imkanı sağlamıyor olup Kıbrıs gezilecek yerler ile yerel yemeklerin sunulduğu restoranları da ziyaret etme şansına sahip olabiliyorsunuz.

Kulakların pasını silen konserler, göz ziyafeti yaşatan animasyon şovları, eğlencenin dibine vuracağınız aquaparkları, iliklerine kadar huzur bulacağınız SPA merkezleri ile eksiksiz hizmet sağlayan en lüks Kıbrıs otellerini sizler için listeledik. Yapacağınız bu otel seçimi sayesinde kusursuz bir tatilin kapılarını aralarken günlük temponuza daha dinamik ve motive dönmenize de büyük katkısı olacak…

Lüks otel fikri sizleri korkutmasın! Böyle diyoruz çünkü iyi bir tatilin herkesin hakkı olduğu düşüncesini savunuyor olup çok avantajlı kampanya, uygun fiyat seçenekleri ve taksitli ödeme kolaylığı sağlayarak çokta hayal olmayan tatili yaşamanız için tüm fırsatları sunuyoruz. Tatile çıkmak için yeteri kadar teşvik ettiğimiz kanısında hem fikirsek artık Kıbrıs otelleri içerisinden en lüks olanlarını detaylı şekilde anlatmaya geçebilirim;

15Merit Park Hotel

merit park otel

Kıbrıs’ın simgelerinden biri olan Girne Kalesi’nden ilham alınarak tasarlanan Merit Park toplamda 50 bin m2 gibi büyük bir alan üzerine kurulmuş olup 5 yıldız almaya hak kazanmış donanıma sahiptir. Bulunduğu konum itibariyle Girne gezilecek yerlere ve Ercan Havaalanı’na olan yakınlığı ile büyük avantaj sahibidir.

Neden Kalmalıyım? Modern dokunuşlar ile göze çarpan Merit Park, 2012 yılı itibari ile ziyaretçilerini ağırlamaya başlayarak turizm sektöründeki deneyimi sayesinde kısa sürede ivme kazanmıştır. İtina ile seçilen personeller tecrübe, kalite ve güven ilkelerini benimseyerek yüksek standartlarda hizmet verirken kendinizi özel hissetmeniz için tüm detaylar göz önünde bulunduruyor.

İşletmenin bünyesinde standart, deluxe standart, deluxe standart family, connection, deluxe suit, kral daire olarak toplam 286 odası yer alırken her birinde merkezi ısıtma & soğutma, direkt telefon hattı, güvenlik kasası, kablosuz internet bağlantısı, minibar, LED TV, saç kurutma makinesi ve banyo küveti gibi olanaklarla donatılmıştır. Konaklama birimleri tercihinize göre Akdeniz’in sonsuz maviliklerine ya da Beşparmak Dağları’nın yeşilliklerin de kaybolacağınız manzaralara bakmaktadır.

Olanaklar! Kıbrıs her şey dahil oteller arasında yerini alan Merit Park’ta  sabah, öğle ve akşam yemeklerini ücretsiz olarak açık büfe şeklinde tüketebiliyorsunuz. Ek olarak farklı tatlar deneyimlemek isterseniz ücret mukabilinde rezervasyon yaptırabileceğiniz Ortadoğu, Lübnan ve Kıbrıs yemeklerinin harmanlandığı Kekik Meyhane’yi, işinin ehli ellerden çıkan özel tatlar için Kekik Restaurant’ı ve deniz ürünlerinin en güzel halini bulabileceğiniz Fora Balık’ı tercih edebiliyorsunuz.

SPA & Wellness sayesinde beden ve ruhunuza iyi gelecek olan yüz/cilt bakımları, masaj çeşitleri, güzellik merkezi, sauna, buhar banyosu ve jakuzi hizmetleri verilirken çocuklu ailelere rahat saatler yaratmak adına oyun odası, çocuk kulübü, bebek & çocuk bakıcılığı imkanları da es geçilmemiş! Birkaç günlük tatilinizi otelin içerisinden hiç çıkmadan ancak hiç sıkılmadan geçirebilmeniz adına oyun salonu, tenis, su sporları, bilardo, fitness center, amfi tiyatro aktiviteleriyle her an canlı kalmanızı sağlıyor.

Kıbrıs otelleri arasında ön plana çıkan özelliklerden biri de gala programlarıdır. Bunu hakkıyla yapan oteller arasında Merit Park’ta yerini alıyor elbette ki. Yaz/kış en iyi sanatçılar ile eğlenceye doyacağınız organizasyonlar tertip ediyorlar. Web sitemiz üzerinden paylaştığımız galaları takip ederek tatil keyfinizi iki katına çıkartabilirsiniz.

Merit Park Hotel için sunduğumuz avantajlı fiyatlar ve erken rezervasyon indirimleri için Tatil Dükkanı’nı ziyaret edebilirsiniz.

14Lord’s Palace Hotel Spa

lords palace hotel spa

2016 yılında hizmete açılan Lord’s Palace Hotel, Kıbrıs otelleri arasında lüks olarak nitelendirilir. Girne’de konumlanan tesis, ünlü Bella Marin sokağına bakıyor olup tam pansiyon konsepti ile misafirlerini ağırlıyor. Bir yandan kendine has mimari tasarımıyla göz doldururken öte taraftan bunu destekleyen müşteri memnuniyetli hizmet politikasıyla pekişir.

Neden Kalmalıyım? Öylesine geniş bir yelpazesi var ki restoran alternatifleri, havuz, nargile lounge, alışveriş dükkanları ve eğlence mekanlarını bünyesinde barındırıyor. Her damak zevkine hitap eden Khephal Balık Fish Restaurant ile Türk mutfağı lezzetlerini barındıran Kömür Steak & Ocakbaşı Restaurant seçeneklerini sunarken Kıbrıs gece hayatı denince akla gelen Odyssey Night Club ve Marrakech Club sayesinde tatilin tadına doyum olmuyor.

Olanaklar! Kıbrıs’ın serin sularında yalnızca yüzmekle kalmayacak kano, wakeboard, jet-ski, flyboard, muz, ringo gibi su sporlarını yapacaksınız! Soluklanmak üzere oturabileceğiniz Aurora Bar’da gün batımının ne kadar güzel olduğu bilgisini de hemen geçmiş olalım laf arasında. Dinginlik ve huzurun verdiği sakinlikle oturduğunuz esnada eğlenceli mi eğlenceli bir partinin içerisinde bulabilirsiniz kendinizi.

Bir dizi aktivite arasında çocuklu aileler kendine daha fazla vakit ayırabilsin ve çocuklarını gönül rahatlığı ile emanet edebilsinler diye 0-12 yaş aralığındaki minik misafirler için kids planet çocuk kulübü hizmete sunulmuştur.

Lord’s Palace Hotel Spa için erken rezervasyon yaptırarak fırsatlardan yararlanmak için Tatil Dükkanı’nı ziyaret edin!   

13Korineum Golf Resort

korineum golf resort

Kıbrıs’ın eğlence odaklı bir tatil bölgesi olduğunu duymayanınız yoktur diye düşünüyoruz. Animasyon şovları ve tema partiler tercih edeceğiniz çoğu otelde karşılaşmanız yüksek olasılıkta olup yine Kıbrıs’ta tatil yapmak istiyorum ancak sessiz sakin bir ortam arıyorum diyorsanız; Korineum Golf Resort tam size göre!

Neden Kalmalıyım? Yarım pansiyon konsepti ile misafirlerini ağırlayan tesis, yeşilliğin içerisine entegre edilerek doğanın yaydığı güzel enerjiden faydalanma imkanı sağlanmıştır. Sabah kahvaltıları ve akşam yemeklerin açık büfe olarak servis ediyorlarken 24 saat boyunca aperatifler alabileceğiniz bir Clubbers Lounge bulunur. Ek olarak The Valley A La Carte Restaurant’tan da dilediğiniz yemekleri sipariş edebilirsiniz.

Olanaklar! Tesis denize sıfır konumda yer almıyor olsa da misafirlerini kendine ait özel plajına servisler aracılığı ile getirip götürmektedirler. Otelden ayrılmak istemeyenler için ise farklı boyutlarda üç adet havuz imkanı sunuluyor. Adından da anlayacağınız üzere burası bir golf oteli olduğundan Kıbrıs’ın en geniş golf ve tenis olanaklarına sahiptir.

6232 metre uzunluğunda 18 delikli, uluslararası standartlarda olan golf sahası alanı golf sevenler için hayli iyi. Sadece oynayanlar değil ilgisi olanlar için de harika bir alternatif. Golf dersleri alabilecekleri koçlar sayesinde kısa sürede kavrayabilirler.

12Salamis Bay Conti Resort Hotel

Kıbrıs’ta el değmemiş doğa içerisine entegre edilen Salamis Bay Conti 65 dönümlük arazi üzerinde temiz oksijeniyle Gazimağusa’nın Salamis kumsalında konumlanmaktadır. Kıbrıs otelleri arasında çarpıcı görüntüsünün yanında sunduğu hizmetlerle de gelen tüm misafirlerini memnun etmeyi başarmaktadır.

Tesis içerisindeki 517 odanın hemen hemen hepsi deniz manzarasına bakarken her birinde balkon/teras imkanı kullanıma sunulmuştur. Ultra her şey dahil konsepti uygulayan Salamis sabah, öğle ve akşam yemeklerini açık büfe şeklinde servis ederken ek olarak yine açık büfe gece çorbası, gece snack ve beş çayı saati de bulunur.

Neden Kalmalıyım? Burada konaklamak için sizlere pek çok sebep gösterebiliriz. Hijyeni ve bir o kadar temiz plajıyla tam not alırken, gece/gündüz devam eden animasyon şovlarıyla yetişkinler eğlenceli vakit geçiriyor çocuklar ise kendileri için hazırlanan programlar ile eğitici ve öğretici aktivitelerin keyfini çıkartıyorlar.

Olanaklar! Balayı çiftlerinden tutun çocuklu ailelere kadar pek çok konsepte cevap alabileceğiniz bir tesis olan Salamis, konser organizasyonlarıyla da Kıbrıs sanatçılı oteller kategorisinde de yerini almaktadır.

Salamis Bay Conti uçak dahil paket fiyatlarını incelemek ve satın almak için tıklayın! 

11Merit Crystal Cove Hotel

merit crystal cove

Yeşil ve mavinin ahenk içerisinde dans ettiği bir görünümün içerisinde yerini alarak doğanın çok yönlü tadını çıkartırken tatilinizi yapabileceğiniz Merit otellerden biri olan Merit Crystal Cove Hotel, 5 yıldıza sahip 340 odalı bir tesis olup tüm odaları deniz ve havuz manzarasına bakarken bu güzellikten faydalanabilmeniz için balkon olanağına yer verilmiştir.

Neden Kalmalıyım? Merit Crystal Cove kendisine ait özel plajı, iskelesi ve havuz bölgelerinde her daim istek ve ihtiyaçlarınıza karşılık verebilen barlar bulunur. Girne’de konumlanan otel hayvan dostu olmasıyla da dikkatleri üzerine çekerken artık tatile çıkarken minik dostlarınızda aklınız kalmadan yanınızda getirebileceksiniz. Ultra her şey dahil konsepti ile konuklarını ağırlayan otelde sabah, öğle akşam açık büfe yemeklerinin yanı sıra waffle ve dondurma alabileceğiniz Güzel Evim ismini verdikleri pastanesi de bulunur.

Olanaklar! Aktivite seçeneklerine değinmek gerekirse tenis, basketbol, spor merkezi, masa tenisi, oyun merkezi seçenekleri yer alırken kendini seven ve bedenine özen gösteren kişiler için ise klasik spa masajlarından ruhsal Asya tedavilerine kadar yararlanabileceğiniz olanaklar mevcut.

Merit Crystal cove uçaklı paket avantajlarını buradan inleyebilirsiniz.

10Merit Royal Premium Hotel

merit royal premium

Kıbrıs’ın en lüks oteller arasında olan Merit Royal Premium Hotel, ihtişamın somut bulmuş hali olarak tanımlanabilir. Girne’de denize sıfır olarak konumlandırılmış olan tesis şehir merkezi ve havaalanı noktalarına olan yakınlığı ile tercih edilirken rüzgar tanrısı olan Zephyrus doğduğu yer olduğuna inanılan ve bu sebeple aynı ismi taşıyan koyda Kıbrıs sıcaklarına bir nebze olsa da deva olmaktadır.

Neden Kalmalıyım? Deluxe ve suit odaları ve kral dairesi alternatifleriyle kendinize özel hissedeceğiniz konaklama birimleri konfor odaklı olup lüks tasarım ile pekiştirilmiştir. Her şey dahil konseptine sahip otel kendine ait özel plajı ve iskelesi sayesinde oldukça ilgi görürken sanat atölyesi Art House ile de çeşitli aktivite çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

Olanaklar! Tam bir aile oteli olarak nitelendirebileceğimiz Merit Royal Premium, 0-4 yaş, 4-8 yaş ve 7-12 yaş olarak 3 farklı yaş kategorisine ayrılmış olan Meritta Club’ı ile yüksek güvenlik önlemleri çerçevesinde, üst seviye hijyen koşulları eşliğinde birbirinden eğlenceli eğitici ve öğretici etkinlikler gerçekleştirilir. Size özel olarak hazırlanan yemekler sayesinde memnuniyet seviyeniz artacak olup farklı dünya mutfaklarını deneyimleme imkanına da sahip olacaksınız.

Merit Royal Premium fiyat görüntülemek ve yerinizi ayırtmak için Tatil Dükkanı‘nı ziyaret edin!

9Kaya Artemis Resort

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Kaya Artemis

Kıbrıs’ın en lüks otelleri kategorisindeki yerini sağlamlaştırmış olan Kaya Artemis, yıllardır kalitesini kanıtlamış olup çoğu kişi tarafından bilinir bir markadır. Tarihi Artemis Tapınağı’dan ilham alınarak tasarlanan tesis, Bafra’da konumlanmaktadır. 739 odasıyla yüksek kapasiteye sahip olup tatilden alabileceğiniz maksimum verime cevap verebilecek pozisyondadır.

Ultra her şey dahil konseptiyle a’dan z’ye tüm ihtiyaçlarınızı otel dışına adım atmadan karşılayabiliyorsunuz. 5 yıldızlı bir otel olan Kaya Artemis, kendini özel hissetmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olmalı! Zira buraya gelip de aksini hissetmek olası bir durum değil.

Neden Kalmalıyım? Balayı çiftleri için biçilmiş kaftan tabirini kullanmak çokta yanlış olmayacağı gibi geniş aile ve arkadaş grupları içinde harika bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor. Her konaklama teması için uygun konaklama birimleri ve içerisindeki; kablosuz internet, LED tv, direkt hat telefon, dijital kasa, saç kurutma makinesi, teras / balkon imkanları fix olarak sunulurken oda tiplerine göre jakuzi, hamam, buhar odası, masaj odası gibi ekstra lüks olanaklar da bulunuyor.

Olanaklar! 3600 m2’lik alan üzerine dünya devi WATG tarafından tasarlanan Artemis, VIP salonu, bar ve özel restoranı ile geçirdiğiniz vakti eğlenceli bir hale getiriyor.

Kendine ait özel plajı, aqua parklı havuzları, çocuk oyun alanları, spa merkezi, gala organizasyonları ile net bir şekilde farkını ortaya koyuyor. Kıbrıs’ın en lüks otelleri makalesinin hakkını veren otellerden olan Kaya Artemis, dört mevsim boyunca devam eden sezonuyla her daim kapılarını sizlere açık tutmaktadır. Bitmeyen eğlenceler, sınırsız konfor ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla geldiğinize pişman olmayacağınız bir tesis olarak nitelendirebiliriz.

8Nuhun Gemisi Deluxe Hotel Spa

Kıbrıs'ın En Lüks Otelleri - Nuhun Gemisi - 2

Efsanelere konu olmuş Nuhun Gemisi‘nden hareketle yola çıkılarak projelendirilmiş olan tesis 2011 yılında hayata geçirilmiş ve düşünüldüğü gibi bir görünüme kavuşarak mimarisiyle fark yaratmıştır. Yaz/kış sezonlarında devam eden tatil anlayışıyla her mevsim tatilinizi planlayabilirsiniz. Kıbrıs’ın en lüks otellerinden ayrı düşünülemeyen tesis, ultra her şey dahil konsepti ile misafirlerini ağırlamaktadır.

Neden Kalmalıyım? Odalar ihtiyaç ve istekler baz alınarak farklı tiplere göre kullanıma sunuluyor olup büyüklükleri haricinde içerisinde bulunan güvenlik kasası, tv, minibar, sıcak setup, merkezi klima, kablosuz internet gibi imkanlar hepsinde aynıdır. Odaların hepsi deniz manzarasına baktığından mütevellit ferah konaklama olanağı sağlar.

Olanaklar! Denize sıfır konumuyla büyük avantaj sahibi olan Nuhun Gemisi’nde kapalı/açık yüzme havuzları, dart, bilardo, Amerikan bilardo, langırt, futbol, basketbol, tenis olanaklarıyla da aktivite olanaklarını çeşitli tutmak amaçlanmıştır. Sabahtan akşama değin devam eden sahne gösterileri, belirli periyodlarda gerçekleşen gala organizasyonları, plaj partileri, açık hava sineması gibi etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Otele girdiğiniz andan itibaren çıkana kadar dışarıya hiç adımınıza atmanıza gerek kalmayacağınız büyük bir kompleksten bahsediyoruz aslında. Ultra her şey dahil konseptine sahip olup açık büfe & a la carte restoranları, cafe, pub ve barlarıyla tatmin olmamak elde değil…

7Elexus Hotel Resort

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Elexus

Kıbrıs’ın lüks otelleri denince Elexus’u es geçmek olmaz! Aynı zamanda denize sıfır konumlanan Kıbrıs otelleri arasında özel yere sahip olan tesis, Girne’de hizmet vermekte. Hem iç dekorasyonu hem de dış mimarisiyle göz dolduran otel,  ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla hizmet vermektedir.

Neden Kalmalıyım? Tam pansiyon ultra plus konseptiyle misafirlerini ağırlarken özel tasarımlı odalarından tutun, yedirdikçe yediren lezzetli restoranları, eğlenceli konser etkinlikleri ve  adrenalin salgılayan 24 adet su kaydırağı ile her anınızı dolu dolu değerlendirebiliyorsunuz.

Olanaklar! Zoya Spa & Welness sayesinde bedeninizi yeniden canlandırırken ruhen de iyi hissedeceğiniz su götürmez bir gerçek. Üstelik verilen hizmetlerin yanında bulunduğunuz ortama kadar seçme hakkına sahipseniz… Deniz manzaralı masaj odaları mı desek yoksa özel jakuzili teras ve hamamlı VIP odalar mı?

Elexus Hotel‘e rezervasyon yaptırmak için Tatil Dükkanı’nın Kıbrıs otelleri kategorisini ziyaret edin.

6Limak Cyprus Deluxe Hotel

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Limak

Kıbrıs’ın eşsiz doğası içerisinde deniz kıyısına paralel şekilde konumlandırılmış olan Limak Cyprus geniş kullanım alanıyla misafirlerine kusursuz hizmet vermektedir. İhtişamlı görüntüsüne layık şekilde son teknoloji kullanılarak tasarlanan tesis içerisinde 598 oda yer almaktadır. Farklı özelliklerdeki dört farklı oda tipiyle yastık menüsü, çay/kahve, dijital kasa, wifi, minibar, balkon gibi ihtiyaçlarınızın tamamını kolaylıkla karşılayabilecek olanaklar ile dekore edilmiştir.

Neden Kalmalıyım? Yukarıda koyduğumuz görselden de anlayacağınız üzere çevresinde herhangi bir işetmenin yer almıyor olması da sakinliği sevenler için artı bir avantaj da sağlıyor. Böyle dediğimize elbette ki aldanmayın zira otel başlı başına bir eğlence kaynağı. Aquaparklı havuzlarından, fitness salonuna, motorlu/motorsuz su sporlarından animasyon şovlarına kadar her detay ince ayrıntılarla planlanmış.

Olanaklar! Sabahın erken saatinde başlayan açık büfe yerini gece geç saatlere kadar açık olan snacklere bırakıyor. İtalya, Uzakdoğu ve Türk mutfaklarının en özel lezzetlerini siz değerli misafirleri ile buluşturan a la carte restoranları da cabası. Tatilin en güzel yanlarından biri de doyasıya yemek yemek diye düşünüyoruz. Eğer sizde bu fikrimize katılıyorsanız hamur işlerinin servis edildiği pastane ve 7’den 70’e herkesin sevdiği fast food ürünlerinin yer aldığı sokağa bayılacaksınız!

Tatil Dükkanı üzerinden, Kıbrıs’ın en lüks otellerinden biri olarak gösterilen Limak Cyprus Deluxe Hotel hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz!

5Les Ambassadeurs Hotel

Kıbrıs'ın En Lüks Otelleri - Les

Hayata lüks çerçeveden bakmak istiyorsanız rotanızı Les Ambassadeurs Hotel’e kırmanızı öneriyoruz. 70 adet odasıyla butik bir işletme olarak değerlendirebileceğimiz tesis, beach resort konseptine sahiptir. Otelin üç tarafı deniz ile çevrelendiğinden odaların tümü deniz manzarasına bakıyor.

Neden Kalmalıyım? Kendine ait plajında şezlong ve şemsiyelerden ücretsiz faydalanabileceğin Les Ambassadeurs Hotel, geniş bir havuza da sahip. Gün boyu plaj ya da havuz kenarında eğlendikten sonra otelde düzenlenen aktivitelere katılabilirsiniz.

Olanaklar! Konuklarına harika bir manzara ve sahil şeridi sunan tesiste 4 katlı bir ana bina bulunuyor. Tam pansiyon plus konseptinde hizmet veren otelde, standart ve suit oda seçeneklerinden birini tercih ederek, hayalinizdeki tatili gerçekleştirebiliyorsunuz! Misafirlerine her türlü eğlenceyi sunan otel, spa hizmetiyle de günün yorgunluğunu atmak için lüks bir ortam hazırlıyor!

4Concorde Luxury Resort & Convention & SPA

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Concorde

2018 yılından bu yana hizmet vermekte olan Concorde resort otel olarak nitelendirilmektedir. Kıbrıs otelleri arasında en lükslerden biri olarak rahatlıkla sayılabilir. Birbirinden farklı özelliklere sahip 13 tip odasıyla balayı çiftleri ve aileler için oldukça uygundur. Lüks ve konforu cesurca buluşturan otelde suit odalarda konaklamayı tercih ederseniz kapıdan adımınızı attığınız an hemen önündeki havuza ulaşım sağlayabilirsiniz.

Neden Kalmalıyım? Özellikle çocuklu aileler için belirtmek istediğimiz bir husus var ki o da, çocuklar için tasarlanan çocuk kulübünün Kıbrıs otelleri içindeki en büyüğü olmasıdır. Bu durumda tatil hem sizin için hem de minik misafirler için daha da unutulmaz bir hal alıyor. Ultra her şey dahil konseptte hizmet veren otelin kendine ait plajında yer alan bardan Kıbrıs sıcaklarının hararetini alacak kokteylleri deneyebilirsiniz.

Olanaklar! Bowling, tenis, Jet Ski, parasailing, su kayağı, wakeboard, kneeboard, banana, ringo, flying fish, rent boat, tekne gezisi, katamaran gibi sertifika gerektiren su sporları ve dalış okulu gibi aktiviteleri deneyimleyebilirsiniz. Eğlenceyi sevenlerin en uğrak noktalarından bir tanesi olan tesis, 5500 m2’lik geniş bir alanda 30 adet canlı oyun masası, 5 VIP oyun odası, en son teknoloji ile en yeni oyunlara zengin ve farklı Jackpot içerikleri ile dolu 220 makinesi, 30 farklı canlı oyun masası, açık büfe ve a la carte restoranı ile misafirlerini kendine hayran bırakıyor.

Kıbrıs’ın 5 yıldızlı oteli Concorde Luxury Resort için rezervasyon fırsatlarını incelemek için Tatil Dükkanı’nı ziyaret et!

3Merit Royal Hotel

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Merit Royal

Kendilerini farklı ve ayrıcalıklı olarak sıfatlandıran Merit Royal, muhteşem manzarası ile sizleri karşılarken misafirlerine verdiği özenle popülerleşmiştir. Kıbrıs’ın en lüks otelleri arasında önemli bir sıraya sahip olan tesis Royal ve Premium oda seçeneklerinde konaklayarak yılın bütün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

Neden Kalmalıyım? Otel bünyesinde 90 standart olmak üzere 4 junior suit, 6 suit ve 8 kral dairesi bulunurken birinci sınıf suitte konaklayacak olan misafirleri mini bir mutfak, özel sauna, koy manzarası ya da jakuzili balkon olanakları karşılayacaktır.

Olanaklar! Birer adet Lübnan, Çin, İtalyan ve Türk a la carte restoranı bulunurken bu yemek alanları da odalarda olduğu gibi Kıbrıs’ın büyüleyici Akdeniz manzarasına bakar. Açık/kapalı havuzları, spa merkezi, spor salonu ve çocuk kulübü ile de artı imkanlar sağlanır.

Merit Royal Hotel Kıbrıs fiyatlarını incelemek için web siteyi ziyaret edin!

2Аcapulco Resort Convention Spa

acapulco resort spa

120 m2’lik geniş bir alan üzerine yayılan Acapulco, yeşil ile mavinin muhteşem uyumunu gözler önüne seriyor. Kendisine ait 1 km uzunluğundaki özel plaja sahip olup büyükçe bir de havuzu bulunur. Serinlemeye doyamayacağınız tatiliniz hem sportif hem de kültürel etkinlikler ile şenleniyor olacak.

Neden Kalmalıyım? Sunduğu hizmet kalitesiyle 5 yıldız almaya hak kazanmış olan Acapulco, çocuklu aileler için harika bir alternatif. Zira içerisindeki lunapark yalnızca çocuklar için değil siz yetişkinler için de bir tür eğlence kaynağı oluyor. Huzurlu bir tatil arayışındaysanız sağlıklı yaşam üniteleri, terapi ve spa hizmetlerinden de faydalanabiliyorsunuz.

Olanaklar! Konakladığınız süre boyunca yemelere doyamayacağınız yerel ve ulusal lezzetleri açık ve kapalı restoranlarda keyifle tüketebilirsiniz. Üstelik yemeklerin hazırlandığı malzemelerin çoğu da işletmenin sahip olduğu çiftliklerden elde edilmektedir.

1Kaya Palazzo Resort 

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Kaya Palazzo

Kıbrıs’ın en lüks 10 oteli listesinde 1. sırada yer alan Kaya Palazzo Resort yedi yıldızlı otel ve Girne’de konumlanıyor. Görkemli bir mimariye sahip olan otelde tüm misafirlere ayrıcalıklı hizmet ediliyor. Deluxe ve süit odalarında ihtiyacın olabilecek her şeye erişmenin kolaylığını yaşayabilirsin. Tesiste aynı zamanda odandan direkt olarak havuza girebileceğin Swim Up süit odalar da bulunuyor.

Şehir kalabalığından uzak, doğa ve deniz ile iç içe huzurlu bir tatil ister misiniz? Bunun için en iyi seçeneklerden biri olan tesis, Kıbrıs’a geldiğinizde huzur bulabileceğiniz bir konuma sahiptir. Denize sıfır olması, ön plana çıkan özelliklerindendir. Tesisin lüks ve ışıltılı odalarında, rahatlıkla konaklama yapabilirsiniz.

Neden Kalmalıyım? Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına, resepsiyon servisleri 7/24 çalışarak, ihtiyaçlarınızı anında giderir. Deniz, kum ve güneş üçlüsü için özel bir plajı bulunmakla birlikte, tuzlu sudan hoşlanmayan konukları için yüzme havuzu da vardır. Bunun dışında kendine has mimarisiyle içerisinde lezzetli yemeklerin sunulduğu ana restoranı dışında farklı konseptlere sahip altı restoranı bünyesinde barındırır. Örneğin ocak başı, deniz ürünleri ve meze konseptli restoranlarda; akşam yemeklerinizi Kaya Palazzo Kıbrıs farkıyla daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Olanaklar! Çok geniş bir alanda olmasına rağmen az sayıda odası olduğu için kalabalıktan bunalmadan ve tüm imkanlardan faydalanarak ultra her şey dahil konseptte hizmet alabilirsin. Kaya Palazzo Resort, sadece yetişkinlerin kullanımına özel havuzuyla çocuk misafirlerden uzakta konaklamak isteyenleri de düşünüyor. Bu nedenle de Kıbrıs’ın en çok tercih edilen balayı otelleri arasında bulunuyor. Otelin kendine ait plajı ve iskelesinde masmavi denizin tadını rahatça çıkarabilirsin.

Yılbaşı ve bayram gibi özel günlerde Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarının sahne aldığı otel, oldukça büyük ve oyun masaları, slot makineleri ve VIP odalarıyla lüks hizmet anlayışına uygun bir şekilde çalışıyor.

Kıbrıs’ın en lüks 10 oteli arasında yer alan bir başka otel de Kaya Palazzo Resort, Girne’de, denize sıfır konumda 65.000 metrekarelik bir alana kurulmuş harika bir tesis. Toplamda 261 odası bulunan ve tam pansiyon plus konseptinde hizmet veren otel, diğer tesislere göre düşük nüfusu ile dinlenmek için ideal bir tesis olabilir.

3.500 m2’lik spa merkezi, deniz manzaralı odaları, çocuklara sınırsız eğlence sunan mini kulübü, havuza çıkışlı özel odaları, ihtişamlı kongrelerin vazgeçilmez adresi Palazzo Kongre Merkezi, dünya mutfaklarının en seçkin lezzetlerini sunan a la carte restoranları ve kişiye özel birçok hizmetiyle misafirlerini ağırlıyor.

Tatil Dükkanı olarak Kaya Palazzo Resort‘u listenize eklemenizi şiddetle öneriyoruz…

** Kıbrıs’ın en lüks otelleri makalemizin burada sonuna gelmiş bulunuyoruz. Tatil Dükkanı üzerinden erken rezervasyon fırsatları ve indirimli fiyatlar hakkında bilgi almadan, rezervasyon yapmayın! Yazımıza görüşlerinizi belirtmek üzere yorumlar kısmından bize ulaşabilirsiniz. İyi okumalar. ☺

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazı Başlıkları;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz