Antalya’nın en güzel bölgelerinden biri olan Side, Kızılağaç’ta her şey dahil, denize sıfır bir otelde rüya gibi bir tatile ne dersiniz? Tatil Dükkanı Blog’da bugün, Sunrise Resort’u mercek altına alacak ve sizler için konaklama seçeneklerinden eğlenceli aktivitelerine detaylı bir inceleme gerçekleştireceğiz.

400’den fazla bitki çeşidinin bulunduğu, Kızılağaç’ın en büyük bahçesine sahip bu tesiste, yeşilin her tonunu botanik bahçesinde bulabiliyor; bunun yanı sıra, her sabah dilerseniz bahçe, dilerseniz deniz manzarasına karşı uyanabiliyorsunuz. Hazırsanız, tesisin konaklama seçeneklerinden başlayalım. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığımız Her şey Dahil En İyi Marmaris Otelleri başlıklı yazımızı incelemeyi de unutmayın!

Konaklama Seçenekleri

Konaklama seçenekleri portföyü oldukça geniş bir otel olan Sunrise içerisinde, isterseniz ana binada, isterseniz bahçede bulunan eşsiz seçeneklerden birini tercih edebilir; rüya gibi bir tatile, tam donanımlı bir odada başlayabilirsiniz.

Ana Bina Standart Odalar

Tesisin ana binasında yer alan standart odalar, kara ya da deniz manzaralı olarak tercih edilebiliyor. İhtiyaçlarınıza göre özelleştirilebilen bu odaların deniz manzaralı olan bölümü 26 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 84 adet. Maksimum iki kişinin konaklayabileceği deniz manzaralı standart odalar, her sabah huzur dolu bir güne uyanabilmenizi sağlıyor. ara manzaralı standart odalar ise 29 adet ve maksimum üç kişinin konaklayabileceği şekilde dizayn edilmiş.

Club Family

2017 Yılında tamamen yenilenen Club Family seçeneği, bahçe manzaralı olarak sunuluyor ve ailecek güzel bir yaz tatili için biçilmiş kaftan. 52 metrekare büyüklüğünde olan Club Family odalarda, maksimum dört kişi konaklayabiliyor. Ailecek bir tatil, ancak ayrı yaşam alanları ve konforlu bir konaklama deneyimi istiyorsanız, bahçe manzarası ile taçlandırılmış bu seçim, sizin için en doğrusu olacaktır.

Club Begonvil

35 Metrekare büyüklüğünde olan ve maksimum dört kişi için düzenlenebilen Club Begonvil de, Sunrise’ın bahçe manzaralı seçeneklerinden. Özel bir tatil istiyor ancak çok büyük alanlara gerek duymuyorsanız, tam donanımlı Begonvil içerisinde aradığınızı bulabilirsiniz.

Club Dubleks Family

65 Metrekare büyüklüğünde, iki katlı bir konaklama seçeneği olan Club Dubleks Family, ailecek geniş bir yaşam alanında konaklamak ve eksiksiz bir tatil yapmak isteyenler için sunuluyor. Çocuklarınıza ayrı yaşam alanları, harika bir teras ve dahası için bu seçeneği tercih edebilirsiniz.

Ana Bina Köşe Teras

Ana binada yer alan ancak ayrıcalıklı konuklar için biçilmiş kaftan bir seçenek olarak tanımlanabilecek Ana Bina Köşe Teras, tam 123 metrekare büyüklüğünde. Harika bir terası bulunan, hem kara hem de deniz manzarasıyla taçlandırılmış bu odaların geniş terasında büyüleyici bir jakuzinin yer aldığını da belirtelim. Maksimum iki kişi konaklayabiliyor.

Sunrise Jacuzzi Suite

137 Metrekare büyüklüğündeki Sunrise Jacuzzi Suite, maksimum üç kişinin konaklayabileceği şekilde dizayn edilmiş ve toplamda sekiz adet. Dördü kara, dördü deniz manzaralı olan bu suitlerde de terasta jakuzi keyfi yapabilmeniz mümkün.

Club Superior

Bahçe manzaralı ve balkonlu bir oda olan Club Superior, 23 metrekare büyüklüğünde ve minimal bir tasarımla dizayn edilmiş. Maksimum üç kişinin konaklayabileceği bu odalarda, çift kişilik yatağa ek olarak bir koltuk bulunuyor.

Yeme – İçme

Ultra her şey dahil konsepti ile işletilen Sunrise Resort içerisinde, konsept dahilinde yerli ve yabancı bazı içecekler ücretsiz olarak sunuluyor. Konsepte göz attığımızda, beş çayından dondurma servisine hemen her şeyin konuklar için düşünüldüğünü görebiliyoruz. Eşsiz lezzetlerin bulunduğu 5 farklı A’la Carte restoranı da bulunan tesisin, farklı lezzetler denemek isteyen konuklarına bir şölen sunduğu belirtilebilir. Sini Türk, geleneksel lezzetler için doğru bir seçimken, Moğol’un deniz ürünlerinin yanında sunduğu özel soslar sizi çok şaşırtabilir.

Ek olarak, gün boyu Lobby Bar, Aqua Snack Bar, Köşk Bar, Relax Havuz Bar, Beach Bar gibi otelin farklı konumlarında bulunan barlarda kokteyller ve içkiler ile serinleyebileceğinizi hatırlatalım.

Havuzlar & Sahil

Otel etrafında pek çok havuz konukların zevklerine göre farklı şekillerde sunuluyor. Relax havuz, sadece dinlenmek isteyenler için oldukça iyi bir seçenekken, Aquapark ile taçlandırılan ana açık havuz, adrenalin severleri bekliyor. Sunrise, Side’nin en büyük ve donanımlı Aquaparklarından birine sahip.

Denize sıfır bir konumdayken, özel plaj keyfinden yararlanmak isteyen konukları ise harika bir kum plaj bekliyor. Tüm ihtiyaçlarınız, otel ekibi tarafından ücretsiz olarak karşılanıyor. Size sadece, plajda keyifli saatler geçirmek kalıyor.

Etkinlikler & Konserler

Tesiste bilhassa yaz sezonunda, eğlence durmaksızın devam ediyor. Her hafta bambaşka bir sanatçının sahne aldığı ve konuklarla buluştuğu Sunrise Resort’ta, 2019’da da Monatik, Merve Özbey, Erdem Kınay, Işın Karaca, Ayşe Hatun Önal gibi isimler sahne alacak. Yaz konserleri ve tematik partilerden hoşlanıyorsanız tesis sizlere sabahın ilk ışıklarına kadar eğlence ve unutulmaz bir tatil vadediyor; ne dersiniz?

Spor Olanakları

310.000 metrekarelik özel peyzaj alanı üzerine kurulu bu tesiste, motorlu su sporları, plaj voleybolu gibi spor olanaklarınız mevcut; ancak bunların yanı sıra, tam donanımlı sahalar da sizleri bekliyor. Tenis, futbol, badminton, squash, golf gibi sporlar için nizami alanları bulunan Sunrise’ın; her yaştan ve seviyeden konuğu için binicilik dersleri de bulunuyor. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz sporu bu tesiste yapabilir; yeni maceralara yelken açabilirsiniz.

Spa & Wellness

Gerek iş yoğunluğunuz gerekse çalışma şartlarının sunduğu zorluklar sizi çok mu yordu? Sadece eğlenceli değil, aynı zamanda zihnen ve bedenen yeniden doğabileceğiniz bir tatil yapmak istiyorsanız, Sunrise Spa & Wellness tam donanımlı bir yenilenme merkezi olarak siz değerli konuklarını bekliyor.

Uzakdoğu ve Türk geleneklerini sentezleyerek, hem harika bir mimari hem de eşsiz bir hizmet anlayışı sunan Sunrise Spa & Wellness içerisinde; geleneksel ve modern Spa ritüellerinin yanında, masaj ve bakım uygulamaları da yapılabiliyor. Türk hamamı ve sauna gibi alanlar ise ücretsiz olarak kullanılabilmekte.

Bahçede Huzur

Sunrise Resort’un en fazla dikkat çeken özelliği, bölgenin en yeşil oteli olması. Hangi odada konaklarsanız konaklayın, pencerenizden eşsiz meyve ağaçlarını görebileceğiniz bu tesiste, birkaç adımdan sonra yeşilin her tonunun bulunduğu, türlü ağaçların yer aldığı yürüyüş alanlarına giriş yapıyor ve gideceğiniz yere yürürken dahi huzur buluyorsunuz. Gün boyunca bahçede vakit geçirmek ve yürüyüş yapmak, rutinlerinizden biri haline gelebilir.

Çocuklar için Sunrise Resort

Tesis, minik misafirlerini de unutmuyor. İlk iki çocuğunuzu 0-11 yaşları arasında ücretsiz kabul edebilen Sunrise içerisinde, Wosy Kids Club minik misafirlerin hizmetinde! Farklı yaş grupları için aktivite programları bulunan, gözetim altında çocuklarınızın hayal ettikleri tatili yapabilmelerini sağlayan Wosy’nin yanı sıra; 13-16 yaş grupları için de Teenage Club bulunduğunu hatırlatalım.

Genel Yorum

Side’de bir yaz tatili yapmak istiyor ancak hayal ettiğinizin de ötesinde bir hizmet anlayışı ile karşılaşmayı ümit ediyorsanız; Sunrise Resort bu yaz sizin için doğru seçim olabilir. Konaklama seçenekleri, hizmet alanları, eğlenceli aktiviteleri ve dahasıyla bu tesiste stresinizden arınabilir, eğlenebilir, yeniden doğabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz