Kış mevsiminin en soğuk günlerinde Akdeniz’in incisi Kıbrıs’ta muhteşem bir kaçamak yapmaya ne dersiniz? Bu yazımızda, Şubat 2024’de Kıbrıs’ta tercih edebileceğiniz en uygun otelleri detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Eğer siz de soğuklardan uzaklaşıp Akdeniz’in ılıman ikliminde yenilenmek istiyorsanız, en donanımlı ve lüks Kıbrıs otelleri Şubat 2024’de sizleri ve sevdiklerinizi bekliyor.

Şubat 2024’de Kıbrıs otelleri konuklarına büyük ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Türk ve yabancı ünlü sanatçıların muhteşem gala programları, kusursuz spa merkezleri ve sınırsız etkinlik fırsatlarıyla Kıbrıs otelleri kış mevsiminde de tam bir cazibe merkezi! 

Les Ambassadeurs Hotel

les ambassadeurs hotel

Tam pansiyon plus konseptiyle işletilen ve 2017 yılında, Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel, Şubat 2024 Kıbrıs otel tavsiyelerimizden ilki. İhtişamlı mimarisi ile dikkat çeken tesiste, Palm Villa, Queen Süit, King Süit ve Standart Deniz Manzaralı Oda gibi konaklama seçenekleri bulunuyor.

Tesisin, yalnızca konuklarına özel olarak sunduğu muhteşem bir özel plajı, denize sıfır konumla birleştiğinde, eşsiz bir deneyim sunarken; havuz tercihi olanlar açık ve kapalı havuzlardan faydalanabiliyorlar. 

Spa merkezinde hamamdan jakuziye, saunadan solaryuma pek çok kullanım alanı bulunan, aynı zamanda uzman terapistlerle geleneksel ve modern masaj uygulamaları da sunabilen Les Ambassadeurs Hotel, Şubat 2024’de ihtiyacınız olan her şeyin fazlasını bulabileceğiniz ve eşsiz bir tatil yapabileceğiniz Kıbrıs otelleri arasında yer alıyor.

Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel Spa

Nuh'un Gemisi Hotel - Manzara

Kıbrıs denince akla gelen en popüler otellerden bir diğeri de Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel Spa. Bafra’da, ultra her şey dahil konsepti ile işletilen ve denize sıfır bu tesiste, hayallerinizin de ötesinde bir tatil deneyimi yaşayabilir, bu özel tesise tekrar tekrar gelmek isteyebilirsiniz. Villa, Standart Oda ve Süit kategorilerindeki oda seçenekleri ile geniş bir konaklama portföyü sunan tesisin her odası, konforlu ve modern bir çizgiyle tasarlanmış.

Nuh'un Gemisi Hotel - Deluxe Oda

Açık ve kapalı havuzlarının yanında bir özel plajı da bulunan Nuh’un Gemisi’nde, gün boyunca hava koşulları elverdiği ölçüde bu alanlarda eğlenebiliyor; ısıtmalı havuzlardan da yararlanabiliyorsunuz. 

Nuh'un Gemisi Hotel - Masaj Çeşitleri

Son teknoloji donanımlarla heyecanlı, coşkulu saatler yaşamak; biraz uyuduktan sonra güzel bir Spa terapisi ile kendinize gelmek ve Şubat 2024 kaçamağınız boyunca unutamayacağınız anılar biriktirmek için, Nuh’un Gemisi hiç şüphesiz en iyi seçimlerden bir tanesi olacaktır. Lüks ve konfor istiyorsanız Nuh’un Gemisi tam size göre!

Concorde Luxury Resort

Concorde Luxury Resort - Manzara

Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren Concorde Luxury Resort, Şubat 2024’de tercih edebileceğiniz en lüks ve en donanımlı Kıbrıs otelleri arasında yer alıyor. Denize sıfır konumu, sunduğu konforlu ve ferah konaklama seçenekleri, kusursuz ve üstün hizmet kalitesi ile tesis; Gazimağusa, Bafra’da hizmet veriyor.

Concorde Luxury Resort - Hamam

Yıl boyunca konserler ve türlü aktivitelerle, misafirlerini dört mevsim eğlendirebilen; son teknoloji donanımlarla sunulan otelde, Spa merkezi uzman terapistler eşliğinde hizmet veriyor.

Spa merkezi içerisinde, buhar odası, Türk hamamı, jakuzi, sauna gibi ücretsiz kullanım alanları bulunan Concorde Luxury Resort içerisinde, bu alanları dilediğiniz zaman kullanabiliyor ve huzuru tadabiliyorsunuz. Uzman terapistler eşliğinde rahatsızlıklarınıza yönelik Spa ritüelleri ve masaj uygulamalarına katılmak ise; muhakkak tatmanız gereken deneyimler arasında yer alıyor. Geleneksel ve modern masaj teknikleri ile birkaç saat içerisinde fiziki rahatsızlıklarınızdan arınabilir; ruh ve beden dengenizi yeniden sağlayabilirsiniz.

Tesisin Spa merkezi içerisinde solaryum, Kristal Banyo, Oasi Termal, Yosun uygulama ünitesi, Derma Life Spa Jet gibi donanımların ve uygulamaların da bulunduğunu hatırlatalım.

Merit Royal Premium Hotel

Merit Otelleri - Royal Premium

İhtişam, lüks, ayrıcalık ve Premium hizmet arıyorsanız; Şubat 2024’de Merit Royal Premium’a gitmeye ne dersiniz? Girne’nin Alsancak mevkiinde, denize sıfır konumlanmış bu tesis, Kıbrıs’ın en özel otellerinden bir tanesi. Ultra her şey dahil konsepti ile işletilen otelde, Kral Dairesi, Süit, Standart Deluxe gibi konaklama seçenekleri sunuluyor.

Aile oteli niteliğine sahip olmakla birlikte aynı zamanda genç dostu bir otel de olan Merit Royal Premium içerisinde, hayallerinizi süsleyen hemen her şeyi bulabilmeniz mümkün. Tesis etrafında, birden fazla kategoride devasa havuzlar, konukları bekleyen harika bir platform özel plaj ve eğlence dolu saatler geçirebilmenizi sağlayan türlü organizasyonlar yer alıyor. Bakıldığında, gün boyunca sınırsız sayıdaki aktivite olanaklarıyla, tüm ihtiyaçlarınız karşılanmakla kalmıyor, deneyimli otel personeli sizlere kusursuz bir hizmet sunuyor.

Merit Otelleri - Merit Royal Premium - Spa

Merit Royal Premium’da Şubat 2024’de tatil yapmak isteyenleri, ayrıca 3500 metrekare genişliğinde bir Spa merkezi bekliyor. Tam donanımlı bu Spa merkezinde, jakuziden Türk hamamına kadar pek çok ücretsiz kullanım alanı bulunuyor. Geleneksel ve modern pek çok Spa ritüeli; güzellik, cilt bakımı ise konukların vazgeçemediği hizmetler arasında bulunuyor.

Merit Otelleri - Royal Premium - Aktivite

Siz de Şubat 2024’de tam anlamıyla kusursuz bir tatil yapmak isterseniz, yerinizi şimdiden ayırtmanızı tavsiye ediyoruz. Kusursuz spa merkezi ve çok daha fazlasıyla Merit Royal Premium ihtişamlı bir tatil için sizleri bekliyor. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz