Yaz sezonu kapanmadan şöyle güzel bir tatil yapmak isterseniz, Eylül ayı kesinlikle biçilmiş kaftan. Hem erken rezervasyon fırsatları hem de kampanyalar sayesinde, normal sezon fiyatlarından daha ucuza, tam donanımlı, kusursuz bir tatil yapabilmeniz mümkün. En güzel tatil bölgeleri arasında ise hiç şüphesiz Side yer alıyor. Denize sıfır konumu ile Seaden Sea Planet Resort & Spa, bölgenin en popüler ve başarılı tesislerinden bir tanesi.

Tatil Dükkanı Blog’da bugün, Seaden Sea Planet’i ayrıntılı olarak inceleyecek, konaklama seçeneklerinden aktivitelere oteli mercek altına alacağız. Siz de, yaz bitmeden Side’de eğlenceli bir tatil yapmak isterseniz, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığımız Eylül Ayı Kıbrıs Otel Tavsiyeleri başlıklı içeriğimiz de, Kıbrıs’ta yaza muhteşem bir veda etmek isteyenleri bekliyor.

Konaklama Seçenekleri

Tüm ihtiyaçlarınıza yönelik donanımları içerisinde bulunduran, toplamda 460 farklı odası ile Seaden Sea Planet’te, seçiminizi hangi odaya yönelik yaparsanız yapın, evinizdeymişçesine rahat ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Tesiste, temel olarak üç farklı kategoride oda bulunmakta.

Standart Odalar

Otelin standart odaları, 28-30 metrekare büyüklüğünde ve dilerseniz kara, dilerseniz deniz manzaralı olarak tercih edilebiliyor. Ayrıca, engelli misafirler için düzenlenmiş standart odalar da mevcut. Harika bir balkon ile taçlandırılan geniş yaşam alanı, otel ekibi tarafından kişi sayısına göre özelleştirilebilmekte. Her sabah, manzaranız eşliğinde güzel bir güne başlamanız, standart odalarda mümkün.

Aile Odaları

Tesiste, ailecek bir tatil için biçilmiş kaftan, 48 metrekare büyüklüğünde aile odaları da bulunuyor. Deniz, kara ya da havuz manzaralı olarak sunulabilen aile odaları, ayrı iki odadan oluşmakta ve bu sayede özel yaşam alanları hem siz hem de sevdikleriniz için oluşturulabilmekte. Kişi sayısına göre özelleştirilebilen bu odaların tıpkı standart odalar gibi bir balkonu da mevcut.

Büyük Aile Odaları

Aile odalarına kıyasla daha geniş bir yaşam alanı ve bir oturma odası sunan büyük aile odaları, standart aile odalarına kıyasla daha konforlu. Bunun yanı sıra, iki banyosu bulunan bu seçeneğin tipik bir apartman dairesi biçiminde düzenlendiği söylenebilir. Modern ve konforlu bir konaklama deneyimini hem ebeveynler hem de yetişkinler, büyük aile odalarında yaşayabilirler.

Yeme – İçme Hizmetleri

Her şey dahil konsepti ile hizmet veren Seaden Sea Planet, gün boyunca yararlanabileceğiniz konsepte dahil harika ayrıcalıklara sahip. Bakıldığında, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri dışında; tesiste gece atıştırmalıklarından pasta ikramlarına hizmetler bulunuyor. Tüm bunların yanında, tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde gün boyunca dilediğiniz bardan ücretsiz içeceklerinizi de yudumlayabilirsiniz. Her öğünde Akdeniz’in muhteşem lezzetlerini tadabileceğiniz restoranlar, atıştırmalık alanları dışında; Osmanlı, İtalyan, Uzakdoğu, Meksika gibi özel mutfakların bulunduğu A’la Carte restoranlar da tesiste konukları beklemekte. 

Havuz ve Özel Plaj Seçenekleri

Tesis içerisinde, açık ve kapalı olmak üzere iki ana havuz konuklara hizmet veriyor. Gün boyunca animasyon ekibi eşliğinde eğlenceli saatler geçirebileceğiniz açık havuzda aradığınızı bulamamanız halinde, tam altı kaydıraklı Aquapark da tercihlerinizden biri olabilir. Gerek çocuklar gerekse yetişkinler için özel olarak dizayn edilen kaydıraklarda, adrenalin ve coşku dolu bir eğlence deneyimi yaşayabilirsiniz. Tercihini deniz, kum ve güneş üçlüsünden yana kullanmak isteyen konuklar için ise Seaden Sea Planet’in özel bir plajı mevcut. Özel plajda, tüm ihtiyaçlarınız karşılanırken çeşitli aktiviteler de gün boyunca sizlerle.

Spor Olanakları

Otel, yalnızca havuz ve özel plaj seçenekleri ile değil; aynı zamanda spor aktiviteleri olanakları ile de konukları cezbediyor. Tesis etrafında dart, tenis, plaj voleybolu, masa tenisi oynayabileceğiniz alanlar bulunurken; dilerseniz plaj içerisinde su sporları etkinliklerine de katılabiliyorsunuz. Motorlu ve motorsuz su sporları ile geniş bir portföyden zevklerinize uygun bir seçim yapmak ve su sporları ile tatilin keyfini çıkarmak, kesinlikle mümkün. 

Çocuklar İçin Seaden Sea Planet

Aile oteli temasının hakkını veren tesiste, çocuklar için de harika etkinlikler ve eğlence alanları mevcut. Bakıldığında, bir çocuk kulübünü bünyesinde bulunduran otelin, bu çocuk kulübünde gün boyunca sunduğu eğlence dolu organizasyonlar minik misafirleri bekliyor. Dans yarışmaları, eğitici oyunlar, rekabetçi sporlar ve dahası ile her 4-12 yaş arası her misafir, uzman ekip eşliğinde, güven içinde en güzel tatil deneyimlerinden birini yaşayabiliyor. Ebeveynlere ise diledikleri yerde güneşlenmek ya da çeşitli aktivitelere katılmak kalıyor.

Sağlıklı Yaşam Hizmetleri

Seaden Sea Planet, sağlıklı yaşam hizmetleri de sunan bir otel olarak biliniyor. Sadece Spa merkezi ile sınırlı kalmayıp, fitness ve jimnastik merkezini de konuklarına sunan tesiste, dilediğiniz saatte sağlıklı yaşam aktivitelerine katılabilir, paket hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Bilhassa Spa terapistleri ile oldukça popüler bir otel olan Seaden içerisinde; geleneksel ve modern pek çok masaj uygulaması, güzellik ve cilt bakımları konukları bekliyor.

Tatili sadece eğlenmekten, denizden ibaret görmeyen konuklar için biçilmiş kaftan olan Spa merkezinde, siz de kendinizi terapistlerin sihirli parmaklarına bırakabilir; tercih ettiğiniz hizmet süresince yenilenebilir, stresinizden, gerginliğinizden arınabilirsiniz. Ayrıca, tesiste bulunan buhar odası, hamam ve sauna alanlarını da ücretsiz olarak kullanabilmeniz mümkün.

Genel Yorum

Eylül ayında ya da önümüzdeki sezona dair bir otel arayışınız varsa, Seaden Sea Planet Side’nin en güzel bölgesinde, denize sıfır olarak konumlanmış, büyüleyici bir atmosfere sahip. Üstün hizmet kalitesi, yüksek konuk memnuniyet oranı, aktiviteleri, ayrıcalıklı hizmetleri ve dahası ile siz de bu tesiste, sevdiklerinizle unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, en kısa sürede Tatil Dükkanı’nı aramak! Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz