2019 Yaz sezonu, nefis tatillerle geçmiş olabilir, ancak biraz daha ara vermeye niyetiniz varsa, kış aylarında sağlık dolu bir tatile ne dersiniz? Tatil Dükkanı Blog’da bugün, soğuk günler yaklaşırken sizlere sıcacık bir termal otel önereceğiz. Almira Hotel Thermal, sadece oda konseptiyle Bursa Osmangazi’de konumlanmış, büyük şehirlerden kısa sürede ulaşabileceğiniz tesislerden. 

Siz de, önümüzdeki aylarda kısa bir kaçamak planlıyorsanız, yazımız aracılığıyla tesis hakkında ayrıntılı bilgi alabilir, erken rezervasyon fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. Ayrıca, henüz okumadıysanız Termal Otel Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler başlıklı içeriğimizde seçim yapmadan önce göz atmanız gerekenlerden!

Konaklama Seçenekleri

Tesiste, 10.000 metrekarelik geniş bir araziye kurulu her türlü hizmet alanının yanında, geniş bir konaklama portföyü ile de karşılaşmaktayız. Her odası konforlu ve modern biçimde düzenlenen Almira Hotel’in seçeneklerine göz atalım.

Family Room

40 Metrekare büyüklüğündeki aile odaları, tesisin iki yatak odasından oluşan konaklama seçeneklerinden. Ailecek bir termal tatil hayal edenler için biçilmiş kaftan olan bu seçenekte, huzur dolu bir tatile dair ilk adımı atabilirsiniz.

Superior Room

25 ila 30 metrekare arasında büyüklükleri ile bilinen Superior odalar, tesisin şehir ve dağ manzaralı odalarından. Modern bir tasarımla oluşturulmuş Superior odalar, bilhassa iş seyahatleri yapan misafirlere öneriliyor. 

Superior Queen Room

50 Metrekare büyüklüğündeki Superior Queen Room seçeneği ise, bir önceki seçeneğe nazaran biraz daha geniş ve donanımlı bir konaklama deneyimi vadediyor. Bakıldığında, jakuzi ile taçlandırılan bu odalarda, yatak odası ve çalışma odası ayrıca oluşturulmuş durumda.

Connect Room

Şehir ve bahçe manzaralı olarak sunulan Connect Room, bağlantılı oda olarak tanımlanıyor ve 50-60 metrekare arasında büyüklükleri mevcut. İki ayrı yatak odasından oluşan bu odalar, arkadaş gruplarının rahat bir tatil yapabilmesi için biçilmiş kaftan seçeneklerden.

Deluxe Suite

İş seyahatleri ya da kısa bir kaçamakta tam donanımlı bir tatil için biçilmiş kaftan olan Deluxe Suite, 50 metrekare büyüklüğünde. Bakıldığında, çalışma masasından konforlu bir yatağa, jakuziden manzaraya her şeyin düşünüldüğü süitlerde, keyifle konaklayabilirsiniz.

Grand Superior Family Suite

Şehir ve dağ manzaralı olarak sunulabilen Grand Superior Family Suite seçeneği, 50 metrekare büyüklüğünde. Bir ebeveyn yatak odası ve bir çocuk odasından oluşan bu seçenekte, her aile rahatça, huzur dolu bir konaklama deneyimi yaşayabiliyorlar.

Superior Business Room

İş seyahatlerine çıkanlar için biçilmiş kaftan bir seçenek daha sunan Almira Hotel’de, Superior Business Room 35 ila 40 metrekare büyüklüğünde. 5 Yıldızlı bir otelde, sade, modern ve şık bir konaklama deneyimi yaşamak için siz de Superior Business Room seçimini yapabilirsiniz.

Corner Deluxe Room

Bursa’nın eşsiz dağ manzarası ile büyülenebileceğiniz Corner Deluxe Room, 50 metrekare büyüklüğünde. Huzurlu, modern ve rahat bir konaklama deneyimi için seçebileceğiniz Corner Deluxe, ayrıca tam donanımlı bir Türk hamamına da sahip. 

Deluxe King Suite

Park, şehir ve dağ manzarası seçenekleri ile sunulan Deluxe King Suite, Almira’nın ayrıcalıklı konukları için sunduğu seçeneklerden. 80 Metrekare büyüklüğündeki bu odalar, bir jakuzi ile de taçlandırılmış.

Presidential Suite

Son olarak, Almira’da bulunan bir diğer konaklama seçeneği de, Presidential Suite. İki ayrı banyosu, oturma odası, yemek yeme alanı ve yatak odası bulunan bu seçenek, 85 metrekare büyüklüğünde. Jakuzili banyosunda günün yorgunluğunu atabileceğiniz, özel ayrıcalıklara sahip olabileceğiniz Presidential Suite içerisinde; siz de kusursuz bir tatil yapabilirsiniz.

Yeme – İçme

Almira Hotel Thermal & Spa, sadece oda konsepti ile işletiliyor ve bu bağlamda, oda dışındaki tüm satın alımlar ekstra olarak nitelendiriliyor. Tesiste, dört farklı A’la Carte restoranda, dünyanın farklı yerlerindeki lezzetleri, uzman şefler aracılığıyla tadabiliyor; dilerseniz Brasserie ve Şömine Köşesi gibi mekanlarda, keyifli sohbetler eşliğinde içeceğinizi yudumlayabiliyorsunuz.

Termal & Spa Hizmetleri

Otel, termal su ve Spa hizmetlerine de sahip. Bakıldığında, Blu Wellness Thermal & SPA adlı sağlık merkezini bünyesinde bulunduran Almira’nın, uzman terapistler eşliğinde geniş bir terapi portföyü de bulunmakta. Geleneksel ve modern masajlar, Spa ritüelleri, cilt ve güzellik bakımları gibi kategorilerde eşsiz, rahatlatıcı uygulamalar sunabilen sertifikalı uzman personeller eşliğinde, siz de yeniden doğmuşçasına huzurlu bir biçimde evinize dönebilirsiniz. Ayrıca, Spa merkezi içerisinde termal havuz, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, şok havuzu gibi kullanım alanları da gün boyunca hizmete açık durumda.

Genel Yorum

Bilhassa kısa süreli kaçamaklar ve iş seyahatleri için biçilmiş kaftan bir otel olan Almira Hotel Thermal & Spa içerisinde siz de huzur dolu bir konaklama deneyimi yaşayabilir, tüm bunların yanı sıra; termal ve Spa hizmetleri sayesinde yeniden doğabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz