Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Antalya’nın en çok tercih edilen tatil beldesi Belek, lüks otelleri ve muhteşem doğası ile her yıl milyonlarca turist ağırlıyor. Herşey dahil ve ultra herşey dahil konseptide hizmet veren yüzlerce otele sahip olan bölgenin en iyi tesislerini belirlemek hiç de kolay değil! Bölgede en üst seviyede hizmet veren ve olağanüstü tesisleri bulunan o kadar çok otel mevcut ki, biz de seçim yaparken çok zorlandık.

Belek’in en üst segment otellerini kaleme aldığımız yazımızda, müşteri memnuniyeti, hizmet kalitesi ve tesis olanakları gibi birçok kategoriyi göz önünde bulundurduk. Eğer tatilinizi Belek’te yapmaya çoktan karar verdiyseniz, ancak hangi otelde konaklayacağınız kafanızda soru işareti ise planınızı yapmadan önce mutlaka yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. İşte rüyaları süsleyen en iyi 5 Belek oteli…

Ela Quality Resort Hotel

Erken Rezervasyon Otelleri - Ela Quality Resort Hotel

Antalya’nın ve Türkiye’nin en lüks ve en donanımlı tesislerinden biri olarak öne çıkan Ela Quality Resort, yurt içinde balayı tatili için en iyi tercihler arasında yer alıyor. Özellikle göl evleri ve villaları ile yeni evli çiftlere romantizm dolu bir balayı tatili yaşayabilmeleri için her türlü fırsatı sunan tesis, sadece sessizlik ve hizmet kalitesi ve huzur sunmuyor. Balayı tatillerini eğlence ve aktivitelerle renklendirmek isteyen çiftlere sayısız eğlence ve adrenalin dolu aktivite olanakları da veriyor. Hem romantik bir tatil hem de lüks ve eğlence dolu balayı deneyimi için Ela Quality Resort sizleri turizm cenneti Belek’e davet ediyor.

[hotel id=”20281″][/hotel]

Regnum Carya Golf & Spa Resort

antalya-spa-otelleri-regnum-carya-genel-1

Kusursuz bir tatil mi aramıştınız? Cevabımız, kesinlikle Regnum Carya, çünkü bu tesiste ihtiyacınız olan her şeyden fazlası mevcut. Konaklama seçeneklerinin kusursuz olduğu, restoranlarında gurme lezzetleriyle bilinen ve eğlenceli aktivite, hizmetleri ile nam salmış Regnum Carya içerisinde, siz de hayal ettiğiniz, ayrıcalıklı hissedebileceğiniz bir yaz tatili yapabilirsiniz.

[hotel id=”6003″][/hotel]

Susesi Luxury Resort Hotel

Havuz Bağlantılı Antalya Otelleri - Susesi Luxury Resort

Tripadvisor gibi platformlardan çok iyi yorumlar alan, hem ailecek hem de çift olarak gidip unutulmaz bir tatil yaşayabileceğiniz Susesi Luxury Resort, Belek’in en başarılı tesislerinden bir tanesi. Gerek oda seçenekleri gerekse konsepti ile konuklarına geniş bir tercih şansı sunan otel, misafirlerine kusursuz bir tatil vadediyor. Eğer siz de, kusursuz bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız, Susesi Luxury Resort’u mutlaka listenize ekleyin!

[hotel id=”6058″][/hotel]

Titanic Deluxe Belek

Yemyeşil çam ormanlarının ortasında, Beşgöz Nehri’nin hemen kıyısında konumlanmış Titanic Deluxe Belek; hizmetleri, aktiviteleri ve sunduğu eşsiz nitelikleri ile sizi rüya gibi bir tatile davet ediyor. Siz de önümüzdeki aylarda, huzur dolu ve dinlendirici; bir o kadar da eğlenceli bir tatil yapmak isterseniz, erken rezervasyon fırsatları ile Tatil Dükkanı’ndan hemen bu tesise rezervasyon yaptırabilir ve rüyalarınızı gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

[hotel id=”6049″][/hotel]

Calista Luxury Resort Hotel

Antalya, Belek’in en güzel konumlarından birinde bulunan, denize sıfır olarak inşa edilmiş ve sadece konaklama seçenekleri ile bile kusursuz bir tatili konuklarına vadeden Calista Luxury; bir tatil planlıyorsanız listenize eklemeniz gereken yegâne otellerden. Gurme lezzetleri, eğlenceli aktiviteleri, muhteşem plajı, huzur bulabilmeniz adına sunduğu Callos Spa, minik misafirleri için tahsis ettiği Calhippo Çocuk Kulübü ve dahası ile siz de rüyanızı gerçeğe dönüştürmek isterseniz, adresi biliyorsunuz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”6051″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz