Kayak yapmayı seviyor musunuz? Cevabınız “Evet” ise Palandöken Kayak Merkezi’nde alışılmışın dışında çok özel bir otelle sizi tanıştırmak istiyoruz. Kayak sporu denince akla gelen birkaç yerden biri olan Erzurum’un Palandöken bölgesi, kayakseverlere çok farklı bir tecrübe imkanı sunuyor. Son yıllarda yapılan yatırımlarla tesislerini ve otellerini bir üst seviyeye taşıyan bölgeyi her yıl daha fazla kişi ziyaret ediyor.

Sway Hotel - Genel

Palandöken Kayak Merkezi’ne ilginin her yıl katlanarak artmasının temel nedenlerinden bir tanesi de Sway Hotel kesinlikle! Lüks ve konforu bir arada sunan çok özel bir tesise sahip olan otel, snowplus özelliğiyle bir kayak merkezinden bekleyebileceğiniz her şeyi en ince ayrıntısına kadar ayağınıza getiriyor. Yapay kar, ışıklandırılmış onaylı pistler, kayakçı ve kamera takip sistemi ve daha birçok özelliğiyle ayrıcalıklı bir kayak tatili sunan Sway Hotel, beklentileri aşan bir hizmet kalitesiyle adından söz ettiriyor. Türkiye’nin En İyi 10 Kayak Oteli başlıklı yazımızı okuyarak en konforlu ve donanımlı otellerimiz hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu yazımızda, Palandöken Kayak Merkezi’nin en özel  otelini sizler için detaylı bir şekilde inceledik. İşte Sway Hotel ve sunduğu hizmetlerin detayları…

5Konaklama

Sway Hotel - Standart Oda

Dağ ve şehir manzaralı 181 adet geniş ve modern donanımlı odalar ve suitler en yüksek
uluslararası standartlarının yanı sıra özel nemlendirme sistemi ile maksimum konfor sağlar.
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’ne eşsiz manzara veya Erzurum şehir merkezine
kuş bakışına sahip odalarımızda vücudunuz ile birlikte ruhunuz da dinlenecek.
Tüm odalarımızda ücretsiz kablosuz internet bağlantısı mevcuttur.

Standart Oda

Sway Hotel, ortalamanın üzerindeki 34 m2’lik genişliğiyle ferah bir ortamda konaklamanızı sağlıyor. En ince ayrıntısına kadar her şeyin düşünüldüğü tesiste toplam 160 adet standart oda bulunurken, bu odaların kapasitesi 2+1 kişi olarak düzenlenmiş.

Deluxe Oda

Sway Hotel - Deluxe Oda

Palandöken Kayak Merkezi’ne geldiğinizi hatırlatacak tercihlerden bir tanesi de deluxe oda tipi! Kendi özel balkonu bulunan odalar pist ve dağ manzaralı olarak hizmet veriyor. 52 m2’lik çok geniş bir alana sahip deluxe oda tipinden tesiste toplam 14 adet bulunuyor.

Junior Suite

Sway Hotel - Junior Suite

Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak oda tiplerinden biri junior suite odalar! Özel oturma grubu ile donatılmış bu özel odalar, misafirlerine benzersiz bir konfor ve rahatlık sunuyor. Şehir manzaralı junior suite odalar tesiste sadece 3 tane! 55 m2’lik genişliği olan bu oda tipinde yine 2+1 kişi konaklayabiliyor.

Presidential Suite

Sway Hotel - Presidental Suite

Sway Hotel’in en ayrıcalıklı oda tipi presidental suiteler! Tesiste sadece 2 adet bu oda tipinden bulunuyor. 1 adet mster, 1 adet standart odası bulunan presidental suitlerde özel balkon ve salon da yer alıyor. 104 m2 büyüklüğündeki bu özel odalar da 4+2 kişi konaklayabiliyor. Eğer ailenizle birlikte tatil yapmak istiyorsanız, presidental suitler tam da size göre.

4Snow Plus

Sway Hotel - Snow Plus

Sway Hotel’i diğer otellerden ayıran en önemli özelliklerden bir tanesi Snow Plus! Snowplus Sway, tesisin amatör ve profesyonel kış sporları hizmeti veren markası olarak ön plana çıkıyor.

Yapay Kar

Sway Hotel - Yapay Kar

Sway Hotel’de pistlerin %80’i yapay kar sistemiyle donatılmış. Sabah 08:00’den akşam 20:00’ye kadar kesintisiz kayak keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Işıklandırılmış ve Onaylı Pistler

Sway Hotel - Işıklı Pist

Sway Hotel’de her seviyede kayaksever için ayrı pistler bulunuyor. Tesiste, uluslararası standartlarda hazırlanmış büyük slalom, küçük slalom, kızak ve hız kayağı pistleri bulunuyor. Toplam 2 km uzunluğundaki pistlerde, gündüz yarışlarının yanı sıra özel ışıklandırma sayesinde gece yarışları da yapılabilmektedir.

Kayakçı ve Kamera Takip Sistemi

Sway Hotel - Kayakçı Takip Sistemi

Snow Plus’ın kayakseverlere sunduğu en güzel ve ayrıcalıklı özelliklerden bir tanesi de kayakçı ve kamera takip sistemi. Bu sistem sayesinde gün boyunca yaptığınız aktiviteleri online olarak takip edebilir, kayak verilerinizi ve ücretsiz kamera, video çekiminden faydalanabilirsiniz.

Kayak Malzemeleri, Güvenlik ve Eğitim

Sway Hotel - Eğitim

Snow Plus’ın sağladığı faydalar saymakla bitmiyor. Bu sistemde, kayak ekipmanları kiralamak çok kolay. Kiralama kayıt sistemi ve modern kayak odası gibi diğer tesislerin birçoğunda bulunmayan özellikleri Sway Hotel’de bulabilirsiniz. Otelde günlük pist bakımı ve ekipman güvenliği çalışmaları yapılırken; yarış eğitimi, kayak, snowboard ve grup dersleri de verilmektedir. Bunların dışında otelde buz tırmanışı, kızak, tubing, rafting gibi aktivitelere katılabilmeniz mümkün!

3Sway Spa

Sway Hotel - Spa Merkezi

Kış mevsiminin büyüleyici güzelliklerini kış sporlarının adrenalin duygusu ile birleştiren Sway Hotel, spa hizmetleriyle de fark yaratıyor. Yaz ya da kış fark etmeden sizleri ayrıcalıklı bir deneyime davet eden Sway Spa, Tai masajından ozon buhar tedavisine kadar çok geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Geleneksel Türk Hamımı’nda kedinizi ödüllendirirken, klasik manikür, pedikür bakımınızı da yaptırabilirsiniz. Sway Spa’da aradığınız her şeyin fazlasını rahatlıkla bulabilirsiniz.

2Yeme-İçme

Sway Hotel - Restorant

Misafirlerine her alanda en üst seviyede hizmet verme anlayışıyla hareket eden Sway Hotel, zengin uluslararası yiyecek – içecek seçenekleriyle konuklarını ağırlıyor. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerini açık büfe olarak sunan otelin pistlerinde geçireceğiniz eğlenceli bir günün ardından tecrübeli barmenlerin hazırlayacağı kokteyllerin tadını çıkarabilirsiniz.

Sway Hotel - Bar

Sway Hotel’in barında Meksika mutfağından lezzetler tadabilirsiniz. Dış mekanları  tercih eden konuklar, Après-Ski Teras Bar’da içkilerini yudumlarken keyifli dakikalar geçirebilir. Eğer kokteyl tutkunuz varsa, X-Bar’ın hazırladığı rengarenk kokteylleri deneyebilirsiniz. sporcu kimliğinden ödün vermek istemeyenler de Sports Bar’da sağlıklı vitamin içecekleriyle formunu korumaya devam edebilir.

1Genel Yorum

Sway Hotel - Genel Görünüm

Ülkemizin gelişmekte olan kayak merkezlerinden Palandöken Kayak Merkezi’ni bir üst seviyeye taşıyan tesislerden bir tanesi Sway Hotel kuşkusuz! Bir kayak tatilinden fazlasını bekleyenlerin her türlü ihtiyacına en iyi şekilde cevap veren tesis, özellikle Snow Plus özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Sway Hotel - Spa Merkezi - Havuz

Yapay kar, ışıklandırılmış ve onaylı pistler, kayakçı ve kamera takip sistemi gibi birçok özelliği lüks ve konforlu bir şekilde misafirlerine sunan tesis, her seviyeden kayaksevere uygun pistleriyle dikkat çekiyor. Kayak malzemelerini kolay bir şekilde kiralayabilme imkanı veren otelde kayak ve snowboard derslerinden yarış eğitimine kadar birçok eğitimi alabiliyorsunuz. Bu ayrıcalıkların yanında daha birçok özelliği ile Sway Hotel, beklentilerin üzerinde bir kar tatili için tercih edilebilecek en iyi otellerden bir tanesi!

[hotel id=”10018″][/hotel]

 

Palandöken’den daha yakın ama benzer seviyede lüks ve konforu sunabilen bir otel arıyorsanız, Uludağ’ın Zirvesi: Le Chalet Yazıcı Hotel adlı yazımızı okumanızı öneriyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz