Tatil Dükkanı Blog’dan herkese merhaba! Gelecek ay, İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerden birkaç saat içerisinde ulaşabileceğiniz, doğa içerisindeki yakın bölge otellerinde huzurlu bir tatil düşleyenlerdenseniz, sizlere harika teklifler içeren Ocak 2024 yakın bölge otel tavsiyelerimizi bu içerikte sunacağız.

Farklı konseptlerde ve temalardaki yakın bölge otellerine göz atarak, Tatil Dükkanı’nın sizlere sunduğu özel fırsatlardan ve erken rezervasyon kampanyalarından yararlanabilir, Ocak 2024 yakın bölge otellerinde güzel bir kaçamağa dair ilk adımınızı hemen atabilirsiniz. Ayrıca, henüz incelemediyseniz, Ocak 2024 Termal Otel Tavsiyeleri başlıklı yazımız da, dikkat çeken içeriklerimiz arasında yer alıyor!

Elite World Sapanca Convention Wellness Resort

Türkiye’de doğasının güzelliği ile bilinen pek çok bölge mevcut, ancak bunlardan bir tanesi olan Sapanca, hem yeşilin her tonunu barındırması hem de kısa sürede ulaşılabilir olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sapanca’da konumlanmış Elite World Sapanca Convention Wellness Resort ise Ocak ayı yakın bölge otel tavsiyelerimizden bir tanesi. Standart, Deluxe ve Suit oda seçenekleri ile hizmet veren otel içerisinde, keyifli bir kaçamak yapabilmeniz için her şey hazır ve sizleri bekliyor.

Bakıldığında, masa tenisinden basketbola pek çok spor olanağı bulunan otel içerisinde, ayrıca yürüyüş yapabileceğiniz bölgeler ve Sapanca manzarasını izleyebileceğiniz pek çok konum yer alıyor. Odanızdan da orman manzarasını izleyebileceğiniz otel içerisinde; tam donanımlı bir Spa merkezi de hizmet veriyor.

Spa merkezi içerisinde, buhar odası, sauna, Türk hamamı gibi ücretsiz kullanım alanlarından dilediğinizce yararlanabiliyor; lüks bir tatilde aynı zamanda yenilenip bolca dinlenebiliyorsunuz.

Richmond Nua Wellness & Spa Sapanca

Türkiye'nin En Lüks 10 Termal Oteli - Havuz

Sapanca’nın popüler otellerinden bir diğeri de, oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren Richmond Nua Wellness & Spa Sapanca. Sizleri büyülü dünyasına davet eden ve kusursuz bir tatil vadeden tesiste, orman ve göl manzaralı geniş konaklama seçenekleri, bolca aktivite ve tam donanımlı bir Spa merkezi konukların eksiksiz bir tatil yapması adına sunulabilmekte.

Richmond Nua Wellness - Corner Suite

Harika bir tenis kortunun yanı sıra pek çok spor alanı da bulunan Richmond Nua Wellness içerisinde, doğa yürüyüşleri yapabiliyor, farklı günlerde organize edilen Sapanca aktivitelerinde huzurlu ve eğlenceli saatler geçirebiliyorsunuz. Büyük şehirlerden kısa sürede ulaşabileceğiniz bu dinlendirici bölge, her şeyden arınmanızı sağlıyor.

Richmond Nua Wellness - Jet Pool

Spa merkezi içerisinde Türk hamamından saunaya, kapalı havuzlardan buhar odasına ücretsiz kullanım alanları bulunan tesisin; ayrıca güzellik, cilt bakımları; masaj ve Spa ritüelleri gibi hizmetleri de mevcut. Dilediğiniz zaman bu bakımlardan ve masajlardan yararlanarak, uzman terapistlerin elinde yeniden doğabilir, evinize yenilenmiş bir şekilde dönebilirsiniz.

Green Park Resort Kartepe

Türkiye'nin En İyi 10 Kayak Oteli - Green Park Kartepe

Birkaç günlüğüne kaçıp hemen geri dönebileceğiniz bir kayak merkezi mi arıyorsunuz? Kartepe, kesinlikle sizin adresiniz ve Green Park Resort Kartepe Ocak 2024 yakın bölge otel tavsiyelerimizden bir tanesi. Yarım pansiyon konsepti ve kayak olanakları ile konuklarına dolu dolu bir kar tatili vadeden tesis içerisinde; bolca eğlenecek ve dinleneceksiniz.

The Green Park Kartepe Hotel - Standart Oda

Futbol, basketbol, paintball gibi aktivite alanlarının yanı sıra; at biniciliği, kar motoru gibi eğlenceli aktiviteleri ile de dikkat çeken tesis içerisinde; kayağa dair de her şey bulunabiliyor. Kayak okulunda kısa sürede kaymayı öğrenebiliyor, kayak ekipmanları odasından ekipman kiralayarak pistlere hemen adım atabiliyorsunuz. Tesisin, kayak pistlerine direkt erişimi bulunuyor ve Skipasslarınız sayesinde farklı zorluklardaki pistlere hemen ulaşabiliyorsunuz.

Doğal kar süresi en uzun kayak otelleri arasında yer alan Green Park Resort Kartepe, ayrıca bir Spa merkezinin de bulunduğu, ücretsiz kullanım alanlarından ve masaj hizmetlerinden faydalanabileceğiniz bir tesis.

Oylat Kaplıcaları Aşiyan Otel

Oylat Kaplıcaları - Aşiyan Otel

Bursa’nın İnegöl mevkiinde konumlanmış, doğası eşsiz ve büyüleyici otellerden biri olan Oylat Kaplıcaları Aşiyan Otel, Ocak 2024 yakın bölge otel tavsiyelerimizden bir diğeri ve dinlenmek, huzur bulmak isteyenler için ideal seçimler arasında yer alıyor. Yarım pansiyon konsepti ile hizmet veren tesis çerisinde, kaplıcalar sayesinde sağlık dolu bir kaçamak yapabilmeniz de mümkün.

Oylat Kaplıcaları - Otel Genel

Bakıldığında, iki adet kapalı yüzme havuzu, Spa merkezi ve termal suyu ile ayrıcalıklı bir tatil vadeden tesis içerisinde; her odada termal su hizmeti de sunulmakta. Dilerseniz Spa merkezinin ücretsiz kullanım alanlarında, dilerseniz kaplıcalarda, dilerseniz odanızda termal su keyfini yaşayabilirsiniz.

Oylat Kaplıcaları - Otel Havuzu

Bay ve bayanlar için ayrı termal havuzları da bulunan Oylat Kaplıcaları Aşiyan Otel; kese, köpük ve masaj gibi hizmetler de sunabilmekte. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz