Akdeniz’in göz bebeği Kıbrıs’ın en lüks otellerinde en uygun fiyatlarla konaklamak ister misiniz? Nisan 2024’de tatil cenneti adada büyük fiyat avantajlarıyla benzersiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. İlkbaharın gelişi ile birlikte kendinizi ve sevdiklerinizi ödüllendirmek için en iyi tercihlerden bir tanesi muhteşem bir Kıbrıs tatili şüphesiz! Siz de Tatil Dükkanı güvencesiyle en iyi Kıbrıs otellerinde en uygun fiyat garantisi ile konaklama fırsatlarını yakalayabilirsiniz!

Tatil Dükkanı Blog olarak, bu yazımızda, Nisan 2024’de kusursuz bir tatil yapabileceğiniz Kıbrıs otellerini sizler için detaylı bir şekilde listeledik. Lüks Kıbrıs otellerinin sahillerinde güneş ve kumun tadını çıkarırken, spa merkezlerinde yenilebilirsiniz. Ek olarak, Kıbrıs otellerinin konuklarına sunduğu sanatçı gala programlarına katılarak Kıbrıs tatilinizi taçlandırabilirsiniz. İşte Nisan 2024 Kıbrıs otel tavsiyeleri…

Cratos Premium Hotel Port Spa

En İyi Kıbrıs Balayı Otelleri - Cratos Premium

Cratos Premium, Girne’nin ve Kıbrıs’ın en lüks ve donanımlı tesislerinden bir tanesi. Adından da anlaşılabileceği gibi premium hizmet sunan bu tesis, Girne’nin Çatalköy mevkiinde, denize sıfır olarak konumlanmış. Tam pansiyon plus konsepti ile hizmet veren bu Cratos Premium, her yaştan konuğuna uygun aktivite alanları ile kusursuz bir biçimde donatılmış durumda. Nisan 2024’de tercih edebileceğiniz en iyi Kıbrıs otellerinden bir tanesi şüphesiz bu tesis! 

2010 yılından bu yana hizmet veren Cratos Premium içerisinde, rüyalarınızdaki tatili yapabilmeniz mümkün. Tesis, standart, superior, süit ve villa gibi konaklama seçeneklerine sahip. Konaklama seçeneklerinin her biri, olabildiğince modern ve konforlu; bir o kadar da lüks. Süitlerin ve villaların bir kısmı, jakuzi ile taçlandırılmış durumda.

Cratos Hotel Balayı Deneyimi - Havuz

Açık ve kapalı havuzları tesis etrafında yer alan otelde, ayrıca özel bir plaj bulunuyor. Plajda, gün boyunca tüm ihtiyaçlarınız eksiksiz olarak karşılanabilirken; size sadece eğlenmek ya da dinlenmek kalıyor. Hem havuz hem de plaj etrafında, çeşitli aktivitelerin organize edildiğini ve su sporlarından rekabetçi oyunlara, pek çok etkinliğe katılabileceğinizi de hatırlatmakta fayda var!

Otelde eğlence, sadece gündüzleri değil; geceleri de devam ediyor. Ebeveynler eğlenirken, otel ekibi elbette minik misafirleri unutmuyor. Çocuklarınızı dilediğiniz zaman bırakabileceğiniz, uzman personellerle donatılmış bir çocuk kulübü, tesiste sizleri bekliyor.

Kıbrıs'ın Jakuzili En İyi 5 Oteli - Cratos

Kusursuz ve krallara layık bir tatil yapmak; Spa’da yeniden doğmak; sabahın ilk ışıklarına kadar unutulmaz, keyifli saatler yaşamak; hak ettiğiniz tatili Kıbrıs’ta yapmak istiyorsanız, Nisan 2024’de Cratos Premium’u tercih edebilirsiniz!

Malpas Hotel

kibris-bayram-tatili-malpas-1

Girne’nin Çatalköy mevkiinde, denize sıfır konumlanmış Malpas Hotel, aynı Cratos Premium gibi Kıbrıs’ın turizm açısından gözbebeği Girne’nin en güzel tesislerinden bir tanesi. Tam pansiyon plus konsepti ile işletilen bu tesiste, her yaştan konuğa özel harika aktivite alanları ve hizmetler bulunmakta. Ayrıca, çiftlere özel ayrıcalıklı hizmetler de cabası! Bu yüzden Nisan 2024’de tercih edilebilecek en iyi tesislerden biri de Malpas Hotel!

Standart oda, süit ve Diamond Court gibi konaklama seçenekleri bulunan, süit seçeneklerinin pek çoğunu jakuzi ile taçlandıran Malpas Hotel’de, her oda özenle ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde hazırlanmış. Bakıldığında, konaklama alanları oldukça ferah ve modern. Nisan 2024’de ferahlamak ve stresli bir ortamdan uzaklaşmak istiyorsanız Malpas Hotel biçilmiş kaftan!

Tesis önünde devasa bir havuzu bulunan Malpas’ın, denize sıfır ayrıntısı bir yana, aynı zamanda özel bir plaja da sahip olduğu biliniyor; ancak bu plaj tesisin hemen yanı başında değil. Malpas, özel plaj ve deniz keyfi isteyen konuklarını, Kıbrıs’ın en popüler beach club işletmelerinden Cornaro Beach Club’a davet ediyor. Tesise sadece iki kilometre uzaklıkta olan bu alanda, unutulmaz ve oldukça eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Su sporları, full animasyon, gece aktiviteleri, partiler, şovlar, etkinlikler ve dahası ile eğlenceli bir tatil konusunda biçilmiş kaftan olan Malpas’ta, ayrıca dinlenmeniz adına muhteşem bir Spa merkezi de mevcut. Geleneksel ve modern masaj uygulamalarını, uzman bir ekip tarafından yönetilen bu Spa merkezinde alabiliyor, ruhunuzu ve bedeninizi aylardır çektiğiniz yükten, stresten ve gerginlikten arındırabiliyorsunuz. Nisan 2024 için Malpas Hotel’i mutlaka listenize almanızı tavsiye ediyoruz.

Merit Royal Premium Hotel

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Merit Royal

Kıbrıs’ın en güzel ve popüler bölgesi Girne’de, denize sıfır bir konumda, Merit kalitesiyle kusursuz bir tatil yapmak isterseniz; Nisan 2024 için en lüks önerimiz Merit Royal Premium Hotel. Ultra her şey dahil konsepti ile işletilen bu özel tesis, konuklarına sunduğu olanaklarla misafirlerine hayatları boyunca yaşadıkları en güzel tatili vadediyor.

Kıbrıs'ın Jakuzili En İyi 5 Oteli - Merit Royal Premium

Zephyrus koyunu gören odaları, mavi ile yeşilin buluştuğu büyüleyici bir bölgede konumlanması ve denize sıfır ayrıntısı ile Merit Royal’de, aradığınız her şeyin fazlası mevcut. Tesis, Deluxe, Suit ve Kral Dairesi gibi konaklama seçenekleri ile hizmet veriyor.

Gün boyunca full animasyon hizmetiyle dans yarışmalarından havuz partilerine pek çok etkinliği bulunan tesisin, ayrıca tenis, basketbol, futbol oynayabileceğiniz spor alanları ve Jet-ski, kano gibi su sporları seçenekleri bulunuyor. Geçtiğimiz yıllarda tam donanımlı hale getirilen Fun Zone ise; Merit Royal’e son zamanlarda giden konukların oldukça beğendiği bir diğer eğlence alanı.

Tesis etrafında açık ve kapalı havuzları bulunan otelde, ayrıca muhteşem bir özel plaj da mevcut. Burada, ihtiyacınız olan her şey otel ekibi tarafından çok hızlı bir biçimde karşılanıyor. Size, sadece eğlenmek ve huzur bulmak kalıyor. Nisan 2024’de ultra lüks bir tatil için Merit Royal Premium ilk adresiniz olmayı fazlasıyla hak ediyor!

Merit Otelleri - Merit Royal - Havuz

Merit Royal Premium, dinlenmek ve yenilenmek isteyenler için uzman bir kadro ile son teknoloji araçların bulunduğu Spa merkezi de konuklar için sunulan ayrıcalıklardan sadece biri. Nisan 2024’de kendinizi şımartmak için en iyi tercihlerden biri Merit Royal Premium.

Concorde Luxury Resort

Concorde Luxury Resort - Manzara

Nisan 2024’de kendinizi en iyi şekilde ödüllendirebileceğiniz bir diğer Kıbrıs oteli de Concorde Luxury Resort. Kıbrıs’ın gelişen bölgesi Bafra’da denize sıfır konumlanmış bu tesiste de ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veriliyor ve konsept dahilinde sunulan ayrıcalıklar konukları fazlasıyla memnun ediyor. Kısacası, Concorde Luxury’i tercih ederek bir tatilden çok daha fazlasını yaşayabilirsiniz.

Concorde Luxury Resort - Havuzlar

Deniz ve bahçe manzaralı Deluxe odaları ve sıklıkla tercih edilen özel havuzlu Suit gibi konaklama seçenekleri bulunan otelde, her konaklama seçeneği konforlu, modern şekilde dizayn edilmiş. Bu noktada, tercihinizi hangi oda tipinden yana kullanırsanız kullanın, evinizdeki konforu yaşayabilmeniz mümkün.

Concorde Luxury Resort - Konaklama

Gün boyunca full animasyon ile her yaştan konuğuna eğlenceli aktivite programları sunan Concorde Luxury Resort içerisinde; açık, kapalı ve Aquapark bağlantılı havuzlar bulunuyor. Tercihini plaj yönünde yapan konuklar için ise iskele ile taçlandırılmış bir özel plaj ve iskele hizmet veriyor. Nisan 2024’de tatilin tam anlamıyla keyfini çıkarabileceğiniz tesislerden bir tanesi kesinlikle Concorde Luxury Resort.

Dinlenmek için ise tercih edilebilecek en özel alanlardan bir tanesi, tesisin Spa merkezi tabii ki! Buhar odası, Türk hamamı gibi ücretsiz kullanım alanları ve uzman terapistleri ile Concorde’un Spa merkezinde, yenilenebilirsiniz. Siz de ayrıcalıklı bir otelde ayrıcalıklı bir tatil hayal ediyorsanız Concorde Luxury Resort Nisan 2024’de sizleri bekliyor. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz