Ülkemizde özellikle tatil köylerinde lüks ve konforlu tesisler kurulmaya devam ediyor ve bu tesislerin içinde ihtiyacınız olan hemen her şey mevcut. Bu yüzden, şüphe yok ki, büyük tesisler turizmin vazgeçilmez bir parçası; ancak sessizliği ve samimiyeti tercih eden konukları ağırlayan butik otelleri de gözardı etmemek gerekiyor.

Neden Butik Otel Tercih Etmelisiniz? Sonsuzluk Havuzu

Ortalama 20-30 odalı, hatta daha az oda kapasitesi bulunan butik oteller, özellikle küçük tatil beldelerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Bu yazımızda, Tatil Dükkanı olarak, neden butik otel tercih etmelisiniz? Sorusunun cevabını detaylı bir şekilde vereceğiz.

Yazımızı okuyarak butik oteller hakkında detaylı bilgiye sahip olurken, Tatil Dükkanı üzerinden avantajlı fiyatlarla birçok butik otelde rezervasyon yapabilirsiniz!

Sessizlik Arayanlar

Neden Butik Otel Tercih Etmelisiniz? Küçük Oteller

Butik otel tercihi geçtiğimiz yıllarda büyük bir risk almak anlamına gelebiliyordu, ancak Tripadvisor gibi tamamen tarafsız yorumlar içeren sitelerin verdiği bilgiler ışığında, artık seçim yapmak çok daha kolay ve keyifli. Peki, neden butik otel tercih etmelisiniz? Sorusuna verilebilecek ilk cevap, şüphesiz sessizlik olmalı! Dev bir tesiste, kalabalık bir kitle ile tatil yapmak yerine, butik otellerde hem sessiz hem de sakin bir tatil geçirebilmeniz mümkün.

Doğa içinde kendine yer bulan butik otellerde, yeşille mavinin kucaklaştığı manzarayı izlemek ve sessizliği dinlemek büyük bir ayrıcalık!

Neden Butik Oteller Tercih Etmelisiniz? Viento

Ege’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olarak gösterilen Alaçatı, tercihini butik otelden yana kullanmak isteyenlerin gözde merkezleri arasında yer alıyor. Ilıca Plajı’na sadece 3 km uzaklıktaki Viento Otel Alaçatı, 150 yıllık restore edilmiş bir Rum evinde konuklarına hizmet veriyor. Otelin eşsiz mimarisi eşliğinde doğanın keyfini çıkarırken, Viento Cafe & Bistro’da Ege mutfağının büyüleyici lezzetlerinin tadını çıkarabilirsiniz!

[hotel id=”5316″][/hotel]

Yabancı Hissetmek İstemeyenler

Neden Butik Otel Tercih Etmelisiniz? Datça

Kalabalık bir tesiste, zaman zaman kendinize dahi yabancı hissedebilirsiniz. Ancak samimiyet günümüzde çok önemli ve nadir bulunan bir nitelik ve butik oteller, bu konuda kesinlikle beklentileri en üst seviyede karşılıyor. Tatilde samimi ve sıcak bir ilişki kurmak, sizinle 7/24 ilgilenebilecek görevlilere kolayca ulaşabilmek kendinizi evinizde gibi hissetmenizi sağlayacak! Bunun dışında, önemli ve acil konularda inisiyatiflerin rahatlıkla alınabildiğini görebileceğiniz butik otelleri, hem tatil yapmak hem de evinizdeki samimi ortamı yaşamak istiyorsanız gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Pek çok insanın tatile gelirken kalabalıktan kaçtığını düşünecek olursak, butik otellerin huzur, sessizlik ve sakinlik arayan misafirler için biçilmiş kaftan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Neden Butik Otel Tercih Etmelisiniz? Bc Spa Hotel

Tatilde ev konforundan uzaklaşmak istemeyenlerin rotalarından bir tanesi de Dalyan! Anadolu medeniyetlerinin özelliklerini taşıyan mimari yapısıyla ön plana çıkan Bc Spa Hotel Dalyan, farklı konseptlerdeki oda seçenekleriyle misafirlerine huzurlu bir tatil vadediyor!

Karmaşadan Uzaklaşmak İsteyenler

Neden Butik Otel Tercih Etmelisiniz? Orman

Büyük ve lüks bir tesisin en büyük avantajı, yukarıda da belirttiğimiz gibi, her türlü hizmete anında sahip olabilmeniz. Aklınıza gelebilecek her şeyin elinizin altında olduğu bu tesislerin tabii ki negatif yönleri de var ve bu sorunların başında da ‘karmaşa’ geliyor. Çok kalabalık ortamlar ve zaman zaman personellerin size yeterince ilgi gösterememesi, büyük tesislerde kendinizi mutsuz hissetmenize neden olabilir.

Ancak butik otellerde bu tarz sorunlarla kesinlikle karşılaşmazsınız ve bu yüzden ‘butik otel’ olarak adlandırılırlar. Bu konseptteki oteller az sayıda misafire hizmet verdiği için her an ulaşabileceğiniz butik otel personeli, karmaşadan uzak kalmanız, sessiz ve sakin bir tatil geçirebilmeniz için büyük bir çaba sarf eder!

Neden Butik Otel Tercih Etmelisiniz? Monta Verde Hotel

Tatilini villada geçirmek isteyenlerin listesine eklemesi gereken butik otellerden bir tanesi de kesinlikle Monta Verde Hotel olmalı! Ölüdeniz’in Ovacık Köyü’nde yer alan ve çam ağaçlarıyla kaplı dağların çevrelediği bu özel tesis, deniz ve ormanı sizler için bir araya getiriyor.

Tatilini karmaşa, kalabalık ve sesten uzak geçirmek isteyenlerin, özgün bir yapı ve mimari içinde konaklayabileceği en ideal tesisler arasında yer alan butik otelleri, Tatil Dükkanı bu üç sebepten dolayı şiddetle öneriyor!

Sessiz ve huzurlu bir tatil arayanların da en çok tercih ettiği noktalardan biri olan Kıbrıs için Avantajlı Fiyatlarla Uçaklı Kıbrıs Paketlerini Tatil Dükkanı üzerinden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz