Kendinizi ödüllendirmek için Mart 2024’de harika bir tatil kaçamağı yapmaya hazır mısınız? Mart 2024’de tercih edebileceğiniz en iyi yurtiçi otelleri bu yazımızda detaylı bir şekilde paylaşacağız. Eğer siz de yurtiçinde muhteşem bir tatilin ardından unutamayacağınız anılar biriktirmek istiyorsanız yazımızı okuduktan sonra konaklayacağınız otele karar vermenizi tavsiye ediyoruz.

Sevdiklerinizle birlikte benzersiz bir tatil yapabileceğiniz tesisleri detaylı bir şekilde kaleme aldığımız yazımızda otellerin konaklama seçeneklerinden, yeme-içme alanlarına, eğlence-aktivite olanaklarından spa merkezlerine kadar tesisler hakkında merak ettiğiniz her sorunun yanıtını bulabileceksiniz. Ek olarak, En İyi Yurtiçi SPA Otelleri başlıklı yazımızı okuyarak spa otellerinin öne çıkan özellikleri hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. İşte Mart 2024 yurtiçi otel tavsiyeleri…

Manas Park Ölüdeniz

Ölüdeniz’in en güzel konumunda yer alan Manas Park Ölüdeniz, Mart 2024 yurtiçi otel tavsiyelerimizden biri olarak ön plana çıkıyor. Özellikle Ölüdeniz’in doğasını daha önce görebilme şansı yakalayamayan tatil severler için biçilmiş kaftan olan bu özel tesis, ultra her şey dahil konsepti ile konuklarını ağırlıyor.

Toplam 103 oda ile misafirlerini ağırlayan Manas Park Ölüdeniz’de, Standart, Aile, Superior, Deluxe, Süit gibi konaklama seçenekleri yer alıyor. Geniş portföydeki her konaklama seçeneği, modern ve her ihtiyacınızı karşılayabilecek şekilde konuklara hizmet veriyor.

Canlı müzik, motorlu ve motorsuz su sporları; basketbol, voleybol, masa tenisi oynayabileceğiniz alanlar; açık havuz ve muhteşem bir doğa ile konuklarına sınırsız eğlence ve aktivite olanağı sunan Manas Park; doğanın tam kalbinde sessizlik ve huzurla kucaklaşmak isteyenlerin Mart 2024’de tercih edebileceği otellerden bir tanesi. Eğer siz de Mart 2024’de doğanın ortasında eğlence ve aktiviteye doymak istiyorsanız Manas Park sizleri bekliyor.

NG Sapanca Wellness & Convention

NG Sapanca Wellness Convention

Sapanca’nın en güzel otellerinden biri olarak listemize giren NG Sapanca kusursuz konumu ve konuklarına sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle fark yaratan bir tesis! Mart 2024’de yeşillikler içinde yenilenmek, oksijen depolarken stresli iş hayatı atmosferinden birkaç gün de olsa uzaklaşmak isteyenlerin tercih edebileceği NG Sapanca, donanımlı tesisleri ve alanında uzaman ekibi ile konuklarına bir tatilden daha fazlasını sunuyor.

Hafta Sonu Kaçamağı İçin En İyi Sapanca Otelleri - NG Wellness - Suit Oda

Superior, Suite gibi oda çeşitleri ile konuklarını ağırlayan bu özel tesiste, unutulmaz bir tatil yapabilir, Mart 2024’de NG Sapanca’da sevdiklerinizle unutulmaz hatıralar biriktirebilirsiniz. Muhteşem bir ormanın tam ortasında yer alan tesisin orman manzaralı lüks odaları sizleri rüyalarınızdaki tatile götürecek. Size en uygun oda tipini tercih ederek tatiline başlayabilirsiniz.

NG Sapanca Wellness Convention - Havuz

Dört farklı restoranı, bir lobi barı ile modern ve geleneksel lezzetleri konuklarına sunan NG Sapanca’da, Aliva Spa Merkezi en çok dikkat çeken noktalardan bir tanesi. Bu lüks tesisin spa merkezi aradığınız her hizmeti bulabileceğiniz bir merkez olma özelliği taşıyor. Aliva Spa Merkezi’nde son teknoloji donanımlarla hem bedeninizi hem de ruhunuzu yenileyebilmeniz mümkün. Özellikle İstanbul’da yaşıyorsanız ve yaşadığınız şehirden fazla uzaklaşmak istemiyorsanız Mart 2024’de tercihinizi NG Sapanca’dan yana kullanabilirsiniz.

Limak Limra Hotel & Resort

Kemer'in En İyi 7 Oteli - Limak Limra1

Kemer’de denize sıfır bir konumda, doğanın ortasında Mart 2024’de kusursuz bir tatil yapmak isterseniz, Limak Limra Hotel & Resort en doğru seçimlerden! Ultra her şey dahil konsepti ile konuklarını ağırlayan tesis, her yaştan konuğuna sunduğu hizmet alanları ve aktiviteleri ile konuklarına her geçen yıl daha iyi bir tatil deneyimi sunuyor. Bu özel tesisin en önemli özelliklerinden bir tanesi ise 0-12 yaş arası ilk iki çocuk ücretsiz kabul ediliyor.

Limak Limra Resort - Havuz

140.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulu Limak Limra’da, standart odalar, jakuzili suitler, engelliler için tasarlanmış seçenekler, aile odaları ve özel konuk evleri bulunuyor. Aradığınız her konsepte uygun bir oda tipi bulabileceğiniz tesiste en üst seviyede hizmet sunuluyor. Her bir konaklama seçeneği, özenle, tüm ihtiyaçlarınızın karşılanması amacıyla dizayn edilmiş ve tercihiniz hangisi olursa olsun, evinizdeki konforu rahatlıkla bulabilirsiniz.

Limak Limra Resort - Aquapark

Motorlu ve motorsuz su sporları, eğlenceli gündüz aktiviteleri, dans partileri ve dahasıyla bolca eğlenebileceğiniz Limak Limra’da, toplamda 4500 metrekarelik bir alana kurulu dört açık, bir kapalı havuz bulunuyor. Plaj ve deniz keyfi yaşamak isteyenleri ise 300 metre uzunluğunda muhteşem bir kum – çakıl plaj ve iskele bekliyor. Akdeniz’de Mart 2024’de havaların ısınmaya başlayacağını hatırlatıyor ve tek çatı altında aradığınız her hizmeti bulabileceğiniz bu özel tesisi mutlaka listenize eklemenizi öneriyoruz.

Limak Limra Club Park Hotel - Genel

Buhar odası, sauna, Türk hamamı gibi ücretsiz kullanım alanları ile tam donanımlı bir Spa merkezini de bünyesinde bulunduran Limak Limra; hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürmek ve yaşadığınız şehre yenilenerek dönebilmeniz için biçilmiş kaftan! Ek olarak, tesisin çocuklar için özel aktivite gruplarının bulunduğunu ve gözetim altında minik misafirlerin de unutulmaz hatıralar biriktirdiğini hatırlatalım! Mart 2024’de Limak Limra farkını siz de yaşayın!

Adrina Termal Health & Spa Hotel

Mart 2024’de tatil kaçamağı yapmak için en ideal merkezlerden bir tanesi de Güre şüphesiz! Muhteşem doğası ve donanımlı otelleriyle dikkat çeken Güre’de her konsepte uygun bir otel bulabilmek mümkün. Adrina Termal, özellikle İstanbul ya da çevresinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz, lüks ve donanımlı harika bir tesis!

Adrina Termal Otel - Oda

 

Konuklarına çok farklı konaklama seçenekleri sunan otelde hemen hemen aradığınız her hizmeti bulabiliyorsunuz. Deniz, havuz ve Kaz Dağları manzaralı odalarda, huzurlu bir tatil deneyimi yaşayabilir, odanızdan kısa bir süre içerisinde havuza ya da plaja ulaşabilirsiniz. Konuklarını yarım pansiyon konsepti ile ağırlayan tesiste pek restoran bar ve kafe alanı bulunuyor.

Adrina Termal Otel - Termal Havuz

 

Sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri, tesisin İda Restoran’ında konuklara sunuluyor. Açık büfe olarak sunulan bu öğünlerde, Türk ve dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini tadabiliyorsunuz. İsteğe göre açılabilen İtalyan Restoran ise özellikle dünyadan mutfağından seçkin örnekler sunuyor. Seçimine göre öğle yemeklerinizi de yine bu restoranda yiyebilme şansına sahip oluyorsunuz.

Konuklarına sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle öne çıkan tesisin kendine ait özel bir plajı bulunuyor. Denize sıfır olan Adrina’da, birkaç adım ötenizde bulunan özel plajda keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Bu özel otelde şezlong ve şemsiye gibi ihtiyaçlarınız, tesis tarafından ücretsiz olarak sağlanırken, Güre’de muhteşem bir tatil deneyimi yaşayabilmeniz mümkün!

Otelin en önemli özelliklerinden bir tanesi de sağlık turizmine verilen önem. İsminden de anlaşılabileceği gibi, Güre’nin en güzel tesislerinden Adrina Termal, bu küçük sahil kasabasının şifalı termal sularını konuklarına sunuyor. Yüksek mineralli ve banyo kürü olarak kullanılan bu özel termal sular, tesis tarafından sunulan sağlıklı yaşam merkezleri ve hizmetleri ile bütünleştiriliyor. Mart 2024’de huzurlu ve bolca dinlenebileceğiniz bir tatil planlıyorsanız, şifalı termal suları ve lüks tesisleriyle Adrina Termal, uzman ekibi ile sizleri bekliyor. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz