Ülkemizde şifalı sularıyla her yıl binlerce misafir ağırlayan termal oteller, birçok hastalığın tedavisinde önemli rol oynuyor. Termal turizm denince akla çok lüks tesisler gelmiyor kuşkusuz; ancak Eskişehir’in Bademlik bölgesindeki Tasigo Hotels Eskişehir Termal Hotel, lüks ve zarafet dolu tesisleriyle termal turizmde farklı bir sayfa açıyor. 

Tasigo Hotels Eskişehir - Kuş Bakışı

Leed Gold sertifikası bulunan, Uluslararası Otel Ödülleri’nden büyük bir ödül kazanarak önemli bir başarıya imza atan ve son olarak da Türkiye’nin en iyi mimariye sahip otellerinden biri olma unvanını da elinde bulunduran otel, sizleri beş yıldızlı ve sağlıklı bir tatil yapmak için bekliyor. Türkiye’nin Şifa Kaynağı Termal Oteller başlıklı yazımızı okuyarak tesisler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tasigo Hotels Eskişehir - Genel

Spa merkezi, dünya lezzetlerini bulunduran muhteşem restoranları ve profesyonel personelleri ile hak ettiğiniz huzuru ve dinlenceyi sizlerle buluşturan Tasigo içerisinde, kendinizi özel hissetmeniz adına her şey düşünülmüş. Zarafetin, yenilenmenin ve huzurun merkezi olan bu tesis, Eskişehir’in Bademlik konumunda; sessiz, sakin ve sağlıklı bir tatil yapmak istemez miydiniz?

4Odalar

Tasigo Hotels Eskişehir - OdalarTasigo Hotels Eskişehir - Odalar

İhtiyaçlarınıza göre düzenlenmiş tam 164 odası ile konuklarına merhaba diyen tesis, 24 saat oda servisi, yüksek hızda internet, çamaşırhane, kuru temizleme gibi özelliklere de sahip. Ayrıca, aşağıda sizin için tanıtacağımız her oda tipi içerisinde, televizyondan klima sistemlerine kadar konforunuz adına her şey düşünülmüş durumda.

Deluxe Oda

Tasigo Hotels Eskişehir - Deluxe Oda

Tasigo’ya girdiğinizde, huzurlu bir atmosfere adım attığınızı bilirsiniz ancak Deluxe odalar da, bir o kadar huzur verici renkler ile dizayn edilmiş. Bir yatak odası ve banyoya sahip bu oda tipinde, şehir yahut bahçe manzaralı standart bir balkon da bulunmakta. 35 metrekare olarak düzenlenmiş Deluxe odalarda, ihtiyacınız olan her şeye erişebilmeniz mümkün.

Premium Oda

Tasigo Hotels Eskişehir - Premium Oda

43 Metrekare büyüklüğünde oluşturulan Premium oda tipi ise; Tasigo’nun hem modernliği hem de genişliği ile dikkat çeken oda tiplerinden. Konuklarına ayrıcalıklı bir konaklama imkânı sunan bu odalar, muhteşem bir terasa ve bahçe manzarasına sahipken; bu oda tiplerinin bir yatak odası ve bir banyodan oluştuğunu da bildirelim.

Prestige Suite

Tasigo Hotels Eskişehir - Prestige Suite

Burası, bir otel odasından çok daha fazlası. Tasigo’nun en güzel oda tiplerinden Prestige Suite içerisinde, rüyalarınızdaki tatili yaşamanız için hemen her şey düşünülmüş. 54 Metrekare büyüklüğündeki bu odalar, modern bir biçimde dekore edilmişken aynı zamanda lüks ince detayların da odaya işlendiğini belirtelim. Bir yatak odası, bir oturma odası ve bir banyodan oluşan Prestige Suite içerisinde, bahçe manzaralı oldukça hoş bir terasınız da mevcut.

Executive Suite

Tasigo Hotels Eskişehir - Executive Suite

Özel imkânlarla dolu kusursuz bir tatil yapmak istiyorsanız, Tasigo’nun Executive Suite tipindeki odaları da sizi bir adım daha öteye geçirmek adına dizayn edilmiş durumda. 95 Metrekare büyüklüğündeki bu odalarda, özel mutfak, bir yatak odası, bir oturma odası ve bir banyonuz mevcut. Muhteşem şehir manzarası eşliğinde girebileceğiniz bir jakuzisi de bulunan bu suitte, hayal ettiğiniz dinlendirici ve huzurlu tatili yaşayabilir; terasınızda, gün batımını izleyebilirsiniz.

Grand Suite

Tasigo Hotels Eskişehir - Grand Suite

Teras, Jakuzi, hamam, sauna gibi muhteşem özellikleri ile Tasigo’nun konuklarını bulutlara taşıyan oda tiplerinden biri de Grand Suite olarak biliniyor. Tam 105 metrekare büyüklüğünde oluşturulmuş bu oda tipi, sizler için lüks bir yaşam alanı sunuyor. Çalışma masasından toplantı masasına kadar, her şeyi düşünülmüş, lüks bir sarayda hissedebileceğiniz Grand Suite’ler, ihtişamı hissetmeniz adına doğru seçim olacaktır.

Presidental Suite

Tasigo Hotels Eskişehir - Presidental Suite

Tasigo’nun misafirleri için en yüksek konforu sunmak adına hazırladığı Presidental Suite; şıklık ve aynı zamanda lüks arayanların tercihi. Özel bir bahçesi, genişçe bir terası, harika bir şöminesi bulunan Presidental Suite, toplantı odasından saunaya, jakuziden koşu bandına kadar her şeyi düşünülmüş bir oda. Modernliği zarafetle harmanlayan ve sizin için en lüksü, en konforu sunan Presidental Suite, Tasigo’nun en gözdesi.

3Yeme – İçme

Tasigo Hotels Eskişehir - Yeme-İçme

Oda kahvaltı konsepti ile tarafınıza hizmet veren Tasigo Hotels içerisinde, öğle ve akşam yemeklerinizi panoramik Eskişehir manzarası eşliğinde, tesisin ünlü restoranlarında yiyebiliyorsunuz. Türk ve dünya lezzetleri ile harmanlanmış muhteşem menüleri, seçkin malzemelerle ve usta şefler tarafından hazırlanmış yemekleri ile Tasigo’nun iki restoranı da, kusursuz.

People Restaurant

Tasigo Hotels Eskişehir - People Restorant

A’la Carte hizmet veren restoranlardan People, geniş bir cam cepheye sahip ve bu sayede muhteşem bir şehir manzarası izlerken yemeğinizi burada yiyebilmeniz mümkün oluyor. Zarif ve şık dekore edilmiş People içerisinde, hem dünya lezzetlerini hem de Türk lezzetlerini tadabilmeniz mümkün.

Turquoise Restaurant

Tasigo Hotels Eskişehir - Turquoise Restorant

Geniş salonu ve aydınlık ortamı ile dikkat çeken Turquoise, aynı zamanda açık havada yemek yeme imkânı sunan bir Tasigo restoranı. Genişçe bir terası bulunan bu restoranda, grup yemekleri için açık büfe servisi de sunulabilmekte.

2Aktivite ve Hizmetler

Tasigo Hotels Eskişehir - Termal Havuz

Eskişehir’in en güzel termal otellerinden bir tanesi olan Tasigo, kendinizi ödüllendirmek ve dinlenmek için en doğru adreslerden bir tanesi olabilir. Termal havuzları, açık kapalı havuzları ve elbette Aden Spa merkezi ile nam salmış bu tesis içerisinde, masaj terapilerinden cilt bakımlarına, dilediğiniz her şeyi uzman ve sertifikalı personeller tarafından yaptırabiliyorsunuz.

Tasigo Hotels Eskişehir - Havuzlar

3500 Metrekare üzerine kurulmuş olan Aden Spa içerisinde, termal su havuzları, jakuziler, otantik hamamlar, buhar odaları, şok havuzları bulunmakta. Su ile gelen güzelliği sizlerle buluşturan Tasigo içerisinde, kendinize muhteşem bir hediye vermeniz, Aden sayesinde kesinlikle mümkün kılınıyor.

Hamam Ritüelleri

Tasigo Hotels Eskişehir - Hamam

Genel kullanıma açık kadın ve erkek hamamları bir yana, aynı zamanda üç farklı özel hamamı da bulunan Tasigo içerisinde, hem hamam keyfini hem de termal suyun sunduğu yenileyici etkiyi tatmanız mümkün oluyor.

Masaj Ritüelleri

Tasigo Hotels Eskişehir - Masaj

Kişisel ihtiyaçlarınız, bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirmeniz için sizlere uzman personeller ile harika bir masaj terapisi hizmeti veren bu tesiste; gelenekselden moderne, dünya üzerindeki pek çok masaj tipi uygulanabiliyor. Bu ritüeller dışında, Aden Spa merkezi içerisinde Afüzyon, arındırıcı vücut kesesi, balneoterapi, dinlendirici vücut masajı gibi sizlere huzur verebilecek hizmetler de mevcut.

1Genel Yorum

Eskişehir’in Bademlik mevkiine kurulmuş olan Tasigo Hotels, son dönemde yaşadığınız stresten ve sinirden sizi arındırabilecek, gerek masaj terapileri gerekse konumu itibarı ile sunduğu sessiz, huzurlu ortamı sayesinde kısa sürede yenilenebileceğiniz bir tesis. Siz de, yenilenmek ve huzur bulmak adına termal suları ile ünlü bu tesise birkaç günlüğüne kaçamak yapabilirsiniz. Türkiye’nin En Lüks 10 Termal Oteli adlı yazımızı okuyarak en konforlu tesisler hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”7687″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz