Kıbrıs’ın en köklü gruplarından Merit Grubu, yaptığı yatırımlarla lüks ve doğal güzellikleri bir araya getiriyor. Lüks ve konforla dolu rüya gibi bir tatil yapmak isteyenlerin beklentilerine kayıtsız kalmayan grup, tatil cenneti adanın en gözde otellerini bünyesinde bulunduruyor.

Merit Otelleri - Genel1

Merit Grubu, yenilikçi fikirleri ve çalışanlarının kusursuz nitelikleriyle büyümeye devam ediyor. Misafirlerine sadece müşteri gözüyle bakmayıp konuklarının her türlü ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan grup, tesislerinde konaklayanların görüşlerine de son derece önem veriyor. Tatilinizi Kıbrıs’ta geçirmeye karar verdiyseniz, Merit otelleri tam da size göre!

Merit Otelleri - Genel2

Tatil Dükkanı, bu yazısında sizler için Merit otellerini tanıtacak. Sunduğu eşsiz hizmetlerle tanınan Merit Grubu’nun güzide otellerinde hangi hizmetlerin sizleri beklediğini merak ediyorsanız; başlayalım!

6Merit Lefkoşa Hotel

Merit Otelleri - Lefkoşa

Kuzey Kıbrıs’ın ilk beş yıldızlı oteli unvanına sahip olan Merit Lefkoşa Hotel, Lefkoşa’nın tamamını ayaklarınızın altında görebileceğiniz, harika manzarası ile dikkat çeken bir tesis. Standart odaları, suitleri ve kral dairesi ile oda seçenekleri çok geniştir.

Merit Otelleri - Lefkoşa - İç Mekan

Spa ve fitness salonunda yenilenip zinde kalabileceğiniz, restoran ve barlarında kusursuz lezzetler tadabileceğiniz bu özel oteli mutlaka listenize ekleyin!

5Merit Park Hotel

Merit Otelleri - Merit Park

Girne’nin en güzel otellerinden bir tanesi olan Merit Park Hotel de listenize ekleyebileceğiniz bir diğer Merit Grubu oteli. 50.000 metrekarelik bir alana kurulu harika bir tesis olan otel, mimarisi Girne Kalesi örnek alınarak oluşturulmuş çok estetik bir görünüşe sahip.

Merit Otelleri - Merit Park - Havuz

Şehir merkezine sadece 6 kilometre uzaklıkta olan tesiste, standart ve suit oda seçeneklerinin yanında kral daireleri de mevcut. Çocuklarınız için harika oyun alanlarının yer aldığı, uluslararası lezzetler tadabileceğiniz, muhteşem havuzunda saatlerinizi geçirebileceğiniz bu özel otel, lüksle konforu bir araya getiriyor!

4Merit Royal Hotel

Merit Otelleri - Merit Royal

Doğu Akdeniz’de, Zephyrus koyunda yer alan ve denize sıfır konumu ile muhteşem bir manzaraya uyanabileceğiniz bu eşsiz tesis, Merit grubunun en başarılı otellerinden. Masmavi deniz ile yemyeşil ormanın kucaklaştığı bir bölgede bulunan tesiste, standart odalar, aile odaları, kral daireleri ve elbette royal suitler yer alıyor.

Merit Otelleri - Merit Royal - Havuz

Keyfinize göre odalar seçebileceğiniz tesiste; her şey “size özel” konsepti ile hazırlanıyor ve bu durum otelin misafirlerini fazlasıyla memnun ediyor. Havuzu, aquaparkı ile son derece başarılı bir hizmet sunan Merit Royal’i rüya gibi bir tatil geçirmek istiyorsanız mutlaka listenize almanız gerekiyor!

Merit Otelleri - Merit Royal - Eğlence

Ek olarak, özel günleriniz için tesisin harika ikramları ve hizmetleri de bulunuyor, karar vermeden önce bu özellikleri de bilmenizde fayda var!

3Merit Crystal Cove Hotel

Merit Otelleri - Merit Crystal Cove

Zephyrus koyunda yer alan bir diğer Merit oteli de Merit Crystal Cove! Beş yıldızlı bu harika tesis, standart, suit ve kral dairesi oda seçenekleri ile hizmet veriyor. Çocuklarınız için muhteşem aktiviteleri bulunan tesiste, açık ve kapalı havuzlar, spa ve masaj hizmetleri yer alıyor. Otelin, uzman kadrosuyla ön plana çıkan spa hizmetinin misafirlerinden tam not aldığının altını çizmemiz gerekiyor. Yolunuz bu tesise düşerse spa hizmetlerini denemenizi tavsiye ediyoruz.

2Merit Cyprus Gardens Resort

Merit Otelleri - Merit Cyprus Gardens

Mağusa’da bulunan bir başka Merit oteli Merit Cyprus Gardens Resort 400 dönümlük bir arazi üzerine kurulmuş. Lüksü ve konforu ayaklarınıza getiren tesis 5 villa, 9 suit ve 72 standart odası ile sizleri bekliyor. Hem aileler hem de bireyler için muhteşem bir seçenek olan tesis, sakinliği ve yeşilin ağırlıklı olduğu ortamı ile dikkat çeken bir otel.

Her yaş kesimine yönelik pek çok aktivitesi ve hizmeti bulunan tesiste, spa salonları ve elbette muhteşem lezzetler tadabileceğiniz özel restoranlar dikkat çekiyor. Her şey dahil konseptinde hizmet veren bu tesiste kusursuz bir tatil yapabilmeniz mümkün!

Tatil Dükkanı’nı sosyal medya üzerinden takip ederek, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabileceğiniz Kıbrıs otelleri‘ni görebilir ve kampanyalarımız hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

1Merit Royal Premium Hotel

Merit Otelleri - Royal Premium

Girne’nin en güzel oteli olarak bilinen ve bu unvanı sonuna kadar hak eden Merit Royal Premium Hotel, misafirlerinin tatil anlayışını bir üst seviyeye taşıyor!

Merit Otelleri - Royal Premium - Aktivite

Denize sıfır konumu ve muhteşem manzarası ile büyüleyen bu etkileyici tesiste, yılın bütün yorgunluğunu üzerinizden atıp kendinizi zinde hissedebileceğiniz harika bir spa hizmeti var.

Merit Otelleri - Merit Royal Premium - Spa

Suit odaları, standart odaları ve kral daireleri ile Merit Royal Premium, Kıbrıs’ta yaşayabileceğiniz en konforlu tatili sizlere vadediyor.

Kıbrıs Sanatçılı Oteller başlıklı yazımızı okuyarak Kıbrıs otelleri hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz