Kuzey Kıbrıs, vizesiz ve pasaport gerekmeden giriş yapıp dilediğinizce tatilinizi gerçekleştirebileceğiniz, son yılların en popüler eğlence adalarından. Bu adada bulunan pek çok otel, full animasyonu ve tematik partileri ile bilinir; ancak bir yandan, Kıbrıs’ta olabildiğince sessiz ve sakin bir tatil için gidilebilecek bir otel yok mu? Elbette var. Korineum Golf Resort, yarım pansiyon konsepti ve üstün hizmet kalitesi ile konuklarına doğanın ortasında, sükunet içinde bir tatil vadediyor.

Tatil Dükkanı Blog’da bugün, tesisi inceleme altına alacak; konaklama seçeneklerine, yeme içme hizmetlerine, aktivitelerine ayrıntılı olarak göz atacağız. Siz de, bu tesis hakkında bilgi sahibi olabilmek adına yazımızı okumaya devam edebilir, bu yazının hemen ardından 2020 Su Kaydıraklı Erken Rezervasyon Otelleri başlıklı fırsat yazımıza da göz atabilirsiniz!

Konaklama Seçenekleri

Korineum içerisinde toplamda 86 oda mevcut ve bu odalar iki ana kategoride sunuluyor. Residence ve Elite kategorilerindeki her oda, modern şekilde dizayn edilirken; hangi konaklama seçeneğini tercih ederseniz edin, huzur dolu bir tatilin ilk adımını atabileceğinizin garantisini verebiliriz.

Standard Residence

Dilerseniz deniz manzaralı, dilerseniz doğa manzaralı olarak tercih edebileceğiniz Standard Residence seçeneği; sevdiklerinizle rahatça konaklayabileceğiniz odalardan. Bakıldığında, deniz manzaralı olmayan seçenek; 31-36 metrekare aralığında bir büyüklükle sunulurken, aynı zamanda Fransız balkon da bu odalarda bulunuyor. Deniz manzaralı Standard Residence seçeneği ise 44-50 metrekare büyüklüğünde ve geniş bir balkon ile taçlandırılmış.

Deluxe Residence

Biraz daha geniş bir yaşam alanında, daha modern bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için sunulan Deluxe Residence, 44-50 metrekare büyüklüğünde ve deniz manzarası, balkon gibi eklemelerin yanı sıra; bir jakuzi ile eşsiz bir tatil deneyimi vadediyor. Her akşam, size özel jakuzide vakit geçirebilir ve günün yorgunluğunu dilediğinizce atabilirsiniz.

Standard Elite Room

46-51 metrekare büyüklüğündeki Standard Elite odalar, Korineum’un Residence seçeneğine nazaran biraz daha modern standart odaları arasında değerlendirilebiliyor. Bir balkon ile taçlandırılan bu odalarda; ihtiyacınız olan her şey sunulmakta. Tıpkı Standard Residence seçeneğinde olduğu gibi, Standard Elite seçeneğini de deniz manzaralı olarak tercih edebilmektesiniz.

Delight Elite Room

51 metrekare büyüklüğündeki Delight Elite seçeneği, Elite kategorisinin en modern tercihlerinden birini oluşturuyor. Şık tasarımı ve iç mimarisi ile dikkat çeken bu odada, Kingsize bir yatak çay ve kahve makineleri, eksiksiz bir hizmet anlayışı ve dahası konukları bekliyor.

Junior Suite

Korineum’un ayrıcalıklı konukları için tasarlanan Junior Suite, tesisin süit kategorisindeki tek odası. Deniz manzaralı bir odada her güne muhteşem başlamak, her akşam jakuzinizde yorgunluğunuzdan arınmak, 67 metrekare büyüklüğündeki geniş yaşam alanında tatilinizi yapmak isterseniz; bu seçenek tam da size göre.

Yeme – İçme

Tesis, yarım pansiyon konsepti ile işletiliyor ve konsept dahilinde kahvaltı, akşam yemeği açık büfe olarak sunuluyor. Muhteşem lezzetler tadabileceğiniz kahvaltılar ve akşam yemeklerinin dışında alınabilecek yiyecek ve içecekler ise ekstra ücretli olarak belirlenmiş. Otelde, Clubbers Lounge 24 saat açık ve atıştırmalıklar için iyi bir seçimken; The Valley, geleneksel A’la Carte menüsü ile dikkat çeken restoranlar arasında. Dilediğiniz zaman, lobide ya da A’la Carte restoranlarda farklı lezzetler, atıştırmalıklar tadabilir; havuz kenarındaki barlarda kokteyllerinizi yudumlayabilirsiniz.

Havuz & Plaj Seçenekleri

Korineum içerisinde, 3 farklı yüzme havuzundan gün boyunca yararlanabilmeniz mümkün. Bu havuzlar, farklı boyutlarda ve şekillerde sunulurken; havuzların yanı sıra özel plaj da konukların hizmetinde. Denize sıfır bir otel olmasa da, konuklarına özel 70 metre uzunluğunda bir plajı bulunan tesisin yaz aylarında ücretsiz servislerle plaja ulaşım sağladığını bilmekteyiz. Dolayısıyla, hem özel plajda deniz, kum ve güneş keyfi hem de havuz deneyimi için tesis biçilmiş kaftan.

Golf ve Tenis Olanakları

Kıbrıs’ın en geniş golf ve tenis olanaklarına sahip olan Korineum içerisinde, aynı zamanda her iki spora yönelik akademiler de mevcut. 6232 metre uzunluğunda, 18 delikli, uluslararası nizama uygun bir golf sahasını Nisan 2007’den bu yana geliştirmeye devam eden tesiste; golf tutkunları oldukça eğleniyorlar. Ayrıca, akademide golf dersleri veren uzman koçlar eşliğinde, golf oynamayı da kısa sürede öğrenebilmeniz mümkün. Tesisin golf dışında, tenis için de sunduğu dört farklı, yüksek kaliteli kortu mevcut. Ayrıca, tenise dair de bir akademide eğitimler verilmekte.

Şehir Turları

Girne'de Gezilecek Yerler - Girne Limanı

Otelde yaz sezonu boyunca periyodik olarak düzenlenen şehir turları da oldukça fazla ilgi görüyor. Famagusta, Güzelyurt, Karpaz ve daha pek çok bölgeye yapılan şehir turları boyunca, rehberler eşliğinde en güzel yerleri keşfedebiliyor, unutulmaz anılar biriktirebiliyor ve bölgeler hakkında detaylı bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Bisiklet ve Yürüyüş Aktiviteleri

Kızılcahamam Çam Termal Otel - Bisiklet

Tesiste şehir turları dışında, bisiklet kiralama ve yürüyüş aktiviteleri de mevcut. Günlük olarak organize edilen yürüyüş aktiviteleri ve bisiklet turları kapsamında, Girne’nin Esentepe bölgesini keşfedebilmeniz mümkün.

Spa ve Sağlıklı Yaşam Hizmetleri

Tatiliniz süresince, huzurlu bir deneyim yaşamak ve bunun yanında Spa hizmetlerinden faydalanarak sağlık dolu bir tatile merhaba demek ister misiniz? Korineum’un Spa merkezi, tam donanımlı olmakla birlikte, uzman terapistleri ile gün boyunca konuklarına üstün hizmet anlayışı sunuyor. Türk hamamı ve sauna gibi ücretsiz kullanım alanlarının yanında, tesiste taş terapilerinden aromaterapi masajlarına, güzellik bakımlarından Spa ritüellerine geniş bir uygulama portföyü mevcut. Dilediğiniz zaman, uzman terapistlerle görüşerek cildinize ve rahatsızlıklarınıza uygun terapi uygulamaları hakkında bilgi alabilir, Spa serüveninize Korineum’da başlayabilirsiniz.

Genel Yorum

Önümüzdeki aylarda ya da 2020 yaz sezonunda, Kıbrıs’ta bir tatil planlıyorsanız; özel erken rezervasyon teklifleri ile siz de şimdi Tatil Dükkanı üzerinden Korineum’u ziyaret edebilir; rezervasyonunuzu şimdiden yaptırabilirsiniz. Spa merkezi, aktiviteleri, özel plaj hizmeti ve dahası ile tesis, eşsiz bir Kıbrıs deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”1018″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz