Türkiye’nin termal cenneti Afyon’da, bir kış tatiline ne dersiniz? Şifalı suları ve kusursuz hizmetleri ile bilinen Korel Thermal Resort, eşsiz bir termal tatil için gidebileceğiniz en iyi tesislerden. Tatil Dükkanı Blog’da bugün, bu tesisi sizler için inceleyecek, konaklama seçeneklerinden aktivitelerine kadar pek çok konuda bilgilendirmelerde bulunacağız.

Siz de, daha önce Afyon’da termal tatil yapmadıysanız, bu kış Korel Thermal’de rüya gibi bir termal tatil için ilk adımı Tatil Dükkanı aracılığıyla atabilirsiniz. Ayrıca, daha önce kaleme aldığımız Ramada Resort Erciyes: Harika Bir Kar Tatili! Başlıklı içeriğimiz de, kış aylarında güzel bir kayak tatili yapmak isteyenlere özel.

Konaklama Seçenekleri

Tesis içerisinde, sekiz farklı konaklama seçeneği bulunuyor. Her biri özenle dekore edilmiş, konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabileceğiniz odaların her birine göz atalım.

Standart Oda

3’ü engelliler için düzenlenen standart oda seçenekleri, toplamda 2+1 kişinin konaklayabileceği biçimde tasarlanmış. Büyüklüğü ortalama 28 metrekare olan bu odalarda, bir yatak odası ve bu oda içerisinde ufak bir oturma grubu bulunuyor. Ek olarak, çalışma masası da gün içerisinde vaktini çalışarak geçirenler için yine standart oda içerisinde mevcut.

Corner Suit

Tesisin biraz daha lüks ve konforlu konaklama seçeneklerinden Corner Suit, maksimum 3+1 kişinin kalabileceği şekilde özelleştirilebiliyor. Bakıldığında, 45 metrekare büyüklüğünde olan bu süitler, geniş bir odadan oluşuyor. Oturma grubu, çalışma masası ve rahat bir yatağın bulunduğu Corner Suit, ayrıca küvet ve jakuzi ile de taçlandırılmış.

Teras Suit

Tesisin 52 metrekare büyüklüğündeki Teras Suit seçeneği, iki yatak odalı ve maksimum 4+1 kişinin konaklayabileceği şekilde dizayn ediliyor. Bilhassa geniş yaşam alanı seven kalabalık misafirler için biçilmiş kaftan bu odalarda, konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

Junior Suit

Bir yatak odası ve bir oturma odasından oluşan Junior Suit, tam 59 metrekare büyüklüğünde ve lüks bir yaşam alanında tatil yapmak isteyenler için ideal seçimlerden. Banyosunda küvet ve jakuzinin de bulunduğu bu süitler, maksimum 3+1 kişinin konaklayabileceği biçimde özelleştirilebiliyor.

Large Suit

Tesisin iki farklı Large Suit seçeneği bulunuyor. Birincisi, 70 metrekare büyüklüğünde ve “Küçük” olarak adlandırılırken, ikincisi 120 metrekare büyüklüğünde ve “Büyük Large Suit” olarak adlandırılıyor. 120 Metrekarelik Büyük Large Suit içerisinde, iki yatak odası bulunurken, Küçük Large Suit’te yalnızca bir yatak odası mevcut. Her iki Large Suit seçeneğinin de jakuzi küvet ile taçlandırıldığını hatırlatmakta fayda var.

King Suit

Devasa bir yaşam alanında lüks bir tatil yapmak isteyenlere özel, biçilmiş kaftan bir seçenek olan King Suit, iki yatak odası, bir oturma odası, bir çalışma odası ve harika bir balkondan oluşuyor. Küvet ve jakuzinin de bulunduğu King Suit içerisinde, muhteşem bir manzara eşliğinde tatilinizi yapabilir, ayrıcalıklı hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

President Suit

540 Metrekare büyüklüğünde bir yaşam alanı olan President Suit, Korel Thermal’in ayrıcalıklı misafirleri için Premium bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. 12 Kişilik yemek odası, iki yatak odası, jakuzili ve küvetli banyo, mutfak, çalışma odası ve lüks bir konutta aklınıza gelebilecek her şeyin bulunduğu bu süitlerde; eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yeme – İçme

Tesis, yarım pansiyon konsepti ile işletiliyor ve konsept dahilinde kahvaltı, akşam yemekleri açık büfe olarak sunuluyor. Geleneksel pek çok lezzetin tadılabildiği, organik malzemelerin kullanıldığı konsept dahilindeki öğünler dışında; 16:00 ve 17:00 arasında bir çay saati de konukları bekliyor.

Ana restoranının yanı sıra, konsept A’la Carte restoranların ve barların da bulunduğu tesiste, bilhassa Kır Evi çok övülüyor. Güneydoğu mutfağının en güzel yemekleri ile konuklarını buluşturan Kır Evi dışında, Mercan A’la Carte da, ziyafet isteyen konuklar için en ideal seçimlerden bir tanesi.

Aktiviteler

Korel Thermal, şüphesiz termal suları ve şifalı tedavileri ile nam salmış olsa da; burada hem yetişkinlere hem de çocuklara özel pek çok aktivite olanağı da mevcut. Bakıldığında, her akşam animasyon ekibinin sunduğu özel etkinlikler ve Orient Cafe’de canlı müzik olanağı, tesisin aktivite alanında yalnızca başlangıç menüsü. Bunların yanında, bilardo, masa tenisi, bowling oynayabileceğiniz alanlar, bir kütüphane ve alışveriş merkezi de tesis içerisinde hizmetinizde.

Korel’de Spa ve Termal Hizmetleri

Afyon’un termal sularını oteline kaynağından aktaran ve bu yönüyle dikkat çekici bir hizmet sunmayı başaran Korel Thermal içerisinde; Spa ve termal su hizmet alanlarında gün boyunca dinlenebilir, şifalı termal sulardan yararlanabilirsiniz. Uzman ve sertifikalı terapist ekibi tarafından sunulan pek çok bakım ve masaj kürü ise, yenilenmeniz açısından en doğru yollardan bir tanesi. Tesis içerisinde, Türk hamamı, sauna, buhar odası, kapalı ısıtmalı yüzme havuzu gibi pek çok kullanım alanı bulunmakta.

Termal Su Havuzları

Korel Thermal Resort havuzu

Kadın, erkek ve karma olmak üzere üç bölümden oluşan termal su havuzları, ayrıca aynı alanda termal jakuzi de sunularak tam donanımlı hale getirilmiş. Kaynağından gelen termal sular sayesinde, gün boyunca bu havuzlarda vakit geçirebilir; jakuzide huzur bulabilirsiniz.

Özel Aile Banyoları

Korel Thermal içerisinde, dileyen ailelere özel olarak düzenlenen özel aile banyoları da mevcut. İçerisinde jakuzili termal havuz, sauna, buhar odası, kurna bulunan bu banyolarda, termal suyun sıcaklığını da isteğinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

Aroma Terapi Banyoları

Organik ve bitkisel yağların termal su ile birleştirilmesi sonucunda büyülü bir deneyim yaşayabileceğiniz aroma terapi banyoları, Korel Thermal içerisinde sizi bekleyen en özel hizmetler arasında yer alıyor. Stres giderici, kuvvetlendirici, yenileyici etkisi ile tesiste bu banyolardan kesinlikle yararlanmalısınız.

Genel Yorum

Sağlık dolu bir otelde, modern ve konforlu konaklama seçeneklerinden yararlanarak tam donanımlı, kusursuz bir termal tatil yapmak isterseniz; Korel Thermal kesinlikle biçilmiş kaftan bir seçenek. Bu kış, özel fırsatlardan yararlanarak siz de bu tesiste eşsiz bir deneyim için şimdiden rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”7260″][/hotel]

Çamur Bakımı

Uzman terapistler tarafından sunulan çamur bakımı, termal su ve toprağın mucizelerinden bir diğeri. Kireçlenme, romatizmal hastalıklar ve daha pek çok konuda alternatif tedavi yöntemi olarak kullanılabilen, bedeni rahatlatan çamur bakımı, Afyon’da mutlaka denemeniz gerekenlerden.

Masajlar

Sertifikalı masözler tarafından uygulanabilen masajlar, beden ve ruh dengenizi yeniden bulmak, fiziksel ağrılarınızdan arınmak adına en ideal seçimlerden. Tesis içerisinde, geleneksel taş masajından thai masajına geniş bir portföy bulunuyor. Terapistlerle görüşerek, bedeniniz ve rahatsızlıklarınıza dair en uygun seçimi yapabilir, sonrasında kendinizi Spa merkezindeki uzmanlara bırakabilirsiniz.

Korel’de Klinik Hizmetleri

Korel Thermal, aynı zamanda Afyon’un en yetkin fizik tedavi kliniklerinden bir tanesi. Tatil yaparken, fizik tedaviye ihtiyacınız varsa, klinikten rahatlıkla yararlanabilir ve muhteşem tedavi yöntemleri ile şifa bulabilirsiniz.

Bakıldığında, yüksek mineralli termal sularla yapılan kaplıca tedavileri; havuz içinde egzersiz yolu ile rahatlatan hidroterapi; nörolojik hastaların ilacı rehabilitasyon; bağışıklık sisteminizi güçlendiren PRP ve ozon tedavisi; klinik içerisinde sunulan başlıca hizmetler arasında yer alıyor.

Genel Yorum

Sağlık dolu bir otelde, modern ve konforlu konaklama seçeneklerinden yararlanarak tam donanımlı, kusursuz bir termal tatil yapmak isterseniz; Korel Thermal kesinlikle biçilmiş kaftan bir seçenek. Bu kış, özel fırsatlardan yararlanarak siz de bu tesiste eşsiz bir deneyim için şimdiden rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”7260″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz