Öyle bir tatil istiyorum ki, beni benden alsın, deşarj olayım, kendime geleyim diyorsunuz, duyuyoruz. Hazır bayram dönemi de yaklaşırken, Kıbrıs’ta muhteşem birkaç gün geçirmek istemez miydiniz? Tatil Dükkanı, hem Ramazan Bayramı hem de Kurban Bayramı boyunca Kıbrıs tatili yapmak isteyen ve hali hazırda bu yazıyı okuyan sizlere, “Neden Kıbrıs’ta tatil yapılmalı?” sorusunun cevabını veriyor.

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - kibris denizi

Siz de Kıbrıs’ta tatil düşünenlerdenseniz, bayram dönemlerinde Kıbrıs tatilinin avantajlarını yazımızda sizler için listeliyoruz.

3Herşey Dahil Muhteşem Tesisler

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - limak cyprus hotel

Kıbrıs, yıllar geçtikçe çok daha donanımlı ve nitelikli bir tatil merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve bunun arkasında, şüphe yok ki her şey dahil muhteşem tesisler bulunuyor. Bakıldığında, masaj merkezleri, oyun alanları, aquaparkları ve daha pek çok hizmeti ile Kıbrıs tatil tesisleri, konuklarına eksiksiz hizmet sağlamaktalar.

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - cratos premium hotel

Bu faktörler değerlendirildiğinde eksiksiz ve kusursuz bir tatil isteyen herkesin Kıbrıs’ı tercih etmesi gerektiği aşikar. Daha önce kaleme aldığımız Kıbrıs otelleri temalı yazılarımızdan, gözde tesislere dair bilgiler de edinebileceğinizi unutmayın.

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - kibris acapulco hotel

Ayrıca hem bayram, yılbaşı, sömestr tatili vb. özel dönemler dışında da tatil için neden Kıbrıs’ı tercih etmelisiniz sorusunu da önceki yazımızda değinmiştik.

2Paranıza Değecek Tatil

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - paranizin karsiligini veren tatil

Genel anlamda Kıbrıs tatili, yurt içindeki otellerde yapacağınız tatile göre biraz daha pahalı geliyor olabilir; ancak verilen hizmetlere göre Kıbrıs tesisleri günümüzde oldukça hesaplı. Ramazan ve Kurban Bayramı boyunca güzel bir tatil yapmak isteyen herkes şimdilerde oda fiyatı ve Kıbrıs sanatçılı oteller de araştırma yapmaktalar. Ancak Kıbrıs’ta hem erken rezervasyon dönemi halen devam ediyor hem de sadece konaklama yerine uçaklı Kıbrıs paket turlarını tercih ederek çok daha hesaplı ve ucuz fiyatlarla tatilinizi yapabilirsiniz.

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - kibris tatili

Günümüzde büyük bir ücret ödeyerek herhangi bir tesise gittiğinizde, yemek yemek amacıyla dışarı çıkabiliyor yahut eğlenmek amacıyla şehrin eğlence mekanlarına tesisten çıkarak gitmek durumunda kalabiliyorsunuz; oysa Kıbrıs’ın pek çok tesisinde eğlence de, yemek de elinizin altında. Yürüme mesafesinde bulunan alışveriş merkezleri bile bu tesislerde yerini almış.

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - paranizin hakkini verecek tatil

Kısaca, hem verdiğiniz ücrete değecek hem de kusursuz ve eksiksiz bir tatil geçirmek istiyorsanız, Kıbrıs bu konuda biçilmiş kaftan.

1Vizesiz & Pasaportsuz Yurtdışı Tatili

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - vizesiz

Kıbrıs’a Türkiye’den giden herhangi bir kimseden vize ya da pasaport istenmemektedir. Kuzey Kıbrıs tarafında kalmanız koşulu ile bu ülkeye sadece kimlik kartınız ile giriş yapabilir ve dilediğiniz gibi dolaşabilirsiniz.

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - seyahat

Kısaca, yurtdışı tatili yapmak amacıyla hem zahmetsiz hem de oldukça kaliteli bir merkez olan Kıbrıs; Ramazan Bayramı süresince de tercih edilmesi gereken yegâne ülkelerden. Tatil Dükkanı üzerinden erken rezervasyon fırsatları yakalayabileceğinizi unutmayın!

Bayram Tatilinde Neden Kıbrıs'a Gitmelisiniz? - vizesiz

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz