Uludağ’ın en çok tercih edilen kayak otellerinden biri olarak dikkat çeken Monte Baia Hotel, kusursuz bir kayak ve kış tatili yapabileceğiniz tesislerden. Eğer aileniz ve sevdiklerinizle birlikte rüya gibi bir kar tatili yapmak istiyorsanız, Monte Baia Hotel mutlaka listenize eklemeniz gereken bir Uludağ kayak oteli.

Tatil Dükkanı Blog’ta bu yazımızda Türkiye’nin en popüler kayak merkezi Uludağ’ın en çok tercih edilen otellerinden Monte Baia Hotel’i detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Tesisin konaklama seçeneklerinden, yeme-içme ve kayak pistlerine, spa merkezinden aktivite alanlarına kadar her konuda otel hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için yazımızı okumanız yeterli. Ek olarak, Uludağ Kayak Merkezi Lift Sistemleri ve Özellikleri başlıklı yazımızı okuyarak Uludağ kayak merkezi hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Monte Baia Konaklama

Türkiye'nin En İyi 10 Kayak Oteli - Monte Baia Oda

Standart ve çatı odaları ile Monte Baia Hote, full board plus gibi kendine has bir konsept ile hizmet vermekte. Örneğini Avusturya ve İsviçre Alpleri’nde bulabileceğiniz, Detachable tipinde telesiyejler ile iki kilometrelik mesafeyi sadece altı dakikada alabilen bir sisteme sahip olan Monte Baia’da doğrudan kayağa çıkabilmek mümkün.

Monte Baia Yeme-İçme

Otelde Herşey Dahil konsepti ile hizmet veriliyor. Ana restaurantta misafirlere sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri açık büfe olarak sunuluyor. Monte Baia Hotel’de tesis tarafından belirlenmiş olan markalar dahilinde yerli alkollü ve alkolsüz içecekler saat 24.00’e kadar konuklara ikram ediliyor. Kaya severlere birçok ayrıcalık ve kolaylık sunan Monte Baia Hotel’de gün içinde kayak yapmaktan yorulanlara tesisin önündeki platformda oturup, kayak pistini ve zirveyi seyrederken sıcak bir şeyler içebilecekleri cafe ve barlar hizmet veriyor. Otelde 24 saat oda servisinin yanı sıra, gün içerisinde snack servisler, kar üstünde sucuk ekmek ve sıcak şarap keyfi, ya da şömine karşısında kahve keyfi sizleri bekleyen ayrıcalıklardan sadece birkaçı.

Her Şey Dahil Sistemi Dahilinde Sunulan Hizmetler

07:00-10:00 – Ana Restaurant’ta açık büfe kahvaltı
10:00-11:00 – Ana Restaurant’ta geç kahvaltı
12:30-14:30 – Ana Restaurant’ta açık büfe öğle yemeği
17:00-18:00 – Lobby Bar’da cookie’li çay-kahve saati
19:00-21:30 – Ana Restaurant’ta açık büfe akşam yemeği
24:00-01:00 – Ana Restaurant’ta gece çorbası
10:00-24:00 – Lobby Bar

Pistler ve Kış Sporları

Örneğini Avusturya ve İsviçre Alpleri’nde görebileceğiniz “Detachable” telesiyejler, 4’lü oturma düzeniyle 2 km’lik mesafeyi sadece 6 dakikada çıkabiliyor. Bu özel ayrıcalıklar nedeniyle kış sporları için Hotel Monte Baia tercih edebileceğiniz en iyi tesislerden bir tanesi! Otelden doğrudan kayağa çıkılabilme imkanı bulunuyor. Otelin kayak pistinde 5450 metrelik 5 adet ‘teleski’ ve 2 adet ‘telesiyej’ ile 9000 metre uzunluğundaki pistler kayak ve snowboard tutkunlarına hizmet veriyor.

Kırkgözler Teleski: 620 metre
Kartanesi Teleski: 650 metre
MNG / Koçoğlu Teleski: 620 metre
Monte Baia Teleski: 600 metre
Mandıra Teleski: 600 metre (1. bölge ile bağlantıyı sağlamaktadır)
Beden Terbiyesi Telesiyej: 1700 metre
Maden (Volfram) Telesiyej: 4000 metre

Monte Baia Spa Merkezi

Kusursuz bir kar tatili içinde kendinizi şımartmak istiyorsanız Monte Baia Hotel’in dağ manzaralı SPA & Wellness merkezi tam da aradığınız merkez diyebiliriz. Arındırıcı sular, doğal aromalar ve çok daha fazlası ile kayak keyfi yaşarken yenilenebilirsiniz.

Spa & wellness merkezi’nde farklı konseptlerde dekore edilmiş odalarda Bali, Thai, Hint Ayurveda gibi dünya masajları bulabileceğiniz hizmetlerden bazıları. Dağ ve kar manzaralı özel jakuzide günün yorguluğunu atarken, hamam ve saunada kaslarınızın dinlenip rahatlamasını sağlayabilirsiniz. Uludağ’ın muhteşem kar manzarası eşliğinde kapalı havuzda yüzerken, formunuzu korumak için fitness salonundan faydalanabilirsiniz.

Monte Baia Hotel Yorum

Türkiye'nin En İyi 10 Kayak Oteli - Monte Baia

Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden Uludağ’daki eşsiz konumu ve kayak severlere sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle fark yaratan Monte Baia Hotel, bir tatilden çok daha fazlasını sunuyor. Otelden doğrudan kayak pistine ulaşım imkanı sunan tesis, lüks odaları ve modern spa merkezi ile konforlu bir tatil imkanı sağlıyor. Uludağ’da kayak yapmak isteyenlerin listelerinde en üst sıralara alması gereken Monte Baia Hotel, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte hem eğlenebileceğiniz hem de dinlenip yenilenebileceğiniz en iyi Uludağ otellerinden bir tanesi. Siz de Monte Baia Hotel’in büyülü dünyasına katılmak istiyorsanız Tatil Dükkanı güvencesi ve en iyi fiyat garantisi ile rezervasyon yapabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”5629″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz