Hayal edin: Toros Dağları’nın eteklerindesiniz, bir yanınız Akdeniz’in emsalsiz turunç, portakal bahçelerine, çam ağaçlarına; bir yanınız berrak, mavi sonsuzluğa bakıyor. Böyle bir konumda, huzur bulamamak mümkün mü? Bu yaz, huzur bulmak istiyor ve eşsiz bir tatil planlıyorsanız, Mirage Park Resort konuklarına Kemer, Göynük’te hizmet veren, denize sıfır ve hayallerinizdeki tatili gerçek kılabilecek tesislerden.

Bu yazımızda sizin için Akdeniz’in incisi olarak kabul edilen Göynük’te konumlanmış bu tesisi inceleyecek, konaklama, yeme – içme, sağlıklı yaşam hizmetlerine değineceğiz. Eğlenceli etkinlikleri, animasyonları ile de bilinen Mirage Park Resort, her yaştan konuğu için uygun aktiviteleri bünyesinde barındırıyor. Yine Akdeniz’de, ancak bu kez Belek’te sakin, huzurlu bir tatil isterseniz; Akdeniz’in Sakin Sesi: Titanic Deluxe Golf Belek başlıklı yazımızı da okuyabilirsiniz.

Konaklama Seçenekleri

Bir ana binası, bir de park binası bulunan Mirage Park, geniş ve konforlu odaları ile konuklarına rahat ve huzur dolu bir tatil vadediyor. Deniz manzaralı ya da dağ manzaralı olarak tercih edebileceğiniz oda seçeneklerinde, eksiksiz bir hizmet alabiliyorsunuz. Ayrıca, standart odalara eşdeğer hizmetlerle donatılmış ancak ekstradan engelliler için tahsis edilen oda seçeneklerinin bulunduğunu da hatırlatalım.

Ana Bina Standart Odalar

Tesisin ana bina standart odaları, 26 metrekare büyüklüğünde. Toplamda 200 adet bulunan bu odalar, geniş aileler için ara kapılı olarak da düzenlenebiliyor. Maksimum üç yetişkinin konaklayabileceği biçimde düzenlenen ana bina standart odaları, dilerseniz deniz, dilerseniz dağ manzaralı olarak seçebiliyorsunuz. Harika bir balkon ile taçlandırılmış, ana binada bulunan standart odalarda, manzaranız nereye bakarsa baksın, huzur dolacağınız aşikâr.

Park Bina Standart Odalar

Tıpkı ana bina standart oda seçeneği gibi, park binada konumlanmış ve 200 adet bulunan bu standart oda seçeneğinde, farklı olan tek şey konumunuz. Göreceli olarak, konukların daha konforlu bulduğu bu odaların büyüklüğü de 26 metrekare. Kara ya da deniz manzaralı olarak tercih edebileceğiniz park bina standart odaları, maksimum üç kişi için dizayn ediliyor.

Junior Suit

Daha rahat, daha konforlu bir konaklama deneyimi yaşamak isterseniz, Mirage Park’ın Junior Suit seçeneği 56 metrekare büyüklüğünde. Ana binada bulunan Junior suitler, toplamda 16 adet. Maksimum 4 kişinin konaklayabileceği bu suit seçeneğinde, çay kahve makinesi bulunuyor ve deniz ya da kara manzaralı olarak tercih edilebiliyor.

Aile Suiti

Sevdiklerinizle güzel bir tatil planınız varsa, oda seçiminiz Aile suitlerinden yana olmalı. Tesisin aile suitleri, 50 metrekare büyüklüğünde ve toplamda 17 adet. Maksimum 4 kişinin konaklayabileceği, ana binada bulunan aile suitlerinde, manzara bolca yeşile bakıyor ve huzur dolu saatler, bu odada sizleri bekliyor.

Villa Seçenekleri

Deniz manzaralı bir villada, özel bir tatil mi yapmak istediniz? O halde tesisin villa seçenekleri kesinlikle doğru seçim. 144 Metrekare büyüklüğündeki bu villalar, iki yatak odası, salon, açık mutfak ve harika bir terastan oluşuyor. Dubleks biçimde dizayn edilen bu villalarda, terastaki şezlonglarınızda güneşlenebilir, birkaç adım uzaklıktaki denize dilediğiniz zaman, anında ulaşabilirsiniz.

Yeme – İçme

Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren Mirage Park, bu konsepte dair dolu dolu bir hizmet sunuyor. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri haricinde; gözleme, patisserie, çay, kahve, kurabiye saati, gece büfesi gibi özel ayrıcalıkları da konsept dahilinde konuklarına sunan bu tesiste; yerli ve yabancı bazı içeceklerin de ücretsiz olduğu biliniyor.

Ayrıca, Mirage Park Türkiye’nin ilk ve tek glutensiz mutfak niteliği taşıyan oteli. Farklı tatlarla sağlıklı yaşamın birlikteliğine inanan bu tesiste, glutensiz mutfağın sunduğu eşsiz lezzetler sizi mest edecek. Tamamı açık büfe olan öğünlerin sunumu Olimpos Restoran’da gerçekleştirilirken, dilediğiniz zaman tesisin A’la Carte restoranlarına da gidebilirsiniz. Otelin deniz ürünleri ile ünlü Bosporus ve romantik akşam yemeklerinin merkezi olan Turkuaz gibi iki farklı A’la Carte restoranı bulunuyor.

Kafe ve Barlar

Mirage Park’ın her yaştan konuğu için uygun menüler sunan pek çok kafe ve barı, otel etrafında konumlanıyor. Plajda İskele Bar, otel bahçesinde Bira Bahçesi, otel içerisinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenebileceğiniz Hera Disko Bar, 24 saat açık olan Tropicano Bar; uğrayabileceğiniz yerlerden sadece birkaçı. Serinletici kokteyller, atıştırmalıklar ve dahası bu harika mekanlarda sizleri bekliyor.

Mirage Park Resort’da Havuz ve Plaj Keyfi

Toros Dağları’nın eteklerinde kurulmuş, eşsiz havası ile yazınızı güzelleştirecek bu tesiste, hem havuz hem de plaj keyfi bambaşka. Havuz tercihinde bulunanlar için otelin farklı konumlarında, farklı büyüklüklerde hem açık hem de kapalı havuzları bulunan Mirage Park; bilhassa Aqua Havuz’u ile dikkat çekiyor. Su kaydırakları ve keyifli saatler geçirebileceğiniz aktiviteleri ile Aqua Havuz, aklınızı başınızdan alacak.

Deniz ve özel plaj tercihinde bulunanlar ise rüya gibi tatillerini, masalsı bir günbatımı ile taçlandıracaklar; zira Akdeniz’in en güzel yerinde konumlanmış bu otelde, nefis bir manzara konukları bekliyor. Mavi bayraklı, 450 metre uzunluğundaki plajı ve iskelesi ile otelde dilediğiniz zaman yüzüp güneşlenebilirsiniz.

Eğlence ve Aktiviteler

Eğlenceli aktiviteleri ve animasyonları ile otel içerisinde gece gündüz keyifli saatler geçirebilmeniz mümkün. Bakıldığında, yetişkin konuklar için rekabetçi, minik misafirler için ise hem eğitici hem de keyif veren yarışmalar organize eden otelin hizmetleri, elbette bu yarışmalarla son bulmuyor. Unutulmaz anlar deneyimlemek istiyorsanız, Mirage Park’ta fazlası da var.

Motorlu ve Motorsuz Su Sporları

Su sporları, hem havuzda hem de plajda yapılmak üzere eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz hizmetlerden. Bakıldığında, deniz bisikletinden kanoya, parasailingden plaj voleyboluna kadar Akdeniz’de unutamayacağınız anlar yaşayabileceğiniz pek çok spor etkinliği organize edilebiliyor.

Akşam Şovları

Her akşam farklı bir şölene hazır mısınız? Mirage Park, sahilde ve havuzda organize ettiği akşam partileri; canlı performans sanatçılarının sunduğu dans gösterileri; Türk geceleri ve dahası ile hizmette sınır tanımıyor. Siz de, stresinizi ve sıkıntınızı bir kenara atabileceğiniz, bolca eğlencenin bulunduğu bir otelde tatil yapmak istiyorsanız, akşam şovları ayrıcalığı ile bu tesis iyi bir seçim olabilir.

Oyun Salonları

Bowling, langırt, bilardo, Air Hockey gibi oyunları oynayabileceğiniz, ailenizle ya da arkadaşlarınızla keyifli anlar geçirebileceğiniz bir oyun salonu da yine tesisin sunduğu aktivite alanlarından. Dilediğiniz zaman burada vakit geçirebilirsiniz.

Spor Olanakları

Efor sarf ederek eğlenmek kanınızda varsa, profesyonel olarak düzenlenmiş ve istediğiniz zaman kullanabileceğiniz pek çok saha Mirage Park sizin için sunuluyor. Futbol, basketbol ve aydınlatmalı tenis kortlarının bulunduğu tesiste, bu alanları ne zaman isterseniz kullanabilirsiniz. Ek olarak, yoga dersleri, aerobik, sabah jimnastiği, okçuluk gibi spor faaliyetleri de yine otel içerisinde katılabileceğiniz hizmetler arasında yer alıyor.

Aquapark

10:00 – 18:00 arasında, bilhassa yaz döneminde hizmet veren Aquapark da tesisin eğlenceli etkinlik alanlarından. 3 Uzun kaydırağın bulunduğu Aquaparklarda, arkadaşlarınız ya da ailenizle harika vakit geçirebilmeniz mümkün. Ek olarak, çocuklar için de ayrıca su kaydıraklarının tahsis edildiğini belirtelim.

Çocuklar için: Andy & Angel Mini Club

Ailecek bir tatil yapmak istiyorsanız ve çocuklarınızın da hayal ettikleri tatile kavuşmaları konusunda kararlıysanız; bu tesis kesinlikle onlar için de “hayallerin gerçek olduğu yer” olarak tanımlanabilir. Muhteşem bir tatil ve eğlenceli aktivitelerle dolu Andy & Angel Mini Club, farklı yaş gruplarına sunduğu farklı konseptlerle, minik misafirlerine unutamayacakları bir tatil vadediyor.

0-2 Yaş bebek konsepti için bebek yatağı ve bebek büfesi gibi hizmetleri bulunan, talep etmeniz halinde bakıcının da tahsis edilebileceği bu kulüpte; 4-7 yaş arası misafirlere özel yüz boyama, hamur oyunları, el becerileri kursu, çocuk sineması, havuz oyunları gibi etkinlikler var. Son olarak, 8-12 yaş arasındaki minik misafirlerin konseptinde, futbol, masa tenisi, dart, satranç gibi kısmen rekabetçi aktiviteler bulunuyor.

Mini Disko

Çocuklarınızın da sizin kadar eğlenebilmelerinin mümkün olduğunu belirtmiştik, çünkü hizmetler sadece çocuk kulübü ile sınırlı değil. Tesis içerisinde, çocuklarınızın dilediklerince eğlenebilmeleri ve animasyon ekibi ile birlikte organizasyonlara katılıp dans edebilmeleri, yarışabilmeleri adına; bir mini disko da hizmet veriyor.

Mirage Park Resort’ta Sağlıklı Yaşam

Tatiliniz süresince bolca eğlenebilmek mümkün; peki huzurlu bir dinlence için Mirage Park ne vadediyor? Bu soruya verilebilecek pek çok cevap var: Türk hamamı, jakuzi, VIP Spa, vücut ve cilt bakımları, bunlardan sadece bazıları… Gelin, tesisin sunduğu sağlıklı yaşam olanaklarına detaylı bir biçimde göz atalım.

Spa & Wellness

Konaklamanız süresince kişisel paketinizi terapistler eşliğinde oluşturabileceğiniz Spa merkezi, otelin en beğenilen hizmet köşelerinden. Huzurlu ambiyansı, sertifikalı ve başarılı terapistleri, geleneksel ve modern Spa ritüelleri ile bu köşede, yeniden doğacaksınız.

Masajlar ve Cilt Bakımları

Yoğun bir günün ardından, güzel bir vücut bakımına ve banyoya ne dersiniz? Bu Spa merkezi içerisinde, aromaterapi banyolarından çikolata masajına, sıcak taş terapisinden Shiatsu masajına kadar geniş bir portföy mevcut. Yapmanız gereken tek şey, terapistlerle görüşüp bedeninize en uygun seçeneği tercih etmek ve kendinizi başarılı personellerin sihirli parmaklarına teslim etmek. Lokal ve genel masaj teknikleri, bakımlar ve dahası sayesinde, odanıza döndüğünüzde, tüy kadar hafif hissedeceksiniz.

VIP Spa

Organik cilt bakım ürünleri, bakımlar, masajlar ve konuklara özel tahsis edilen pek çok alanda huzurlu birkaç saate ne dersiniz? Mirage Park’ın Spa merkezinde bulunan VIP Spa seçenekleri, kendine ait sauna, hamam, dinlenme odası ve bakım odası gibi olanakları ile dikkat çekiyor. Sadece size özel alanlarda, size özel bakımlarla, ruh ve beden dengenizi yeniden sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz Spa Kullanım Alanları

Otel içerisinde tatiliniz boyunca kullanabileceğiniz ücretsiz Spa kullanım alanları da mevcut. Türk hamamı, iki adet sauna, buhar odası ve kapalı yüzme havuzu gibi alanlarda, hizmet saatleri dahilinde dilediğiniz zaman vakit geçirebilirsiniz.

Fitness Center

Son teknoloji araçlarla donatılmış, spor rutinine önem verenler için tahsis edilen Fitness Merkezi de tesisin sağlıklı yaşam alanlarından. Hizmet saatleri içerisinde ne zaman isterseniz Mirage Park’ın Fitness merkezini kullanabilirsiniz.

Genel Yorum

Akdeniz’in en güzel konumlarından biri olan Göynük’te, konuklarının hayallerini gerçeğe dönüştüren bir otel olarak bilinen Mirage Park, ultra her şey dahil konsepti, ayrıcalıklı hizmetleri, Spa merkezi ve eşsiz manzarası ile bu yaz tercih edebileceğiniz otellerden. Her yaştan konuğuna sunduğu olanaklar da, şüphesiz bu otelin en büyük avantajlarından bir tanesi. Tatil Dükkanı içerisinde, erken rezervasyon fırsatları ile siz de bu yaz bu otelde unutulmaz bir tatil yapabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”19658″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz