Yurt içinde tatil yapmak, şüphe yok ki daha ekonomik ancak bunu seçeceğiniz otel bazında daha da ekonomik hale getirmek istemez misiniz? Tatil Dükkanı, sizler için bu yazıda yurt içindeki ekonomik tatil önerilerini ve elbette ekonomik otel önerilerini sunuyor olacak. Fiyat olarak daha makul ancak kalite olarak sizi oldukça memnun edecek bir otelde siz de tatilinizi geçirmek istiyorsanız, aşağıdaki liste tam da size göre!

Ek olarak, Tatil Dükkanı’nda bu otellere ek olarak daha birçok ekonomik oteller bulacağinizi de hatırlatmakta fayda var.

3Maya World Hotel Belek

Maya World Belek

Belek’te bulunan ve şüphe yok ki Belek’in en güzel tesislerinden bir tanesi olan Maya World Hotel Belek, aynı zamanda fiyatlarının ortalama düzeyde olması ile öne çıkıyor. Her şey dahil, muhteşem bir tatil yapabileceğiniz Maya World Hotel Belek’te; denize uzaklık sadece 700 metre civarında ve bunun dışında otel içerisinde kapalı havuz, su kaydırağı, açık havuz gibi ücretsiz seçenekler de sizleri bekliyor.

Havaalanı servisi ile konuklarına sıcak bir merhaba diyen Maya World Hotel Belek’i ekonomik tatil önerileri listenize eklemenizi öneriyoruz.

[hotel id=”6052″][/hotel]

2Sherwood Greenwood Resort

Sherwood Greenwood Resort

4 Yıldızlı, ortalama kalitedeki otellerden bir tanesi olan Sherwood Greenwood Resort da müşterilerinin iyi referansları sayesinde yıldızı parlayan tesislerden. Açık ve kapalı havuzu, restoranları, bebek bakımı servisi, toplantı odaları ve spa hizmeti ile müşterilerine kurumsal yahut bireysel fark etmeksizin en iyi hizmeti sağlamaya çalışan Sherwood Greenwood Resort’u da listenize eklemeyi ihmal etmeyin.

Uygun fiyatlı otel seçeneklerinde, pek çok platformun öne çıkardığı Sherwood Greenwood Resort’un her şey dahil hizmeti ile birkaç gün dinlenebilmeniz mümkün.

[hotel id=”4973″][/hotel]

1Blue Bay Platinum

Blue Bay Platinum Hotel

Marmaris şehir merkezinde bulunan Blue Bay Platinum; Marmaris plajına sadece 250 metre uzaklıkta, harika bir otel! Havuz, sauna, lobi, masaj gibi konuklarını dinlendirecek ücretsiz seçenekleri ile öne çıkan ekonomik otellerden Blue Bay Platinum’u ekonomik bir tatil yapmak istiyorsanız, listenize muhakkak ekleyin.

Ayrıca, hayvan dostu bir otel olan Blue Bay Platinum’da; evcil dostlarınız da kabul edilebiliyor! (:

[hotel id=”7183″][/hotel]

 

Tatil Dükkanı içerisinde, yukarıdaki üç otel hakkında da ayrıntılı bilgiler edinebilir; bunun yanında rezervasyonunuzu yaparak avantajlı ve taksitli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz