Tarihi mirası ve doğal güzellikleri ile Antalya‘nın en popüler ilçelerinden biri olan Kaş, Antalya’nın en batısında yer alıyor. Özellikle son yıllarda turistler tarafından yoğun bir ilgi gören bu yer, adeta masmavi bir cennettir! Tatil yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği yerlerden olan Kaş, Türkiye‘nin en vazgeçilmez duraklarından biridir.

Peki bu tatil beldesine geldiğinizde, nerede konaklayacaksınız? Bu çoğu kişi tarafından büyük bir sorun olabilir. Ancak bizde bunun için buradayız! 🙂 Kaş otelleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için yazımızı okumaya devam edin…

Meis Exclusive Hotel

Meis Exclusive Hotel

Denize sıfır konumuyla dikkat çeken Meis Exclusive Hotel, Kaş merkeze 3 km ve Kalkan’a 25 km mesafede yer alır. Kaş’taki en güzel otellerden biri olan Meis Exclusive Hotel, yandan deniz manzaralı, full deniz manzaralı deluxe odaları ve balayı oda seçenekleri ile hizmet vermektedir.

Neden kalmalıyım? Sessiz ve huzur dolu atmosferiyle gelenleri mest etmeyi başaran otel, okyanus ve ada manzaralı odalara sahiptir. Ayrıca bazı odalarında jakuzi bulunan bu tesisin, kahvaltıları ve akşam yemekleri de bir harika! Dekorasyonu ve mimarisiyle göz kamaştıran, tertemiz odaları ile mis gibi kokan bu tesis, sakinlik ve lüksün birleşimine ortak olur.

Kaş otelleri denize sıfır konsepti ile hizmet veren otelde, denize karşı şarabınızı yudumlayabilir, açık havuzunda yüzüp güneşlenebilir, balkonunda gün batımını izleyebilir, açık ve kapalı restaurantında istediğiniz tadımları yapabilirsiniz.

Olanaklar! Otel içerisinde; fitness, jakuzi, açık ve kapalı restaurant, a la carte restaurant, açık havuz, bar ve özel plaj gibi pek çok özelliği barındırır. Üstelik her odada ihtiyacınız olan her şeye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Asfiya Seaview Hotel

Asfiya Seaview Hotel

Kaş butik otelleri arasında gösterebileceğimiz Asfiya Seaview Hotel, butik olmasına rağmen oldukça lükstür. Kalkan Körfezi’nin masmavi denizi üzerinde konumlanan otel, 19’u özel havuzlu olmak üzere toplamda 34 odasıyla hizmet vermektedir. Hem lüks hem de kaliteli bir tatil imkanı sağlayan tesis, adeta evinizde gibi hissetmenize yardımcı olacak!

Neden kalmalıyım? Türkiye’de özel havuzlu oteller arasında yer alan Asfiya Seaview Hotel, her süitte büyük bir ortak yüzme havuzuna sahip olmasıyla ve muhteşem Ege manzarasına eşlik etmesiyle gelen misafirleri büyülüyor desek, abartmış olmayız. Sadece size özel olarak tahsis edilen havuzu ister sabah ister akşam kullanın! Tercih sizin. 🙂

Olanaklar! Yetişkin otelleri kategorisinde olan bu tesis, özellikle balayı çiftlerinin tercih ettiği noktalardan biridir. Çeşitli yemekler, atıştırmalıklar ve içecekler ile günün belirli zamanlarında oda servisi hizmeti veren otel, özel dekorasyonu ve mimarisi ile de herkese cazip gelmektedir. Daha birçok hizmet ve olanağı bünyesinde barındıran Asfiya Seaview Hotel, yakın bir mesafede yer alan Yalı Beach Club’a gitme imkanı da sunar.

Not: Otel hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız ayrıca bakınız; Romantizmin adresi Asfiya Seaview Hotel

Hotel Club Barbarossa

Hotel Club Barbarossa

Kaş’ın en lüks otellerinden biri olan Hotel Club Barbarossa, konukların yorumları ve sunduğu hizmetlerden dolayı en iyiler listesine girmeyi hak ediyor! Çukurbağ Yarımadası’nda yer alan bu tesis, mavi bayraklı olma özelliğine sahiptir. Suite ve aile odası seçenekleriyle hizmet veren Hotel Club Barbarossa, doya doya tatil yapmak isteyenlerin adresidir!

Neden kalmalıyım? Denize sıfır konumu ve büyüleyici manzarasıyla fazlasıyla dikkat çeken otel, hem yeşil hem de mavi tonlarının ağırlıklı olduğu nadir yerlerden biridir. Tatil yapıp bolca dinleneceğiniz bu tesis, özellikle balayı çiftleri için oldukça idealdir. En güzel kaş otelleri arasında ilk tercih edebileceğiniz noktalardan olan bu otelde, özel günlerinizi kutlayabilir, jakuzi ya da havuz gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Olanaklar! Hem açık hem de kapalı restaurant, a la carte restaurant, bar, jakuzi, kendine ait iskelesi, çocuk havuzu, mavi bayraklı özel plajı, iki adet açık yüzme havuzu, canlı eğlence ve TV salonu gibi imkanların yanı sıra dart, masa tenisi, kano, bisiklet, dalgıçlık okulu, paraşüt ve jet-ski gibi aktivitelere de ev sahipliği yapar.

Deniz Feneri Lighthouse Hotel

Deniz Feneri Lighthouse Hotel

Deniz Feneri Lighthouse Hotel, yemyeşil doğası ve masmavi denizi ile gelenleri mest ediyor. Kara manzaralı standart odalar ve özel havuzlu villalar olmak üzere toplamda 8 farklı oda tipi ile 28 odaya hizmet vermektedir. Lüks ve konforu bir arada buluşturan otel, denize sıfır bir konumdadır.

Neden kalmalıyım? Her sene yerli ve yabancı pek çok turisti misafir eden hotel, kahvaltı ve akşam yemeklerinde Türk ve Akdeniz mutfağının örneklerini sunuyor. Üstelik doğal ve taze ürünlerin kullanıldığını da ekleyelim! Şimdi gelelim içerisindeki özelliklere ve yapacağınız aktivitelere… Otelin geniş havuzu vardır ancak mavi bayraklı denizi ve kumsalını da unutmamak gerekir. Dilediğiniz gibi birini tercih edebilir ve harika bir gün geçirebilirsiniz. Aynı zamanda bahçesinde kulaklığınızı takarak uzun yürüyüşler yapabilirsiniz.

Olanaklar! Peki güneşlenmek ve yüzmek dışında sizi ne rahatlatır? Tamamen rahatlamak ve şımarmak istediğiniz takdirde, SPA seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Ayrıca otelin sağladığı vücut masajlarından birini tercih ederek, hem vücudunuzu hem de cildinizi arındırabilirsiniz. Bunun dışında otelin imkan tanıdığı hamamı da tercih edebilir ve kese atarak ölü derilerinizi temizleyebilirsiniz.

Hera Hotel

Hera Hotel

Kaş Antalya otelleri arasında yer alan Hera Hotel, denize sıfır bir konumdadır. Modern şekilde dizayn edilmiş 46 odasıyla hizmet veren otel, açık ve kapalı 150 kişilik restaurantı ile hem karınları hem de gözleri doyuruyor! 🙂 Otel, Kaş’ın eğlence yerlerine ve restaurantlarına yakın bir mesafede bulunmasıyla da çok sık tercih ediliyor.

Neden kalmalıyım? İster liman manzarası eşliğinde ister havuz başında lezzetli menülerin tadına bakın. Ancak her türlü sevdiklerinizle birlikte güzel bir akşam yemeği yiyeceğiniz kesin! Otelin açık yüzme havuzunda dilediğiniz gibi zaman geçirebilir ya da isterseniz plajında vakit geçirebilirsiniz.

Olanaklar! Otopark, havalimanı servisi, bisiklet ve araba kiralama gibi hizmetleri bulunan otel, aynı zamanda hamam, masaj, sauna ve spor salonu gibi hizmetleri de bünyesinde barındırır. Bilardo ve masa tenisi gibi oyunları oynayarak arkadaşlarınızla rekabete girebilirsiniz. Öte yandan odalar içerisinde ihtiyacınız olan her şeye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Korsan Ada Hotel

Korsan Ada Hotel

Stresten uzakta sakin ve huzur dolu bir tatil geçirmek isteyenlerin adresi olan Korsan Ada Hotel, denize sıfır konumu ile yerli ve yabancı pek çok turiste ev sahipliği yapıyor. Çukurbağ Yarımadası’nda yer alan otel, bu özelliği ile doğayla iç içe olmanızı sağlıyor. Hem plajlara hem hem de tarihi mekanlara yakınlığıyla ön plana çıkan otel, doğal ve eşsiz güzellikler ile çevrilidir.

Neden kalmalıyım? Hayvan dostu olarak dikkat çeken otel, Akdeniz’in huzur verici maviliğini yakından hissedeceğiniz bir terasa sahiptir. Bu terasta yerel ürünler ile hazırlanan kahvaltıya kim hayır diyebilir ki? Evet, bizde öyle düşünmüştük! Ayrıca sadece kahvaltı değil, yerel ve uluslararası tatların yer aldığı restaurantta istediğiniz gibi yiyebilir ve barında canlı müzik keyfi yapabilirsiniz.

Olanaklar! Özel balkonlu 27 odaya hizmet veren otel, ihtiyacınız olan çoğu şeyi odalarında barındırıyor. Odaların bazılarının panoramik Akdeniz manzarasına sahip olduğunu söylemeden geçmeyelim. Konaklama süreci boyunca doğa yürüyüşlerine veya tekne turlarına katılabileceğiniz gibi dalış ve farklı su sporu aktivitelerine de katılım gösterebilirsiniz.

KaşKöy Hotel

KaşKöy Hotel

Şehir merkezinde olmasıyla büyük bir avantaj sağlayan KaşKöy Hotel, Kaş’ın merkezi Andifli mahallesinde yer alıyor. Kaş otelleri butik konsepti arasında bulunan otel, plaja yakınlığıyla da oldukça ilgi görüyor. 26 odaya sahip olan otel, begonviller ve yeşillik ile içe içe olup, masmavi bir denizin ortasındadır.

Neden kalmalıyım? Otelin plaj barında içeceklerinizi yudumlayarak, şezlonglarda saatlerce güneşlenebilirsiniz. Yok ben otelde biraz keyif yapacağım derseniz, o da kolay! Odaların hepsi deniz manzaralı olup, sade ve yumuşak tonlar ile dizayn edilmiştir. Odaların hepsinde de ihtiyacınız olan çoğu şeye kolaylıkla ulaşabilmeniz mümkün.

Olanaklar! Hem dağ hem de deniz manzaralı odaların, doğal malzemelerden inşa edilen taş konsepti de gelenleri farklı bir atmosfere sokuyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı, ücretsiz kablosuz internet ve ücretsiz otopark gibi imkanlar sağlayan bu otelin yemekleri de bir harika! Zeytin ağaçlarından elde edilen doğal zeytinyağı ile hazırlanan yemeklerin yanı sıra ev yapımı reçeller ve organik ürünler de büyük bir beğeniyle tüketiliyor.

Cappari Hotels Aquaprincess

Cappari Hotels Aquaprincess

Doğal güzellikler ile çevrili olan Cappari Hotels Aquaprincess, Küçükçakıl Plajı’na yakınlığı ile sıklıkla tercih ediliyor. Kaş merkeze 5 dakikalık bir yürüme mesafesinde yer alan otel, Kekova gibi önemli turistik noktasına ise 20 km uzaklıktadır.

Neden kalmalıyım? Tam deniz manzaralı, balkonlu ve kısmi deniz manzaralı odalar ile hizmet veren otelde, ihtiyaç duyacağınız çoğu şey bulunuyor. Kalabalık aileler için elverişli olan otelde, iç içe iki odadan meydana gelen aile odaları vardır. Büyüleyici Kaş manzarasına eşlik eden restaurantında, yerel ve dünya mutfağından pek çok lezzeti deneyimleyebilirsiniz.

Olanaklar! Geniş bir güneşlenme terası ve açık yüzme havuzunda vakit geçirebilir, kano hizmetleri ile sahilde doyasıya eğlence yaşayabilir ve bisiklet imkanı ile keşfe çıkabilirsiniz. Açık büfe sabah kahvaltıları, açık yüzme havuz, otele ait plaj, şezlong, şemsiye, plaj havlusu, wifi, 5 çayı ve ikramları, otopark, odalardaki emanet kasası ve bagaj hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Pansiyon dışındaki tüm yiyecek ve içecekler, odalardaki minibara dahil içecekler, oda servisi, doktor ve sağlık hizmetleri, günlük turlar gibi hizmetlerden ise ücretli olarak yararlanabilirsiniz.

Lukka Exclusive Hotel

Lukka Exclusive Hotel

Yedi yıldır üst üste Kaş otelleri arasında en iyi butik otel olarak seçilen Lukka Exclusive Hotel, Çukurbağ Yarımadası üzerinde konumlanıyor. Denize sıfır konumuyla da farklı bir ambiyansa sahip olan otelin mimarisi ise, bir saray edasıyla tasarlanmıştır.

Neden kalmalıyım? Antalya Kaş butik otelleri arasında yoğun ilgi gören bu yer, rengarenk bahçesi ile etrafınızı sarıp sarmalayacak! Özellikle şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenlerin kaçamak yaptığı bu otel, 19 odası ile misafirlerini ağırlıyor. Otelin özel plajında yüzebileceğiniz gibi olimpik havuzunda da yüzüp eğlenceli saatlere imza atabilirsiniz.

Aynı zamanda Kaş’ın en iyi restaurantlarından birinin otel içerisinde yer aldığını da unutmadan söyleyelim. Benzersiz tatlar ile mükemmel manzaranın buluştuğunu bi’ düşünsenize? Özel havuzlu odaya sahip olan Lukka Exclusive Hotel, sabahları müthiş bir kahvaltı yapmanızı, akşamları ise günbatımı eşliğinde lezzetli bir akşam yemeği yeme imkanı sağlıyor. Aynı zamanda tatiliniz boyunca dalış, kano ve tekne turu, yamaç paraşütü, Likya Yolu‘na yürüyüş ve Saklıkent Kanyonu’nu ziyaret yapabilirsiniz.

Arnna Hotel

Arnna Hotel

Kaş otelleri apart konsepti için tercih edebilecek bir yerdir Arnna Hotel. Küçük Çakıl Plajı’na 1 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanan otel, 13 odasıyla hizmet veriyor. Likya’nın başkenti Arnna’dan ismini alan otel, minimalist bir anlayış ile odalarını dizayn etmiştir.

Neden kalmalıyım? Beyaz rengin daha çok ağırlıklı olduğu odaları ile dikkat çeken Arnna Hotel, yeşillikler içerisindeki bahçesi ile de gününüzü güzelleştirmeyi hedefliyor. Otelden marinaya 4 dakika, Kral Mezarına ise 6 dakikada yürüyerek ulaşabilir ve keyifli yolculuğa imza atabilirsiniz.

Olanaklar! Ücretsiz açık büfe kahvaltı, ücretsiz kablosuz internet, ücretsiz otopark, çamaşırhane, bar, restoran, toplantı odaları ve ses geçirmez odaları ile hizmet vermektedir. Aynı zamanda odaların içerisinde ihtiyacınız olan birçok şey bulunur.

Sea View Hotel Kaş

En iyi Kaş otelleri arasında Sea View yer almazsa olmaz tabii ki! Denize sıfır konumu ile ön plana çıkan Sea View Hotel Kaş, hem arka cepheye hem de denize bakan oda seçenekleri ile hizmet vermektedir. Kaş merkeze 300 metre uzaklıkta bulunan bu otel, aile süiti, balayı süiti, deniz manzaralı deluxe oda, deluxe oda arka cephe ve yandan deniz manzaralı deluxe oda gibi farklı konseptli odalara sahiptir.

Neden kalmalıyım? Özel güneşlenme terası ve iskelesi ile oldukça tercih edilen bu otel, modern olanaklarla donatılmasının yanı sıra odaları büyük bir zevkle dekore edilmiştir. Sessizlik ile bütünleşebileceğiniz terasında, harika bir tatile imza atacağınız kesin!

Olanaklar! Oda ve otelin içerisinde bulunan pek çok olanaktan dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda kano hizmetinden faydalanarak eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz. Aksiyon ve macera sevenler için dalgıçlık okulu imkanının da bulunduğunu ekleyelim. Öte yandan masaj ve yoga gibi hizmetleri kullanarak kendinizi ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

LeaMira Otel

Son yılların yükselen yıldızlarından biri olan LeaMira Otel, manzarası, çalışanları ve misafirlerine verdiği önemle büyük ilgi görüyor. Kaş’a 5 km’lik bir mesafede konumlanan otel, hem harika bir bahçeye sahip olmasıyla hem de denize kıyısının olmasıyla herkesin göz zevkine hitap ediyor.

Neden kalmalıyım? Mavi ve yeşilin bir arada bütünleştiği bu tesis, 19 odaya bünyesinde yer verir. Suite ve aile odası seçenekleri ile hizmet veren otel, öğle ve akşam yemeklerinde şefin kendi ellerinden özel lezzetleri deneyimlemenizi sağlar. Antalya Kaş otelleri arasından rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu yeri, kesinlikle listenize eklemelisiniz!

Doria Hotel & Yacht Club

Doria Hotel & Yacht Club

Merkezi bir konumda olmasına rağmen sakinliğin ve huzurun adresi olan Doria Hotel & Yacht Club, tam aradığınız tatili ayaklarınızın altına getiriyor. Plaja yalnızca 10 dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunan otel, aynı zamanda açık yüzme havuzunda da serinleme ihtiyacınızı karşılıyor.

Neden kalmalıyım? Pek çok etkinliğe katılım gösterebileceğiniz bu otelde, speed boat, dalış ve yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Aynı zamanda Kaş ve çevresindeki antik kentlere de bir gezi düzenleyebilirsiniz. Jakuzi ve TV salonu gibi otelin ücretsiz sunduğu aktivitelere katılabileceğiniz gibi, masaj, yelkenli ve dalgıçlık okulu gibi ücretli aktivitelerine de katılabilirsiniz.

Villa Kale Suites

Villa Kale Suites

Akdeniz ambiyansı ve mükemmel konumuna bir de büyüleyici deniz manzarasının eklendiğini düşünün… Adeta ıssız bir adada yaşıyor gibi hissedeceğiniz, sessiz ve sakin bir yerde konumlanan Villa Kale Suites, Kaş’ın en güzel koyunda bulunuyor. Büyük Çakıl Plajı’nın hemen üstünde yer alan otel, kartpostalı andırıyor desek abartmış olmayız!

Neden kalmalıyım? Büyük Çakıl Plajı’na ortalama 6 dakikalık bir mesafesi olan otel, mini villa olarak tasarlanmış 5 adet süitten oluşuyor. Hem lüks hem de konforu bir arada buluşturan Villa Kale Suites, deniz manzaralı terası ve şezlonglu özel bahçesi ile akıllardan çıkmıyor! Her süitte kendi erişimi olan deniz manzaralı ortak bir sonsuzluk havuzunun oluşu, Kaş otelleri arasında bu yeri zirveye çıkarıyor.

Panoramik manzaralı çatı terasında sabahları güne mükemmel bir kahvaltı ile başlayıp, akşamları günbatımı eşliğinde şahane bir akşam yemeği yiyerek günü kapatacaksınız. Kahvaltıya yetişemezseniz ya da odanızdan çıkmak istemezseniz, mini villalardaki mutfakta istediğiniz gibi hazırlık yapabilir ve karnınızı doyurabilirsiniz.

Olanaklar! Bir yetişkin oteli olan bu tesiste, bisiklet kiralayarak Kaş’ı turlayabilir ya da rehberli yürüyüş turlarına katılarak Kaş hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Hamarat Otel

Hamarat Otel

Hamarat Otel Kaş, 35 yıl önce pansiyonculuk olarak başlamış ardından ise otelciliğe yönelmiştir. Yılların eskitemediği bir yer olan Hamarat Otel, aile misyonunu en iyi şekilde yansıtan ve bu ruhu devam ettirmeye özen gösteren nadir yerlerden biridir. 17 adet deniz manzaralı ve balkonlu odaya sahip olan otel, farklı mobilya ve aksesuar tasarımları ile donatılmıştır.

Neden kalmalıyım? ELİA isimli restaurantında Dünya mutfağından lezzetleri tadabilir, deniz, Kaş, Hidayet Koyu ve Meis adası manzarasına sahip odalarda vakit geçirebilir, balkonda veya terasta gün batımını izleyebilir, tekne turlarına katılabilir, plajında yüzüp güneşlenebilir ve dalış yapabilirsiniz.

Payam Hotel

Payam Hotel

Kendinizi evinizde gibi hissetmek istiyorsanız Payam Hotel’i tercih edebilirsiniz! Özenle hazırlanan 21 farklı tipteki odalar, konukların ihtiyaçlarına göre tasarlanmış ve tüm olanaklara sahiptir. Antalya kaş otelleri balayı konsepti için yoğun ilgi gören Payam Hotel, Deluxe odaları ya da jakuzili odaları ile sık sık tercih edilmektedir. Bu ferah süitlerde yeni evli çiftlere unutulmaz bir tatil yaşatırken, aynı zamanda aile odalarında geniş ve rahat bir ortamda tatil yapma keyfi sunuyor.

Neden kalmalıyım? Balkonunda kahvenizi yudumlayarak keyif yapabilir, jakuzide günün stresini atabilir, pırıl pırıl havuzunda yüzüp güneşlenebilir, Kaş merkeze yürüyebilir ve keşfe çıkabilirsiniz. Dilerseniz otele yakın olan plajlarda da vakit geçirebilir, akşam yemeği için geniş bir yelpaze sunan restaurantları tercih edebilirsiniz. Eğer dışarıda yapacak aktivite bulamazsanız, odanızda bile keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. Üstelik zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak boyuta gelebilirsiniz!

Olanaklar! Bahçe ve deniz manzaralı odaların yanı sıra jakuzili odalarda da sevdikleriniz veya aileniz ile dilediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz. Yüzme havuzu, bebek ve çocuk bakımı, havalimanı transferi, havuz ve plaj havluları, ücretsiz park alanı, uyandırma servisi, ütü hizmeti, çamaşırhane, emanet kasası, araç kiralama gibi hizmetlerin dışında ortak salon ve TV alanı, kahvaltı ve masaj gibi imkanlar da bulunuyor.

Tüm bunların dışında yamaç paraşütü, dalış, Saklıkent Kanyonu’na gezi, Likya Yolu’na yürüyüş, tekne turları ve kültür turları gibi faaliyetlere de katılabileceğinizi unutmayın!

Hideaway Hotel

Hideaway Hotel

Yılın her mevsimi ziyaret edip konaklayabileceğiniz bir yer olan Hideaway Hotel, bir aile işletmesidir. Kaş otelleri arasında mutlaka tercih etmeniz gereken bu yer, Kaş amfi tiyatrosunun hemen yanında konumlanmaktadır. Kaş Limanı, merkez ve otogara 10 dakikalık bir mesafede olan otel, balkonlu odaları, terası ve lezzetli menülere sahip restaurantı ile fazlasıyla dikkat çekiyor.

Neden kalmalıyım? Samimi ve sıcakkanlı bir aile işletmesi olan tesis, hem konforlu hem de ferah bir butik oteldir. Kaş butik otel olarak hizmet veren Hideaway Hotel, Leymona Beach ve Büyük Çakıl Plajı’na yakınlığıyla da çok sık tercih edilmektedir. Otelde vakit geçirmek isteyenler için, otelde tüm gün boyunca eğlenebileceğiniz bir havuzun yer aldığını belirtelim.

Olanaklar! Yüzme havuzu, açık büfe kahvaltı, havaalanı transfer, ücretsiz park alanı, çamaşırhane, emanet kasası ve ortak salon & TV gibi imkanlara sahip olan otel, aynı zamanda mutfağı her gün yenilenen ve tümü ev yapımı olan menüsü ile hizmet veriyor.

Club Antiphellos & Villas

Club Antiphellos & Villas

Dalaman Havalimanı’na 160 km, Antalya Havalimanı’na 180 km, Kalkan’a 20 km ve Kekova’ya 30 km mesafede bulunan otel, Çukurbağ Yarımadası’nda yer alıyor.

Neden kalmalıyım? Muhteşem bir doğa içerisinde konaklama imkanı sunan Club Antiphellos & Villas, 45 kişilik kapasiteli 21 odaya hizmet vermektedir. Yarım pansiyon olarak hizmet veren otelde, sabah zengin bir kahvaltı ile harika başlangıçlar yapacağınız kesin! Genel olarak odaların içerisinde ihtiyacınız olan çoğu şey mevcuttur.

Olanaklar! Hem çocuklar hem de yetişkinler için açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, fitness merkezi, kanyon geçişi, dalış okulu ve su sporları, hamam, sauna, masaj, jakuzi ve yelken gibi olanaklardan tatiliniz boyunca yararlanabilirsiniz. Unutmadan, evcil hayvan dostu bir otel olduğunu da ekleyelim!

Kairos Hotel

Kairos Hotel

Tamamen doğa ile iç içe olmanıza olanak tanıyan Kairos Hotel, Kairos Tiny House, Kairos Desing Tiny House ve Kairos Villa olmak üzere 3 konseptte hizmet vermektedir. Şehirden kaçmak ve kendinizi sakinliğin ve huzurun adresine bırakmak için en ideal yerlerden biri olan otelde, ister kalabalık arkadaş grubu ister aileniz ile konaklayın. Her anlamda mükemmel bir vakit geçireceksiniz!

Neden kalmalıyım? Otelin restaurantında eşsiz yemeklerin ve kokteyllerin tadına bakarak eğlencenin dibini vuracak, geceleri parlayan yıldızların ışığında ya da kamp ateşinde keyifli sohbetler edecek, şehrin tüm stresi ve gürültüsünden uzaklaşacak, doğayla bütünleşecek ve ruhunuzu dinlendirecek ve an’ın tadını çıkaracaksınız.

Olanaklar! Ücretsiz otopark, özel park yeri, tesis bünyesinde park yeri, restaurant, bar, odaya kahvaltı servisi, barbekü, snack bar, jakuzi, açık yüzme havuzu, yüzme havuzu, havaalanı servisi, araba kiralama, bahçe, teras, güneşlenme terası, akşam eğlencesi, masa oyunları, çamaşırhane, ütü hizmeti gibi daha pek çok olanağa sahiptir.

Aynı zamanda balık tutma, masa tenisi, dart, kano, hiking, bisiklete binme, dalış, yürüyüş turları, bisiklet turları, canlı müzik/gösteri, happy hour ve şnorkelle dalış gibi etkinlere katılım gösterebilirsiniz.

Lykia Flora Villas

Lykia Flora Villas

Meis Adası manzaralı 3 ayrı lüks villadan oluşan Lykia Flora Villas, Çukurbağ Yarımadası’nda yer alıyor. Villa Portakal, Villa Limon ve Villa Mandalina isimlerini alan bu villaların kendine ait özel havuzu ve bahçesi bulunuyor. Kaş otelleri Antalya için tercih edebileceğiniz bu yer, plajlara yakın olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Neden kalmalıyım? Belediye Sosyal Tesisleri Plajı, İnceboğaz Plajı, Çakıl Plajları ve Akçagerme Plajı’na 10 – 15 dakikada ulaşabilmenizi sağlarken, aynı zamanda Kaputaş Plajı’na 15 km ve Patara Plajı’na ise 40 km uzaklıkta bulunur. Peki birazda otelden bahsetmesek mi? Her çeşit meyve ağaçlarını ve çiçekleri bünyesinde barındıran otel, merdivenleri, geniş oturma alanları, bakımlı ve büyük bir bahçesi ile adeta göz kamaştırıyor.

Olanaklar! Her villaya özel yüzme havuzu, klimalı odalar, LCD TV & DVD, meyve bahçeleri, wifi, tam donanımlı mutfak, özel otopark, çamaşır makinası ve ütü gibi imkanlara sahip olan otel, doğa yürüyüşü, günübirlik tekne turları, kano, sualtı dalış, yamaç paraşütü, alışveriş ve restaurant gibi aktivitelere de katılmanızı sağlar.

Hillcity Hotel

Hillcity Hotel

Hem lüks hem de konforu bir arada buluşturan Hillcity Hotel, yine Çukurbağ Yarımadası’nda yer alıyor. Mavi ve yeşilin birlikte temas ettiği bu otel, Dalaman Havalimanı’na 150 km, Antalya Havalimanı’na 180 km, Kalkan’a 20 km, Patara’ya 30 km ve Kekova’ya 30 km mesafede konumlanıyor.

Neden kalmalıyım? Standart Oda, Sea Garden Oda, Delux Oda, Suit Oda ve Superrior Oda olmak üzere 5 farklı konseptli odaya sahiptir. Toplamda 7 odalı şekilde hizmet veren otelde, ihtiyacınız olan pek çok şeye rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz.

Olanaklar! Otelde bulunan TV, oda servisi, internet bağlantısı, çamaşırhane, otopark, restaurant, bar, lobi bar, kamelya, açık yüzme havuzu, ücretli su sporları, ücretli dalış okulu, hamam, masaj, jakuzi ve yelken gibi hizmetlerinden istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz.

Peninsula Gardens Hotel

Peninsula Gardens Hotel

Çukurbağ Yarımadası’nda konumlanan Peninsula Gardens Hotel, müthiş manzarası ve mimarisiyle bir hayli talep görüyor. Antalya Kaş otelleri 5 yıldızlı bir konsepte sahip olan bu otel, gelen misafirlerine zarafeti, lüksü ve konforu bir arada yaşatıyor.

Neden kalmalıyım? Taş kaplı yapısıyla dikkatleri üzerine çeken otel, sadeliğin ağır bastığı odaları ile gelenleri evinde gibi hissettirmeyi başarıyor. Özel olarak tasarlanan terasların yanı sıra otel, 18 adet özgün ve modern tasarımlı odalara ev sahipliği yapıyor. Üstelik 13 odası da özel dalma havuzlu!

Olanaklar! Yetişkin oteli olarak hizmet veren otel, a la carte, açık ve kapalı restaurantı ile hem Türk hem de Dünya mutfağından enfes menülere imza atıyor. Ayrıca otelin açık ve kapalı havuzunda ya da özel plajında keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Bunun dışında hamam, sauna ve masaj odalarına yer veren SPA merkezinde de dilediğiniz gibi takılabilirsiniz.

Not: Otel hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız ayrıca bakınız; Akdeniz’de zarafetin adresi Peninsula Gardens Hotel!

La Kumsal Hotel

La Kumsal Hotel

Yine muhteşem Çukurbağ Yarımadası’nda konumlanan La Kumsal Hotel, özellikle balayı çiftlerinin bir numaralı tercihlerindendir. Antalya Havalimanı’na 220 km ve Dalaman Havalimanı’na 160 km uzaklıkta bulunuyor. Kaş merkeze çok yakın olan otel, Antalya’ya 200 km, Fethiye’ye ise 110 km mesafede yer alıyor.

Neden kalmalıyım? Jakuzili ve deniz manzaralı odaları ile yoğun bir talep gören La Kumsal Hotel, ihtiyacınız olan her şeyi odalarında barındırır. Meis Adası eşliğinde harika bir deneyim yaşayacak ve her anınızı değerlendirmek için can atacaksınız. İster otelde kalıp günbatımı manzarasını izleyin, ister havanın biraz daha kararmasını bekleyin ve yıldızlar eşliğinde havuzda yüzün.

Dahası antik kentleri gezebilir, mükemmel koylara giderek yorgunluğunuzu atabilir, dalış, yamaç paraşütü, trekking, jip safari, rafting ve kano gibi heyecan dolu aktivitelere katılarak gününüzü güzelleştirebilirsiniz.

Not: Otel hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız ayrıca bakınız; Romantizm dolu bir balayı için La Kumsal Hotel

Amphora Hotel

Amphora Hotel

Yemyeşil bahçeler ve masmavi denizine bir de harika bir dekorasyonun eklendiğini hayal edin. Üç farklı oda tipi ile hizmet veren Amphora Hotel, muhteşem bir tatil deneyimi sunuyor. Her odada panoramik deniz ve bahçe manzarasına şahit olacak ve beklentilerinizi tümüyle karşılayacaksınız.

Neden kalmalıyım? Dünya mutfağından lezzetlerin yer aldığı a la carte restaurantında doyasıya yemek yiyebilir, Likya Sahili’nin serin sularına kendinizi atabilir, otelin havuzunda saatlerce yüzüp güneşlenebilir, havalimanı transfer hizmetinden veya araç kiralama hizmetinden yararlanabilir ve otelin düzenlediği turlara katılabilirsiniz.

Mare Nostrum Apart Otel

Mare Nostrum Apart Otel

Tam donanımlı mutfak, yemek ve oturma odalarına sahip dairelerde kendinizi evinizde gibi hissetmemek için hiçbir neden yok! Kaş’ın merkezinde yer alan otel, Kaş merkez butik otelleri arasında sıklıkla tercih edilen yerlerden biridir. Doğal malzemelerin kullanılarak inşa edildiği bu otelde, her biri avluya açılan daireler mevcuttur.

Neden kalmalıyım? Geleneksel Akdeniz mimarisine çağdaş bir yorum katan otelde, oda servisi, housekeeping ve resepsiyon hizmeti gibi imkanlar bulunuyor. Apart dairelerin yanı sıra iki kişilik odalara sahip olan Mare Nostrum Apart Otel, gelen misafirlerine aktivite yapma olanağı da sağlıyor.

Otelde konakladığınız süre boyunca Mavilim Otel’in Mavilim Plajı’ndan giriş ücreti ödemeksizin yararlanabilir, yine aynı şekilde restaurantında güzel bir akşam yemeği yiyebilir ve Kaş’ın merkezine giderek sokaklarını gezebilirsiniz. Kaş apart otel için listenize bu yeri kesinlikle eklemeli ve tatilinizi keyifle yaşamalısınız.

Likya Residence Hotel & Spa

Likya Residence Hotel & Spa

Kaş Kalkan otelleri arasında kesinlikle tercih etmeniz gereken yerlerden biridir Likya Residence Hotel & Spa. Dinlenip huzur bulabileceğiniz gibi konforlu ortamında da harika bir tatil deneyimi yaşayacaksınız. Otelin geniş süitlerinin hepsi panoramik manzaraya hakimdir. Otelin hangi kısmında olursanız olun, hem denizin hem de Kalkan Limanı manzarasına şahit olacaksınız!

Neden kalmalıyım? Kalkan’ın en büyük odalarından bazılarına bünyesinde yer veren otelde, iki açık yüzme havuzu, masaj hizmeti, cilt ve vücut bakım hizmetleri, fitness merkezi, hamam, sauna, buhar odası, SPA merkezi ve bu merkezin içerisinde bir havuz bulunuyor. Bu özelliklerin yanı sıra Toros Dağları ve deniz manzarası eşliğinde mükemmel lezzetleri deneyimleyeceğiniz bir restaurantta mevcut.

Likya Pavilion Hotel

Likya Pavilion Hotel

Kalkan’ın muhteşem duraklarından birinde yer alan Likya Pavilion Hotel, büyüleyici manzarası ve oldukça geniş bahçesi ile adeta göz dolduruyor. Kalkan Limanı’na yakın bir mesafede konumlanan otel, ihtiyacınız olan her şeyi içerisinde barındırır. Özel havuzlu 10 süiti ile ön plana çıkan bu tesis, özellikle deniz kenarındaki konumuyla da yoğun ilgi görüyor.

Neden kalmalıyım? Havuza açılan odalara sahip olmasıyla da çok talep alan otel, aynı zamanda plaj imkanına da sahiptir. İsteyen otelde kalıp havuzun tadını çıkarabilir isteyen otelin merdivenlerinden inerek plaja ulaşabilir ve burada keyifli zaman geçirebilir. Her iki alternatif için de muhteşem bir deneyim yaşayacaksınız! Söylemedi demeyin! 🙂

Kahvaltı ve akşam yemeği yiyebileceğiniz bir restaurantı bulunan otelde, ayrıca özel oda servisleri de vardır. Bunun dışında Kalkan‘da gündüz turları ve günbatımı özel turları gibi pek çok aktiviteye de katılım gösterebilirsiniz.

Prima Donna Premier

Prima Donna Premier

Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşıp kendinizi doğaya atmak istediğinizde, Prima Donna Premier otelini tercih etmelisiniz! Romantik ve gözlerden uzak bir tatil geçirmek isteyenlerin adresi olan bu yer, Patara Kumsalı manzarasına eşlik eder. Sadece romantik çiftler için değil, aynı zamanda kalabalık arkadaş grupları ve geniş aile için de bir numaralı tercihtir.

Neden kalmalıyım? Full mutfak donanımlı 10 villaya sahip olan bu yer, terasta barbekü yapma keyfi sunuyor. Adeta saklı kalmış bir cennet olan otel, doğa ile iç içe olmanızı ve kuş sesleri eşliğinde güne başlamanızı sağlıyor. Dünyanın en lüks romantik, gözden uzak-gizli saklı ve lüks butik villa ödüllerini kazanan otelde, Hollywood ikonu bir yıldıza göre tasarlanan odalar vardır. Elizabeth Taylor, Brigitte Bardot, Sophia Loren, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn… Her odanın farklı tasarımı ve farklı bir ambiyansı olduğunu söylememize gerek yok sanırım. 🙂

Fidanka Hotel

Fidanka Hotel

Rengarenk ağaçlar ve çiçekler ile dolu bahçesi, antika eşyaları ile nostaljik havası, Fidanka Hotel’i vazgeçilmez ve özel yapıyor. Kaş – Kalkan bölgesinde mükemmel bir koyda yer alan otelin ismi, Bulgarca ‘dişi fidan’ anlamına gelmekte. 7 farklı tipte deniz manzaralı 17 odaya hizmet veren otel, Türkiye’den pek çok şehrin esintisini yansıtıyor.

Neden kalmalıyım? Türk ve Dünya mutfağından her lezzeti bünyesinde barındıran bir restauranta sahip olan otelde, doğal ve taze ürünlerin tadına hayran kalacaksınız! Ayrıca Kars, İzmir, Antakya, Antep, İstanbul, Denizli ve Ayvalık gibi Türkiye’nin dört bir yanından doğal ürünlere yer verdiğini biliyor muydunuz?

Öte yandan geniş ve manzaralı, kocaman teraslı ve jakuzili süitleri ile balayı çiftleri için de oldukça ideal bir oteldir. Odalarda ihtiyacınız olan her şeye kolaylıkla ulaşılıyor olması da cabası. Ee buraya kadar gelmişken Kalkan’ı da şöyle bir turlamak istemez misiniz? Kalkan sokaklarında gezebilir, turlara katılabilir ve yakın plajlara giderek yüzüp güneşlenebilirsiniz.

True Blue Boutique Hotel

True Blue Boutique Hotel

Sakinlik arayanlar için bir alternatif olan True Blue Boutique Hotel, kuş sesleri eşliğinde harika bir atmosfere sahiptir. Teke Yarımadası’nda Kalamar Koyu’nda bulunan otel, 10 farklı konseptli odaya hizmet vermektedir. İster ev ortamı tarzında tasarlanan rezidansta, ister 8 kişiye kadar konaklama imkanı olan bir villada konaklayın! Tercih size kalmış.

Neden kalmalıyım? Açık yüzme havuzunda rahatlayabilir, yakın mesafede olan plajında yüzebilir, limon ağaçları arasında kahvaltınızı yapabilir ve havuz bar hizmetinden istediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. Hem deniz manzaralı oda opsiyonları hem de hayvan dostu oda opsiyonlarına sahip olan otelde, aynı zamanda ihtiyacınız olan birçok şey mevcuttur.

Merlot Boutique Hotel

Merlot Boutique Hotel

Kalamar Koyu manzarasına eşlik eden Merlot Boutique Hotel, deniz manzaralı ve balkonlu odalara ev sahipliği yapıyor. Odalar, abartıdan uzak bir şekilde tasarlanmıştır. Kalamar Plajı’na 400 metre uzaklıkta konumlanan otelde doya doya keyif yapabileceğiniz bir havuz bulunuyor. Aynı zamanda havuzun kenarındaki büyük çardakta kahvaltı yapmakta bir başka oluyor!

Luvi Kaş Otel

Luvi Kaş Otel

Kaş Marina’ya 200 metre, otogara 600 metre ve Küçük Çakıl Plajlarına 150 metre olan Luvi Kaş Otel, ferah odaları ve aile sıcaklığı ortamı ile çok sık tercih ediliyor. Merkezi bir konumda yer aldığı için plajlara, çarşıya ve restaurantlara da kolaylıkla gitme imkanı tanıyor.

Neden kalmalıyım? Kendinizi evinizde gibi hissetmenizi sağlayan bu otel, konforlu ve huzurlu olmasının yanı sıra muhteşem bir ambiyansa sahiptir. Daha çok beyaz ve mavi ağırlıklı renklere hakim olan otel, yetişkin oteli olarak hizmet vermektedir.

Olanaklar! Otelde; bavul dolabı/odası, minibar, yangın alarmı, duman dedektörü, girişlerde güvenlik kamerası, lobide güvenlik kamerası, koridorlarda güvenlik kamerası, wifi, genel otopark, ücretsiz hoşgeldin içeceği oda temizliği, valiz taşıma ve sabah kahvaltısı gibi imkanlar bulunuyor.

Konaklayabileceğiniz Diğer Kaş Otelleri; 

  • Alley Prime
  • Mandalina Suites
  • Sunset Villa Hotel
  • Blanca Beach Hotel
  • Suna Sun Hotel
  • Best Apart Hotel
  • 3 Oda
  • Livia Hotel
  • Erdem City Boutique Hotel
  • Saylam Suites
  • Hotel Luna Kaş
  • Lantana Aparts
  • duruPduru Hotel
  • Kuytu Terrace
  • Sekiz Pansiyon
  • Hotel Villa Mahal
  • Old Kalamaki Pansiyon
  • Kalkan Oasis Boutique Hotel
  • Nirvana Apart Kaş

**Kaş otelleri yazımız burada son buluyor! Oteller hakkında daha fazla bilgi almak, Kaş otel fiyatları ile ilgili değerlendirme yapmak, indirimli fiyatlardan yararlanmak ve erken rezervasyon yaptırmak için Tatil Dükkanı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca deneyimlerinizi ya da fikir ve görüşlerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabileceğinizi unutmayın. 🙂 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz