Bahar aylarının kapıya dayanmasıyla birlikte dünya evine girmeye hazırlanan çiftlerin heyecanı da artıyor! Yeni evli çiftlerin kusursuz bir balayı tatili deneyimi yaşarken bütçelerini de olabildiğince ekonomik bir şekilde kullanmak istediklerini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden yurtiçinde tercih edebileceğiniz hem ekonomik hem de muhteşem tesisleriyle büyüleyen Crystal Palace Luxury Resort Spa’yı bu yazımızda detaylı bir şekilde inceledik.

Akdeniz’in incilerinden Side’de unutamayacağınız bir balayı tatili yapmak istiyorsanız Crystal Palace Luxury’nin yeni evli çiftlere sunduğu ayrıcalıkları öğrenmeden rezervasyonunuzu yaptırmamanızı tavsiye ediyoruz. Ek olarak, Akdeniz’in İncisi Side’nin En İyi 7 Oteli başlıklı yazımızı okuyarak Side bölgesinin en iyi otelleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğer hazırsanız Crystal Palace Luxury’i birlikte keşfetmeye başlayalım!

Side’de Benzersiz Bir Balayı Deneyimi

Antalya’nın Side bölgesinde bulunan ve son yılların en popüler tesislerinden biri olan Crystal Palace Luxury, ultra her şey dahil konsepti, hizmetleri, aktiviteleri ile fark yaratıyor. Tesis içerisinde, balayı çiftlerine özel tekliflerin yanında, yeni evli çiftlere sunulan ayrıcalıklı ekstralar da bulunuyor. Bir balayı tatilinden çok daha fazlasını bu özel tesis içerisinde bulabilirsiniz. Konuklarına sınırsız aktivite olanakları sunan ve benzersiz bir spa merkezine de sahip olan tesis, yeni evli çiftleri Side’nin büyüleyici dünyasına davet ediyor.

Crystal Palace Luxury Konaklama

Her konsepte uygun konaklama seçenekleri bulunan Crystal Palace Luxury’de Standart, Deniz Manzaralı ve Aile Odası seçenekleri konukların tercihine sunuluyor. Özellikle deniz manzaralı odalar balayı çiftleri için biçilmiş kaftan! Muhteşem bir Akdeniz manzarası eşliğinde romantik balayı tatili hatıraları biriktirebileceğiniz bu oda tipini tercih ederek hem ekonomik hem de harika bir balayı tatili yapabilirsiniz. Balayı tatili için tercihinizi Side bölgesinden yana kullanacaksanız bu özel tesisin imkanlarını mutlaka araştırmanızı tavsiye ediyoruz.

Crystal Palace Luxury Yeme-İçme

Ultimate Herşey Dahil konsepti ile konuklarını ağırlayan tesiste yeme-içme olanakları da göz kamaştıran cinsten! Ana restoranı, A la carte restoranları, barları, snack barları ve çok daha fazlasıyla benzersiz bir hizmet sunan Crystal Palace Luxury’de Türk ve Dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini tadabilirsiniz. Hemen hemen günün her saati yeme-içme olanakları bulunan tesiste, dondurma, gözleme ikramlarından benzersiz kokteyllere kadar her şeyi bulabilir ve birçok üründen ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Eğer tatilinizde düşünmeden yemek-içmek ve dinlenmek istiyorsanız aradığınız her şey Crystal Palace Luxury’de!

Crystal Palace Luxury Plaj ve Havuzlar

Muhteşem peyzaj güzelliği ve bölgenin diğerler otellerinden farklı mimarisi ile büyüleyen Crystal Palace Luxury, 150 metre uzunluğunda, sadece misafirlerine özel bir özel plaja ev sahipliği yapıyor. Tercihini havuz yönünde kullanmak isteyenler için ise Crystal Palace Luxury, farklı büyüklüklerde pek çok kategoride havuzu tesis etrafında konuklarının hizmetine sunuyor.

Crystal Palace Luxury Balayı Ayrıcalıkları

Balayı çiftlerine kusursuz bir balayı deneyimi için muhteşem ayrıcalıklar sunan tesiste, hayal ettiğiniz tatili gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Yeni evli çiftler müsaitlik doğrultusunda erken giriş ve geç çıkış hakkı, ayrıca üst kategorideki odalara geçiş fırsatı; odaya süslemeler eşliğinde meyve ve şarap ikramı; turndown servisi gibi hizmetlerden ayrıcalıklı olarak faydalanabiliyor. Bunların dışında da çeşitli indirimlerle balayı çiftlerine yönelik ayrıcalıklı bir hizmet vadeden Crystal Palace Luxury, benzersiz bir balayı tatili için aklınıza gelebilecek her detayı tek çatı altında buluşturmayı başarıyor.

Crystal Palace Luxury Aktiviteler

Konuklarına benzersiz aktivite olanakları sunan tesiste motorlu ve motorsuz su sporlarının yanı sıra gündüz ve akşam saatleri boyunca muhteşem şovlar gerçekleştiriliyor. Özel günlerde konserlere ve canlı müzik gösterilerine ev sahipliği yapan Crystal Palace Luxury’de kusursuz bir de disco yer alıyor. Fitness center, bilardo, bowling, mini futbol ve tenis sahası gibi imkanlar da sunan bu özel tesiste, çocukların keyifli vakit geçirebilmesi için Crispy Kids Club hizmet veriyor. Tesiste ek olarak, 3 adet konferans salonu da bulunuyor.

Crystal Palace Luxury Spa Merkezi

Benzerisiz bir spa merkezine sahip olan Crystal Palace Luxury’de kar odası, tuz odası, buhar odası, Fin saunası, hamam, jakuzi ve masaj odaları bulunuyor. Harika bir tatili bütün bir yılın yorgunluğunu spa merkezinde atarak süsleyebilirsiniz. Balayı çiftlerine spa merkezinde de ayrıcalıklar sunuluyor. Belirli masajları büyük fiyat indirimleri ile alabiliyorsunuz ve balayı tatilinizi ölümsüzleştirebiliyorsunuz. Siz de kusursuz bir spa merkezi olan bir tesiste balayı tatili yapmak istiyorsanız Crystal Palace Luxury aradığınız otel olabilir!

Crystal Palace Luxury Yorum

Side’nin en lüks ve en donanımlı tesislerinden biri olmasının yanı sıra bölgenin en ekonomik tesislerinden olma özelliği taşıyan Crystal Palace Luxury, hem kusursuz hem de uygun fiyatlı bir balayı tatili yapmak isteyen yeni evli çiftlerin tercih edebileceği bir otel! Ultimate herşey dahil konsepti ile misafirlerine muhteşem bir yeme-içme imkanı sunan tesiste, tenisten bowlinge kadar birçok aktivite olanağı bulunuyor. Özel plajı ve havuzlarıyla güneş ve kumun tadını çıkarmak isteyenlerin vazgeçemeyeceği Crystal Palace Luxury Resort, balayı çiftlerine oda süslemesi, müsaitlik durumunda bir üst odaya geçiş, odaya şampanya ve meyve sepeti ikramı, a la carte restorant ve spa merkezi indirimleri gibi ayrıcalıklar sunuyor. Eğer siz de bu ayrıcalıkları en uygun fiyat avantajlarıyla yaşamak istiyorsanız Crystal Palace Luxury sizleri Side’ye davet ediyor. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”5132″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz