Hazır resmi tatiller yaklaşırken, küçük bir kaçamak yapıp tatile gitmek isteyenler burada mı? Peki, son dönemin en popüler eğlence adası Kuzey Kıbrıs’ta, rüya gibi bir tatile ne dersiniz? Sadece kimlik kartınızla giriş yapabileceğiniz ve doyasıya eğlenebileceğiniz Kıbrıs, eğlenceli etkinlikleri ile ünlü pek çok tesise sahip; bu tesislerden bir tanesi de şüphesiz Concorde Luxury Resort!

Concorde Luxury Resort - Manzara

En yakın resmi tatil, yeni yılda Salı gününe denk gelen 23 Nisan ve hafta sonlarını da birleştirerek uzunca bir tatili Concorde’da yapabilmeniz mümkün. Bu yazımızda, tesisi ayrıntıları ile ele alacağız ve tesis hakkında hemen her konuda bilgi sahibi olabileceksiniz. 

29Konaklama Seçenekleri

Concorde Luxury Resort - Konaklama

Kusursuz bir tatil için, konaklama deneyimi çok önemli ve Concorde, konukları için odalarını en konforlu ve modern biçimde dizayn ediyor. 45 metrekareden 135 metrekareye kadar, farklı boyutlarda 13 farklı oda tipi; sadece huzurlu ve eksiksiz bir konaklama deneyimi yaşayabilmeniz için oluşturuldu.

28Deluxe Odalar

Concorde Luxury Resort - Deluxe Oda

45 Metrekare büyüklüğündeki Deluxe odalar, Concorde içerisinde süitler dışındaki standart odalar olarak biliniyorlar. Maksimum üç kişinin konaklayabileceği bu oda seçeneği, bir banyoya sahip ve banyoda küvet mevcut. Deluxe odalarda üç farklı seçim yapabilmektesiniz; bunlar, yandan deniz manzaralı, bahçe manzaralı ve deniz manzaralı olarak belirlenmiş. Modern bir konaklama için her şeyi düşünen tesis, oda içerisinde eksiksiz bir donanım sunmakta ve burada evinizdeymişçesine rahat hissedebilirsiniz.

27Köşe Suit Odalar

Concorde Luxury Resort - Köşe Suit Odalar

60 Metrekare büyüklüğünde oluşturulmuş Köşe Suit oda seçeneği, maksimum üç kişinin konaklayabileceği şekilde hazırlanıyor ve Deluxe odalardan farklı olarak, açılabilir bir oturma grubu oda içerisinde bulunuyor. Bahçe manzaralı olan bu oda seçeneğinde, küvet ve duşa kabin bulunmakta.

26Ocean Suit Odalar

Ocean Suit oda seçeneği, deniz ve havuz manzarası ile taçlandırılıyor. 60 Metrekare olan ve tesiste toplamda 14 adet bulunan bu suit seçeneğinin Köşe Suitlerden tek farkı deniz ve havuz manzaralı olması.

25Panoramik Suit Odalar

Concorde Luxury Resort - Panaromik Suit Odalar

Maksimum üç kişinin konaklayabileceği Panoramik Suit odalar, deniz manzarasını doya doya izlemek isteyenlerin tercihi oluyor. 60 Metrekare büyüklüğündeki bu odalarda, tıpkı diğer süitlerde olduğu gibi açılabilir oturma grubu mevcut, ancak en büyük fark; 270 derecelik muhteşem bir deniz manzarası.

24Executive Suit Odalar

Concorde’nin her katında iki adet ve toplamda 18 adet olan Executive Suit oda seçeneği var. Bir yatak odası, iki banyodan oluşan ve 85 metrekare büyüklüğünde olan bu odalarda, konfor ön planda tutuluyor. Executive Suit seçeneği, küvet, duşakabin ve jakuzi ile taçlandırılmış.

23Penthouse Suit Odalar

Concorde Luxury Resort - Penthouse Suit Odalar

Tesisin altıncı katında bulunan Penthouse Suit seçenekleri, toplamda 11 adet ve bir yatak odası, iki banyodan oluşuyor. 90 Metrekare büyüklüğündeki bu süitler, açılabilir oturma grubuna sahipken aynı zamanda jakuzi de oda içerisinde mevcut. Direkt deniz ve havuz manzaralı olan bu odalar, kusursuz bir tatil için biçilmiş kaftan.

22Royal Suit Odalar

135 Metrekare büyüklüğündeki Royal Suit seçeneği, Concorde’un seçkin misafirlerine özel olarak sunuluyor. Bir yatak odası, giyinme odası, iki banyo ve genişçe bir salondan oluşan bu oda seçeneğinde; çalışma ve yemek masalarınız da mevcut. Direkt deniz ve havuza bakan ihtişamlı manzarası ile Royal Suitlerde, unutulmaz bir deneyim yaşayabilmeniz mümkün. Ayrıca, bu oda seçeneğinde jakuzinizin olduğunu da hatırlatalım.

21Aile Suitleri

95 Metrekare büyüklüğünde oluşturulmuş Aile süitleri de, ailecek bir tatil için Concorde’un özel olarak tasarladığı oda seçeneklerinden. Maksimum dört kişinin konaklayabileceği bu süitler, iki banyo, bir ebeveyn yatak odası ve 2 yataklı bir çocuk odasından oluşuyor. İçerisinde bir oturma grubu da bulunan bu odalar, ortak havuzlara da sahip. Tercihinize göre bahçe ya da havuz manzaralı süitlerde ailecek konaklayabiliyorsunuz.

20Yeme – İçme

Tesiste ultra her şey dahil konsepti uygulanıyor. Akşam yemeğinden beş çayına, geç kahvaltıdan tesisin belirlediği alkollü ve alkolsüz içeceklere kadar her şey düşünülmüş. Açık büfe olarak sunulan lezzetler, Concorde’un uzman şefleri tarafından özenle hazırlanıyor. Ek olarak, dilerseniz tematik A’la Carte restoranlarda da harika yemekler yiyebilmeniz mümkün. Otel içerisinde İtalyan, Asya ve Steakhouse temalı üç farklı A’la Carte restoran bulunuyor.

Concorde Luxury Resort - Restoranlar

Diyet, çocuk ve vejetaryen menüleri de bulunan Concorde restoranlarında, gurme lezzetler tadabilir ve sağlıklı öğünlerle tatilinize devam edebilirsiniz. Bar ve Lounge konusunda da Concorde Luxury’nin oldukça zengin bir portföyü var. Bellini Lobby Bar, 24 saat yerli ve yabancı içkiler tadabileceğiniz bir bar olarak hizmet verirken, The Champions’ta çay, kahve ve meşrubatlar mevcut. Tesisin en beğenilen ayrıcalıklı köşelerinden biri ise kaliteli puro çeşitleri ve özel sunumları ile Havana Social Lounge olarak biliniyor.

19Aktiviteler ve Hizmetler

Concorde Luxury Resort - Aktiviteler

Tesis içerisinde aktivite ve hizmetler saymakla bitmiyor. Bakıldığında, Spa merkezi, havuz ve Aquapark’a kadar gününüzü geçirebileceğiniz pek çok alan var ve bu alanlarda sunulan hizmetler, hem eğlenebileceğiniz hem de huzur bulabileceğiniz hizmetler olarak belirtilebilirler. Sizin için, tesisin ayrıcalıklı ve başlıca hizmetlerini listeledik. Krallara layık bir otel olan Concorde’da, siz de dilediğiniz hizmet ve aktivitelerden yararlanabilir; masalsı bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

18Aquapark

Concorde Luxury Resort - Aquapark

8340 Metrekarelik devasa bir havuz alanı bulunan tesis içerisinde, bu havuzlar her yaştan konuğa hitap eden harika Aquapark ile taçlandırılmış. Tatil keyfini doyasıya yaşamak ve maceraya atılmak için, uzun ve adrenalin dolu su kaydıraklarında dilediğinizce kayabilir, aynı zamanda havuz kenarında vakit geçirebilirsiniz.

17Havuzlar ve Özel Plaj

Concorde Luxury Resort - Havuzlar

Açık, kapalı ve kaydıraklı olmak üzere pek çok havuza sahip olan Concorde içerisinde, gün boyu dilediğiniz havuzda eğlenceye katılabilir, havuz başı partilerinde stres atabilirsiniz. Yarı olimpik ve kapalı havuzları da bulunan tesisin ayrıca harika bir özel plajı da mevcut. Denize sıfır bir tesis olan Concorde’da, masmavi sulara kendinizi bırakmak ve plajda güneşlenirken snack ikramlarının tadına bakmak mümkün.

Concorde Luxury Resort - Özel Havuzlar

Ek olarak, şezlong ve şemsiye gibi ihtiyaçlarınızın tesis tarafından ücretsiz karşılandığını da hatırlatmakta fayda var. Dilerseniz, ücretli pavilyon hizmetinden de faydalanabiliyorsunuz. Pavilyon hizmetlerinden faydalanabilmek için rezervasyon yaptırmanız gerekiyor ve ücretsiz meyve ikramları ile burada gün boyu deniz keyfi yapabiliyorsunuz.

16Animasyon

Eğlence dolu Concorde içerisinde, animasyonlar da günlük olarak hava şartlarına binaen ekip tarafından organize ediliyor. Havuz başında oynanan oyunlar, canlı performanslar, aktiviteler ve dahası; keyifli bir tatil yaşamanız için biçilmiş kaftan!

15Canlı Müzik ve Konserler

Tatil için Neden Kıbrıs'ı Tercih Etmelisiniz? - kibris hadise konseri

Concorde Luxury, gece aktivitelerinde de konuklarına en güzel deneyimi vadetmek için çalışıyor ve 2019 boyunca Türkiye’den onlarca ses sanatçısını bu tesiste görebiliyoruz. Bakıldığında, Sibel Can, Selami Şahin, Alişan, Yıldız Tilbe, Volkan Konak; 2019 konserlerinin başlıca misafirleri olarak görülüyorlar. Özellikle resmi tatillerde Concorde’a rezervasyon yaptırdıysanız, bu harika konserlerden birine denk gelebilir ve keyifli bir akşam geçirebilirsiniz!

14Disco

Kuzey Kıbrıs’ta eğlencenin saati yoktur ve Concorde içerisinde gece kulüpleri sabahın ilk ışıklarına kadar konuklarını canlı performanslar eşliğinde eğlendiriyor. Siz de, gece boyunca eğlenmek ve dans etmek isterseniz, tesisin gece kulübüne giriş yapabilir ve kendinizi müziğin akışına bırakabilirsiniz.

13Spor

Concorde Luxury Resort - Fitness

Bu otelde istediğiniz, hayal ettiğiniz her şeyi bulabileceğinizi söylemiştik. Gelelim spor aktivitelerine. Tesis içerisinde üç adet tenis kortu bulunuyor ve dilerseniz akşam saatlerinde ışıklandırma eşliğinde, dilerseniz gündüzleri tenis oynayabiliyor, aynı zamanda uzman hocalardan tenis dersleri alabiliyorsunuz. Bunun dışında, Jet Ski, Parasailing, Su Kayağı, Wakeboard, Kneeboard, Banana, Ringo, Flying Fish, Rent Boat, Tekne Gezileri, Katamaran gibi harika su sporları da Concorde’da yapabileceğiniz sporlardan bazıları.

12Dalış Okulu

La Kumsal Otel - Dalış

Concorde’da her yaz dalış okulu büyük rağbet görüyor, çünkü Bafra Turizm Merkezi’nin masmavi, berrak sularının derinlerinde görülmesi gereken çok fazla güzellik var. Dalış ve şnorkel turlarına katılabileceğiniz tesis içerisinde, eğitim almanız halinde size bir sertifika da veriliyor.

11Çocuklara Özel

Gelelim, küçük prens ve prenseslerin hak ettikleri tatile! Concorde Luxury, Kıbrıs’ın en büyük çocuk kulübünü iftiharla sunuyor. Moppet Çocuk Kulübü, 1500 metrekare üzerine kurulu harika bir tesis ve burada çocuklarınızın gözetim dahilinde diledikleri gibi eğlenebilmesi sağlanıyor.

Concorde Luxury Resort - Mini Club

Çocuklarınız; özel çocuk havuzları, restoranlar, amfi tiyatro, sinema, su parkı ve daha pek çok aktivite alanında; sizler güneşlenirken ya da terapi programlarına katılırken doyasıya eğlenebiliyor, hak ettikleri tatili yapabiliyorlar. Öğle yemekleri için özenle hazırlanmış sağlıklı menüler ise, çocuk restoranında minik misafirleri bekliyor. Son olarak, dilerseniz ücretli bakıcı hizmeti alabileceğinizi de hatırlatalım.

10Concorde’da Sağlık: Sentire Spa

Concorde Luxury içerisinde sağlıklı bir yaşam ve huzurlu bir tatil yapabilmek adına Sentire Spa merkezi de hizmetinizde. 2750 Metrekarelik bir alana inşa edilen Sentire Spa, huzur veren mimarisi ile dikkat çekerken, sizi eşsiz ve masalsı bir dünyaya taşıyor. Masaj terapileri, Spa bakımları ve daha pek çok hizmet alanı ile Sentire Spa’nın sunduklarını mercek altına alalım.

9Masajlar ve Spa Terapileri

Concorde Luxury Resort - Masajlar

Sentire Spa içerisinde, masaj ve Spa terapi programlarına katılabiliyorsunuz. Ayurveda masajlarından Uzakdoğu masajlarına, derin doku masajından lokal masajlara kadar geniş bir portföyü bulunan Sentire Spa ekibi; uzman terapistleri ile konukları için en doğru terapi çeşidini sunabiliyor.

8Bakımlar

Concorde Luxury Resort - Cilt Bakımları

Spa merkezinde, ayrıca pek çok bakımı da yaptırabilmeniz mümkün. El ve ayak bakımlarından cilt ve vücut bakımlarına kadar oldukça geniş bir hizmet paketinden dilediğinizi seçebiliyor ve kendinizi terapistlerin ellerine bırakarak, yenilenebiliyorsunuz.

7Isıtmalı Havuzlar

Tesis içerisinde herkesin dilediği gibi kullanabildiği yarı açık ısıtmalı havuzlar da yer alıyor. Burada gün boyunca yüzebiliyor ve dinlenebiliyorsunuz.

6Geleneksel Türk Hamamı

Concorde Luxury Resort - Hamam

Geleneksel Türk Hamamı, Sentire Spa içerisinde bulunuyor ve kullanımı tamamen ücretsiz. Dilerseniz, kese ve köpük hizmeti ya da hamam ritüelleri paketlerinden herhangi birini alabiliyor ve kendinizi hamamdaki terapistlerin ellerine bırakarak hem temizleniyor hem de huzurlu bir masaj deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Osmanlı hamam ritüelinden çikolata hamam ritüeline kadar pek çok seçenek, Geleneksel Türk Hamamı içerisinde konuklara sunulmakta.

5Buhar Banyosu

Ücretsiz kullanabileceğiniz bir diğer hizmet alanı da buhar banyosu olarak biliniyor. Daha sağlıklı bir yaşam için tatil boyunca buhar banyosunu kullanarak gözeneklerinizi açabilir ve nefes alışverişlerinizi düzenleyici etkisi bulunan bu banyolarda dinlenebilirsiniz.

4Saray Banyosu

Concorde Luxury Resort - Saray Banyosu

Jakuzili ve özel tasarım bir bakım odası olan saray banyosu, Concorde’daki en büyük ayrıcalıklarınızdan bir tanesi. Özel tasarlanmış bu harika banyolarda yenilenebilir ve jakuzide bolca dinlenebilirsiniz.

3VIP Bakım Odaları

Çiftlere özel dizayn edilen özel tasarımlı bakım odaları da Sentire Spa içerisinde bulunmakta. Buhar banyosu, jakuzi, masaj yatağı ve dinlenme yatağı gibi donanımlarla VIP bakım odalarında unutulmaz bir yenilenme deneyimi yaşayabilirsiniz.

2Transfer + Uçak Bileti Dahil Konaklama

Concorde Luxury Resort - Kampanya

İlk çocuğunuzu 0-11 yaş arasında ücretsiz olarak kabul eden ve hemen her şeyi bulabileceğiniz, muhteşem bir otel olan Concorde Luxury’e transfer ve uçak bileti dahil, üstelik erken rezervasyon fırsatı ile indirimli bir rezervasyon isterseniz; Tatil Dükkanı hizmetinizde! Transfer ve uçak bileti dahil paketimiz sayesinde, havalimanından otele ulaşımınız güvenle sağlayabilecek ve aynı zamanda rezervasyon döneminize uygun bir uçak biletini de sizin için alacağız. Size, sadece unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak kalacak. Ek olarak, Kıbrıs’ın En Lüks Otelleri | Tatil Cenneti Kıbrıs’ta 15 Otel başlıklı yazımızı okuyarak adanın en donanımlı ve lüks tesisleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 

1Genel Yorum

Concorde Luxury Resort - Genel Yorum

Sanatçıları, ultra her şey dahil konsepti, konuklarına verdiği önem ve daha pek çok ayrıntısı ile Concorde Luxury, Kuzey Kıbrıs’ın en güzel otellerinden bir tanesi. Gerek eğlenmek gerekse dinlenip huzur bulmak için siz de hemen erken rezervasyon fırsatıyla Concorde Luxury’e rezervasyon yaptırabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz