Balayınızı kış aylarında yapmayı planlıyorsanız, hiç şüphesiz yaz sezonunda olduğu kadar kaliteli ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen bir tesiste yapmalısınız. Bunun için ise en doğru seçim, kış sezonunun gözdelerinden kayak otelleri ya da termal oteller olabilir. Tatil Dükkanı Blog’da bugün, sizler için en romantik kış balayı otelleri listesi hazırladık.

Listemizde, hem yakın bölgeden hem de termal, kayak temalı otellerden pek çok öneri bulabilir; bu otellere yönelik ufak tanıtımları okuyabilir ve balayınıza özel ayrıcalıklı hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, sevgililer gününe özel bir plan yapmadıysanız, bunun için de 2020 Sevgililer Günü Jakuzili Otel Tavsiyeleri başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

May Thermal Resort & Spa

May Termal Otel - Genel

Türkiye’de termal denince akla gelen şehirlerden biri olan Afyon’un Sandıklı bölgesinde konumlanmış, huzurlu dokusu ve üstün hizmet kalitesi ile dikkat çeken May Thermal Resort & Spa, en romantik kış balayı otellerinden bir tanesi. Yarım pansiyon konsepti ile işletilen tesiste, balayı çiftlerinin en sık tercih ettiği konaklama seçeneği ise süitler.

May Thermal Resort - Corner Suit

Bakıldığında, balayı çiftlerine özel oda süslemesi ve girişte meyve sepeti, şarap ikramı sunan tesis; bu ikramların ve ayrıcalıklı hizmetlerin yanı sıra, Spa indirimi de sunmakta. Termal sularının şifalı niteliği ile nam salmış Sandıklı’da, bu sulardan doyasıya faydalanmak, ayrıca uzman terapistler eşliğinde Spa ritüelleri almak isterseniz, May Thermal kesinlikle en doğru seçimlerden bir tanesi olacaktır.

May Thermal Resort - Termal Havuzlar

Termal balayı otelleri arasında, sunduğu ayrıcalıklar ve hizmetler ile adından söz ettiren tesise dair özel fırsatlar için hemen bizi arayabilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

[hotel id=”7263″][/hotel]

Büyük Abant Oteli

Huzurun adresi Abant: Büyük Abant Oteli

Huzur dolu, doğa ile iç içe bir balayı tatili yapmak istiyorsanız, kış aylarında Abant bir başka güzel ve Büyük Abant Oteli, balayı için seçebileceğiniz en başarılı oteller arasında yer alıyor. Yarım pansiyon konsepti ile işletilen tesisin, balayı çiftlerine özel pek çok ikramı ve ayrıcalıklı hizmeti bulunuyor.

Huzurun adresi Abant - Göl Manzarası

Bakıldığında, Abant manzaralı muhteşem odalarından birinde her sabaha huzurla uyanabileceğiniz tesis içerisinde; balayı odası süslemeniz siz daha gelmeden önce yapılıyor. Ayrıca, odanızda yöresel çikolata ikramı da sizleri bekliyor. İlk akşam, odaya ekstra meyve servisi yapılırken; ikinci akşam balayı pastanız odanızda sizleri karşılıyor.

Ana restoranda rezerve edilen masanızda, özel balayı menüsü ile harika bir akşam yemeği yiyebileceğiniz Büyük Abant Oteli içerisinde, son olarak göl kenarında sucuk ekmek ikramı da yapılıyor. Pek çok ayrıcalığı ve doğal cennet Abant’ta bulunması gibi cezbedici nitelikleri ile Büyük Abant Oteli; kış aylarında bir balayı tatili için en ideal seçimlerden bir tanesi.

[hotel id=”6560″][/hotel]

Dedeman Palandöken Hotel

Dedeman Palandöken - Dedeman Palandöken - Kayak

Balayında muhteşem bir kar tatili, kış aylarında en ideal seçeneklerden bir tanesi olabilir. Otel önerimiz ise, Dedeman Palandöken Hotel. Her şey dahil konsepti ile işletilen tesis, balayı çiftlerine özel harika teklifleri ile bilinirken; bunun yanı sıra aktiviteleri ve tam donanımlı kayak sistemi ile de dikkat çekiyor.

Paladöken Otelleri - Dedeman - Oda

Kış sporları ile ilgili her türlü aktiviteyi yapabileceğiniz tesiste, VIP setup ve ikramlar da sizleri bekliyor. Henüz odaya girişinizde, büyüleyici bir süslemenin sizleri karşıladığı tesiste, romantik bir akşam yemeği ve karlar altında sıcak şarap keyfi de, yine ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

Dedeman Palandöken - Disco

Türkiye’nin en güzel kayak merkezlerinden Palandöken’de, kusursuz bir balayı tatili için tercih edilebilecek Dedeman Palandöken Hotel’in ayrıca tam donanımlı bir Spa merkezinin bulunduğunu da hatırlatalım. Burada, dilediğinizce Spa paketlerinden faydalanabilir, yorgunluğunuzu üzerinizden atıp balayınızı taçlandırabilirsiniz.

[hotel id=”6607″][/hotel]

Ağaoğlu My Mountain

Türkiye'nin En İyi 10 Kayak Oteli - Ağaoğlu My Mountain

Ağaoğlu Grup tarafından inşa edilen ve Uludağ’ın İkinci Oteller Bölgesi’nde bulunan Ağaoğlu My Mountain, en romantik kış balayı otelleri arasında yer alabilecek, eşsiz bir balayı deneyimi yaşayabileceğiniz tesislerden bir diğeri. Her şey dahil konsepti ile işletilen tesiste, balayı çiftlerine özel ayrıcalıklı hizmetler de bulunmakta.

Türkiye'nin En İyi 10 Kayak Oteli - Ağaoğlu My Mountain Oda

Çiftlerin en sık tercih ettikleri konaklama seçeneği olan Suitlerde, manzara eşliğinde romantik saatler geçirebileceğiniz tesiste, odaya kahvaltı servisi, meyve sepeti ve şarap ikramı; ayrıcalıklar arasında yer alıyor. Ayrıca, Spa merkezinde sizlere özel indirimler de yararlanabileceğiniz ayrıcalıklardan bir diğeri.

Ağaoğlu My Mountain - Spa Merkezi

Kapalı ısıtmalı havuzu, saunası ve Türk hamamı ile tam donanımlı bir Spa merkezinin bulunduğu tesis içerisinde; uzman terapistlerden çift masajları da alabilmeniz ve balayınızı ruhunuza, bedeninize iyi gelebilecek masajlarla taçlandırabilmeniz mümkün.

Türkiye'nin En İyi 10 Kayak Oteli - Ağaoğlu My Mountain Pist

Kayak odası, kayak ekipmanları ve son teknoloji taşıma sistemleri ile kayak konusunda da tam donanımlı olan Ağaoğlu My Mountain; birkaç adımda pistlere ulaşabileceğiniz, balayı için gidilebilecek en iyi otellerden bir tanesi. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”6578″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz