Bu tatil döneminde, gerçekten farklı bir şeyler denemek isterseniz, ağaç evlerde konaklamaya ne dersiniz? Otel odalarında konaklamak yerine, havuz başında güneşlenmek yerine; ilginç ve eşsiz bir alternatif olan ağaç evler, yurtdışında oldukça popüler. Tatil Dükkanı Blog’da bugün, sizleri dünyanın en güzel ağaç evleri ile tanıştırmak istiyoruz.

Siz de, dünyanın farklı bölgelerinde farklı deneyimlere açıksanız; listemizdeki ağaç evleri araştırabilir ve bu yaz sevdiklerinizle doğa ortasında muhteşem bir tatil yapabilirsiniz. Ayrıca, ağaç evler kadar ilginç bir deneyim, ülkemizde de mevcut: Orta Dünya’nın Merkezi Sivas’ta Hobbit Turizmi! Başlıklı yazımızda, Sivas’ta bulunan bu ilginç yapılar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Secluded Intown Treehouse

Atlanta’da konumlanan Secluded Intown Treehouse, Katie ve Peter’ın ev sahipliğini yaptığı bir ağaç ev ve Airbnb gibi platformlarda en çok gidilmek istenen yerlerden biri olarak göze çarpıyor. Bakıldığında, bir çift kişilik yatak ve bir hamak eşliğinde ağaç evinizde kalabileceğiniz Secluded Intown Treehouse’ta, üç farklı kategoride seçim yapabiliyorsunuz. Üç kategorideki ağaç evlerin birbirinden farklı özellikleri mevcut. Ancak ortak olan nitelik, sessiz, sakin ve huzur dolu olmaları.

Sacred Geome Tree House

Montezuma’da bulunan Sacred Geome Tree House da bu tatil döneminde gidebileceğiniz ağaç evlerden bir tanesi. İhtişamlı Kuzey dağlarının manzarası ile güne başlayabileceğiniz tesisin ağaç evleri; elektrik ve sıcak su gibi tüm ihtiyaçlarınızın karşılanabildiği tam donanımlı odalardan oluşuyor. Geniş bahçesinde sebze ve meyvelerin her türlüsünü bulabileceğiniz, tamamen organik bir ortamda konumlanan Sacred Geome Tree House; huzurlu bir tatilin ve eşsiz bir deneyimin adresi.

Dreamy Tropical Tree House

Mimarisi diğerlerinden biraz daha farklı, biraz daha mistik olan Dreamy Tropical Tree House; Fern Forest’ta yer alıyor. Son derece temiz odalar ve tertemiz bir havanın konukları büyülediği bu mekanın en büyük avantajı ise; Fern Forest’ta görülmesi gereken pek çok yere yakın mesafede bulunuyor olması. Barınma, yeme, içme gibi temel ihtiyaçlarınızın karşılanabildiği bir ortamda, bin yıldızın altında, doğanın ortasında tatil yapmak; ayrıca tabiatın sunduğu mucizeleri görebilmek için Dreamy Tropical Tree House, biçilmiş kaftan.

Casa Na Árvore

Monte Verde’de, şehir merkezine yakınlığı ile bilinse de, doğanın ortasında olması her iki yönden avantaj sağlayan Casa Na Árvore; Brezilya’da gidebileceğiniz ağaç evlerden bir tanesi. Oldukça temiz odaları, maksimum üç kişinin konaklayabileceği türden dizayn edilmiş. Tesisin en büyük dezavantajı, yalnızca Portekizce konuşulması. Çünkü İngilizce konuşan herhangi birinin olmadığı açıklama kısmında resmen belirtilmiş.

Araras Treehouse

Brezilya’da, Alto Paraíso de Goiás bölgesinde bulunan Araras Treehouse, maksimum üç kişinin konaklayabileceği, özel tuvaletli ağaç evler sunuyor. Egzotik bir ormanın ortasında bulunan bu mekanın diğerlerinden farkı; Brezilya’da bulunan en yüksek ağaç evlere sahip olması. Çocuklu aileler için de uygun bir yer olan Araras Treehouse’un ayrıca bir havuzu da bulunmakta.

Tree house Gabrielle d’Estrees

Maksimum iki kişinin konaklayabileceği, Fransa’nın en güzel ağaç ev tesislerinden Tree house Gabrielle d’Estrees, Graville bölgesinde bulunuyor. Paris’e aracınızla bir saat uzaklıkta yer alan bu tesiste, ağaç evlerin çoğu yaşlı meşe ağaçlarının üzerine kurulmuş durumda. Keyifli vakit geçirmek, huzurla konaklamak ve Fransa’da farklı bir deneyim yaşamak isteyenler, buraya kesinlikle bayılıyorlar.

Ciabot Rosso Tree House

İtalya’nın Cherasco mevkiinde konumlanmış Ciabot Rosso Tree House, maksimum üç konuğun konaklayabildiği ağaç evleri bulunan harika tesislerden. Bakıldığında, giden konukların bilhassa temiz oluşuna göndermelerde bulunduğu bu mekanda, ailenizle, sevdiklerinizle harika bir deneyim yaşayabilirsiniz. Havuzu, evcil hayvan kabul eden bir işletme oluşu, doğanın tam ortasında bulunması ve sükuneti ile İtalya’da Ciabot Rosso Tree House’u mutlaka denemenizi öneriyoruz.

Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz