Tatil cenneti olarak bilinen Kıbrıs, doğal güzellikleri, lüks otelleri ve eğlence hayatının zenginliğiyle büyük beğeni topluyor. Bu çarpıcı özelliklerinin yanında, Türkiye’den Kıbrıs’a sadece kimlik kartınızla giriş yapabilmeniz mümkün!

Hem daha ucuz hem de daha konforlu ve eğlenceli bir tatil isteyenler erken rezervasyon fırsatlarıyla Kıbrıs’ın yolunu tutuyor. Siz de lüks otelleri, harika denizi ve çılgın eğlence hayatıyla büyüleyici bir tatil vadeden Kıbrıs’ta rüyalarınızı gerçekleştirebilirsiniz!

Bu yazımızda, Kıbrıs’a hangi mevsimde, ne zaman gidileceğini kaleme alacağız. Siz de, Kıbrıs’a gitmeyi düşünüyor ancak hangi mevsimde gidileceği hakkında tereddüt ediyorsanız, yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

Deniz İçin: Yaz Ayları Kıbrıs

kibris-mevsim-yaz-mevsimi-1

Kıbrıs, Akdeniz ikliminin hakim olduğu bir ada ve yaz aylarında çok sıcak olabiliyor. Bu yüzden Kıbrıs’a gitmek her mevsimde ayrı bir tattır, ancak denize girmek isteyenler için yaz ayları çok uygun! Fakat, Temmuz ve Ağustos aylarının iyi bir seçim olmadığını belirtmek gerekir, çünkü Akdeniz ikliminin hakim olduğu Kıbrıs’ta bu aylarda bunaltıcı bir sıcak etkili oluyor.

Adada denize girmek için ideal aylar, mayıs ve haziran aylarıdır. Eğer bu aylar sizin için erkense, eylül ya da ekim ayını da tercih edebilirsiniz.

Dinlenmek İçin: Her Mevsim Kıbrıs

kibris-mevsim-kis

Dinlenmek, kafanızı dinlemek istiyorsanız, her mevsim Kıbrıs’a gidebilirsiniz. Havası, bir ada olmasına rağmen fazla sert olmayan bu cennet köşesinde, her mevsim açık olan pek çok otel mevcut ve bu otellerde, dilediğiniz gibi dinlenebilmeniz mümkün.

Kış aylarında birkaç günlük kaçamak yapmak isterseniz Kıbrıs sizin için doğru adreslerden biri olarak ön plana çıkıyor. Ancak, unutmamak gerekiyor ki, bu mevsimde yaz aylarındaki kadar çok hizmet bulamayabilirsiniz; çünkü Kıbrıs’ın en büyük tesisleri genelde kış aylarında ya kapalı ya da sınırlı hizmetle çalışıyor.

Eğlenmek İçin: Özel Günlerde ve Yaz Sezonunda Kıbrıs

kibris-mevsim-oteller-1

Konserler, etkinlikler ve elbette pek çok tesisin ağırladığı pek çok ünlü sanatçı, her yıl Kıbrıs’ın en güzel bölgelerinde oluyor. Bu yüzden, eğlenmek ve stres atmak için Kıbrıs’a yaz sezonunda gitmenizi tavsiye ediyoruz. Kıbrıs sanatçılı oteller yazımıza göz atarak, bu tatil adasının ağırladığı en başarılı sanatçıları görebilir ve dilediğiniz otele erken rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Tatil Dükkanı’nı, sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın! Her hafta sizler için harika fırsatlar sunmaya devam ediyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz