İçindekiler

Kıbrıs, Türkiye’de yaşayıp yurt dışında tatil yapmak isteyenlerin genelde ilk tercihlerinden bir tanesi oluyor. Hem sunduğu fırsatlar hem de muhteşem otelleri ile turizmin kalbinin Kıbrıs’ta attığı aşikar. Bir de indirimli fırsatlar yakalandığı zaman Kıbrıs’ta tatil, muhteşem anlar yaşamanıza vesile olabilir; ancak Kıbrıs’ta öyle bir otel var ki, hem konforu hem de vadettikleri ile konuklarını şaşırtmakla kalmıyor, rüya gibi bir tatil geçirmelerini kesinlikle sağlıyor.

Nuh'un Gemisi Hotel - Kıbrıs

Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa, Bafra’da bulunan muhteşem bir tesis ve Tatil Dükkanı, bu yazısında Kıbrıs tatilinde neden Nuh’un Gemisi otelini tercih etmeniz gerektiğini, ayrıntıları ile kaleme alıyor.

Ayrıca daha önce Kıbrıs’a gitmediyseniz, blogta paylaştığımız Kıbrıs’a İlk Kez Gideceklere Tavsiyeler başlıklı yazımızı da incelemenizi öneriyoruz.

1Mimari

Nuh'un Gemisi Hotel - İç Mimari

Bir otel mimarisi, emin olun birçok konuda o otelin kalitesini ortaya koyar. Dört tarafı duvarlar ile çevrili bir odada tatil yapmanın günümüzde hiçbir anlamı yok. Zira evde ve metropollerde de genelde bu şekilde yaşıyoruz. Bu sebepten, olabildiğince sizleri ferahlatacak, dinlendirebilecek mimari yapıları tercih etmeniz kesinlikle gerekli bir durum. Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel & Spa, hem dış hem de iç mimarisi ile sizlere sadelik ve şıklığın bütünleştiği harika bir ambiyans sunuyor.

Nuh'un Gemisi Hotel - Hamam

Hem villa odası seçeneği hem de deluxe sea view oda seçenekleri ile konuklarına muhteşem bir tatil deneyimi yaşatmaya dikkat eden Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa, mimari yapısından ötürü de tercih edilebilecek tesislerden bir tanesi.

2Ulaşım

Nuh'un Gemisi Hotel - Ulaşım

Türkiye’ye sadece 1,5 saatlik bir uçuş mesafesinde olan Kıbrıs’ta yer alan tesis, sanki Türkiye içerisinde bir şehre tatile gitmekle aynı sürede, bambaşka bir ülkede tatil fırsatını sizlere sunuyor.

Kıbrıs’a uçak bileti fiyatları da bayram, yılbaşı, sömestr gibi özel dönemler dahil olmak üzere, Türkiye’nin herhangi bir tatil bölgesine alacağınız uçak biletleriyle eşdeğer fiyatlarda.

Kıbrıs Ercan Havalimanı’na sadece 42 km uzaklıkta konumlanan tesise, havalimanından 45 dakikalık bir sürede ulaşabiliyorsanız. Üstelik rezervasyonunuzu Tatil Dükkanı üzerinden uçaklı paket halinde alırsanız, ekonomik transfer hizmetlerinden de yararlanabiliyorsunuz.

3Konfor

Nuh'un Gemisi Hotel - Odalar Suit

Nuhun Gemisi Deluxe Hotel & Spa, 160.000 metrekarelik alana inşa edilmiş  harika bir tesis ve bu tesiste konfora dair her şey düşünülmüş.

Nuh'un Gemisi Hotel - Jakuzi

Otelde; deniz manzaralı deluxe oda, tamamı deniz manzaralı tatil köyü odaları ve suit oda olarak 3 farklı oda tipi bulunmaktadır.

Nuh'un Gemisi Hotel - Hamam Sauna

Oteldeki deniz manzaralı oda tiplerinin genişliği 37 metrekareden 52 metrekareye kadar değişmektedir.

4SPA

Nuh'un Gemisi Hotel - Sauna

Oldukça konforlu bir SPA keyfini konuklara sunmakta olan otelde klasik Türk hamamı, sauna, buhar odası, geleneksel masaj ve bali masajı hizmetlerini verilmektedir.

Nuh'un Gemisi Hotel - SPA

Karina SPA merkezi, günlük hayatının stresinden bir nebze uzaklaşmak isteyen konuklara cennetteymiş hissi veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz