Edremit, Balıkesir konumunda, hem şifa dolu hem de huzurlu bir tatil geçirmek isterseniz; son dönemin en popüler tesislerinden biri olan Hattuşa Vacation Thermal Club, Kaz Dağları konumunda sizleri bekliyor! Edremit Körfezi kuzeyinde yer alan bu tesis, hem dağların tertemiz havasını hem de termal su avantajını içerisinde barındırıyor. Tatil Dükkanı olarak bu yazımızda sizler için çok özel bir tesisi mercek altına alacağız.

Hattuşa Vacation Termal - Genel

Konum, konaklama seçenekleri, termal suları ve daha pek çok detayı ile inceleyeceğimiz Hattuşa’yı siz de çok sevebilir ve termal su tesislerinde tatil yapmayı planlıyorsanız, önümüzdeki aylar için listenize ekleyebilirsiniz. Ek olarak, geçtiğimiz günlerde Şifalı Sular ve Huzur: Merada Termal Tatil Köyü başlığı ile incelemeye aldığımız Merada’da, termal sularla bezeli bir tatil seçeneği için iyi fikir olabilir!

15Konaklama Seçenekleri

Tesis içerisinde, studio konsepti ile döşenen dört tip oda mevcut ve bu odalarda rahatlıkla konaklamanız mümkün. Bakıldığında, odalarda ortak hizmet olarak minibar, su ısıtıcı, split klima, plazma tv ile uydu yayını gibi seçenekler bulunuyor.

14Studio Single

Hattuşa Vacation Termal - Studio Single

Otele tek başınıza gitmek isterseniz, Studio Single odalar 35 metrekarelik dizaynı ile biçilmiş kaftan. Bakıldığında, ferah ve konforlu alanınızda, tatilinizi rahatlıkla yapabilir; dilerseniz maksimum iki kişi kalarak eşinizle birlikte harika bir tatile başlayabilirsiniz.

13Studio Double

Hattuşa Vacation Termal - Studio Double

Bir adet geniş çift kişilik yatak ya da iki tek kişilik yatak ile hizmet veren Studio Double odalar, manzarası ve konumu ile konuklarını sonuna dek tatilde hissetmek için düzenleniyor. Double odalarda, maksimum iki kişi kalabilmeniz mümkün.

12Studio Triple

Hattuşa Vacation Termal - Studio Triple

Muhteşem manzarası ile sizleri karşılayan Studio Triple odalar, Kaz Dağları’nı görüyor ve standart özelliklerin yanı sıra bu odalarda ayrıcalıklı pek çok hizmet ve daha geniş bir yaşam alanı ile karşılaşabiliyorsunuz.

11Studio Suit

Hattuşa Vacation Termal - Studio Suite

Tesisin tek süit oda seçeneği olan Studio Suitler, kusursuz bir tatil için planlandı ve özellikle aileler ya da romantik bir tatil geçirmek isteyen çiftler tarafından çokça tercih edilebiliyor. 7/24 Termal su hizmeti bulunan Hattuşa Vacation Thermal Club’da süit oda keyfini yaşamak için bu oda tipini tercih etmelisiniz.

10Yeme – İçme

Hattuşa Vacation Termal - Yeme-İçme

Yarım pansiyon konsepti ile tarafınıza hizmet veren tesiste, her gün açık büfe kahvaltı ve zengin bir menü sizleri bekliyor. Muhteşem restoranında istediğiniz her türlü lezzeti bulabileceğiniz otel içerisinde ek olarak akşam yemekleri de Hitit Restaurant’ta sizleri bekliyor. Dilerseniz restoran içerisinde, dilerseniz odalarınızda oda servisinden faydalanarak akşam yemeğinizi talep edebiliyor ve balkon keyfi yaşayarak akşam yemeğinizi yiyebiliyorsunuz.

Hattuşa Vacation Termal - Bar

Akşam yemekleri dışında, atıştırmalık öğünler için genelde havuz başında bulunan Astyra Bar tercih ediliyor. Hem zengin içecek menüsü hem de muhteşem Kaz Dağları manzarası eşliğinde gününüzü geçirmek, size iyi gelecek. Son olarak, eğlenmek ve oyunlarla zaman geçirmek isterseniz; tesis içerisinde bulunan Ida Cafe de hem yeme içme hizmeti vermekte hem de bilardodan langırta pek çok oyunu konuklarına sunabilmekte. Ferah bir mekanda, bolca eğlenmek isterseniz; Ida Cafe biçilmiş kaftan olacaktır.

9Aktiviteler

Hattuşa Vacation Termal - Aktiviteler

Hattuşa Vacation Thermal Club içerisinde, eğlenceli pek çok aktiviteye katılabilmeniz mümkün. Başlıca aktiviteler ise hem siz hem de çocuklarınız için aşağıdaki gibi listelenebilir!

8Kaz Dağları Trekking

Hattuşa Vacation Termal - Trekking

Her hafta düzenlenen trekking organizasyonları, tesisin en çok tercih edilen aktivitelerinden. Rehber animatörler tarafından düzenlenen ve bölgeyi tanıma fırsatı bulabileceğiniz trekking turlarında, doğa ile iç içe muhteşem bir gün geçirmek istemez misiniz?

7Animasyon

Tesis, çocuklarınızı da düşünüyor! Ida Dağları’nın muhteşem manzarasını eşinizle birlikte tadarken, çocuklarınız animasyon ekibi ile birlikte harika vakitler geçirebiliyor. Eğlenceli etkinlikler, güvenli havuzlar ve oyunlar ile Hattuşa Vacation Thermal Club, çocuklarınızın da bolca eğlenebileceği bir mekan olarak tercih edilesi.

6Spor

Yüzme ve tenis kursları bulunan Hattuşa Vacation Thermal Club içerisinde, ayrıca havuz içerisinde su topu maçları da yapılabiliyor. Siz de, bu spor aktivitelerine katılarak hem eğlenebilir hem de sağlıklı bir tatil geçirmek adına gününüzü muhteşem bir biçimde sonlandırabilirsiniz.

5Afrodit Beach

Hattuşa Vacation Termal - Beach

Kendinizi, iskeleden körfezin serin sularına bırakmak isterseniz; Afrodit Beach hizmetinizde! Berrak suları, muhteşem manzarası ve elbette sahili ile Afrodit’e bayılacaksınız!

4Havuzlar

Hattuşa Vacation Termal - Termal Havuzlar

Hem kapalı hem de açık pek çok havuza sahip olan tesis içerisinde, termal su havuzlarından çocuk havuzuna kadar pek çok seçenek de mevcut. Havuz hizmetlerini tesisin hem içinde hem de etrafında bulunduran Hattuşa Vacation, sizlere kusursuz bir tatil hizmeti sunabilmek için her şeyi düşünmüş.

3Hattuşa Vacation Thermal Club Spa

Hattuşa Vacation Termal - Spa Merkezi

Sudan gelen sağlık mottosunu, termal sular ile birleştiren ve Kaz Dağları konumunda kaplıca sularını da hizmetinize sunan tesis; ek olarak muhteşem bir spa merkezine de sahip. Sabah 08:00 ila akşam 21:30 arasında hizmet veren Spa merkezi, toplamda 4200 metrekarelik bir alana kurulu.

İç mekanda bir adet karışık, bir adet kadınlara özel termal havuzu bulunan Spa merkezinde; maksimum dört kişilik jakuzili özel termal aile süitleri de bulunmakta. Hamam, buhar odası, sauna, kese odası, kar çeşmesi gibi hizmetlerini hem kadınlara özel hem de karma şeklinde sunan tesiste; hassasiyeti olan pek çok aile rahat ve bir o kadar da sağlıklı bir tatile yelken açabiliyor!

2Masaj ve Bakımlar

Hattuşa Vacation Termal - Tuz Odası

Dünya üzerinden pek çok uzman ile donatılan spa merkezinde, masaj ve bakımlarla hem ruhunuzu hem de bedeninizi yenilemeniz mümkün. Yerli ve yabancı konseptte masaj konseptlerinin hemen hepsini uygulayan deneyimli terapistler eşliğinde, siz de kendinizi yeniden bulmak istemez misiniz? 45 Adet masaj ve bakım hizmeti ile Hattuşa Vacation Thermal, konukları için en doğru noktalara temas edip en doğru hizmetleri sunuyor.

1Genel Yorum

Hattuşa Vacation Termal - Genel Yorum

Sağlığın konforla buluştuğu adres olan Hattuşa, Kaz Dağları’nın en güzel konumunda, haşmetli dağ manzaralarını görebileceğiniz ve kusursuz bir tatil yapabileceğiniz yegâne otellerden. Siz de, hem termal bir tatil hem de huzurlu bir dinlence tesisi arıyorsanız, hizmetleri ile sizi mest edebilecek bu tesisi listenize eklemeyi ihmal etmeyin.

Ek olarak, termal turizmi ile ilgileniyorsanız, tavsiyemiz Türkiye’nin Şifa Kaynağı Termal Oteller başlıklı yazımıza da göz atmanız yönünde olacaktır! Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…

[hotel id=”6539″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz