Yaz tatilinizi nerede yaptınız? Türkiye’nin herhangi bir yerinde ya da yurtdışında yaptığınız tatil size yetmediyse, bir kaçamak daha yapmayı planlıyorsanız, Kasım ayında güzel bir Kıbrıs tatiline ne dersiniz? Tatil Dükkanı Blog’da bugün, Kasım ayına özel Kıbrıs otelleri tekliflerimizi sunacak ve bunun yanında birkaç otel önerisinde bulunacağız.

Siz de, vize ve pasaport derdi olmaksızın, 2022 bitmeden Kıbrıs’ta güzel bir tatil yapmak isterseniz, aşağıda sunacağımız tesislerde, özel tekliflerle harika bir tatil yapabilir, sonrasında evinize yenilenmiş ve tatile doymuş biçimde dönebilirsiniz. 

Les Ambassadeurs Hotel

les ambassadeurs hotel

Tam pansiyon plus konseptiyle işletilen ve 2017 yılında, Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel, Kasım ayı Kıbrıs otel tavsiyelerimizden ilki. İhtişamlı mimarisi ile dikkat çeken tesiste, Palm Villa, Queen Süit, King Süit ve Standart Deniz Manzaralı Oda gibi konaklama seçenekleri yer alıyor.

Kıbrıs'ın En Lüks Otelleri - Les 2

Tesisin, yalnızca konuklarına özel olarak sunduğu muhteşem bir özel plajı, denize sıfır konumla birleştiğinde, eşsiz bir deneyim sunarken; havuz tercihi olanlar açık ve kapalı havuzlardan faydalanabiliyorlar. 

Spa merkezinde hamamdan jakuziye, saunadan solaryuma pek çok kullanım alanı bulunan, bunun yanında uzman terapistlerle geleneksel ve modern masaj uygulamaları da sunabilen Les Ambassadeurs Hotel, Kasım ayında ihtiyacınız olan her şeyin fazlasını bulabileceğiniz ve eşsiz bir tatil yapabileceğiniz Kıbrıs otellerinden.

Limak Cyprus Deluxe Hotel

Bafra’da denize sıfır konumlanmış, son yıllarda en popüler Kıbrıs otelleri denince akla gelenlerden biri olan Limak Cyprus Deluxe Hotel, Kasım ayı önerilerimizden bir diğeri. Ultra her şey dahil konsepti ile işletilen tesiste; Standart, Large, Deluxe ve Aile Odası gibi oda seçenekleri; Junior, King, Jacuzzi gibi süit seçenekleri yer alıyor.

Premium bir tatil isteyenlerin durağı olan Limak içerisinde, gün boyunca spor alanlarında çeşitli rekabetçi spor müsabakalarına katılabiliyor, yapılan aktivitelerle eğlenebiliyorsunuz. Ayrıca, tesisin kaydıraklı, açık ve kapalı olmak üzere birden fazla havuzu da mevcut.

Limak Cyprus Hotel - Balkon

Dileyen konukları için özel bir plajı da bulunan otelde, tüm plaj ihtiyaçlarınız karşılanırken, sizlere deniz, kum ve güneş üçlüsü ile keyifli saatler yaşamak kalıyor. Mevsim şartlarına bağlı olarak, kapalı ve ısıtmalı havuz da, güzel bir alternatif.

Spa merkezinde uzman terapistlerle Spa ritüelleri ve güzellik, cilt bakımları sunan; ücretsiz kullanım alanları bulunan; aktiviteler ile gün boyunca eğlenebileceğiniz, Premium bir otel arıyorsanız, Kasım ayında özel tekliflerle Limak Cyprus Deluxe Hotel, en doğru seçimlerden.

Merit Royal Hotel

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Merit Royal

Girne’nin Alsancak mevkiinde, denize sıfır konumlanmış ve eşsiz bir tatil deneyimi vadeden Merit Royal Hotel de, Kasım ayı önerilerimiz arasında yer alıyor. Ultra her şey dahil konsepti ile işletilen bu otelde, Standart odaların yanı sıra, Kral Dairesi ve çeşitli Süit seçenekleri de bulunmakta.

Kıbrıs'ın Jakuzili En İyi 5 Oteli - Merit Royal Premium

Her biri konforlu ve modern düzenlenmiş, çoğu deniz manzaralı odalarda huzurlu bir konaklama deneyimi geçirmenin yanı sıra; tesiste basketboldan voleybola, futboldan tenise pek çok spor alanı yer alıyor. Ayrıca, açık ve kapalı havuz; özel plaj gibi alanlar da mevsimsel şartların elverdiği ölçüde konukların hizmetinde.

Kıbrıs'ın En Lüks 10 Oteli - Merit Royal 1

Spa merkezinde buhar odasından jakuziye, Türk hamamından tuz odasına ücretsiz kullanım alanları bulunan otel; Uzakdoğu ve Klasik masaj uygulamaları da sunuyor. Hem yetişkinler hem de çocuklar için çeşitli aktiviteleri ile huzur, eğlence dolu bir Kasım kaçamağı; Merit Royal Hotel’de kesinlikle mümkün.

Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel Spa

Nuh'un Gemisi Hotel - Manzara

Kıbrıs denince akla gelen en popüler otellerden bir diğeri de, Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel Spa. Bafra’da, ultra her şey dahil konsepti ile işletilen ve denize sıfır bu tesiste, hayallerinizin de ötesinde bir tatil deneyimi yaşayabilir, tekrar tekrar gelmek isteyebilirsiniz. Villa, Standart Oda ve Süit kategorilerindeki seçenekleri ile geniş bir konaklama portföyü sunan tesisin her odası, konforlu ve modern bir çizgiyle tasarlanmış.

Nuh'un Gemisi Hotel - Deluxe Oda

Açık ve kapalı havuzlarının yanında bir özel plajı da bulunan Nuh’un Gemisi’nde, gün boyunca hava koşulları elverdiği ölçüde bu alanlarda eğlenebiliyor; ısıtmalı havuzlardan da yararlanabiliyorsunuz. 

Nuh'un Gemisi Hotel - Masaj Çeşitleri

Son teknoloji donanımlarla heyecanlı, coşkulu saatler yaşamak; biraz uyuduktan sonra güzel bir Spa terapisi ile kendinize gelmek ve Kasım kaçamağınız boyunca unutamayacağınız anılar biriktirmek için, Nuh’un Gemisi hiç şüphesiz en iyi seçimlerden bir tanesi olacaktır. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz