Kış kapıya dayandı, yaz sezonu çoktan bitti ancak kış aylarında tatil yapmak istersiniz diye; kış turizmine dair pek çok bölgede pek çok tesis kapılarını açmaya başladı bile. Bunlardan bir tanesi de, genelde kış aylarında tercih edilen ancak orman köşklerinde dört mevsim misafir olabileceğiniz Karinna Hotel. Uludağ’ın ikinci bölgesinde konumlanmış Karinna, her misafirin memnuniyetle ayrılabileceği bir hoşgörü ile konuklarına kucak açıyor.

Karinna Hotel Çobankaya - Genel

Snowboard ve kayak tutkunlarının oldukça sevdiği Uludağ’ın tepesine konumlanmış bu tesisi, odaları, aktiviteleri ve elbette yeme içme konsepti açısından bu yazımızda incelemeye alacağız. Ek olarak, kış tatili için Uludağ’ı tercih ediyorsanız, geçtiğimiz günlerde paylaştığımız Beyaz Cennet Uludağ Kayak Merkezi yazımızı okumanızı da tavsiye ederiz. Otel seçimi ve benzeri durumlarda çok işinize yarayacaktır.

12Odalar

Karinna Hotel’in odaları, Uludağ’ın büyüleyici ve haşmetli manzarasına sahip harika süit ve standart odalardan oluşuyor. 10 Katlı bir otel olarak inşa edilen bu tesiste, aşağıdaki oda tipleri mevcut.

11Standart Oda

Karinna Hotel Çobankaya - Standart Oda

277 Standart odası bulunan tesis, sizlere bir kişiden dört kişiye kadar konaklama imkanı sunmakta. Oda servisinden ısıtmaya kadar pek çok şeyin düşünüldüğü bu odada, halı zemin kullanılıyor ve konforlu bir yaşam alanı adına hemen her şey sizler için hazırlanıyor.

10Handicap Oda

Karinna Hotel Çobankaya - Handicap Oda

Biraz daha geniş ve rahat bir oda tercih etmek isterseniz, Karinna’da Handicap odaları da deneyebilirsiniz. Bakıldığında, standart odalardan pek az farklılığı bulunuyor.

9Suit Odalar

Karinna Hotel Çobankaya - Suit Oda

Hem geniş banyolu hem de birkaç bölmeli odası bulunan süitleri, Karinna’nın en çok tercih edilen ve kolay kolay yer bulunmayan oda tiplerinden. Bakıldığında, 2 King Suit, 3 Senior Suit, 3 Family Suit ve 14 Junior Suit oda ile hizmet veren tesis, rahatınız için en iyisini düşünüyor.

8Orman Köşkleri

Karinna Hotel Çobankaya - Orman Köşkleri Genel

Gelelim, Çobankaya mevkiinde bulunan orman köşklerine. Karinna Hotel’e ait olan bu orman köşkleri, Uludağ’da sessiz ve sakin tatil yapmak adına seçilebilecek en güzel yerlerden. Oteller bölgesine 700 metre uzaklıkta olan 21 adet orman köşkü içerisinde, salon, yatak odaları, mutfak ve banyo mevcut.

Karinna Hotel Çobankaya - Orman Köşkleri

Her biri farklı büyüklükte olan bu orman köşklerinde, doğanın içerisinde huzurlu ve sessiz bir tatil yapmak isteyen aileler yahut eşler yer alıyor. Siz de bunlardan biri olmak isterseniz ve otel odası gibi sıradan bir seçim yerine ilginç bir seçimle tatilinizi taçlandırmayı dilerseniz; Çobankaya Orman Köşkleri, Karinna Hotel’de önerimizdir.

7Yeme ve İçme Konsepti

Karinna Hotel Çobankaya - Yeme-İçme

Tam Pansiyon Plus adlı konseptle konuklarına hizmet veren Karinna’nın ana restoranında, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar belli saatlerde açık büfeden yararlanabiliyorsunuz. Hem dünyadan hem de geleneksel lezzetlerden sizler için en zengin menüleri oluşturan tesis, ek olarak üç farklı bara da sahip. Lezzetli menüleri, iştah açıcı kokuları ve tadına doyulmaz tatlıları ile bu tesisin restoranında günün yorgunluğundan sonra bir akşam yemeği, sizler için kesinlikle muhteşem olacaktır.

6Aktiviteler

Karinna’da katılabileceğiniz pek çok aktivite var, özellikle güzel bir kış tatili yapmak istiyorsanız…

5Pistler ve Liftler / Kayak

Karinna Hotel Çobankaya - Pistler ve Liftler

Uludağ, Türkiye’nin en iyi pistlerine sahip ve Karinna Hotel içerisinde pistlere kolayca ulaşabilme imkanına sahipsiniz. Kendi liftleri bulunan tesisin, Detachable teknolojisi ile geliştirilmiş telesiyejler sayesinde iki kilometrelik mesafeyi sadece altı dakikada çıktığını bilmekteyiz. Hem kayak hem de Snowboard için pek çok piste ulaşabilir, bu sporları gün boyu gerçekleştirebilirsiniz.

4Kayak Okulu

Karinna Hotel Çobankaya - Kayak Okulu

Hem özel dersler hem de grup dersleri bulunan tesisin kayak okulu hemen herkes tarafından öneriliyor. Çok kısa bir sürede sizlere kayak yapmayı öğretebilen muhteşem hocaları ile kayak okulu, ayrıca Türkiye’nin en büyük ve en modern kayak odasına da sahip!

3Çocuk Kulübü

Karinna Hotel Çobankaya - Çocuk Kulübü

Karinna’da çocuklarınız da çok mutlu olacak! Bakıldığında, çocuklarınız için hem kayak kursları hem de eğlenceli etkinlikler düzenleyen bir çocuk kulübü tesiste sizleri bekliyor. Bilardodan darta, internet kafeden elektronik oyunlara hemen her şey, çocuk kulübü bünyesinde küçüklerin hizmetinde.

2Spa Merkezi

Karinna Hotel Çobankaya - Spa Merkezi

Zirvede bir dinginlik ve yenilenme için şüphesiz Karinna Hotel’in spa merkezi biçilmiş kaftan. Sertifikalı terapistleri ile konuklarına hizmet veren spa merkezi, ek olarak Türk hamamı ve Uludağ manzaralı bir kapalı ısıtmalı havuza da sahip. Bedenen ve ruhen dinlenmek için bu tesisi rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

1Genel Yorum

Karinna Hotel Çobankaya - Genel Yorum

Uludağ’ın zirvesinde, oldukça hoş bir kar tatili için Karinna Hotel, hem sunduğu hizmetlerle hem de konuklarına verdiği değer sayesinde ön sıralarda yer alıyor. Modern, ferah yaşam alanları, eğlenceli etkinlikleri, çocuk kulübü ve daha pek çok güzel hizmeti için siz de bu kış Karinna’yı tercih edebilir; otelden uzak orman köşklerinde muhteşem bir tatil yapabilirsiniz.

[hotel id=”6575″][/hotel]

 

Ayrıca, kayak turlarına katılarak tatil yapmayı planlıyorsanız, Kayak Turu Öncesinde Bilmeniz Gerekenler başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz