Kavurucu sıcaklar artık geldi! Tatil cennetlerinden biri olarak bilinen ülkemizde stres atmak için o kadar çok farklı seçenek bulabilirsiniz ki, liste yapsak kulaklarınıza inanamazsınız! Bu yüzden bir liste yapmayacağız, ama farklı konu başlıkları altında ülkemizdeki tatil seçenekleri ve konseptleri hakkında detaylı bilgiler paylaşacağız.

2018'in En İyi Golf Otelleri - Genel

Bütün bir yıl özlemle beklediğimiz yaz tatilinde önceliğimiz dinlenmek, yenilenmek ve şehrin boğucu havasından kurtularak yeşille mavinin kucaklaşmasını izlemek birçoğumuz için… Fakat spor tutkunlarını unutmamak gerekiyor. Bu yazımızda tatilin tadını çıkarırken spordan da uzak kalmak istemeyenler için Türkiye ve Kıbrıs’ta golf sahası bulunan 2013’in en iyi otellerini mercek altına alacağız!

2018'in En İyi Golf Otelleri - Eğitim

Eğer siz de hem tatil yapıp hem de golf oynayarak unutamayacağınız anılar biriktirmek istiyorsanız, oteller ve hizmetler hakkında detaylı bilgileri kahvenizi yudumlarken arkanıza yaslanarak öğrenebilirsiniz.

Öte yandan, Her Şey Dahil Antalya Otelleri İle Rahat Bir Tatil Geçirin başlıklı yazımızı okuyarak Antalya’daki oteller hakkında detaylı bilgiler edinebilir ve Tatil Dükkanı üzerinden istediğiniz otele avantajlı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilirsiniz.

5Regnum Carya Golf&Spa Resort

Ülkemizde spor turizminin başkenti olarak bilinen Belek’te en çok dikkat çeken tesislerden biri Regnum Carya Golf&Spa Resort. Konuklarını büyüleyici doğal güzellikleri ve etkileyici mimarisiyle karşılayan otel, iki ayrı gol kulübünü bünyesinde bulunduruyor.

Türkiye’deki ilk ışıklandırılmış golf kulübü unvanını elinde bulunduran Carya Golf Club,  uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapabilecek 18 delikli çok özel bir kulüp. Otelde ayrıca, her seviyeden golfçünün beklentilerine cevap verebilecek bir golf kulübü daha var!

2018'in En İyi Golf Otelleri - Regnum - Golf

Akdeniz’in en çok tercih edilen bölgelerinden birinde kurulmuş olan otelin 27 delikli Şampiyona Sahası National Golf Kulübü’nde, PGA profesyonellerinden gol dersi alabilir, 40 kulvarlık egzersiz alanı ve çim egzersiz alanlarından faydalanabilirsiniz!

4Lykia World Links Golf Antalya

Akdeniz’in muhteşem mavisi eşliğinde golf deneyimi yaşamak istiyorsanız, Lykia World Links Golf Antalya, beklentileriniz en üst seviyede cevap verebilecek bir otel. Avrupa’nın en iyi 100 sahasından biri olarak gösterilen LykiaLinks, 80 hektarlık bir alan üzerine inşa edilmiş.

2018'in En İyi Golf Otelleri - Lykia - Golf

Sırtını Akdeniz’in dağlarına yaslayan sahada golf oynarken, masmavi bir deniz sizi ihtişamı ile selamlayacak! 18 delikli ve 6950 metre uzunluğundaki 72 Par’lık Lykia Links Antalya, ödüllü Amerikalı golf mimarı Perry O. Dye tarafından tasarlandı.

Her seviyeden golfçüye hitap eden bu etkileyici golf sahası, size harika bir deneyim vadediyor!

3Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa

2018'in En İyi Golf Otelleri - Tat Beach - Genel

Belek’te tatil yaparken golf oynamanın benzersiz keyfini çıkarabileceğiniz otellerden bir tanesi de Crystal Tat Beach Golf Resort&Spa. Konumu, yeşille mavinin kucaklaştığı doğal güzellikleriyle misafirlerini büyüleyen tesisin golf sahası tesisten sadece 800 metre uzaklıkta yer alıyor!

27 delikli golf sahasının Toros Dağları ve Akdeniz arasındaki büyüleyici konumu, golf oynama deneyiminden çok daha fazlasını misafirlerine sunuyor.

2018'in En İyi Golf Otelleri - Tat Beach - Golf

Golf ve doğal güzellikleri birlikte yaşamak istiyorsanız, bu oteli incelemeden karar vermeyin!

2Kuşadası Golf Spa

Tatil yaparken golf oynayabileceğiniz tek bölge Belek değil tabii ki. “Ben de bu tecrübeyi yaşamak istiyorum, ancak yolum Ege’den geçiyor” diyorsanız, uğramanız gereken adres Kuşadası Golf Spa!

72 Par’lık Kuşadası International Golf sahası 6322 metre uzunluğunda ve bir golfçün isteyeceği her hizmeti konuklarına sunuyor. Halka açık olan golf sahası için özel golf ve konaklama paket seçenekleri mavcut.

2018'in En İyi Golf Otelleri - Kuşadası Golf - Saha

Eğer golf oynamaya yeni başladıysanız ve kendinizi acemi hissediyorsanız profesyonellerden ders alabilir, Ege’nin eşsiz manzarasını izlerken kendinizi geliştirip stres atabilirsiniz! Fazla tecrübeniz yoksa, golf öğrenmek için bu tesisi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

[hotel id=”20179″][/hotel]

1Korineum Golf&Beach Resort

Tatilini Türkiye ile sınırlı tutmak istemeyenler için Kıbrıs en çok tercih edilen bölgelerin başında Kıbrıs geliyor! Akdeniz’in serin sularının keyfini çıkarırken golf deneyimi yaşamak istiyorsanız Korineum Golf&Beach Resort bu opsiyonu ayağınıza getiriyor.

Uluslararası 72 Par’lık 18 delikten oluşan bir golf sahasını bünyesinde bulunduran tesis, golfçülere düşledikleri her hizmeti sunuyor. 6232 metre uzunluğundaki saha ünlü golf mimarı Peter Harradine tarafından inşa edilmiş.

2018'in En İyi Golf Otelleri - Korineum - Golf

Bu oteli seçerek rüya gibi bir tatilin yanında golf oynayabilir, eğer bu sporla daha önce hiç tanışmamışsanız tecrübeli isimlerden ders alarak golfün temellerini çok kısa bir süre içinde öğrenebilirsiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz