Çalışma hayatı zor, çalışma hayatı çetrefilli ancak ne için çalıştığınızı hiç düşündünüz mü? Elbette, daha iyi bir yaşam ve gelecek garantisi için. Daha iyi bir yaşam kategorisine, küçücük bir kaçamak sığdırılamaz mı? Diyenleri görüyor ve arttırıyoruz: Elbette sığdırılabilir! İstanbul gibi devasa bir metropolde yaşamın zorluğu bir yana, çalışma hayatının zorluğu ve mesai saatlerinin yoruculuğu kesinlikle bambaşka ve bu yazımızda, sizler için İstanbul’a yakın, hafta sonu tatili için 5 otel önerisinde bulunacağız.

Siz de, hafta sonu ufak bir kaçamak yapayım, yoksa bu yılın mesai sürecini kesinlikle kaldıramayacağım diyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Kaya Green Park Gerede

Bolu’ya uğramayı hiç düşündünüz mü? Doğa harikası pek çok yeri ile Türkiye’de en çok tercih edilen tatil yörelerinden Bolu’yu, bir kaçamak için düşünüyorsanız; Kaya Green Park Gerede’yi muhakkak sizlere öneriyoruz.

Kaya Green Park

Bolu’nun en iyi otellerinden bir tanesi olması bir yana, Kaya Green Park Gerede; 110.000 metrekare alana kurulu harika bir tesis olma özelliğini de kendisinde barındırıyor. Bakıldığında, hamam, jakuzi, masa tenisi, oyun salonu, fitness center gibi pek çok hizmeti bulunan hem de doğayla iç içe huzurlu bir tatil için Kaya Green Park Gerede’ye giderek harika bir hafta sonu geçirebilmeniz mümkün olabilir.

Kaya Green Park - Bahçe

Tatil Dükkanı, erken rezervasyonda avantajlı fiyatları ile Kaya Green Park Gerede’yi kesinlikle tavsiye ediyor!

[hotel id=”7527″][/hotel]

Richmond Nua Wellness & Spa Sapanca

Richmond Nua Wellness Spa - Sapanca - Oda

İstanbul’dan Sakarya’ya çok rahat bir biçimde ulaşabiliyorsunuz, bunun yanında Sapanca’da harika bir hafta sonu geçirmeye ne dersiniz? Bizce, hayır demezsiniz. Richmond Nua Wellness & Spa, Sapanca’nın en ünlü tesislerinden bir tanesi ve sunduğu hizmetler ile öne çıkıyor.

Richmond Nua Wellness Spa - Sapanca

Superior, Deluxe, Corner Suit gibi oda seçenekleri ile karşımıza çıkan Richmond Nua Wellness & Spa içerisinde, buhar odasından hamama, spa merkezinden fitness center’a kadar pek çok dinlence seçeneği sizleri bekliyor. İstanbul’dan hafta sonu kaçamağı planlıyorsanız, listenize Richmond Nua Wellness & Spa’yı muhakkak ekleyin.

[hotel id=”7225″][/hotel]

Limak Yalova Thermal Boutique

Limak Therrmal Boutique

Limak Yalova Thermal Boutique de İstanbul’dan hafta sonu kaçamağı yapmak isteyen herkes için çok iyi bir fikir. Yalova’nın termal sularının bulunduğu Termal ilçesinde yer alan Limak Yalova Thermal Boutique; standart ve suit oda seçenekleri ile konuklarını karşılarken, tesisin 7500 metrekarelik alana yayılı hizmetleri de dikkat çekiyor.

Limak Therrmal Boutique - Havuz

Termal otel oluşu başlıca özelliği olan ve dinlenebileceğiniz, hafta sonundan sonra yeni haftaya ve iş dönemine zinde başlayabileceğiniz Limak Yalova Thermal Boutique içerisinde; bunun dışında buhar odası, sauna, hamam, açık termal havuz seçenekleri de mevcut.

Limak Yalova Thermal Boutique, dinlenmeniz için kesinlikle önerimiz.

[hotel id=”9030″][/hotel]

Abant Köşk Oteli

Abant Köşk Otel

Doğa harikasının ortasında, gerçek bir köşk düşünün? Şimdi de, orada kalabileceğinizi hayal edin. Abant gölünün çok yakınında yer alan ve muhteşem manzarası ile dikkat çeken; hafta sonunuzu temiz hava ve güzellik ile doldurabileceğiniz Abant Köşk Oteli içerisinde;  internet cafe, fitness, jakuzi, hamam, sauna gibi hizmetler de ücretsiz olarak sizleri bekliyor.

Abant Köşk Otel - Oda

Bakıldığında, hafta sonunda bir kaçamak yapmak için Abant Köşk Oteli, muhakkak değerlendirmeye alınmalı; hem de her mevsimde.

[hotel id=”6557″][/hotel]

NG Sapanca Wellness & Convention

NG Sapanca Wellness Convention

Sapanca’da bulunan bir diğer tesis olan NG Sapanca Wellness & Convention da hafta sonunuzu geçirmeniz için eşsiz fırsatlar sunan otellerden bir tanesi. Superior oda, Deluxe oda, Senior suit oda gibi seçenekleri ile konuklarına hizmet veren NG Sapanca Wellness & Convention; 90.000 metrekarelik alana yayılı harika hizmetleri ile dikkat çeken bir tesis.

NG Sapanca Wellness Convention - Havuz

Su kaydırağı, jogging, mini club, masa tenisi, okçuluk, fitness center, trekking, açık havuz gibi pek çok ücretsiz hizmeti ile konuklarını hem eğlendirmeyi hem de bolca dinlendirmeyi amaçlayan NG Sapanca Wellness & Convention içerisinde, hafta sonunuzu değerlendirebilmeniz mümkün!

[hotel id=”17861″][/hotel]

 

Tatil Dükkanı üzerinden bu otellerin de içinde olduğu İstanbul’a yakın oteller kategorisinden ayrıca diğer tesisleri de detaylı olarak inceleyebileceğinizi unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz