Muğla’nın Ortaca mevkiinde bulunan, denize sıfır konumu ve sunduğu hizmetler ile dikkat çeken Hilton Dalaman Sarıgerme, önümüzdeki aylarda güzel bir tatil için en uygun tesislerden biri olabilir. Uluslararası Dalman Havalimanı’na sadece 10 dakikalık mesafede olan bu otel, merkezi konumu, kusursuz konfora sahip odaları ve her yaştan konuğu için sayısız aktivite seçeneği ile göz kamaştırıyor.

Bu yazımızda, unutulmaz bir tatil planlayanların adreslerinden biri olabilecek Hilton Dalaman’ı ayrıntılı olarak inceleyeceğiz. Siz de, daha önce Hilton otellerinden birine gitmediyseniz, bu eşsiz deneyimi yaşamak için ilk adımı bizimle atabilirsiniz. “Benim hemen bir tatile ihtiyacım var ancak oralara gidecek zamanım yok. Bu koca İstanbul’da yok mu birkaç gün kafa dinleyebileceğim bir yer?” diye soranlar için ise, Hafta Sonu Kaçamağı İçin İstanbul’un Jakuzili Otelleri başlıklı yazımızı öneriyoruz.

Konaklama Seçenekleri

Tesis içerisinde, standart olarak tanımlanan odaların dahi pek çok otelin standart seçeneğine kıyasla daha donanımlı ve konforlu olduğunu görüyoruz. Tatilinde geniş ve konforlu bir odada, huzurlu bir konaklama deneyimi isteyenler için biçilmiş kaftan olan bu otelin oda seçeneklerine ayrıntılı olarak göz atalım.

Standart Oda

36-40 Metrekare arasındaki büyüklükleri ile Standart Oda seçenekleri, genelde konukların tercihi olabiliyor; çünkü daha önce de belirttiğimiz üzere, bu odalar standart olmaktan epey uzak. Kara, deniz ya da nehir manzaralı olarak sunulabilen standart odalarda, oldukça güzel bir balkon ve ihtiyacınız olan her türlü şey bulunuyor. Keyifli bir tatilin anahtarı, huzur dolu bir uyku ve sabah uyandığınızda büyüleyici bir deniz manzarası mıdır dersiniz?

Deluxe Oda

34 Metrekare büyüklüğündeki Deluxe Oda seçeneği, Hilton Dalaman’ın ayrıcalıklı hizmetler sunduğu odalarından. Harika bir terasa sahip olan bu odalar, banyoda küvet ile taçlandırılırken; bu seçeneğin en büyük ayrıcalığı, terasınızdan havuza direkt geçiş olanağı. Otel etrafında dolaşmak yerine, odanızdan havuza ulaşmak isterseniz, tercihinizi biliyorsunuz.

Ara Kapılı Aile Odası

Ailecek bir tatil isterseniz, otelin Ara Kapılı Aile Odası seçeneği en uygun tercih olacaktır. 40 Metrekare büyüklüğünde ara kapılı bu odaların tamamı kara manzaralı. Banyoda küvet ve güzel bir balkon ile taçlandırılan bu odalarda, ailecek ayrı yaşam alanlarında kalabilir, güzel bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yeme – İçme

Ultra her şey dahil konsepti ile konuklarına hizmet veren Hilton Dalaman içerisinde, yerli ve yabancı bazı içecekler konsept dahilinde ücretsiz olarak sunulurken, beş çayından atıştırmalıklara her öğün düşünülmüş durumda. Gastronomik açıdan oldukça başarılı bir tesis olduğu bilinen Hilton içerisinde, siz de her öğünde unutulmaz tatlarla tanışabilir, açık büfenin bu denli zengin olmasına her seferinde şaşırabilirsiniz.

Ayrıca, tesisin A’la Carte restoranları da hem davetkar tasarımları hem de ilginç temaları ile dikkat çekiyor. Farklı tatlar keşfetmek ve uzman şeflerle harika bir maceraya atılmak isterseniz, İtalyan temalı Alize; Hint mutfağının muhteşem lezzetleriyle Finesse Hint ve Uzakdoğu’dan ilginç tatlarla Tao A’la Carte sizleri bekliyor.

Barlar Sokağı

Oldukça büyük bir alana kurulmuş olan Hilton Dalaman, Barlar Sokağı adlı alanı ile de çok ünlü. Konukların vakit geçirmekten hayli keyif aldığı bu alan, içkinizi yudumlarken keyifli sohbetlerinize ev sahipliği yapmaya talip. Caraf Wine House, F Lounge, Glitter Vodka & Champagne Bar, Oak Room Whisky Bar, Anisse Rakı Barı ve daha pek çok mekanı burada bulabilir, dilediğinize girerek keyifli saatler geçirebilirsiniz. Her biri seçkin markalardan seçkin içkiler içeren bu mekanlara bayılacaksınız.

Özel Plaj ve Havuz Seçenekleri

Akdeniz ve Ege Denizi’nin birleşme noktasında bulunan, Hilton Grubu bünyesinde işletilen bu harika tesiste, masalsı bir plaj da konukları bekliyor. Tam 650 metre uzunluğunda bir özel plaja sahip olan otel, tüm plaj ihtiyaçlarınızı ücretsiz tahsis ederken, bunun yanında plaj etrafında etkinlikler ve partileri de eksik etmiyor. Gün boyunca hem huzur hem de eğlence dolu saatleri özel kum plajda yaşayabilirsiniz.

Tercihlerini havuz yönünden kullanmak isteyen konuklar için ise Hilton Dalaman 7 açık, 3 kapalı yüzme havuzu sunuyor. Kapalı yüzme havuzları hava durumuna göre ısıtmalı olarak da düzenlenebiliyor. Ayrıca, açık havuzlara bağlı, yetişkinler için 5, çocuklar için ise 3 adet su kaydırağı da eğlenceli vakit geçirmek için biçilmiş kaftan!

Havuz Oyunları ve Gündüz Animasyonları

Otelde gün boyunca animasyon ekibi tarafından organize edilen yarışmalar, havuz oyunları ve partileri sayesinde sıkılmaya vakit bulamayabilirsiniz. Gündüz animasyonları kapsamında, yarışmalarda özel ödüller, rekabet dolu müsabakalar, bolca dans ve dahası konuklara sunulmakta.

Gece Şovları ve Akşam Etkinlikleri

Hilton Dalaman içerisinde, gündüz etkinliklerinden ve eşsiz bir akşam yemeğinden hemen sonra, eğlence devam ediyor. Dans şovları, canlı performanslar, belirli zamanlarda organize edilen konserler ve dahası; akşam etkinliklerinde konukları bekliyor. Huzur dolu bir tatilin yanında, tabiri caizse kurtlarınızı dökmek isterseniz, adresiniz şimdiden belli!

Spor Olanakları

Sarıgerme’nin eşsiz doğası ve manzarası ile konuklarına unutulmaz bir tatil vadeden tesiste, ayrıca spor olanaklarından da gün boyu yararlanabiliyorsunuz. Parasailing ve Jet-Ski gibi motorlu su sporlarına plajda katılabildiğiniz otelde, ayrıca plajların geleneksel sporu voleybol da sizleri bekliyor. Bir dalış okulu da olan Hilton Dalaman’da, suyun altındaki canlılarla tanışmak için sertifika gerekmeksizin dalış okulu organizasyonlarına da katılabilmeniz mümkün. Son olarak, tesiste sadece plaj ve deniz temalı spor olanaklarıyla değil; squash, mini golf, basketbol, mini futbol sahalarında da eğlenceli saatler geçirebiliyorsunuz.

Çocukların Cenneti: Carpi Kidz Paradise

Minik misafirleri için 3 kaydıraklı harika bir havuza sahip olan tesiste, ayrıca sadece onlara özel olarak hazırlanmış, Carpi Kidz Paradise adlı bir alan da mevcut. Bu alanda havuzlardan oyun parkına, eğitici oyunlardan eğlenceli aktivitelere kadar pek çok hizmet sunuluyor ve minik misafirler, gözlem altında, güvenli bir biçimde dilediklerince eğlenebiliyorlar. Ek olarak, keçilerden ördeklere, kuş çeşitlerinden tavşanlara pek çok hayvanın bulunduğu Carpi’s Farm da yine çocukların keyifli bir tatil yapması adına tahsis edilmiş, harika alanlardan.

Sağlıklı Yaşam & Spa Merkezi

Tam 6000 metrekare alana kurulu, eşsiz bir Spa merkezi, huzur dolu bir tatil isteyenleri Hilton Dalaman’da bekliyor. Uzman terapistleri ile pek çok masaj tekniğinin uygulanabildiği bu Spa merkezinde, çift terapilerine dair harika fırsatlar da var. Ruh ve beden dengenizi yeniden bulmak adına gerek lokal gerekse tüm bedeninize uygulanabilecek masaj, Spa ritüelleri ve terapiler sayesinde; siz de evinize döndüğünüzde yeniden doğmuşçasına huzurlu hissedebilirsiniz. Ayrıca, tatiliniz boyunca bakımlarla daha da güzelleşmek isterseniz, organik kozmetik ürünleri ile uygulanabilen yüz ve cilt bakımları, aromaterapi banyoları da sizi bekliyor.

Ücretsiz Spa Kullanım Alanları

Geniş servis yelpazesi ile dikkat çeken Hilton Dalaman’ın Spa merkezinde, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Spa alanları da mevcut. Türk hamamları, sıcak taşlarda, sıcak sularla rahatlamak; saunalar vücudundaki toksinlerden kurtulmak; jakuziler keyifli ve rahatlatıcı saatler geçirmek isteyen konuklar için biçilmiş kaftan ve tamamen ücretsiz. Dilediğiniz zaman, Spa merkezine giriş yaparak, hizmet saatleri içerisinde bu alanlardan yararlanabilirsiniz.

Genel Yorum

Akdeniz ve Ege’nin buluştuğu yerde, denize sıfır konumu ile bir cennet olan Hilton Dalaman, hem kısa süreli kaçamaklar hem de uzunca bir yaz tatili için en güzel adreslerden bir tanesi. Konforlu, huzur dolu ve bir o kadar da eğlenceli bir tatil deneyimi yaşamak isterseniz, siz de Tatil Dükkanı vasıtasıyla bu tesisin erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”5599″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz