Yıl içerisinde kullanılan senelik izinler, bayram tatilleri ve pek çok resmi tatil şüphe yok ki herkesin yorucu iş hayatından kısa bir süre de olsa sıyrılıp tatil planı yapması için çok değerli zamanlar. Bakıldığında, bu tatiller hem kısa süreli olduğundan hem de iyi bir biçimde değerlendirilmek istendiğinden, pek çok kişinin ya da ailece çıkılacak tatillerde tüm ailenin Antalya gibi yurt içinden şehirleri tercih ettiğini görebiliyoruz. Antalya, hem farklı konseptlerde çok çeşitli otelleri hem yılın neredeyse yarısının denize girilebilir sıcaklıkta olması hem de muhteşem sahilleri ile vazgeçilmez bir tatil merkezi.

Denize sıfır ya da denize çok yakın mesafede olan otelleri ile bilinen ve bu otellerde hemen her türlü hizmeti konuklarına sunmaya çalışan Antalya otellerinde her şey dahil konsepti ile rahat bir tatil geçirebilmeniz mümkün.

Her Şey Dahil Konsepti Nedir?

Susesi Hotel Restoran

Sadece Antalya otellerinde değil, hemen her otelde her şey dahil konsepti, oteller içerisindeki yemek ve içkilerin sınırsız bir şekilde verilebildiği konseptin adıdır. Tam pansiyon ve yarım pansiyon konaklamalara göre çok daha avantajlı bir konsepte sahip otelde kalacağınız için çok daha avantajlı olan her şey dahil konseptinde yemek saatlerinde restoranlarda dilediğiniz şekilde yemeğinizi yiyebilir ve alkollü alkolsüz her türlü içkiyi tüketebilirsiniz.

Tesislerde uygulanan her şey dahil konseptinde yemek saatleri, her tesise göre farklılık gösterebilmektedir. Bu sebepten, rezervasyonunuzu yapmadan önce bu saatlere göz atmanızda da fayda var.

Her şey Dahil Otelleri Kimler Tercih Etmelidir?

Aile Oteli

Eğer tatil süreniz boyunca otelden dışarı çıkmak gibi bir planınız yoksa, kesinlikle otel tercihinizi herşey dahil oteller konseptinden yana kullanmalısınız. Özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği bu tip tesislerde, günün farklı saatlerinde sunulan ikramlar, tatil süresi boyunca otele ödediğiniz ücretin sabit kalmasını ve çıkış yaparken herhangi bir ek ücret ödememenizi sağlayacaktır.

Her Şey Dahil Konseptine Etkinlikler / Aktiviteler Dahil mi?

Martı Myra

Her şey dahil konsepti genelde yeme ve içme düzenlemesini kapsayan bir konsept olduğundan, etkinlikler dahil edilmemektedir. Ancak bu kategoride yer alan otellerin konuklarına sunduğu farklı ücretsiz etkinlikler de mevcuttur. Bunlar da otelden otele değişiklik gösterebildiğinden, rezervasyon yaptırmadan önce mutlaka otelin aktiviltelerini, sunduğu hizmetleri iyi incelemekte fayda var. Çünkü bazı tesislerin her şey dahil konsepti içerisinde bulundurduğu etkinlikler, diğer otellerin ücretli olarak misafirlerine sunduğu hizmetlerden daha zengin olabiliyor.

Örneğin, spa ve masaj gibi aktiviteler bazı otellerde ücretsiz konuklara sunulan bir hizmetken; bazı oteller bu hizmetleri ücret dahilinde konuklara sunabilmekte. Bunları kapsayan bir konsept tercih etmek ise sizin elinizde, zira günümüzde “ultra her şey dahil” gibi konseptlerin bazı tesislerde etkinlikleri ve hizmetleri de kapsadığını görebilmekteyiz.

Antalya otelleri kategorisinde bulunan her şey dahil konseptli bir otele erken rezervasyon yaparak hem tesiste konsept içerisinde sunulan hizmetlerde rahatça yararlanabilir hem de bolca dinlenebilirsiniz

[destination name=”antalya”][/destination]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz