Tatil Dükkanı Blog’da, her ay olduğu gibi, Mayıs ayında da bir sonraki aya dair önerilerde bulunmaya ve sizin için en uygun fırsatları sunmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda, Haziran 2019’da tercih edilebilecek bazı yurtiçi otel önerilerinden bahsedeceğiz.

Daha önce, Haziran Ayı Kıbrıs Otel Tavsiyeleri yazımızda da Kıbrıs’a gitmek isteyenler için erken rezervasyon kampanyalarından yararlanabileceğiniz birkaç otel önermiştik. “Kıbrıs uzak kalır, Türkiye’de tatil yapayım” diyorsanız ve önümüzdeki ay, kısa ya da uzun dönem fark etmeksizin bir tatil yapmayı planlıyorsanız, aşağıdaki harika oteller tam da size göre olabilir.

Grand Yazıcı Club Turban

Grand Yazıcı Turban - Genel

Marmaris’in İçmeler bölgesinde, harika bir tatile ne dersiniz? Yaz sezonu tam olarak açılmadan önce, ultra her şey dahil konsepti ile işletilen Grand Yazıcı Club Turban bu harika tatilin adresi olabilir. İlk iki çocuğunuzu 12 yaşına kadar ücretsiz olarak kabul edebilen, her yaştan konuğu için sunduğu hizmet, aktivite alanları ile dikkat çeken tesiste; denize sıfır bir konum ve masalsı bir manzara sizleri bekliyor.

Standart, Aile, Superior ve Ekonomik oda seçenekleri ile konuklarına hizmet veren otelde, doğa ile iç içe bir atmosferin yanı sıra, 330 metre büyüklüğünde bir özel plaj da mevcut. Gece gündüz fark etmeksizin, her saatte animasyon ekibinin hazırladığı çeşitli aktivitelerle eğlenebileceğiniz, spor yapabileceğiniz, su kaydıraklı havuzlarında gün boyu keyifli vakitler geçirebileceğiniz Grand Yazıcı Club Turban; ayrıca dinlenmek isteyenlerin de tercih edebileceği otellerden. Bakıldığında, hamam, sauna, buhar odası gibi ücretsiz kullanım alanları ile tam donanımlı bir Spa merkezi de, tesiste yenilenmek, dinlenmek isteyenleri bekliyor.

Genel hatlarıyla tam donanımlı ve ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz bu otel, Haziran ayında erken rezervasyon fırsatları ile tercih edebileceğiniz yerlerden.

[hotel id=”7194″][/hotel]

Orange County Resort Alanya

Alanya’nın Okurcalar bögesinde konumlanmış Orange County Resort da Haziran 2019’da yurtiçi tatili düşünenlere önerebileceğimiz, mimarisi ile dikkat çeken tesislerden. Kusursuz hizmet prensibinin yanı sıra, sadece gün batımı manzarasını izlemek için dahi gidilebilecek bu tesiste, ultra her şey dahil konsepti uygulanmakta.

Kendine ait bir özel plajı ve iskelesi bulunan tesisin, ayrıca otel etrafında ikisi açık biri kapalı olmak üzere üç farklı havuzu mevcut. Dilerseniz havuz, dilerseniz deniz keyfini gün boyunca yaşayabilmeniz ve doğa içerisinde muhteşem bir tatil yapmanız adına her şey düşünülmüş durumda.

Banana, dart, voleybol, tenis, yamaç paraşütü gibi aktiviteleri; dalış okulu hizmetleri; denize sıfır konumu ve güler yüzlü samimi personelleri ile Orange County Resort Alanya, Haziran ayında yapacağınız en doğru seçimlerden bir tanesi olacaktır.

[hotel id=”14917″][/hotel]

Limak Atlantis Deluxe Hotel

Limak Atlantis De Luxe Hotel - Genel

Antalya’nın en güzel tatil bölgelerinden birinde, Belek’te denize sıfır olarak konumlanmış Limak Atlantis Deluxe Hotel’de, Limak kalitesiyle tanışmak ve unutulmaz bir tatil yapmak ister misiniz? Türkiye’nin dört bir yanında otelleri bulunan Limak Grubu tarafından inşa edilmiş, yeşil ve mavinin her tonunu bulabileceğiniz bu büyüleyici tesis, hem dinlenmek hem de bolca eğlenmek isteyen konukları için biçilmiş kaftan hizmetler sunuyor.

Limak Atlantis De Luxe Hotel - Havuz

Ultra her şey dahil konsepti ile yönetilen ve 0-12 yaş arasında ilk iki çocuğunuzu ücretsiz kabul eden tesiste; standart ve aile tipinde odaların yanı sıra, lüks severler için jakuzili suitler de bulunmakta. Oldukça uzun, kum ve çakıl karışık bir plajı bulunan ve deniz, sahil keyfi yapmak isteyen konuklarının her türlü ihtiyacını karşılayan tesiste; havuz tercihi olan konukları ise otel etrafında farklı tiplerde havuzlar bekliyor. Örneğin, eğlenip doyasıya dans etmek ve aynı zamanda havuz keyfi yaşamak istiyorsanız ana havuzlarda; animasyon ekibinin olmadığı, bolca yeşilin arasında dinlenebileceğiniz ve huzur bulabileceğiniz bir yer istiyorsanız relax havuzlarda vakit geçirebiliyorsunuz.

Limak Atlantis De Luxe Hotel - Oda

Hamam ve sauna gibi ücretsiz kullanım alanları bulunan Spa merkezi; animasyon ekibi tarafından sunulan gece ve gündüz etkinlikleri; kusursuz bir konaklama deneyimi ve ayrıcalıklı hizmetleriyle Limak Atlantis Deluxe Hotel, Haziran ayındaki tercihlerinizden biri olabilir.

[hotel id=”6033″][/hotel]

Salmakis Resort Spa

Salmakis Bodrum Resort Spa

Bodrum’un Bardakçı Koyu’nda, denize sıfır olarak konumlanmış Salmakis Resort Spa, Haziran ayı yurtiçi otel tavsiyelerimizin sonuncusu. Yeşilin ve mavinin her tonunu bulabileceğiniz, doğanın ortasında bir tatil hayal ediyorsanız, bu tesis sizin için biçilmiş kaftan.

Salmakis Bodrum Resort Spa - Havuz

Ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren Salmakis Resort Spa içerisinde, standart ve aile odası seçeneklerinin yanında, Junior ve King Suit seçenekleri de mevcut. 60 Metre uzunluğunda bir plajı ve iskelesi bulunan, otel etrafında açık ve kapalı havuzları olan tesiste; gündüzleri spor, geceleri ise müzik ve dans ağırlıklı pek çok aktivite mevcut.

Salmakis Bodrum Resort Spa - Restoran

Jakuzi, buhar odası, sauna, hamam gibi ücretsiz kullanım alanları bulunan, yenilenmiş bir şekilde ayrılabileceğiniz Spa merkezi de, yine otelde bulunan hizmet alanlarından. Haziran ayı boyunca, erken rezervasyon fırsatları ile siz de Bodrum’un en güzel koyundaki en güzel oteline avantajlı rezervasyon yaptırabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”6809″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz