Evcil hayvanlarınızı birilerine bırakıp tatile çıkmaktan hoşlanmıyor olabilirsiniz ve inanın sizleri çok iyi anlıyoruz. Onların da sizin gibi canlı olduğunu bilmeniz ve sunduğunuz hassasiyet, sizler kadar pek çok tesiste de mevcut ve günümüzde güzide Bodrum otellerinin pek çoğu, hayvan dostu olarak biliniyor. Küçük dostlarınızı beraberinizde, tatile götürmek isterseniz, Tatil Dükkanı bu yazısında sizler için hayvan dostu en iyi bodrum otellerini listeleyecek.

Hayvan Dostu Bodrum Otelleri - Genel

Siz de, ilerleyen aylarda güzel bir tatil yapmak istiyor ancak küçük dostunuzu kısa süreli de olsa terk etmek istemiyorsanız, onunla birlikte, aşağıdaki tesislerde muhteşem tatiller gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Bodrum’un gizli koylarını keşfetmek isterseniz, Bodrum’un Gizli Cennet Koyları başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. 

7Antik Tiyatro Otel

Hayvan Dostu Bodrum Otelleri - Antik Tiyatro Otel

Bodrum Kalesi manzaralı Antik Tiyatro Otel, hem hayvan dostu otellerden bir tanesi hem de manzarası sayesinde tatilinizi güzelleştirebileceğiniz yegane tesislerden. Bahçesinde yer alan oturma alanlarında bolca dinlenip temiz havayı ciğerlerinize doldurabileceğiniz, açık havuzunun etrafında dilediğinizce güneşlenebileceğiniz, her odasında balkon bulunduran bu harika otel için konuklar “Bodrum’un en hoş manzarasına sahip oteli” yorumunu yapıyorlar. Siz de hem hayvan dostu hem de huzur dolu bir tesis arıyorsanız, tavsiyemiz Antik Tiyatro Otel olacaktır.

6Hotel Centro Bodrum

Hayvan Dostu Bodrum Otelleri - Hotel Centro Bodrum

Bardakçı Koyu plajına sadece 800 metre mesafede olan, Bodrum’un sonsuz maviliğine rahatça ulaşabileceğiniz Hotel Centro, sizin için harika bir tatil fırsatı sunan tesislerden. Etrafı muz ve çam ağaçları ile sarılı harika bir açık havuzu bulunan, odaları havuza ve otel çevresine bakan Centro’da, geçtiğimiz yıllarda açılan gurme restoranda da oldukça hoş lezzetler tadabilmeniz mümkün görünüyor. Çocuklarınız için ayrı havuzu da bulunan Hotel Centro’yu, Bodrum’da hayvan dostu otellerden biri olarak listenize ekleyebilirsiniz.

5Costa Bodrum City Hotel

Hayvan Dostu Bodrum Otelleri - Costa Bodrum City

Costa Bodrum, hem kent merkezine hem de çevredeki plajlara oldukça yakın konumda bulunan; Bodrum’un hayvan dostu otellerinden bir diğeri. Mandalina ağaçları ile çevrili bahçesinde, hem doğayı hem de eğlenceyi sonuna dek tadabileceğiniz bu tesiste, aileler için de çocuk havuzundan pek çok aktiviteye kadar her şey düşünülmüş durumda. Sıcak bir ortam ve konuk sever personelleri ile Costa Bodrum’u da listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz.

[hotel id=”18307″][/hotel]

4Daphnis Hotel

Hayvan Dostu Bodrum Otelleri - Daphnis Hotel

“Otelimiz, dört ayaklı dostlarımızı da kabul etmektedir.” Sloganı ile gönülleri fetheden Daphnis Hotel de Bodrum’un hayvan dostu otellerinden bir tanesi ve burada Bodrum’un klasik zevklerini yaşayabilmeniz kesinlikle mümkün. Her odası birbirinden farklı olan ve geniş bahçesi, kumsalı, iskelesi bulunan bu tesis; tam 17 yıldır konuklarına hizmet sunuyor. Oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren Daphnis Hotel’de, tümü deniz manzaralı toplamda 32 oda bulunmakta. Siz de, hayvan dostlarınızla harika bir tatili bu tesiste geçirebilirsiniz.

3Merih Hotel Bodrum

Hayvan Dostu Bodrum Otelleri - Merih Hotel Bodrum

Evcil hayvan dostu otel sınıfında değerlendirilebilen Merih Hotel de, Bodrum’un güzide tesislerinden bir diğeri olarak karşımıza çıkıyor. Konumu Bitez plajı, Bodrum Kalesi, Barlar Sokağı gibi yerlere yakın olan bu tesiste, konuklara piknik alanlarından barbekü ızgaralarına kadar pek çok alan tahsis ediliyor.

Hayvan Dostu Bodrum Otelleri - Merih Butik Otel

Doğa ve evcil hayvanlarla iç içe, harika bir tesis olan Merih Hotel Bodrum’da, toplamda yalnızca 12 oda mevcut. Dünyaca ünlü lezzetleri ve muhteşem restoranı ile tarafınıza hizmet veren bu tesisi, evcil hayvan dostu oteller listenize kesinlikle almanızı öneriyoruz. Huzurlu, sessiz ve sakin bir tatil için otelin elverişli olduğu kesinlikle belirtilebilir.

2Karia Princess Bodrum

Hayvan Dostu Bodrum Otelleri - Karia Princess Bodrum

Bodrum’un şehir merkezinde, lüks bir otel mi arıyorsunuz? Üstelik evcil hayvan dostu da olsun istiyorsanız, Karia Princess Bodrum tam da size göre. Geleneksel Avrupa oteli konseptini kendisinde uygulayan bu tesiste, hem standart hem de aile odaları seçenekleri bulunmakta. Lüks, klasik, konfor ve modernin buluştuğu bir tesis olan Karia’da hem huzur dolu hem de unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilmeniz mümkün.

[hotel id=”6801″][/hotel]

1The Marmara Hotels, Bodrum

Hayvan Dostu Bodrum Otelleri - The Marmara

Bodrum’un en güzel yerinde konumlanmış The Marmara, sizin için unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatabilecek tesislerden. Samimi personelleri, oldukça hoş bahçesinden toplanıp yapılan portakal reçelleri ile güne uyanmanızı sağlayan şefleri ve elbette huzurlu ortamı ile The Marmara, hayvan dostu olmasının ötesinde, onlarla iç içe yaşamaktan zevk alan bir tesis.

Hayvan Dostu Bodrum Otelleri - The Marmara - Havuz

Bodrum’da tatil yapmayı planlıyorsanız, Deluxe, Luxury ve Suit oda seçenekleri ile The Marmara’da deniz manzaralı, muhteşem akşamlar geçirebilirsiniz. Ek olarak, Spa merkezi ve havuzları ile burası, dinlenmeniz ve eğlenmeniz adına her şeyi düşünmüş durumda.

[hotel id=”6798″][/hotel]

 

Tatil Dükkanı üzerinden, erken rezervasyon fırsatları ile Bodrum’da bulunan evcil hayvan dostu otellere rezervasyon yaptırabileceğinizi unutmayın! Bodrum hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Ege’nin Beyaz İncisi Bodrum’un Gezi Rehberi başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz.

Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz