Kış sezonu açıldı ve pek çok kayak merkezi, konuklarını ağırlamaya başladı bile. Siz de, bu kış güzel bir kar tatili yapmak isteyenlerdenseniz; Tatil Dükkanı Blog’da bugün, Golden Key Kartalkaya’yı mercek altına alıyoruz. Kartalkaya’nın en güzel otellerinden biri kabul edilen ve konforlu odaları, ayrıcalıklı hizmetleri ile bilinen bu tesis; kayak severlere muhteşem bir tatil vadediyor.

Siz de, daha önce Kartalkaya’ya gitmediyseniz ve önümüzdeki aylarda bir kar tatili planlıyorsanız, ilk adımınızı yazımız aracılığı ile atabilir, otel hakkında ayrıntılı bilgi edindikten hemen sonra, rezervasyonunuzu özel fırsatlarımız dahilinde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, sizler için geçtiğimiz günlerde kaleme aldığımız En iyi Ekonomik Kar Tatili Önerileri başlıklı içeriğimize de göz atmayı unutmayın deriz.

Konaklama Seçenekleri

Golden Key Kartalkaya konaklama

Golden Key Kartalkaya içerisinde, geniş bir konaklama portföyü sizleri bekliyor. Her biri özel olarak düzenlenmiş bu odalarda, keyifli bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Gelin, bu konaklama seçeneklerine detaylıca göz atalım.

Standart Oda

Tesiste toplamda 19 adet bulunan Standart Oda seçeneği, 33 metrekare büyüklüğünde. Ücretsiz çay ve kahve setup gibi donanımların bulunduğu ve bir otel odasından bekleyebileceğiniz her şeyi sunan bu odalarda; rahat bir tatil yapabilmeniz mümkün. Yalnızca bir odadan oluşan standart odalar içerisinde bir yatak ve oturma grubu mevcut. Ayrıca, tüm Standart Oda seçenekleri orman ve pist manzaralı olarak sunulmakta.

Aile Odası

58 Metrekare büyüklüğündeki aile odaları, tesiste 4 adet ile sınırlı. Kapı ile ayrılmış iki yatak odasından oluşan bu odalarda, her iki odada da lavabo ve duş bulunmakta. Orman ve pist manzaralı olarak taçlandırılmış Aile Odası seçeneğinde, ayrı yaşam alanlarında, ailenizle rahatça konaklayabilmeniz mümkün.

Çatı Dublex

Toplamda 6 adet bulunan Çatı Dublex seçeneği, 50 metrekare büyüklüğünde ve iki katlı. Yun aromaterapi buhar makinesinin de bulunduğu bu odaların alt katı oturma odası, üst katı ise yatak odası şeklinde düzenlenmiş. Gün boyunca keyifle izleyebileceğiniz bir orman manzarası ile taçlandırılan Çatı Dublex seçeneği; modern bir yaşam alanında güzel bir kar tatili isteyenler için en ideal seçim olacaktır.

Junior Suite

Tesisin süit seçeneklerinden biri olan Junior Suite, 50 metrekare büyüklüğünde ve tesiste yalnızca iki adet bulunmakta. Bir oturma odası ve bir yatak odası biçiminde düzenlenmiş, tüm ihtiyaçlarınızın bulunduğu bu harika yaşam alanları içerisinde, Yun aromaterapi buhar makinesi de mevcut. Her akşam, oturma odanızda orman ve pist manzarası eşliğinde dinlenmek, keyifli sohbetlerle vakit geçirmek isterseniz, Junior Suite sizler için en ideal seçimlerden bir tanesi.

King Room

Krallara layık bir kar tatili yapmak için, biçilmiş kaftan bir konaklama seçeneği arıyorsanız, King Room Golden Key Kartalkaya’da sizleri bekliyor. 80 Metrekare büyüklüğünde olan bu oda seçeneği, iki yatak odası ve bir oturma odasından oluşuyor. Orman ve pist manzaralı King Room içerisinde, şık bir dekorasyon ve pek çok ayrıcalıkla, rahat bir tatilden fazlasına erişebileceksiniz.

President Room

Biraz daha geniş, biraz daha modern olsun diyenlerin Golden Key’de tercih ettikleri konaklama seçeneği ise, tam 100 metrekare genişliğindeki President Room. İki yatak odası ve bir oturma odasından oluşan bu odalar da; tıpkı diğer konaklama seçenekleri gibi orman ve pist manzaralı olarak düzenlenmiş. Ayrıcalıklı, muhteşem bir dizayn ile taçlandırılan bir odada; kusursuz bir konaklama deneyimi için President Room’un biçilmiş kaftan bir seçenek olduğu kesinlikle belirtilebilir.

Romantic Suite

Tesiste, çiftlere özel harika romantik süitler de bulunuyor. Bakıldığında, üç farklı romantik süit seçeneğinin bulunduğu otel içerisinde, bu süitlerin her biri, ayrı niteliklere sahip. Romantic Suite A, 90 metrekare büyüklüğünde, dubleks bir tasarıma sahip ve alt katta yatak odası, üst katta jakuzi ile sunulurken; Romantic Suite C, 73 metrekare büyüklüğünde ve orman manzarası ile romantik bir kar tatili imkanı sunmakta. Tesisin son Romantic Suite seçeneği olan D ise; 50 metrekare büyüklüğünde ve özel bir tasarımla, unutamayacağınız bir deneyimi yaşamanız adına sizleri bekliyor.

Yeme – İçme

Tesis, yarım pansiyon konsepti ile işletiliyor ve konsept dahilinde sabah kahvaltısı ile akşam yemeği açık büfe, konsept dahilinde sunuluyor. Organik ve taze malzemelerle hazırlanmış onlarca lezzet arasından seçim yapabileceğiniz sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri dışında; tesis genelinde alınan tüm içeceklerin ücretli olduğunu hatırlatmakta fayda var. Otelde bulunan Brasserie ise İtalyan Mutfağı denemek isteyen konukların öğle yemeğinde muhakkak uğraması gereken yerlerden.

Kış Sporları

Golden Key Kartalkaya içerisinde, kış sporları ile doyasıya eğlenebilmeniz mümkün. Türkiye’nin en popüler kayak merkezlerinden bir tanesi olan Kartalkaya’da, pistlere oldukça yakın bir konumda yer alan tesis içerisinde, kış sporlarına dair her şeyi bulabilmeniz mümkün.

Kayak Pistleri

Kartalkaya Kayak Merkezi içerisinde yer alan tesiste konuk olduğunuz gün kadar Kartal ve Dorukkaya pistlerinden tercih ettiğiniz bir pistten, gün boyu ücretsiz yararlanabilmeniz mümkün oluyor. İlginç bir sistem ile işletilen otelin bu sisteme dahil ettiği kayak pistleri arasında, farklı zorluklara sahip pek çok kayak ve snowboard pisti sizleri beklemekte.

Kayak Odası

Tesis içerisinde her konuk, kayak odasından dilediği gibi yararlanabiliyor ve Rent A Play firması aracılığı ile kayak ekipmanı kiralayabiliyorlar. Ayrıca, kayak ekipmanları depolama ve bakım hizmetleri de yine kayak odası çerçevesinde sunulan hizmetler arasında yer alıyor.

Kayak ve Snowboard Dersleri

Ağaoğlu My Mountain - Kayak Okulu

Kartalkaya’nın en güzel pistlerinde, gün boyu bolca eğlenebileceğiniz Golden Key Kartalkaya içerisinde; ayrıca kayak ve snowboard dersleri alabilmeniz de mümkün. Bakıldığında, uzman ve profesyonel eğitmenler aracılığı ile tesiste sadece birkaç saat içerisinde temel kayak ve snowboard tekniklerini öğrenebilir, sonrasında kayak yaparak kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz.

Spa ve Sağlıklı Yaşam Hizmetleri

Sadece kar ve kayak ile eğlenmek değil, aynı zamanda masajlarla bolca dinlenmek ve kış tatilinizde yeniden doğmak isterseniz, kesinlikle doğru yerdesiniz. Çünkü Golden Key Kartalkaya, tam donanımlı Spa merkezinde, geleneksel ve modern olmak üzere geniş bir masaj ve Spa ritüeli portföyü sunuyor.

Bakıldığında, özel bitki yağlarının kokusu ve doğal taşlardan ilham alınarak dizayn edilen yapısı ile; henüz adımınızı atarken sakinleşmeye başlayabileceğiniz Spa merkezi içerisinde, yorucu bir kayak gününden hemen sonra spor masajı ve huzur dolu, büyüleyici bir deneyim yaşamak isteyenlere özel sıcak aromaterapi masajı; en çok önerilenler arasında yer alıyor.

Ayrıca, tesis içerisinde çiftlere özel bakımlar ve Türk hamamı, jakuzi, sauna gibi ücretsiz kullanım alanları da bulunmakta.

Genel Yorum

Rahatlayabileceğiniz, bolca eğlenebileceğiniz, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz; geniş konaklama portföyü ile tercihlerinize göre bir konaklama deneyimi yaşayabileceğiniz bir otel arıyorsanız, Golden Key Kartalkaya, bu kış sizin için en uygun seçimlerden bir tanesi olacaktır. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”20567″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz