Tatil Dükkanı Blog’dan herkese merhaba! Bugünkü yazımızda da ziyaretçilerimiz için yaz tatili önerileri sunmaya devam edecek ve Fethiye’nin en iyi Aquaparklı otellerini listeleyeceğiz. Ailecek hem adrenalin yaşamak hem de eğlenceli vakit geçirmek için, özellikle çocukların çok sevdiği Aquaparklar, Fethiye’nin birkaç otelinde mevcut.

Muğla'nın Görmeniz Gereken Tatil Bölgeleri - Fethiye Ölü Deniz

Daha önce Fethiye’ye yolunuz düşmediyse ve bu yaz gitmeyi planlıyorsanız, aşağıdaki oteller hem konseptleri hem de hizmetleri açısından sizi tatmin edebilir. Bunun yanında, daha önce sizin için Doğa Harikası Fethiye’nin En İyi 5 Oteli başlıklı yazımızı da paylaşmıştık. Bu oteller pek ilginizi çekmezse, o yazıyı da inceleyebilir ve birkaç otel önerisi daha alabilirsiniz.

Yel Holiday Resort

Fethiye’nin Ovacık bölgesinde konumlanmış Yel Holiday Resort, her şey dahil konsepti ile hizmet veriyor ve denize sıfır olmasa da, havuzu ve sunduğu olanaklar ile hiç şüphesiz tatilinizi dolu dolu yaşayabileceğiniz bir tesis. Tek tip standart odası ile hizmet veren tesiste, gün boyunca pek çok aktivite sizleri bekliyor.

Gündüzleri, animasyon ekibi tarafından organize edilen havuz başı partileri, yarışmalar ve etkinliklerle eğlenebiliyor, geceleri ise canlı müzik performansları ile sabahın ilk ışıklarına kadar dans edebiliyorsunuz. Hem çocuk hem de yetişkinler için havuzları ve havuzlarına ek su kaydırakları bulunduran Yel Holiday’de, bu yaz ailecek oldukça güzel bir tatil yapabilirsiniz.

Telmessos Select Hotel

Fethiye denince aklınıza Ölüdeniz geliyorsa, bu yaz Ölüdeniz’de tatil yapmaya ne dersiniz? Telmessos Select Hotel, Ölüdeniz’de konumlanmış, her şey dahil konsepti ile hizmet veren bir tesis ve toplamda 72 odası var.

İki yetişkin, iki çocuk havuzu ile konuklarının gün boyunca eğlenebilmelerini sağlayan, havuz başında bulunan animasyon ekibinin düzenlediği etkinliklerle konuklarını memnun eden Telmessos’ta, ayrıca masa tenisi, pinball, bilardo, dart gibi oyunları oynayabileceğiniz alanlar da bulunuyor.

Açık iki havuzunda ve çocuk havuzunda su kaydırakları ile hem adrenalin hem de eğlence dolu anlar yaşatan Telmessos, yenilenmek isteyen konukları için de Türk hamamı, sauna gibi ücretsiz kullanım alanları da bulunan Spa merkezini sunuyor.

Katrancı Park Hotel

Denize yalnızca 300 metre uzaklıkta bulunan Katrancı Park Hotel, alkolsüz her şey dahil konsepti ile hizmet veren ve eşsiz doğası ile dikkat çeken Fethiye otellerinden bir diğeri. Muhafazakar bir tatil tercih eden konuklarını ağırlamaktan memnuniyet duyan tesiste, 108 oda bulunmakta. Bu odalar, standart ve aile olarak ikiye ayrılmış durumda.

Haftanın belirli günlerinde canlı müzik etkinlikleri düzenleyen Katrancı Park Hotel’de, farklı sporlar yapabileceğiniz alanlar da bulunuyor. Bunun dışında, kaydıraklı, üstü açık, etrafı kapalı 125 metrekare bayanlara özel yüzme havuzu; 310 metrekare, üzeri açık ana yüzme havuzu ve 75 metrekare erkekler havuzu ile toplamda 3 havuz bulunuyor. Tercihini deniz ve özel plaj yönünde kullanmak isteyen konuklar için ise orman yolundan kolayca ulaşabilecekleri 300 metrelik bir plaj mevcut. Siz de hem özel plajlı hem de Aquaparklı bir yaz tatilini Fethiye’de yapmak isterseniz, Katrancı doğru seçim olabilir.

Pırlanta Hotel

Fethiye’nin Karagözler bölgesinde, çam ağaçlarının etrafını sardığı bir konuma inşa edilmiş Pırlanta Hotel, her şey dahil konsepti ile işletiliyor. Hizmet kalitesini her yıl arttırarak yoluna devam eden tesis, sükunetten ibaret, huzur dolu bir Fethiye tatili isteyen konuklar için hiç şüphesiz biçilmiş kaftan.

Tek tip standart odaları ile hizmet veren ancak bunların özelleştirilebildiği Pırlanta’da, hem ailelere hem de çiftlere yönelik aktivite ve hizmet alanları bulunuyor. Spa konusunda da başarılı ekibi ile bilinen otelin, yenilenmek isteyenlere eşsiz masaj uygulamaları sunabildiği biliniyor.

Hem çocuklar hem de yetişkinler için kaydıraklı havuzları bulunan otelde, ayrıca özel plaj olanağı da mevcut, ancak bu plaja servisle ulaşım yapılıyor. Denize sıfır olmasa da, Fethiye’nin eşsiz doğasının etrafınızı sardığı bu huzur dolu tesiste, siz de huzur dolu, masalsı bir yaz tatili yapabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz