Daha önce Sapanca’ya gittiniz mi? Eğer gitmediyseniz, Tatil Dükkanı Blog’da bugün, Sapanca’nın en yeni ve en güzel otellerinden birini inceleyerek, sizi hem Sapanca’nın muhteşemliğine ikna etmeye çalışacak hem de otel hakkında detaylı bilgiler sunacağız. Elite World Sapanca Hotel, kusursuz konaklama seçenekleri, huzurlu ambiyansı ve büyüleyici atmosferi ile konuklarına Sapanca’da unutamayacakları bir deneyim vadediyor.

Siz de, önümüzdeki aylarda dinlenebileceğiniz, huzur bulabileceğiniz bir bölgede; doğanın ortasında bir tatil yapmayı planlıyorsanız, yazımızı okumaya devam edebilir, oteli beğenirseniz erken rezervasyon fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Ayrıca, Hafta Sonu Kaçamağı İçin En İyi Sapanca Otelleri başlıklı içeriğimizde de pek çok otel önerisinde bulunmuştuk, incelemeyi ihmal etmeyin!

Konaklama Seçenekleri

Tesisin birbirinden özel ve güzel konaklama seçenekleri mevcut. Her biri konforlu ve modern bir konaklama deneyimi yaşayabilmeniz için özelleştirilen odalara göz atalım.

Butik Deluxe Oda

Elite World Sapanca Hotel’in Butik Deluxe Oda seçeneği, yalnızca yetişkinlere özel olarak tasarlanmış ve şehrin kaosundan kurtulup sessiz, sakin bir tatil yapmak isteyen yetişkin konukların en sık tercih ettiği seçeneklerden bir tanesi. Doğa manzaralı muhteşem ambiyansı ile siz de butik temalı bu odalarda, keyifli saatler geçirebilir, doğayla baş başa bir tatil yapabilirsiniz.

Deluxe – Manzaralı Odalar

Tesisin Deluxe kategorisi altında yalnızca yetişkinlere değil, çocuklar ve yetişkinlere özel odaları da mevcut. Bakıldığında, gölet, avlu ya da orman manzaralı olarak tercih edebileceğiniz bu odalarda, çay kahve setinden ütü masasına ihtiyacınız olan her şey mevcut. Dilediğiniz manzarayı tercih edip, manzaranın tadını Elite World Sapanca Hotel’de çıkarabilmeniz için tek eksik sizsiniz.

Süit Oda

Konaklama deneyiminizi sessiz, sakin ve büyüleyici bir tatile dönüştüren Elite World Sapanca Hotel, Süit Oda seçeneğinde, konuklarına eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor. Ayrıcalıklı konuklar için özel tasarlanan bu odaların her biri, harika bir manzara ve jakuzi ile taçlandırılmış.

Presidential Süit

Sapanca’da Premium hissetmek isteyenlere özel olarak sunulan Presidential Süit ya da bilindik ismi ile Kral Dairesi, konforlu ve şık tasarımın yanı sıra donanımları ile de dikkat çekiyor. Büyük bir balkon, nefis bir manzara ve jakuzi ile taçlandırılan Kral Dairesi içerisinde; çalışma masasından birden fazla yastık seçeneğine, aklınıza gelebilecek her türlü ekstra ayrıcalık mevcut.

Yeme – İçme Seçenekleri

Tesis, yarım pansiyon konsepti ile işletiliyor ve kahvaltı ile akşam yemekleri haricindeki aldığınız tüm yiyecek, içecekler; ekstra olarak ücretlendiriliyor. Sabah kahvaltısı, açık büfe olarak servis edilirken; organik ve taze lezzetlerle güne muhteşem bir başlangıç yapabiliyorsunuz. Akşam yemeği de, yine ana restoranda zengin açık büfe menüsü ile konukları bekliyor.

A’la Carte hizmetleri de bulunan Elite World Sapanca Hotel içerisinde, The Grill Ocakbaşı, en çok övülen restoranlardan bir tanesi. Grill’in yanı sıra, muhteşem şaraplar tadabileceğiniz Wine Bar, şıklığı ile konuklarını mest eden One Bar ve altı büyük şöminesi ile kış aylarının vazgeçilmesi Şömine Bar da, mutlaka uğramanız gereken mekanlar arasında yer alıyorlar.

Spor Aktiviteleri

Sapanca’nın muhteşem doğasında yürüyüş, her sabah yeşilin her tonunu görerek uyanmak, tesisin özel göletini ve Sapanca’yı izleyerek olabildiğince huzur bulmak ve dahası sizlere yetmezse; Elite World Sapanca Hotel içerisinde spor aktivitelerine katılabileceğiniz basketbol ve masa tenisi alanları da mevcut. Gün boyunca, bu alanları kullanarak sevdiklerinizle eğlenebilmeniz mümkün.

Fit Life Spa

Şehrin yorucu ve kaotik temposundan kaçıp Sapanca’ya sığındıysanız; tatilinizden, yenilenme anlamında maksimum verimi almak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Çünkü tesis, Türkiye’nin en donanımlı Spa merkezlerinden bir tanesi olan Fit Life Spa’ya sahip. Her bir misafirin ihtiyaç ve rahatsızlıklarına yönelik terapi programları bulunan Spa merkezi içerisinde, geleneksel ve modern masajlardan Spa ritüellerine geniş bir portföyden seçiminizi, terapistlerin yardımları eşliğinde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Türk hamamı, sauna, buhar banyosu ve daha pek çok kullanım alanının da tesiste yer aldığını hatırlatalım. Ruh ve beden dengenizi yeniden bulmak, eve mutlu dönmek ve en önemlisi, “İyi ki gitmişim.” demek için Fit Life’ı ziyaret etmeyi unutmayın!

Yaşam Tarzı İyileştirme Programları

Elite World Sapanca Konaklama

İş hayatınız, dertleriniz ve dahası yaşam tarzınızı iyileştirmenize izin vermiyor mu? Peki, tatilde ilk adımı atmaya ne dersiniz? Elite World Sapanca Hotel’in yaşam tarzı iyileştirme programları, tatiliniz süresince sizi çok daha sağlıklı bir bireye dönüştürebilir. “En iyi hayatınızı yaşayın.” mottosu ile başlatılan bu programda, detoks atölye çalışmalarından yogaya, beslenmeye yönelik seminerlerden yemek pişirme derslerine pek çok şey sizleri bekliyor.

Orman Terapisi

Daha önce Orman Terapisi: Doğayla Bütünleşmenin Yeni Yolu başlıklı içeriğimizde, orman terapisi programından bolca bahsetmiştik. Kısaca açıklamak gerekirse, en son ne zaman doğa ile baş başa olduğunuzu, ne zaman bir ağaca dokunduğunuzu hatırlamıyorsanız, bu program tam da size göre. Şehrin beton görüntüsünden uzaklaşmak, doğa ile buluşmak ve uygun bir terapi ile stresinizden arınmak için katılabileceğiniz orman terapisi programı, Fit Life Spa uygulamaları içerisinde bulunuyor.

Holistik Ritüeller

Fit Life Spa bünyesinde sunulan hizmetlerden bir diğeri de, holistik ritüeller. Yaşam tarzınızı iyileştiren ve size iyi gelecek bir tatil vadeden tesiste, holistik ritüeller adı altında, pek çok otantik Uzak Doğu ritüeli öğretilmekte. Ses, esneme ve sessizlik gibi ritüeller, hem bedeninizi hem de ruhunuzu iyileştirme yolunda çok önemli bir adım olabilir ve bu adımı, tatilinizde atabilirsiniz.

Çocuklar için Elite World

Minik misafirler için tesis içerisinde, hemen her otelde olduğu gibi oyun parkı ve çocuk kulübü mevcut; ancak diğer otellerden ayrı olarak Elite World Sapanca Hotel içerisinde çocuklara özel Spa ritüelleri ve yoga eğitimleri de bulunuyor. Sizin gibi, onların da sağlıklı yaşama adım atmalarını istiyorsanız, tesis içerisinde terapistlerle görüşebilir ve eğitimler, programlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Genel Yorum

Sapanca’da büyüleyici ambiyansı ve huzur dolu atmosferi ile dikkat çeken Elite World Sapanca Hotel, hem çocuklar hem de yetişkinler için biçilmiş kaftan tesislerden. Siz de, bir kaçamak yapmak ya da uzun süreli bir dinlence için, Tatil Dükkanı aracılığı ile özel fırsatlardan yararlanabilir, rezervasyonunuzu şimdiden gerçekleştirebilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere!

[hotel id=”20572″][/hotel]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz