Tatil, bir süreliğine hem metropollerin kaosundan hem de iş yükünden kurtulabilmek için herkese lazım. Peki, ekonomik bir tatilin ipuçları hakkında bir bilginiz var mı? Sizce en ekonomik tatil planı nasıl çizilip, nasıl gerçekleştirilebilir? Tatil Dükkanı, bu soruların yanıtlarını sizin için derledi. Yazımızda, güncel olarak yararlanabileceğiniz bazı ipuçları ve önerilerle tatilinizi nasıl daha ekonomik hale getirebileceğinizi anlatıyoruz.

Konuyla ilgi daha detaylı bilgiye sahip olmak için Ekonomik Tatil Önerileri başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz!

Erken Rezervasyon

Ekonomik Tatil Planı Nasıl Yapılır - Erken Rezervasyon

Pek çok gazete ve internet sitesinin reklam alanlarında “erken rezervasyon fırsatlarından yararlanın!” şeklinde yazılmış içerikler görürsünüz; bu ifadelerin tamamıyla doğru olduğunu gönül rahatlığıyla paylaşabiliriz! Erken rezervasyon, pek çok otelin sunduğu bir avantaj ve erken rezervasyon ile yapacağınız tatiller, normal sezonda yapacağınız rezervasyonlardan çok daha ucuza geliyor.

Ekonomik Tatil Planı Nasıl Yapılır - Erken Rezervasyon 1

Bu konuda, Tatil Dükkanı üzerinden, başta Kıbrıs olmak üzere Türkiye’nin pek çok ilindeki otele erken rezervasyon yapabilmeniz mümkün. Özellikle oda ve konsept seçeneklerinin çok daha ucuz olması, sizlere erken rezervasyonla çok daha kaliteli bir tatil avantajı sağlayabilir!

İndirimli Fırsat Otelleri

Ekonomik Tatil Planı Nasıl Yapılır - Fırsat

Bir diğer ekonomik tatil fırsatı ise, başlıktan da anlaşılabileceği gibi indirimli fırsat otelleri. Sezon içinde ya da öncesinde, Tatil Dükkanı üzerinden pek çok otel için “indirimli fırsat otelleri” kategorisinde avantajlı fiyatlar yakalayabilirsiniz! Bu kampanyalar sayesinde hayalinizdeki otellerde normal fiyatlardan çok daha düşük fiyatlara rezervasyon yaptırabilir ve avantajlı fiyatların keyfini sürebilirsiniz.

Ekonomik Tatil Planı Nasıl Yapılır - Fırsat1

Sezon içinde fırsat otellerini yakalama şansınız düşük olabilir; ancak sezon öncesinde ve sonrasında, indirimli fırsat otellerini takip etmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz!

İndirimli / Erken Uçak Bileti

Ekonomik Tatil Planı Nasıl Yapılır - Uçak Bileti

Erken rezervasyonunuzu yapar yapmaz, uçak biletinizi de erkenden almanız hem yurt içi hem de yurt dışı uçuşlarında sizlere büyük ölçüde tasarruf sağlayabilir! Bu yüzden tatil planınızı yaparken erken rezervasyonla birlikte uçak biletinizi de erkenden alabileceğiniz bir kaynağı elinizde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz. Tatil Dükkanı üzerinden erken rezervasyon avantajlarından faydalanırken, uçak bileti ve transfer hizmeti seçeneklerini de uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Ekonomik Tatil Nasıl Yapılır - Uçak Bileti1

Tatil Dükkanı’nın blog sayfası üzerinden, tatil tüyoları kategorisini sık sık ziyaret ederek, hem tatiller hakkında detaylı ipuçları edinmeye devam edebilir hem de en gözde ve en ekonomik oteller hakkında bilgi sahibi olmaya devam edebilirsiniz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz