Çok kısa bir süre içinde Antalya’da turizmin kalbi haline gelen tatil merkezlerinden biri olan Kemer, her yıl yüz binlerce konuğu muhteşem doğası ve denizi ile ağırlıyor. Elbette tesislerin de bu konuda payı çok büyük. Denize sıfır otelleri, hemen her şeyi düşünmüş pek çok tesisi ile eğlencenin adresi Kemer; hem eğlenmek hem de dinlenmek için yurt içinde kaçamak yapabileceğiniz önemli tatil merkezlerinden bir tanesi.

En İyi Kemer Otelleri - Genel

Tatil Dükkanı bu yazısında sizler için Kemer’de tatil için en iyi otelleri listeleyecek. Hem Tripadvisor yorumları ile hem de otellerin genel anlamda hizmetleri ile belirlediğimiz bu otelleri, tatile gitmeden önce listenize ekleyerek detaylı olarak inceleyebilir; Tatil Dükkanı üzerinden erken rezervasyon ile uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz!

4Limak Limra Resort

Kemer'in En İyi 7 Oteli - Limak Limra1

Kemer’in en güzel otellerinden bir tanesi ile başlayalım. Muhteşem manzarası ve mimarisi ile Limak Limra Resort; sizlere ihtiyacınız olan her türlü aktiviteyi sunan bir tesis. Hem aile odası hem de standart oda seçenekleri ile sizleri mutlu etmeye çalışan Limak Limra Resort’ta; 140.000 metrekarelik alanda hem eğlenebilir hem de dilediğinizce dinlenebilirsiniz.

Kemer'in En İyi 7 Oteli - Limak-Limra

Masaj hizmetleri oldukça başarılı bir tesis olan Limak Limra Resort’un içinde, ayrıca çocuklarınız için çocuk kulübü ve çocuk kaydırakları da tahsis edilmiş. Açık restoranında dünya genelinde pek çok lezzeti sizlerle buluşturan, sinema salonu ve animasyon gibi seçenekleri ile doyasıya eğlenebileceğiniz Limak Limra Resort’u muhakkak listenize eklemenizi öneriyoruz.

3Crystal Flora Beach Resort

En İyi Kemer Otelleri - Crystal Flora

Muhteşem bahçesi, ahşap pavilyonları ve elbette denize sıfır manzarası ile doyasıya dinlenip eğlenebileceğiniz Crystal Flora Beach Resort da Kemer’in en iyi otellerinden bir tanesi. Muhteşem aquaparkı ve spor aktiviteleri sayesinde doyasıya eğlenebileceğiniz; bunun yanında sauna, hamam, masaj gibi hizmetleri ile konuklarını en iyi şekilde dinlendiren tesis, Kemer merkeze sadece 15 kilometre uzaklıkta!

En İyi Kemer Otelleri - Crystal Flora 1

Hem kara manzaralı suit, aile odaları hem de deniz manzaralı oda seçenekleri ile bu oteli, Kemer’e tatile gitmek isteyen herkesin mutlaka listesine eklemesini öneriyoruz. Tatil Dükkanı üzerinden Crystal Flora Beach Resort’a özel fırsatları yakalayabileceğinizi unutmayın!

2Orange County Kemer

En İyi Kemer Otelleri - Orange County

Kemer’in kalbinde, her şeyiyle muhteşem bir tesiste, kusursuz bir tatil istiyorsanız, Orange County Kemer tam da sizin isteklerinizi karşılayabilecek türden bir tesis. Volendam evleri, deniz ve havuz taraflı odaları, aile odası seçenekleri ile konuklarını en güzel şekilde ağırlamaya çalışan Orange County Kemer’in içinde, denize sıfır alanda sayılamayacak kadar fazla aktivite, hizmet ve etkinlik bulunmakta!

En İyi Kemer Otelleri - Orange County

Muhteşem bir açık havuzu, uzun bir sahili ve sahildeki her türlü ihtiyacınızı ücretsiz karşılaması ile bilinen Orange County Kemer; ek olarak dinlenmeniz için saunadan masaja harika hizmetlere sahip. Kemer’e gitmek istiyorsanız, Orange County Kemer’i muhakkak listenize ekleyin ve detaylı olarak inceleyin.

1Sherwood Exclusive Kemer

En İyi Kemer Otelleri - Sherwood

Her gidenin tekrar tekrar gitmek istediği bir diğer kusursuz otel olan Sherwood Exclusive Kemer de Kemer’e gitmek isteyenlerin mutlaka değerlendirmesi gereken tesislerden. Suitleri, aile odaları ve standart odaları ile konuklarını geniş portföyde oda seçeneği ile ağırlayan tesis; denize sıfır olmakla beraber oldukça güzel bir sahile de sahip.

En İyi Kemer Otelleri - Sherwood 1

Dilerseniz deniz manzaralı odanızda içkinizi yudumlayabiliyor, dilerseniz masaj yaptırabiliyor; dilerseniz bolca eğleneceğiniz Sherwood Exclusive Kemer aktivitelerine katılabiliyorsunuz. Kemer’de birkaç günlük kaçamak ya da uzun süreli bir eğlence & dinlence tatili için; bu otel kesinlikle tercihlerinizden bir tanesi olsun!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz