Sıla’nın sularına şarkı yaptığı Ege’nin en güzel yerleşkelerinden biri olan Bodrum, hem tarihi hem de kültürü ile dikkat çeken Ege’nin incilerden yalnızca bir tanesi. Türkiye’de, Bodrum gibi pek çok denizin kıyısında, doğa harikası bulunmakta ve tatile gitmek isteyenler genelde bu bölgelerden birinin kıyısında, denize sıfır tesisleri tercih etmekteler. Bu yazımızda, Ege’nin incisi Bodrum’un en iyi 7 otelini sizler için inceliyoruz.

Sıralamada, herhangi bir “kaliteliden vasata” yolu izlemiyoruz, aşağıdaki tüm oteller de kendi alanında oldukça başarılı tesisler olarak bilinmekte ve eski ziyaretçilerinin de yorumları bunları net bir biçimde göstermekte.

Tatil Dükkanı, sizin için öneriyor!

7Crystal Green Bay Resort & Spa

Crystal Green Bay Resort SPA

Güvercilik’te bulunan Crystal Green Bay Resort & Spa, plajı kum otellerden bir tanesi ve 56.000 metrekarelik alanda 291 odalık bir tesis olarak hizmet veriyor. Kara manzaralı odaları ile konuklarını barındıran Crystal Green Bay Resort & Spa içerisinde, muhteşem hizmetlerle hem dinlenip hem de eğlenebilmeniz mümkün.

Crystal Green Bay Resort SPA - Plaj

Ege’nin incisi Bodrum’un en güzel 5 oteli listemizde var olmayı kesinlikle hak eden Crystal Green Bay Resort & Spa içerisinde, su topundan sinemaya, kanodan boccia’ya pek çok aktivite de mevcut. Çocuk ya da yetişkin her yaştan kesime hitap eden hizmetleri, tatiliniz boyunca size doyumsuz anları yaşatmayı vaat ediyor.

Crystal Green Bay Resort SPA - Sahil

Çocuklar için çocuk kulübü, geniş alana kurulu aquapark’ı ve tatilde dinlemeyi de ihmal etmek istemeyenler için SPA hizmeti, denizin hemen yanı başında özel kumsalı ile bu yaz da misafirlerine unutamayakları bir tatil sunuyor

Tatil Dükkanı, Crystal Green Bay Resort & Spa’yı kesinlikle öneriyor.

6The Marmara Bodrum

The Marmara Bodrum

The Marmara Grubu’nun Bodrum bölgesindeki oteli The Marmara Bodrum, Bodrum Kalesini ve Yunan Adaları’nı gören panaromik manzarasıyla, misafirlerine özel bir tatil yaşatmaya imkan sunuyor.

The Marmara Bodrum - Oda Jakuzi

Toplamda 97 odası bulunan tesiste, Bodrum’un beyaz evleri ve denizin muhteşem maviliğine bakmaya doyamayacağınız restoranları, açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA olanakları mevcut.

The Marmara Bodrum - Suit

Standart odaları en az 32 metrekare olan otelin, tüm odaları deniz ve bodrum manzaralı olmakla beraber suit odalarında özel jakuzi bulunmakta.

Bodrum’un kalabalığından uzakta sadece dinlenmek ve güneşlenmek için bir otel arıyorsanız, The Marmara Bodrum tam size göre bir seçim olacaktır.

5Mivara Luxury Resort & Spa

Mivara Luxury Resort & Spa

Bodrum Gündoğan’ da 2014’ten beri misafirlerini ağırlayan Mivara Luxury Resort, 30 bin metrekarelik alan üzerine kurulmuş olup, konuklarına lüksün ve ihtişamın yanı sıra konforlu bir Bodrum deneyimini sunuyor.

Mivara Luxury Resort - Jakuzi

Tamamı deniz manzaralı olan oldukça geniş ve rahat odaları bulunan tesisin, suit odalarının bazılarında Bodrum’un muhteşem manzarasına karşı güneşlenebileceğiniz teras ve özel jakuzi de bulunuyor. Açık havuzu da bulunan otelin kendi müşterilerinin kullanabileceği özel iskelesi de mevcut. Akşam yemekleri ise Vera Restaurant ve Breeze Restaurant’ta yenilebilmekte.

Mivara Luxury Resort - Restoran

Siz de Bodrum’un sıkıcı gürültüsüne girmek istemeyen ve kalabalık oteller yerine az odalı butik otelleri tercih edenlerdenseniz, Mivara Luxury Resort tam size göre bir tesis.

4Salmakis Resort & Spa

Salmakis Bodrum Resort Spa

Denize sıfır özelliği ile 22.000 metrekarede her şeyi barındıran Salmakis Resort & Spa, her şeyiyle harika bir tesis olma özelliği taşıyor.

Salmakis Bodrum Resort Spa - Havuz

Buhar odası, beach bar, toplantı salonu, fitness center, pool bar, açık havuz gibi özellikleri bulunan Salmakis Resort & Spa içerisinde ayrıca Spa merkezi sayesinde kendinizi muhteşem bir dinlence etkinliği ile ödüllendirebiliyorsunuz.

Salmakis Bodrum Resort Spa - Restoran

Hem bahçe manzaralı hem de deniz manzaralı odaları ile karşımıza çıkan Salmakis Resort & Spa, Bodrum’un en güzel otellerinden bir tanesi ve Tatil Dükkanı üzerinden bu otelle ilgili ayrıntılı bilgi  edinebilmeniz mümkün.

3Cape Bodrum Beach Resort

Cape Bodrum Beach Resort - Yüzme Havuzu

Bodrum’un en seçkin otellerinden biri olan Cape Bodrum Beach Resort, 12.000 metrekarelik alana yayılmış harika bir tesis ve içerisinde ihtiyacınız olan her şeye yönelik hizmet mevcut. Dinlenmek isterseniz SPA merkezinde muhteşem bir masaj yaptırabilir; güneşlenmek ve havuza girmek isterseniz, Bodrum’un masmavi denizine doğru sonsuzluğa uzanan havuz kenarında huzuru bulabilirsiniz.

Cape Bodrum Beach Resort

Manzaralı ve özel havuzlu oda seçenekleri ile konuklarına en güzel anlarını yaşatmayı amaçlayan Cape Bodrum Beach Resort’u, Bodrum’a tatile gidecek herkes muhakkak listesine eklemeli.

Cape Bodrum Beach Resort - Restoran

Ek olarak, balayı çiftlerine özel otelin oldukça başarılı hizmetlerinin ve ikramlarının bulunduğunu da belirtelim! (:

2Titanic Deluxe Bodrum

Titanic Deluxe Bodrum

Denize sıfır özelliği ile karşımıza çıkan ve spa tesisi, çocuk dostu, bebek dostu gibi nitelikleri ile dikkat çeken Titanic Deluxe Bodrum da Bodrum’un en iyi otellerinden bir tanesi olması ile bilinmekte.

Titanic Deluxe Bodrum - Oda

80.000 Metrekarelik alana kurulu harika bir tesis olan Titanic Deluxe Bodrum, Cennet Koyu’nun hemen karşısında Ege’nin Bodrum ve Mikanos esintileriyle düşünülmüş mimari dekorasyonu ile konuklarına konforun yanı sıra Ege’nin tüm renklerini de sunuyor.

Titanic Deluxe Bodrum - Plaj

Deniz manzaralı deluxe, superior, suite, standart oda seçenekleri ve özel olarak dizayn edilen villaları ile sizlere ihtiyacınıza göre en iyi odayı da sunabilen Titanic Deluxe Bodrum da Tatil Dükkanı tarafından Bodrum’un en iyi otellerine seçildi.

Titanic Deluxe Bodrum - Restoran

Özel sahili ve burada özel güneşlenme iskeleleri de bulunan tesisin, açık ve ısıtmalı kapalı havuzu, çocuklar için özel açık ve kapalı havuzlarının yanı sıra yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı 4 adet su kaydırağı da bulunmakta.

Ayrıca Titanic Deluxe Bodrum hakkında daha fazla bilgi arayanlar için, bu oteli daha önce Titanic Otelleri konusunda da detaylı olarak incelemiştik.

1Mandarin Oriental Bodrum

Mandarin Oriental Bodrum

Muhteşem bir manzara eşliğinde, bolca dinlenmeye mi ihtiyacınız var? Mandarin Oriental, sizlere bu hizmeti verebilen ve sigara içilmeyen odaları sayesinde temiz havayı ciğerlerinize doldurabileceğiniz tesislerden bir tanesi.

Mandarin Oriental Bodrum - Bar

Denize sıfır özelliği ve harika manzarası ile sizlere huzurun, ihtişamın ve üst kalite hizmeti ile kaliteli bir tatili sunan Mandarin Oriental, ısıtmalı havuzları, jakuzisi, farklı konseptlerdeki restoranları ile hizmet vermeyi amaçlıyor.

Mandarin Oriental Bodrum - Havuz

Bodrum’un en lüks otellerinden biri kabul edilen ve otoritelerin hayli olumlu eleştiriler yaptığı  Mandarin Oriental’i muhakkak ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Mandarin Oriental Bodrum - Restoran

Bu otele daha önce sitemizde Özel Havuzlu Oteller yazımızda da yer vermiş, özelliklerinden bahsetmiştik. Buradan da detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Sizler için şimdilik Bodrum’un müşteri memnuniyet oranlarını kriter olarak alıp 7 adet tesisi paylaştık ama daha fazlasını da Bodrum Otelleri sayfamızda mevcut. Buradaki tesisleri de inceleyerek hem bütçenize hem de zevkinize göre size en uygun oteli bulup, güzel bir tatil yapabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz