Ege Sahillerinin En Güzel 10 Oteli

Tatil severlerin vazgeçilmez rotalarından biri olan Ege Bölgesi, tüm yıl yaz tatili yapmak isteyenlerin hayallerini süsler. Sahip olduğu sahillere konuşlandırılmış olan donanımlı tesisler ile deniz, kum ve serinletici Ege denizinin tadını çıkartmanız için olanak sağlanmaktadır.

Yazın yavaş yavaş kendini belli etmesiyle birlikte kendini Ege sahillerine atmak isteyen tatilcilerde kendi istekleri doğrultusunda bir otel bakmaya başladılar. Ege sahilleri, gerek doğası gerekse havası ile Türkiye’de tatil yapılabilecek en güzel merkezlerin başında geliyor. En güzel Ege otelleri arasından seçtiğimiz birkaç tanesini detaylandırmak istedik. Ege bölgesinde sahile kıyısı bulunan pek çok tatil beldesi ve elbette buralarda pek çok tesis de bulunuyor.

Yaz tatili için yurt içi otellerini tercih edecekseniz; listede yer verdiğimiz ve Çeşme, Marmaris, Kuşadası ve Ölüdeniz gibi Ege sahillerinin en çok tercih edilen bölgelerinde bulunan ve tamamı Tripadvisor’dan yüksek puan almış otellerin değerlendirmenizi mutlaka öneriyoruz. İşte Ege sahillerinin en güzel 10 oteli;

21Garcia Resort

Garcia Resort

Fethiye’nin en popüler tatil beldelerinden Ölüdeniz’de faaliyet gösteren Garcia Resort & Spa, heybetli bir dağın yamacına konuşlandırılmış olup bir yandan huzuru yaşatmayı amaçlarken öte taraftan eğlenceyi de eksik etmiyor. Ultra her şey dahil konsepti ile misafirlerine lüks konaklama deneyimi yaşatıyor.

Neden Kalmalıyım? Yeşillikler ile çevrelenmiş olup tertemiz havası ve deniz manzarasıyla tam bir doğa oteli. Standart oda, suit aile odaları, deniz ve kısmi deniz manzaralı konaklama birimleriyle geniş konaklama seçeneklerine sahipken jakuzili oda alternatifi ile de keyfine düşkün kişiler için harika bir imkan.

Minik misafirler için oyun alanları, çocuk kulübü ve çocuk havuzu olanaklarının yer alıyor olması çocuklu ailelerin rahatı es geçilmemiş. Her şeyden öte güvenirliliği ile ön plana çıkarken bebek bakımının da var olduğunu belirtelim.

Olanaklar! Tesiste yetişkinler için spa merkezi içerisinde yararlanabileceğiniz masaj ve cilt bakımı seçenekleri bulunurken ihtiyaç dahilinde doktor, fotoğrafçı, güzellik salonu, kuaför, market, araç kiralama olanakları da sunulmaktadır.

20Hillside Beach Club

Hillside Beach Club Hotel

Ege otelleri arasında en iyi seçeneklerden biri olan Hillside Beach Club; Muğla’nın güzel yeşillikleri arasına konumlandırılmış dört dörtlük bir tesis. Fethiye Kalemya Koyu’nda lüks hizmet anlayışıyla senelerdir faaliyet göstermekte olan otel, harika üç plajıyla beğeni topluyor olup gün içerisinde çeşitli aktiviteleriyle de dolu dolu vakit geçirmeniz için olanak sağlıyor.

Neden Kalmalıyım? Ana plaj harici yalnızca yetişkinlerin kullanımına sunulan Serenity Beach ya da Silent Beach sessizliği ile ön plana çıkarken enfes manzarasıyla da göz zevki yaşatıyor. Orman ve denizin harika uyumu içerisinde geçireceğiniz birkaç günlük tatil sizlere yıl gibi gelecektir muhakkak.

Hem kalabalık ailelerin hem de yalnız seyahat etmek isteyenlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma sahip olan Hillside Beach Club’ta Türk ve İtalya mutfağı başta olmak üzere ulusal ve uluslararası üç adet mutfak yer alıyor. Zengin açık büfenin yanı sıra çocuk, diyet yapan ya da sağlıklı yemekler tüketen kişiler için de alternatifleri de kolayca bulabiliyorsunuz.Her zevke uygun olarak hazırlanan kokteyllerin tadını çıkarmak için bulunduğunuz noktaya en yakın barı tercih ederek bu lezzetin tadını çıkartabilirsiniz. Belli mi olur bir bakmışsınız kendinizi dj partisinin ortasında bulursunuz hem.

Olanaklar! Burada kendinize uygun aktivite bulmak çok kolay. Zira o kadar fazla alternatif mevcut ki insanın kafası karışıyor adeta. Profesyonel bir ekibin size yardımcı olacağı su sporları, dalış, yelken, yoga, spor aktiviteleri gerçekleştirirken çoğu yerde rastlayamayacağınız artside isimli sanat alanında kendi ellerinizle yapacağınız sanatsal çalışmalar oldukça keyif verecektir. Ek olarak bölgeyi keşfetmek isteyenler için kültür turları düzenlenirken, yürüyüş, tekne turu, safari ve bisiklet gibi farklı alternatifler de yer alıyor.

Hillside Beach Club Spa & Wellness hizmetleriyle sizi kendinize getirecek! Adeta gizli bir alana kurulmuş olan merkez için gizli diyorum çünkü ağaçların ortasında huzurun tam kalbinde konumlanıyor. İşinin ehli kişilerce yapılan masajlar yaptırarak kendinizi şımartabiliyorsunuz. Dilerseniz aileniz ile beraber bu huzurlu anı paylaşabilirken dilerseniz de tek başınıza kafa dinleyebilirsiniz. Sırasıyla jakuzi, sauna ve son olarak Türk hamamına giderek günü zirvede tamamlayabilirsiniz.

19Palm Wings Ephesus Hotel

Palm Wings Ephesus Hotel

5 yıldızlı Ege otellerinden olan Palm Wings Ephesus Hotel, Aydın’da hizmet vermektedir. Konumlandığı bölgenin en iyilerinden biri olarak gösterilirken bilhassa aileler tarafından tercih ediliyor. Denize sıfır olarak konuşlandırılan tesis olanakları bakımından oldukça geniş yelpazeye sahip.  Efes Harabeleri’ne 5, Kuşadası şehir merkezine ise 8 km mesafede yer alan otel bu yönüyle oldukça avantajlıdır.

Neden Kalmalıyım? Yetişkin ve çocuklara yönelik olarak ayrı ayrı sunulan hizmetler sayesinde herkes tatilin keyfini doyasıya yaşayabiliyor. Yetişkinler için banana, deniz bisikleti, jetski, kano, katamaran, sörf gibi su sporları imkanlarına ek olarak havuz oyunları, canlı müzik ve animasyon şovları, mini futbol, tenis, basketbol, plaj voleybolu, fitness center, su jimnastiği, dart, bilardo ve masa tenisi aktivite alanları kullanıma sunulmaktadır.

Siz tüm bunları gerçekleştirirken çocuklarınız ise kendi yaş gruplarına uygun olarak sınıflandırılan çocuk kulübünde çeşitli oyunlarla keyif içerisinde zaman geçirirken aklınız onlarda kalmayacak! Otelin mini club’ına emanet ettiğiniz çocuklarınız kulüp dışına izin şekilde çıkamayacağı gibi giriş ve çıkışlar kayıt altına tutmaktadır.

Olanaklar! Otel bünyesinde yer alan çocuk ve kapalı havuz dahil olmak üzere 10 adet havuzun yanı sıra hemen önünde bulunan mavi bayraklı plajda deniz, kum, güneş üçlüsünün tadını çıkartabilirsiniz. Dört farklı a la carte restoranından istediğiniz lezzetlere kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

Kuşadası, Aydın’ın en kaliteli otellerinden bir tanesi olarak gösterilen  özellikle ailelerin tercih edebileceği güzel otellerin başında geliyor. Geniş ranzalı odaları, aile odaları ve standart odaları ile geniş bir oda portföyünü sizlere sunan Palm Wings Ephesus Hotel içerisinde, hemen her mecradan ilginç lezzetlerle donatılmış harika bir açık restoran ve bunun yanında dinlence için spa merkezi ve sauna gibi hizmetler mevcut.

Palm Wings Ephesus Hotel’i özellikle çocuklu ailelerin tercih etmesi gayet yerinde bir karar olacaktır, zira çocuk animasyonu, çocuk kulübü ve daha pek çok seçeneği ile Palm Wings Ephesus Hotel; hem güvenilir hem de eğlenceli bir tatili hem sizlere hem de çocuklarınıza vadediyor.

Palm Wings Ephesus Hotel Erken rezervasyon indirimlerini takip etmek ve yerinizi ayırtmak için Tatil Dükkanı’nı ziyaret edin! 

18Suhan 360 Hotel & Spa

Suhan 360 Hotel & Spa

Kendilerini Kuşadası’nın en özel oteli olarak tanımlayan Suhan 360 Hotel & SPA kalitesinden ödün vermeyen, rahat ve konforun somut bulmuş hali olarak nitelendirilebilir. Damak zevkine önem veren herkesin beklentisini ziyadesiyle karşılayabilecek tatları profesyonel aşçılar tarafından özenle yapılarak servis ediliyor.

Neden Kalmalıyım? Yemeğin ardından kafa dinlemek üzere lobide bir şeyler içmek isterseniz özenli şekilde ağırlanarak tecrübeli barmenlerin sizin için özel olarak hazırladığı kokteyllerin tadına bakabilirsiniz. Havuz başında serinlediğiniz ana eşlik edecek en güzel şey aperatif yiyecekler ile kazınmaya başlayan karnınızı yatıştırırken buz gibi içecekten yudumlamak olduğunu düşünüyoruz. Sadece biz düşünmekle kalmıyor olacağız ki Suhan 360 Hotel’de geniş seçenekli bir menü hazırlayarak beğeninize sunuyor.

Olanaklar! Kuşadası’nın bir başka harika oteli de elbette Suhan 360 Hotel & Spa. Eşsiz mimarisi ile özellikle akşamları dilerseniz odanızda dilerseniz dışarıda oturarak manzarayı izleyebileceğiniz Suhan 360 Hotel & Spa içerisinde, açık ve kapalı olmak üzere toplamda 3 havuz, sauna, kar çeşmesi, masaj gibi hizmetler mevcut.

Anlaşmalı olduğu Beach Club’a gidip deniz keyfi sürmek isterseniz tamamı ile ücretsiz ulaşım ve şezlong, şemsiye gibi sahil gerekliliklerini karşılayan Suhan 360 Hotel & Spa; hem yenilenebileceğiniz hem de ufak bir kaçamakla çok eğlenebileceğiniz tesislerden.

17D Maris Bay

D Hotel Maris - Genel

Pek çoğumuzun adını sıklıkla duyduğu D Maris Hotel, Ege otelleri içerisinde eşsiz bir yere sahip şüphesiz ki. Benzersiz doğası, yüksek kalitedeki hizmeti ile misafirleri üzerinde bıraktığı memnuniyet izlenimi ile tartışılmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor. Marmaris’te bulunan bir cennet olarak tasvir edebileceğimiz bu tesis içerisinde, ormanlarla çevrilmiş ve denize nazır manzara eşliğinde muhteşem anlar yaşayabilmeniz mümkün.

Neden Kalmalıyım? Datça Yarımadası’nın el değmemiş yemyeşil çam ormanları, zeytinlikleri ve gizli koylarıyla çevrelenmiş olan tesis, Ege ve Akdeniz’in birbirine kavuştuğu noktada yerini alıyor. Sadece doğanın güzellikleri değil bir de o doğanın asıl sahipleriyle birlikte zaman geçiriyorsunuz. Karakulak kedisi, Eleonora şahini gibi canlılara rastlayabilirken dalış yaptığınızda deniz kaplumbağalarını, motor veya yat ile yapacağınız tur ile de Akdeniz foklarını görebilirsiniz.

Türkiye’nin en iyi plajlarından biri burada yer alıyor olup olabildiğince geniş, bembeyaz kuma sahiptir. Toplamda 5 adet farklı plajın yer aldığı D Maris’te 12 yaş ve üstü misafirlerin kabul edildiği The Bay Beach’te gün boyu müzik keyfi yaşarken, daha dingin bir ortam arayanlar için spa merkezinin yer aldığı Marıs Beach ve gece geç saatlere kadar partileyebileceğiniz La Guérite Beach arasından uygun olanını tercih edebilirsiniz.

Olanaklar! Bakıldığında, hem deniz manzaralı hem de kara manzaralı Superior, Deluxe oda tipleri bulunan D Hotel Maris içerisinde, muhteşem bir spa tesisi de bulunuyor. Vücudunuzdan stresi atmak için başvurabileceğiniz en iyi yöntem spa merkezinden alacağınız hizmetlerden geçiyor.

Size özel olarak ayarlanan bakım programı sayesinde kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz. Dinlence, eğlence ve elbette çocuklarınızın doyasıya gülümseyebilmesi için hemen her şeyi düşünen D Hotel Maris; aileler dahilinde tekil bireyler için de tabiri caizse biçilmiş kaftan bir tesis.195 Oda ve 1 villa suiti ile karşımıza çıkan D Maris Bay’i muhakkak listenize eklemelisiniz.

16Grand Yazıcı Club Turban

Grand Yazıcı Club Turban - Genel

İçmeler, Marmaris’te bulunan Grand Yazıcı Club Turban da Ege’nin muhteşem otellerinden bir tanesi kabul ediliyor. Yer yer taş yapısı ile dikkat çeken bu harika otelde, hem aileler hem de tek kalmak isteyen bireyler için oda seçenekleri mevcut.

Neden Kalmalıyım? Dilerseniz ormanda dolaşabileceğiniz, dilerseniz denize sıfır olduğundan masmavi denizine aşık olabileceğiniz Grand Yazıcı Club Turban; kesinlikle listenize eklemeniz gereken yegâne otellerden bir tanesi. Çocuk dostu olması ile de aileler için bu otelin vazgeçilmez olduğunu belirtmekte fayda var.

Olanaklar! Birinci sınıf tatil yaşatma gayesiyle yola çıkan Turban Otel içerisinde tercihinize göre özel villa, marina suit, aile ve standart odaları yer alır. Ultra her şey dahil konsepti uygulayan tesis, tüm ayrıcalıkların kapısını aralıyor. Ana restoranına ek olarak İtalyan, Türk, Asya mutfaklarının özel lezzetlerinden rezervasyon karşılığında ulaşabilirsiniz. Gün içerisinde dondurma, pasta ve çeşitli atıştırmalıkları alabileceğiniz Limon Cafe hizmetinize açıktır.

Tesis geneline yayışmış farklı özellik ve boyutlardaki ana havuz, kapalı termal havuzlar, açık termal havuz, çocuk havuzları, relax pool, aqua park ve özel villa havuzları bulunmaktadır. Sabah sizi bekleyen bin bir çeşit açık büfe kahvaltıya gitmeden önce deniz ve çam ağaçları eşliğinde güneşin henüz yeni doğduğu saatlerde içinizi ferahlatacak bir yürüyüşe çıkabilir veya ayılmak için Ege’nin serin sularına bırakabilirsiniz. Unutmayın ki denizden keyif almak istiyorsanız sabah saatini tercih etmelisiniz.

15Cocos The Club Solto

Premier Solto Hotel By Corendon - Havuz

Alaçatı, İzmir’de bulunan harika tesislerden Cocos The Club Solto; hem deniz hem de bahçe manzaralı odaları ile siz değerli konuklarını karşılıyor. Bakıldığında, harika bir manzarası bulunan Cocos The Club Solto içerisinde, spa’dan jakuziye kadar pek çok dinlence hizmeti de sınırsız bir biçimde sunuluyor. Hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyenlerin tercih sıralamasında üst sıralarda olabilecek Cocos The Club Solto, mavinin ve yeşilin içerisinde mest olabileceğiniz tesislerden.

Neden Kalmalıyım? Alaçatı’nın simgesi haline gelmiş olan otantik taş yapısı ile göz doldururken denize sıfır olması da bir başka artı katan özelliklerinden. Şık detayları ile ön plana çıkarken Sertifikalı Özel Sınıf Lüks Butik Otel kategorisinde yerini almaktadır. Oda kahvaltı konsepti ile misafirlerini ağırlıyor olup ailenizle, arkadaşlarınızla veya balayı tatiliniz için harika bir seçim olacaktır.

Olanaklar! A la carte restoranlarında deneyimli şefler tarafından itinayla hazırlanan yemekler damağınızda uzun süre unutamayacağınız tatlar bırakacak! Pupa Pool Bar, Eden Patisserie, Olivo Ristorante ve Iro A la Carte Restoran ile bu deneyimi taçlandırırken Alaçatı’nın yöresel yemeklerini de sipariş edebilirsiniz. Tabi ki gün içerisinde yaz sıcaklarında içinizi soğutacak alkollü/alkolsüz seçenekleri de değerlendirebilirsiniz.

Çocuklar için özel açık ve kapalı olmak üzere yüzme havuzları yer alırken ücreti mukabilinde bakıcı hizmetinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca Alaçatı’nın ikonik aktivitelerinden olan sörfü denemek isterseniz 1 km mesafede bulunan sörf okullarında eğitim alabilirsiniz.

14Elite World Marmaris

Elite World Marmaris Hotel

İçmeler, Marmaris’te bulunan bir diğer en güzel otel de Elite World Marmaris olarak sunulabilir. Hem konukların referansı hem de sunduğu hizmetler sayesinde adından bolca söz ettiren Elite World Marmaris içerisinde, hem deniz tarafına bakan hem de kara tarafına bakan harika, ferah odalar mevcut.

Neden Kalmalıyım? Yetişkin oteli olması ile dikkat çeken Elite World Marmaris, 93 odalık kapasitesinin yanında; hamamdan masaja kadar pek çok hizmete sahip. Restoranındaki harika yemekleri ve daha pek çok niteliği için Elite World Marmaris de Ege’ye tatile gitmek isteyen kişiler tarafından ziyaret edilmeli.

Olanaklar! İtalyan ve Akdeniz mutfaklarının seçkin lezzetlerini L’Oliva Restaurant’ta bulabileceğiniz gibi cumartesi ve pazar dışında ücretli olarak yararlanabilirsiniz. Rezervasyon yaptırmak için bir gün öncesinden resepsiyon ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. 4 yıldız almaya hak kazanmış olan ve huzur ile bütünleşen tesis, kaliteli oksijeni sayesinde gelen misafirlerin yorgunluğunu misliyle atmasına ön ayak oluyor.

Haftanın altı günü akşam saatlerinde organize edilen Türk gecesi ve canlı müzik eğlenceleri ile keyfiniz daha da artarken dinlenmek için uzman ekip tarafından yapılan masajlardan bir ya da birkaçını seçerek yorgunluğunuz ile vedalaşabilirsiniz.

Elite World Marmaris için sunduğumuz avantajlı fiyatlar ve erken rezervasyon indirimleri için Tatil Dükkanı’nı ziyaret edebilirsiniz.

13Viento Otel Alaçatı

Viento Otel Alaçatı - Çeşme

Taş yapısı ile dikkat çeken Viento Otel Alaçatı, yetişkin oteli olması ile biliniyor ve özellikle mimarisi hasebiyle bir butik otel havası yaratıyor. Hem bahçe katında hem de cumbası olan deluxe odaları bulunan Viento Otel Alaçatı içerisinde; sadece 20 odalık bir kapasite mevcut ve bu otel, dinlenmek isteyenler için bire bir.

Neden Kalmalıyım? 150 yıllık eski bir yapının restore edilmesiyle günümüzdeki haline kavuşan Viento, hala daha o ruhu taşıdığı için yaşanmışlık hissiyatı insanın içine işliyor. Sunulan yemekler Seferihisar ve Ayvalık zeytinliklerinden elde edilen taş sıkma yöntemiyle elde edilen zeytinyağları ile hazırlanırken yemeye doyamayacağınız bir lezzet şöleni ile karşılaşıyor olacaksınız. Otel tasarlanırken gün boyunca güneş alabileceği şekilde yapılmıştır. Hemen yanı başındaki 39 derecelik jakuzi ise yaz-kış kullanıma açıktır.

Olanaklar! Dillere destan kahvaltısından bahsetmesek olmaz. Çeşitli ürünlerin masanızı süslediği ürünler doğal olması ve atalarından kalma yöntemler kullanılarak pişirilmesi en birincil özelliği. Ürünlerin her biri yerel üreticilerinden ve Alaçatı pazarlarından alınarak soflara taşınıyor.

12TUI BLUE Seno

tuı blue seno

Ege Bölgesi’ndeki en uzun plajlardan olan Sarıgerme Koyu’nda konumlanmış görkemli TUI BLUE Seno, yalnızca 16 yaş üzeri misafirleri ağırlayan bir yetişkin otelidir. Üç tarafı yeşillikler ile çevrelenmiş olan tesis, şık detayları ile göz dolduran dört dörtlük hizmet anlayışına sahip bir tesis.

Neden Kalmalıyım? Faaliyetlerine 2011 yılında başlamış olan otel ilerleyen yıllarda restorasyon sürecine girerek yeni yüzü ile çalışma hayatına devam etmiştir. Modern dokunuşları net şekilde görebileceğiniz mimari dekorasyonuyla da özel bir alan yaratılmıştır.

Olanaklar! Otelin kendine ait 180 metre uzunluğunda plajı bulunuyorken çevreye karşı izole olması nedeniyle de yalnızca misafirler tarafından kullanılıyor olması da büyük avantaj sağlıyor. Yüksek bir yamaç üzerine kurulu olması da muhteşem Ege manzarasını yüksekten izleme şansını yakalayabiliyorsunuz.

Çok çeşitli aktivite olanakları, SPA merkezi ve lezzet yolculuğuna çıkacağınız restoranlarıyla tatil deneyiminizi üst düzeyde yaşamanız mümkün. Bahsini ettiğimiz şıklık konaklama birimlerinde de sağlanan otel her şey dahil konsepti uygulamaktadır.

11Liberty Hotels Lykia 

liberty

Ege otelleri makalemizin özel maddelerinden olan Liberty Hotels Lykia, Türkiye’nin en iyi tatil beldelerinden biri olan Fethiye’de konumlanmaktadır. Çam ormanlarının eşsiz kokusunun eşlik ettiği Babadağ’ın yamaçlarında faaliyet gösteren tesis, 5 yıldızlı hizmet sunar.

Neden Kalmalıyım? Otelin plajı tahmin edeceğiniz üzere Ölüdeniz gibi bir cennette mavi bayraklı olup başka bir yerde göremeyeceğiniz özel tasarım çocuk plajı mevcuttur. Misafirlerinin kullanımına sundukları sonsuzluk ve açık yüzme havuzunun yanı sıra 6 yaşın altındaki çocuklar içinde bir açık ve mağara havuzu yer alır. Havuz ve plajdaki ücretsiz şezlong, loca ve hasır güneş şemsiyeleri kullanımınıza sunmaktadır.

Spa merkezinde yararlanacağınız hizmetleri açık havada gerçekleştirebilirsiniz. Sıcak taş odaları, iki Türk hamamı ve deniz manzarasına bakan saunasına gidip de mest olmayan yoktur herhalde. Çeşit çeşit masajlar arasında kendi ihtiyacınıza göre uygun olanı tercih ederek vücudunuzu rahatlatabilirsiniz.

Olanaklar! Ultra her şey dahil konsepti ile misafirlerini ağırlayan tesisin sabah, öğle ve akşam öğünleri için zengin açık büfe servisinin yapıldığı Marina Restoran bulunurken; Türk, İtalyan, Asya, Japon mutfağına ek olarak deniz ürünleri ve şeflerin özel sipesiyellerinin servis edildiği a la carte restoranları vardır.

Tatilde bile olsa sporundan ödün vermeyen kişiler için eksiksiz olarak tasarlanmış olan spor salonu, açık tenis kortları, voleybol-basketbol-golf sahaları ve motorlu/motorsuz su sporları yapabileceğiniz aktiviteler arasında yalnızca birkaçı.

Belirtmeden geçemeyeceğim bir husus var ki o da; ünlü uçuş noktası olan Babadağ’da yamaç paraşütü yapılıyorken ödüllü dalış okulunda profesyonel dalgıçlardan alacağınız eğitim ile Ege denizinin su altını keşfe çıkabilirsiniz.

10Grand Hotel Ontur

grand hotel ontur

Tertemiz doğası ve deniziyle Çeşme yarımadasının gözde otellerinden Grand Hotel Ontur, Sakız Adası’na bakan manzarasıyla muhteşem bir görüntüye ev sahipliği yapmaktadır. Yüksek memnuniyet garantisinin sağlandığı tesis, konforlu konaklama imkanıyla unutulmaz bir tatil anısı yaşatmayı hedefliyor.

Neden Kalmalıyım? Deniz ve kara manzarasına bakmakta olan standart odalara ek olarak suite odalarıyla rahat etmeniz için tüm olanaklar sunulmuştur. Otel tüm ihtiyaçlara karşılık verebilecek donanıma sahip olup personeller konusunda da aynı şey söylenebilir. Açık/kapalı yüzme havuzları, güzellik merkezinden masaj salonlarına kadar imkanın mevcut olduğu SPA merkezi, havuz ya da plaj alanlarında gerçekleştirilen animasyon etkinlikleri ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

Olanaklar! Çocuklar için mini club hizmeti sayesinde içiniz rahat şekilde bu 5 yıldızlı otelin tadını çıkartırken onlarda güven içerisinde kendi akranlarıyla kaynaşıyorlar. Eğer bebeğiniz varsa bakım servisi içinde otel ile iletişime geçebilirsiniz. Restoranlarda Ege tatlarına ek olarak Türk ve dünya mutfaklarından derlenerek hazırlanan bir menüsü bulunuyor.

9Loryma Luxury Hotel Bozburun

Loryma Luxury Hotel Bozburun

Doğanın içine entegre edilmiş butik işletme sınıfına dahil olan Loryma Luxury Boutique Hotel, adını Loryma Antik Kenti’nden almıştır. Lüks ve konforu bir arada yaşatan otel Bozburun mevkiinde sadece deniz yolu ile ulaşımın sağlanabildiği bir noktada yer alıyor. Toplamda 15 adet suiti ile hizmet vermekte olup daha çok romantik tatil planları için belirlenen bir rota.

Neden Kalmalıyım? Uzmanların yapacağı masajlar ile kendinize gelecek yeniden canlanacaksınız! Kuşların adeta konuştuğu, begonvillerden gelen kokuların ciğerlerinizi doldurduğu daha ideal bir alan düşünemiyoruz… Böyle bir ortamı yakalamışken içsel yolculuğa çıkmaya ne dersiniz? Tabiattan ilham alarak zihninizi açabilir ve yaşamın enerjisini içinizde hissedebilirsiniz.

Olanaklar! Romantik balayı hayalinizi gerçekleştirebileceğiniz Loryma Luxury Boutique Hotel, bu özel anı daha da ayrıcalıklı kılmak için tüm detayları düşünerek hareket etmiş olacak ki; romantizm denince akla gelen gül ve mum ikilisi ile süslenmiş bir oda ile sizleri karşılıyorlar. Sadece bununla da kalmayıp gece yarısı tekne ile mehtap turundan tutun doğa gezilerine kadar pek çok imkanı bir arada yaşamanıza vesile oluyorlar.

8Martı Hemithea

Marmaris’in çekici koylarından biri olan Hisarönü’ne açılmış olan Martı Hemithea Hotel, lüks bir butik oteldir. Tatilinizi her anını benzersiz kılmak üzere yola çıkan ve ayrıcalıklı hizmet anlayışını benimsemiş olan otel tasarımı tanrıçalar baz alınarak yapılmıştır. Her adımına kadar düşünülen ve en donanımlı haliyle faaliyet gösteren Martı Hemithea içerisinde 6. yüzyıldan kalma bir antik Roma tapınağı yer alıyor.

Neden Kalmalıyım? Gün içerisinde birbirinden lezzetli yiyecek ve içecekleri sipariş edebileceğiniz harikulade restoranıyla da oldukça tatmin edici. Denizde vakit geçirmeyi seviyorsanız dalış veya su sporları aktivitelerini gerçekleştirebileceğiniz  Martı Yelken Kulübü’de kullanımınıza açıktır. Tanrıça Hemithea yüzyıllar boyunca Hisarönü’nde sağlık merkezi olarak popülarite kazanmış olan Bybassos´da kişilere sağlık ve uzun ömür bahşediyorken bu misyonu günümüzde Martı Hemithea üstlenmiş olup misafirlerinin güzelliği ve sağlığı üzerine hizmet vermektedir.

7Sirene Luxury Hotel Bodrum

sirene luxury hotel

Lüks ve ihtişamın somut bulmuş hali olarak nitelendirebileceğimiz Sirene Luxury Hotel Bodrum, Ege havasını sonuna kadar soluyabileceğiniz bir tesis. Ege otelleri arasında hatırı sayılır bir yere sahip olup kendisine ait özel koyda gerek manzaralı odaları gerekse villaları ile farklı seçeneklerde konaklama alternatifi sunuyor.

Neden Kalmalıyım? Odaların iç tasarımı ünlü İtalyan mobilyaları ile dekore edilerek şık detaylar sunulmuştur. Bodrum’u tecrübenizi birde Sirene Luxury’de yaşamanızı tavsiye ederek bu konforu yaşamanızı isteriz. İki açık ve bir kapalı yüzme havuzu mevcut olup dinlenme noktaları bulunur. Denizden esen ılık rüzgarın teninizi okşayıp geçtiği her anın tadına doyamayacak, manzara karşısında ise hayranlığınızı gizleyemeyeceksiniz.

Olanaklar! 0-12 yaş aralığındaki minik misafirlerin kendi yaş aralıklarına ayrılarak öğrenirken eğlenebilecekleri aktiviteler ile keyifli vakit geçirmeleri sağlanıyor. Kendini seven ve kendine bakan herkesin mutlaka yolunun düştüğü SPA & fitness alanları oldukça geniş ve farklı olanaklar ile donatılmış durumda. Yüz ve cilt bakımları, Fin hamamı, bio-sauna, rüstik sauna, Türk hamamı, tuz odası, çiftler için terapi odası ve vip suit özellikleri sadece bir kısmı olarak sayılabilir.

6DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort

Doubletree By Hilton Bodrum Işıl Club Resort, büyük bir ormanlık arazi üzerine yayılmış olup hemen denizin kıyısında bulunuyor oluşuyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Gün içerisinde hız kesmeden devam eden eğlenceli mi eğlenceli aktivitelerine ek animasyon şovları da tatilinizi dolu dizgin hale getirirken kafasını dinlemek isteyenler için ise farklı noktalar mevcut. Örneğin terasında oturup güneşin batışını izlerken içiniz ayrı bir huzur ile kaplanabiliyor aniden.

5La Local Beach & Hotel Yalıkavak

Butik bir hizmet anlayışına sahip olan La Local Beach, dinginliği yansıtan atmosferiyle sakinliği seven kişilerce tercih edilmektedir. Deluxe room, deluxe terrace room ve deluxe balcony room konaklama seçeneklerini sunan işletmenin konaklama birimleri ağırlıklı deniz manzarası olmak üzere doğa manzarasına da sahiptir. Gözünüzü açtığınız anda Ege’nin muhteşem denizine uyanıyor olup dalgaların kıyıya vurduğu sesler eşliğinde sabah güne başlamanız sağlanıyor.

Neden Kalmalıyım? Otel kendine ait plajında beach club havasından uzak şekilde tasarlanarak daha huzurun ön planda olduğu samimi bir ortam yakalanmıştır. Kahvaltıda servis edilen tüm ürünleri kendileri dalından toplayıp işleyerek en organik hali ile sunuyorlar. Zeytininden zeytinyağı elde ederken, yetiştirip topladıkları taze meyvelerle en lezzetli reçelleri yapmakla kalmıyor yine kendi yetiştirdikleri küçük ve büyük baş hayvanlardan et ve et ürünleri temin ediyorlar. Deniz kenarına rengarenk serpme kahvaltı masalarına oturuyor ve doyana kadar da kalmıyorsunuz! Dilediğiniz ürünleri ek olarak ilave ediyorlar.

4Hotel Torbahan Beach Resort

hotel torbahan

Yaklşık 35 yıl öncesinde seyahat sever bir aile tarafından keşfedilerek büyüleyen Torba Koyu, onları bir işletme açma fikrine yöneltmiş. Bu fikri hayata geçiren ve iyi ki geçiren işletme sahipleri bunca zamandır gezip gördükleri yerlerden esinlenerek siz misafirlerine kapılarını açmışlardır.

Neden Kalmalıyım? Yormayan ve sade hizmet anlayışından hareketle Bodrum’un doğasına uygun şekilde uyarlanmıştır. Zarif çizgileriyle beğenilen yalın otelin toplamda 46 standart olmak üzere birbirinden farklı  3 Superior ve 1 Deluxe odası mevcut. Yoğunluk olarak ahşap malzemelerin kullanıldığı tasarım doğal malzemeler ile desteklenmiştir. Doğaya verdikleri önemi yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanarak gösterdikleri gibi konforu da her daim ön planda tutmaktadırlar.

3Aqua Fantasy Aquapark Hotel Spa

Aqua Fantasy Aquapark Hotel Spa

Ailecek yapılacak tatiller için oldukça ideal bir seçenek olan Ege otellerinden Aqua Fantasy Aquapark Hotel Spa, eğlenceyi dibine kadar yaşamayı sevenler için birebir! İzmir’in Selçuk ilçesinde konumlanan tesis, Pamucak Plajı mevkiinde ve deniz sıfır olacak şekildedir. 50 bin m2’lik geniş alana yayılmış olup tepeden baktığınızda renkli ve çok çeşitli kaydırakları görebileceğiniz bir eğlence alanı.

Neden Kalmalıyım? Ülkemizin ilk sıradaki su parkı olan Aqua Fantasy, hem havuzları hem de kaydırak seçenekleriyle insanı özendiriyor adeta. Dalga ve çocuk havuzu ile parkı çevreleyen eğlence nehrinde farklı alternatiflere kapı aralıyor. Ortaçağ mimarisinden ilham alınarak tasarlanan otelin aquapark içerisinde şatolardan, surlardan, kalelerden kayıp havuzun içerisinde düşeceğiniz kaydıraklarla adrenalin seviyeniz zirve yapacak!

Olanaklar! Her şey dahil konseptinin uygulandığı işletmede açık büfe yemek servisi sunuluyorken öte taraftan Türk, İtalyan, Asya mutfaklarıyla deniz ve et ürünlerine ait a la carte restoranlar hizmetinizdedir. Çocuklar için ise ayır bir büfenin olduğunu da belirtelim ayrıca.

Eğlencesi bol otelin gerek suda gerek ise karada devam eden oyunları şöyle dursun akşam saatlerinde başlayan asıl eğlenceden biraz bahsedelim… Animasyon ekibinin hazırladığı özel şov ve müzikal gösterileri ile onca yorgunluğu unutacak ve gözünüzü ayırmadan izleyeceksiniz. Akabinde devam eden karaoke, canlı müzik, dans yarışmaları da eğlence dozunu arttıran aktiviteler arasında yerini alıyor.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel Spa için erken rezervasyon yaptırarak fırsatlardan yararlanmak için Tatil Dükkanı’nı ziyaret edin!

2Mandarin Oriental Bodrum

mandarin oriental

Ege otelleri makalemizde sıra Mandarin Oriental, Bodrum, enfes bir manzaraya sahip konumlandırılmış 5 yıldızlı lüks bir tatil hizmeti sunuyor. Tattığınız her andan keyif almanız üzere hayata geçirilen hizmet politikasıyla hareket eden tesis, eğlenirken aynı zamanda sakinliği yaşayabiliyorsunuz. Bünyesindeki restoranlar ödül almaya hak kazanmış olup kendinizi en rahat hissedebileceğiniz konaklama birimi çeşitliliğiyle de memnuniyet bırakmayı başarıyor. Otelin genelinde olduğu üzere hijyen koşulları en üst düzeyde olan The Spa at Mandarin Oriental, kendiniz ile baş başa kalabileceğiniz özel alan yaratmaktadır.

1Konaklayabileceğiniz Diğer Ege Otelleri;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz