Türkiye’de kusursuz bir tatil geçirmek ister miydiniz? Bodrum’un Çomça mevkiinde, Cennet Koyu’nda konumlanmış Mandarin Oriental Bodrum, unutamayacağınız bir tatili siz değerli konuklarına sunan, oldukça lüks bir tesis. Dünya üzerinde pek çok oteli bulunan Mandarin Oriental tarafından yönetilen bu tesiste, spa merkezinden odalardaki özel havuzlara kadar her şey düşünülmüş…

mandarin-oriental-genel-2

Cennet Koyu’nda hem sakinleşip dinlenmek, huzur bulmak; hem de bolca eğlenmek isteyenlerin tercihlerinden bir tanesi olan bu ihtişamlı oteli yazımızda sizler için mercek altına alacağız.

mandarin-oriental-hizmetler-organizasyon

Siz de bu yaz unutulmaz bir anı biriktirmek için kusursuz bir tatil arıyorsanız, bu tesis hakkında pek çok şeyi yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca Ege’nin İncisi Bodrum’un En İyi 7 Oteli başlıklı yazımızı okuyarak bu tatil cennetindeki diğer oteller hakkında da bilgi edinebilir ve rezervasyon yapabilirsiniz.

Oda, Daire, Suit ve Villa Seçenekleri

Mandarin Oriental, dünya çapında kuruluşları bulunan, ünü Bangkok’tan Hong Kong’a kadar nam salmış bir marka. Bu markanın sunduğu oda çeşitleri ise; sadece tek bir odadan ibaret değil. Belirledikleri konseptle tesis, hem aileniz hem de sizin için kusursuz seçenekler sunuyor.

Odalar

Mandarin Oriental Bodrum’da, iki farklı oda tipi mevcut.

Bahçe Manzaralı Oda

mandarin-oriental-bahce-manzarali-oda

Bahçe manzaralı, geniş ve ferah bir oda istiyorsanız, tesis içerisindeki ilk tercihlerinizden bir tanesi bu oda tipi olmalı. Özel açık hava terası ile tam donanımlı bu odalarda, dışarıdaki açık alanda yeme ve içme aktivitelerinizi de gerçekleştirebiliyorsunuz.

Deniz Manzaralı Oda

mandarin-oriental-deniz-manzarali-oda

Balkonunuzdan ya da terasınızdan, Ege Denizi’ni görmek istiyorsanız, tesisin bu odasını tercih edebilirsiniz. Yerden tavana pencereleri ile denizi odanın her alanından görebileceğiniz bu seçenekte, kusursuz bir tatil sizleri bekliyor.

Daireler

Tesis içerisinde diğer seçeneklerden biri de, daire tipindeki odalar.

Orman Manzaralı Daire

mandarin-oriental-orman-manzarali-daire

Oldukça huzur dolacağınız, ormana bakan bir manzarası bulunan bu daire tipi, küçük bir mutfağa ve açık bir alana sahip. Tek bir yatak odası bulunan orman manzaralı dairelerde, muhteşem bir tatili hem ailenizle hem de tek başınıza geçirebilmeniz mümkün. Terasınızda, açık alanda bolca orman havası soluyabilir, dinlenebilirsiniz.

Panoramik Manzaralı Daire

mandarin-oriental-panaromik-manzarali-daire

Küçük bir mutfağı, ayrı bir oturma odası bulunan Panoramik Manzaralı Daire seçenekleri de tesisin ayrıcalıklı oda tiplerinden. Panoramik manzarası sayesinde, denizi oldukça hoş bir manzara ile izleyebileceğiniz bu dairelerde, tek bir yatak odası ve ayrı oturma odası da mevcut.

Rezidans Dairesi

mandarin-oriental-rizdans-daire

İki yataklı bir daire tipi olan rezidans tipi daireler, tesisin özellikle aile boyu tatil yapmak isteyenlere önerdiği seçeneklerden. Misafir tuvaleti, iki ayrı şık yatak odası ve rezidanslar içerisinde yer alan konumu ile kendinizi evinizde hissedebileceğiniz bu dairelerde, muhteşem bir bahçe alanı da sizleri bekliyor.

İki Yatak Odalı Orman Manzaralı Daire

mandarin-oriental-iki-yatakli-orman-manzarali-oda

Rezidans içerisinde bulunmayan, ancak muhteşem çam ormanlarını balkonunuzdan ya da terasınızdan doyasıya izleyebileceğiniz iki yatak odalı, orman manzaralı daireler, Mandarin Oriental Bodrum’un en çok beğenilen daire tiplerinden.

İki Yatak Odalı Panoramik Manzaralı Daire

mandarin-oriental-iki-yatak-odali-panaromik-manzarali-daire

Hem panoramik bir manzaram olsun, denize doyayım, hem de açık alanda bolca oturup sessizliği dinleyeyim diyenlerin tercihi olan iki yatak odalı panoramik manzaralı daireler, ek olarak oturma odası ve küçük bir mutfağa da sahip; dolayısıyla ailelerin gelip rahatlıkla kalabileceği bir daire olduğu belirtilebilir.

Üç Yatak Odalı Daire

mandarin-oriental-uc-yatak-odali-daire

Mandarin Oriental’in bir diğer daire tipi olan ve büyük aileler için hazırlanmış üç yatak odalı daireleri, bahçe manzarasına ve büyükçe bir açık alana sahip. Üç odada da duşakabin bulunduran bu daire tipi, rezidanslar içerisinde yer almakta.

Üç Yatak Odalı Orman Manzaralı Daire

mandarin-oriental-uc-yatak-odali-orman-manzarali-daire

Oturma odası, küçük bir mutfağı ve üç yatak odası ile orman manzaralı daire tipleri de büyük aileler için biçilmiş kaftan bir seçenek. Huzur dolabileceğiniz bu daireler, geniş bir biçimde hazırlanmış ve kesinlikle kendinizi evinizde hissedebilirsiniz.

Üç Yatak Odalı Panoramik Manzaralı Daire

mandarin-oriental-uc-yatak-odali-panaromik-manzarali-daire

Ailenizle birlikte, muhteşem bir gün için balkonunuzda ya da terasınızda, Ege’yi boydan boya izlemek istemez misiniz?  Oturma odası ve küçük mutfağı ile tipik bir ev olan bu daire tipi, her banyosunda küvet de bulundurmakta.

Dört Yatak Odalı Dubleks Daire

mandarin-oriental-dort-yatak-odali-daire

Dört yatak odası bulunduran, bunun yanında oturma odası ve tam donanımlı bir mutfağa da sahip olan bu daire tipinde, muhteşem manzaralarla karşılaşabilirsiniz. Deniz ve ormanı buluşturan bu manzaralar, özel açık hava terasınızda izlenebiliyor. Ek olarak, size özel bir  havuzun da bu daire tipinde bulunduğunu belirtelim.

Süitler

Mandarin Oriental Bodrum’da sekiz farklı süit seçeneğinden keyfinizce tercihinizi yapabilir ve kusursuz bir tatil yaşayabilirsiniz.

Özel Havuzlu Mandarin Junior Süit

mandarin-oriental-junior-suit

Açık planlı bir süit oda seçeneği arıyorsanız, özel havuzlu Mandarin Junior Süit tam size göre. 94 Metrekarelik, açık planlı bir yerleşimi bulunan bu süit tipinde, özel bir teras ve açık dalış havuzu mevcut. Deniz manzaralı olan bu süitlerde, her sabah muhteşem ve huzurlu kahvaltılar yapabilirsiniz.

Ege Süiti

mandarin-oriental-ege-suit

Ahşap zemin ve geniş pencerelerle sizlere merhaba diyen Ege süitleri, balkonunuzdan Cennet Koyu’nun masalsı manzarasını izleyebileceğiniz, harika bir seçenek. Küveti ve buharlı duşu odaya içkin olarak bulunan bu süitlerde, 35 metrekarelik bir balkon, oturma odası ve ebeveynlere ait yatak odası da bulunuyor.

Oriental Süit

mandarin-oriental-oriental-suit

Jakuzili, hamamlı ve saunalı muhteşem bir süitte ailenizle unutulmaz bir tatil geçirmek isterseniz, Oriental süitler sizleri bekliyor. Ayrı oturma odası, 92 metrekarelik dış terası ile Ege’yi izleyebileceğiniz bu seçenek, sundukları ile sizi mest edecektir.

Özel Havuzlu Cennet Koyu Süit

mandarin-oriental-cennet-koyu-suit

Odaya özel çimlik, özel havuz ve küçük mutfağı bulunan Cennet Koyu süitleri; açık hava havuzunun kenarında yeme içme alanının da bulunduğu ve gününüzü dilediğinizce geçirebileceğiniz bir seçenek olarak sizleri karşılıyor. Cennet Koyu’nu bu süitlerde güzel bir manzara ile izleyebilmeniz mümkün.

Bougainviellea Süit

mandarin-oriental-bougainviella-suit

Tek yatak odalı bir süit olan Bougainviellea süitlerinde, ayrı bir oturma odası da bulunmakta. Özel terası, yemek masalı geniş bir bahçesi bulunan Bougainviellea, Ege Denizi’ni izleyebileceğiniz muhteşem bir konumda. Tarafınıza ait, özel bir açık havuzunuz da bu süitlerde mevcut.

Deniz Manzaralı ve Özel Havuzlu Süit

mandarin-oriental-deniz-manzarali-ozel-havuzlu-suit

Havuzlu geniş terası ile huzur bulabileceğiniz süit seçeneklerinden biri olan bu seçenekte, küvet ve buharlı duş da bulunmakta. Kendinizi yenileyebileceğiniz bir tatil istiyorsanız, denizi izleyip huzur bulmayı düşünüyorsanız, bu süitin tam da size göre olduğu belirtilebilir.

Özel Havuzlu Mediterranean Süit

mandarin-oriental-mediterranian-suit

Geniş bir süit olan özel havuzlu Mediterranean süitlerinde, küvet ve buharlı duş seçeneğiniz mevcut. Kendinize ait geniş bir terasta, hem havuzunuza girebilir hem de güneşlenebilir; deniz manzaralı muhteşem bir konumda, günün keyfini sürebilirsiniz.

Royal Suite

mandarin-oriental-royal-suit

Tam yedi yatak odalı bir süit olan Royal süitler, Cennet Koyu manzaralarını doyasıya izleyebileceğiniz, Mandarin Oriental’in en güzel konumunda bulunuyor. Her oda için özel banyosu, yeme içme alanlı terası ve King yatak seçeneği ile bu süit tipinde, ailecek rüya gibi günler geçirebilmeniz mümkün. Süit için sizlere tahsis edilen şezlonglar ve özel, geniş bir havuzunuz da mevcut.

Villalar

Hem geniş, hem de şık olsun; tatilim aile boyu, kusursuz olsun diyenlerin tercihi, Mandarin Oriental’de Villalar oluyor. Cennet Koyu’nun en sakin konumunda bulunan bu villalar, muhteşem bir tatil geçirmek için biçilmiş kaftan.

Melisa Villa

mandarin-oriental-melisa-villa

Tam beş yatak odalı bir villa olan Melisa Villa tipinde, havuzlu büyük bir açık terasınız mevcut. Hem içeride hem de dışarıda yemek yiyebileceğiniz muhteşem alanlara sahip, donanımlı bu villada, muhteşem havuzunuzun önünde gün boyu güneşlenebilir, Cennet Koyu’nun muhteşem manzarasına bakarak bolca dinlenebilirsiniz.

Magnolia Villa

mandarin-oriental-melisa-villa

Tam donanımlı mutfağı, geniş ve yemek masası bulunan harika bir bahçesi olan Magnolia Villa da, Mandarin Oriental’in özel seçeneklerinden. Oturma odası, beş farklı banyolu yatak odası ve özel havuzu ile burada da kusursuz tatil günleri geçirebilirsiniz.

Zambak Villa

mandarin-oriental-zambak-villa

Özel havuzlu villalardan bir diğeri olan Zambak Villa, dört yatak odalı, açık terası bulunan muhteşem seçeneklerden. İki katlı villalardan biri olan Zambak Villa tipinde, altı farklı banyo ve masalsı bir deniz manzarası da mevcut.

Mandarin Villa

mandarin-oriental-mandarin-villa

Kendine has iç avlusu, tam donanımlı mutfağı ve koya bakan hoş manzarası ile Mandarin Villalar da pek çok ailenin tercihi. Dört yatak odası, beş banyosu bulunan bu villalarda, sauna ve buhar odaları ile sağlık dolu bir tatil geçirebiliyorsunuz. Ek olarak, villa içerisinde sizlere özel olarak spor odası da bulunmakta.

Havuzlu açık terasında gün boyu güneşlenmek, tatilinizi sağlıklı bir biçimde geçirmek için tercihiniz Mandarin Villa olabilir.

Oriental Villa

mandarin-oriental-oriental-villa

Dört yatak odalı bir villa tipi olan Oriental Villalarda, açık terasa çıktığınızda mest olabilirsiniz, çünkü buradaki deniz manzarası, tesisin ne kadar güzide bir konumda olduğunu kanıtlamakta. Açık terası, özel havuzu ve şezlongları, dört yatak odalı bir villa olan Oriental ile kusursuz bir tatil, sizleri bekliyor.

Presidential Villa

mandarin-oriental-presidental-villa

Tam 910 metrekarelik alana yayılmış olan Presidential Villa seçeneği, hem koyu hem de Ege’yi boydan boya görebileceğiniz manzaraya sahip. Yedi yatak odalı bir villa tipi olan Presidential’de, sauna, buhar, fitness odası da mevcut. Asansörü de bulunan bu villada, ailecek bolca eğlenebilirsiniz.

Yeme – İçme

Mandarin Oriental Bodrum, oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren bir tesis. Yeme içme konusunda, konsepti gereği ek ücretler ödeyebileceğiniz bu otel içerisinde, vereceğiniz her kuruşa değecek, muhteşem lezzetler tadabilmeniz ise kesinlikle hayal değil. Gün boyu yemek, içecek servisi ile tesis içerisinde konumlanmış pek çok restoran ve bar sizleri bekliyor.

Assaggio

mandarin-oriental-yeme-icme-assagio

Klasik İtalyan yemekleri için biçilmiş kaftan bir restoran olan Assaggio, Mayıs’tan Eylül’e her zaman sizinle. Akşam 7 ile 11 arasında akşam yemeği servisi veren bu harika restoranda, inanılmaz lezzetler tadabilmeniz mümkün.

Bodrum Balıkçısı

mandarin-oriental-yeme-icme-bodrum-balikcisi

Otel içerisinde bulunan bir diğer restoran ise Bodrum Balıkçısı. Türkiye’den deniz ürünlerinin en tazelerini ve en güzellerini tadabileceğiniz bu harika balık evinde, Nisan – Eylül arası hizmet verilmekte.

Kurochan By Loki

mandarin-oriental-yeme-icme-krochan

Dünya lezzetlerini keşfetmek isterseniz, Japon mutfağından pek çok yemeği sizler için hazırlayan Kurochan by Ioki’ye mutlaka uğramanızı tavsiye ediyoruz. Japonya tarzı Tapas, vazgeçilmeziniz olabilir.

Sofra

mandarin-oriental-yeme-icme-sofra

Hem kahvaltı hem de akşam yemeği hizmeti veren Sofra, hem açık hem de kapalı alanları bulunan restoranlardan. Aile dostu, nezih bir tesis arıyorsanız, Mandarin’de kaldığınız süre boyunca birkaç kez Sofra’ya oturabilirsiniz.

Blue Beach Club & Bar

mandarin-oriental-yeme-icme-blue-beach

Mandarin Oriental’in plajlarında, denizinde bolca eğlenmek isterseniz, tavsiyemiz Blue Beach Club & Bar’da takılmanız yönünde. Sabah 10:00’dan akşam üzeri 18:00’e kadar pek çok içki ve hızlı yiyeceği, buradan temin edebilmeniz mümkün.

Pool Bar & Restaurant

mandarin-oriental-yeme-icme-pool-bar

Havuz başı tavsiyelerimiz arasında ise elbette Pool Bar & Restaurant mevcut. Hafif yiyecekleri ile nam salmış bu restoranda, öğle aralarında, metabolizmanızı yormayacak muhteşem lezzetler tadabilirsiniz.

Mandarin Bar

mandarin-oriental-yeme-icme-mandarin-bar

Kokteylleri, atıştırmalıkları ile ünlü Mandarin Bar da gece yarısına kadar açık olan işletmelerden biri. Burada güzel akşamlar geçirebilir ve bolca eğlenebilirsiniz.

The Mandarin Cake Shop

mandarin-oriental-yeme-icme-mandarin-cake-shop

Tatlı ve hamur işleri konusunda ise tesis içerisinde bulunan The Mandarin Cake Shop hizmet vermekte. Geniş yelpazesiyle hem dünyadan hem de Türkiye’den pek çok hamur işini burada tadabilirsiniz.

Hizmetler

Denize sıfır konumda iki farklı plajı bulunan tesis, sizler için rüya gibi bir tatil sunuyor ve hem sağlık hem de eğlence yönünden pek çok hizmeti eksiksiz olarak veriyor. Bakıldığında, farklı kısımlarında pek çok açık havuzu bulunan tesisin ek olarak kapalı havuzu da mevcut.

mandarin-oriental-hizmetler-spor

Her konuk için özel olarak, zevklere yönelik hazırlanmış pek çok aktivitesi bulunan tesiste; tüplü dalış, su sporları ve balıkçılık gibi aktiviteleri gerçekleştirmeniz mümkün. Spor alanlarında spor yapabilmeniz, Cennet Koyu’nu çevreleyen muhteşem koşu parkurunda her sabah koşabilmeniz, ayrıcalıklardan ve hizmetlerden bir diğeri.

mandarin-oriental-hizmetler-spa

Spa konusunda da uzman kadrosu ile dünyaca tanınan, tarafınıza kusursuz hizmet veren tesis içerisinde, 2700 metrekarelik alana yayılmış Spa merkezi inşa edilmiş. Ege Denizi manzaralı bu harika merkezde, öncelikle terapistle görüşüyor, sonrasında ise kendinizi merkezin deneyimli uzmanlarının ellerine bırakıyorsunuz. Kişiye özgü bakımları ile bedeninizi, ruhunuzu ve zihninizi yenileyen Mandarin Oriental Bodrum Spa Merkezi, kesinlikle gidilmesi gereken yerlerden.

Genel Yorum

mandarin-oriental-hizmetler-havuz

Hem aileniz hem de sizin için muhteşem hizmetleri ile bu benzersiz otel, Cennet Koyu’nda; tabiri caizse cennet gibi bir tatil geçirmeniz için her şeyi düşünmüş bir tesis.

Siz de Bodrum’da kusursuz bir tatil yapmayı planlıyorsanız, bu tesisi mutlaka listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz. Bodrum Otelleri sayfamızı ziyaret ederek diğer oteller hakkında da bilgi edinebilirsiniz. Bir diğer inceleme yazısında, görüşmek dileğiyle!

[destination name=”bodrum”][/destination]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz