2018 yılının en başarılı işletmelerinden biri olan ve Tripadvisor’da konuklarının da memnuniyeti sayesinde mükemmellik sertifikasını kapan Assos Dove Hotel, el değmemiş muhteşem doğası ile Assos’ta konumlanıyor ve konuklarına merhaba diyor. 30.000 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Dove Hotel, 128 odaya ve 384 yatağa sahip, bu yönüyle Assos’un en büyük kapasiteli tesisi unvanını da koruyor.

Assos Dove Hotel - Genel

Tatil Dükkanı, bu yazısında sizler için tesisi tüm yönleriyle inceleyecek. Siz de, Assos’ta bir tatil planı yapıyorsanız, tavsiyemiz bu muhteşem doğayı keşfetmeniz adına öncelikle Mavilikler İçinde Bir Sahil Kasabası: Assos başlıklı yazımızı okumanız yönünde olacaktır. Çayınızı ve kahvenizi aldıysanız, artık başlayabiliriz…

8Odalar

Assos Dove Hotel - Odalar

Toplamda 128 odası bulunan bu tesis, aşağıdaki oda tiplerine sahip.

7Standart Oda

Assos Dove Hotel - Standart Oda

Otelin büyük bölümünü kaplayan standart oda tiplerinin sayısı toplamda 120 ve bunların 10’u sigara içilmez odalar olarak nitelendirilirken, bir tanesi de engelli odası olarak hazırlanıyor. Standart odalarda, televizyondan minibara ihtiyacınız olan her şey mevcut. Rahatınıza ve konforunuza düşkün bir yapınız varsa, Assos Dove’un standart odalarında çok rahat edebilirsiniz. Her standart odada balkon mevcut, genelde üç kişinin kalması önerilen bu odalar, sıkışıklık durumu kabul edilebilirse dört kişinin konaklaması için de dizayn edilebiliyor.

6Family Suit Oda

Assos Dove Hotel - Family Suite

Aile tipi süit odalar ise Assos Dove’un bünyesinde toplamda dört adet bulunmakta. Bölmeli bir oda dizaynı ile oluşturulan Family Suit odalar, banyodan, çift kişilik yataklı ebeveyn odasından, açılır kapanır oturma gruplu bir diğer odadan ibaret. Kalabalık aileler için biçilmiş kaftan olan bu odalarda, çift balkonun mevcut olduğunu hatırlatmakta da fayda var.

5VIP Suit Oda

Assos Dove Hotel - VIP Suite

Hem oturma odası hem de yatak odasından oluşan, diğer odalara nazaran çok daha geniş hazırlanan VIP Suitlerde ise kusursuz bir konfor deneyimi yaşamanız işten bile değil. Bakıldığında, dönerli televizyon ünitesi, lüks mobilyaları, banyosu, çift balkonu ile VIP Suit odada dilerseniz ailecek, dilerseniz eşinizle harika bir tatil yaşayabilirsiniz.

4Yeme – İçme

Assos Dove Hotel - Restorant

Nisan – Haziran ve Eylül – Ekim ayları boyunca konaklamalarda konuklarına yarım pansiyon hizmet veren Assos Dove, Haziran – Eylül arasındaki konaklamalarda ise her şey dahil tam pansiyon hizmet verdiğini belirtiyor.

Assos Dove Hotel - Deniz Kıyısı Restorant

Yarım pansiyon konaklamalarda sabah ve akşam yemekleri haricinde hemen her şey ücretli olarak sunulurken; her şey dahil konaklamalarda hem sabah, öğle ve akşam yemekleri hem de tesisin belirlediği markalarda yerli alkollü ve alkolsüz içecekler ücretsiz tahsis edilebilmektedir. Genelde her şey dahil konseptinin tercih edildiği Assos Dove’da, harika bir A La Carte restoran mevcut ve burada hem Assos’a özgü lezzetler hem de taptaze deniz ürünleri sizleri beklemekte.

3Aktiviteler

Assos Dove Hotel - Aktiviteler

Assos Dove içerisinde, 750 metrekarelik açık, 150 metrekarelik kapalı olmak üzere iki farklı yüzme havuzu bulunuyor. Burada, dilediğiniz gibi suyun keyfini çıkarabilir, şezlonglarda keyfinizce güneşlenebilirsiniz. Bunun dışında, hamam, sauna, fitness center gibi merkezleri de olan tesiste, gönlünüzce dinlenebilir ve her sabah sporunuzu yapabilirsiniz.

Assos Dove Hotel - Çocuk Kulübü

Kadınlara özel Ladies Beach adlı bir sahili de bulunan ve seyir teraslarında Assos’un muhteşem manzarasına kapılabileceğiniz tesiste, konukların eğlenebilmesi, huzur bulabilmesi adına hemen her şey düşünülmüş durumda. Son olarak, ailecek buraya gidiyor ve bir tatil planlıyorsanız; harika bir çocuk kulübünün olduğunu ve çocuklarınızın da burada çok eğlenebileceğini bildirelim.

2Spa Merkezi

Assos Dove Hotel - Spa Merkezi

Su ile iyileşmek isterseniz, Assos Dove’da muhteşem bir spa merkezi de sizleri bekliyor. Bakıldığında, sertifikalı uzman terapistleri eşliğinde sizlerle programını oluşturan ve rahatsızlıklarına göre terapi programınıza başlayan tesiste; Türk hamamı ve buhar banyosu gibi hizmetler de mevcut.

Assos Dove Hotel - Buhar Odası

Dünya üzerinde uygulanan pek çok spa masaj tipi, hamam ve buhar odası gibi hizmetleri ile sizleri bekleyen Spa merkezine uğramayı ihmal etmeyin. Hem vücudunuzu, hem de ruhunuzu dinlendirmek adına kesinlikle iyi bir seçenek olacaktır.

1Genel Yorum

Assos Dove Hotel - Genel Yorum

Türkiye’nin el değmemiş doğal cennetlerinden Assos’ta hem tarihin kadim miraslarını görmek hem de oldukça hoş bir tatil yapmak için Assos Dove Hotel’in biçilmiş kaftan olduğunu düşünüyoruz. Giden konukların oldukça memnun ayrıldığı Assos Dove’a özel fırsatları Tatil Dükkanı’nda bulabilirsiniz!

Eğer tarihe ilgi duyuyorsanız ve keşfetmeyi seviyorsanız Türkiye’de Görmeniz Gereken 10 Antik Kent başlıklı yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz